نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کارایی اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    Question کارایی اکسس

    من یه برنامه نوشتم بانک اطلاعاتی آن اکسس است ، تعداد اطلاعات موجود در بانک هم در حد 7 یا 8 میلیون می تونه باشه با توجه به اینکه من این اطلاعات رو می خواهم از برنامه به بانک اطلاعاتی در اینترنت که اون هم اکسس هست بفرستم ، می خواستم ببینم اکسس می تونه این کارو برای من انجام بده؟!!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کارایی اکسس

    دوست عزیز بانک اکسس رو اینترنت ؟ شما چگونه می خواین این کار رو بکنید ؟ بهتره برنامه ای بنویسید که اطلاعات و Query ها رو تبدیل به Query های SQL بکنه و در یک بانک SQL ثبت کنه . اونوقت شما می تونید از قابلیت Remote SQL برای دسترسی به بانک از طریق اینترنت به پردازین .

    باتشکر احسان

  3. #3

    نقل قول: کارایی اکسس

    کسی اطلاع دارد که access چگونه حافظه را مدیریت و به Query ها به صورت بهینه و سریع پاسخ می دهد اگر مقاله ای در این زمینه ای دارید برایم معرفی کنید
    با تشکر از راهنمایی های شما

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار 30yamand
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    همه جهان سرای من است
    پست
    68

    نقل قول: کارایی اکسس

    آره دوست عزیز میتونی همچین کاری رو انجام بدی
    اما برنامه ای که بانکش 7-8 میلیون اطلاعات داره حتما اطلاعات مهمی هست . همچین برنامه های باید از یک بانکی استفاده کنی که هم امنیتش بالا باشه و هم دسترسی و بازیابی اطلاعات و اون آسون باشه که به نظر من اکسس گزینه خوبی برای اینکار نیست بهتره از بانکهایی مانند oracel , sql server استفاده کنی .

    من همچین برنامه ای برای یکی از دوستان نوشته بودم پیداش کنم برات میزارم تو سایت . پایین آدرس سایت جدیدم رو گزاشتم میتونید سر بزنید .

    www.proje4all.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •