نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال:تغییر تصویر عنصرImage از طریق کدنویسی #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    Smile سوال:تغییر تصویر عنصرImage از طریق کدنویسی C#‎‎

    سلام دوستان.من کدهای زیر رو به زبان سی شارپ برای رویداد کلیک سطرهای کنترل گرید نوشتم تاتصویر کنترل image رو عوض کنم. ولی دستورات عمل نمیکنن.کسی میتونه راهنماییم کنه؟


    private void R3_MouseLeftButtonDown(object sender, MouseButtonEventArgs e)
    {
    Image img1 = new Image();
    BitmapImage bi3 = new BitmapImage();
    bi3.BeginInit();
    bi3.UriSource = new Uri("/p/45.jpg", UriKind.Relative);
    bi3.EndInit();
    img1.Stretch = Stretch.Fill;
    img1.Source = bi3;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله sajad_3dmax : دوشنبه 23 شهریور 1388 در 11:18 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    نقل قول: سوال:تغییر تصویر عنصرImage از طریق کدنویسی C#‎‎

    بازم سلام.خوب.کسی جوابمو نداد.مجبور شدم خودم جوابمو بدم.
    تو کدهای بالا من یک شیءجدید از کلاس Image تعریف کرده بودم و تصویری که تو فیلد Source ایمیج قرارمیدادم در اصل مال این object بود.نه اونی که تو فرمم استفاده میکردم.
    به به چه نکته خوبی...
    راستی هنوز نتونستم با رویداد سطرهای عنصر گرید کارکنم.مجبور شدم تو هر خونه Grid یه Label قرار بدم و با رویدادهای Labelها کار کنم. شایدم راهش همین باشه ولی اگه کسی تونست با خود سطرها کار کنه خبرم کنه ممنون میشم.
    یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •