نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    Question کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    سلام دوستان.
    من یه برنامه ی نوشته شده دارم که دیوایس منیجر رو شبیه سازی کرده، از شما میخوام اگه کسی بلده یه توضیحی در رابطه با اون بده.
    دوستان اگه می دونین خواهشا دریغ نکنین چون بدجور نیاز دارم.
    ممنون.
    سورس برنامه رو هم پیوست میکنم.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی نوشته شده

    آقا چرا کسی جواب نمیده؟
    یعنی از این 6نفر یکی هم نمی دونه؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    17

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی نوشته شده

    کار زیاد پیچیده ای انجام نمیدهد
    به وسیله چند تا تابع مشخات سیستم رو در میاره.
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : چهارشنبه 25 شهریور 1388 در 13:03 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی نوشته شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    من یه برنامه ی نوشته شده دارم که دیوایس منیجر رو شبیه سازی کرده، از شما میخوام اگه کسی بلده یه توضیحی در رابطه با اون بده.
    دوستان اگه می دونین خواهشا دریغ نکنین چون بدجور نیاز دارم.
    ممنون.
    سورس برنامه رو هم پیوست میکنم.



    دوست عزیز آخه شما بگین کجا رو مشکل دارین تا توضیح بدیم . کل کد رو که نمیشه توضیح داد . در ضمن اگر دنبال اینی که یکی بیاد فقط یه دو خط رو توضیح بده و تمام نباش . ببین کجا ها رو نمی فهمی توضیح بدیم .

    در ضمن این کد خیلی مزخرف و ناقص هست .


    باتشکر احسان

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    Set objWshNet = CreateObject("Wscript.Network")
    Set objDeviceSet = objService.InstancesOf(strWBEMClass)
    set چیه و دو کد بالا چه کاری انجام میدن؟

    eilute = eilute + 1
    علت اینکه یک واحد اضافه میکنیم چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    دوست عزیز جواب سوال های شما به شرح زیر می باشد :

    Set objWshNet = CreateObject("Wscript.Network")

    برای ساختن یک آبجکت از نوع Wscript.Network . این کار کاری شبیه به اضافه کردن Reference می باشد . برنامه نویس از طریق این آبجکت نام کامیوتری که برنامه روش هست رو دریافت کرده . این نوع کد نویسی بیشتر در زبان Vbscript مورد استفاده قرار می گیره .

    Set objDeviceSet = objService.InstancesOf(strWBEMClass)


    دوست عزیز در خط بالا strWBEMClass اسم کلاس آبجکتی هست که شما می خواهید زیر مجموع یا Child هاشو پیدا کنید . خط بالا میاد و objDeviceSet رو ُSet می کنه با نوعی سرویس از اون کلاس تا بتونه زیر مموعه های اون نوع Device رو پیدا کنه .

    eilute = eilute + 1                      
    تا اینجایی که من متوجه شدم این قسمت عددی هست منحصر بفرد برای هر کدام از کلاس های Device ها هست .


    باتشکر احسان

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    ممکنه بگین من چه کتابی رو مطالعه کنم که بتونم به طور کامل اینا رو یاد بگیرم؟منظورم کدوم قسمت؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadian مشاهده تاپیک
    ممکنه بگین من چه کتابی رو مطالعه کنم که بتونم به طور کامل اینا رو یاد بگیرم؟منظورم کدوم قسمت؟
    دوست عزیز برنامه ای که شما دادین از طریق VB Script کارهاشو انجام داده . اگر می خواین خوب یاد بگیرین به Reference های VB Script مراجعه کنید . در ضمن می خواستم بدونم چرا رویه این یه قسمت گیر دادین ؟


    باتشکر احسان

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    دوست عزیز برنامه ای که شما دادین از طریق VB Script کارهاشو انجام داده . اگر می خواین خوب یاد بگیرین به Reference های VB Script مراجعه کنید . در ضمن می خواستم بدونم چرا رویه این یه قسمت گیر دادین ؟
    خوب اخه بلد نیستم ولی زیاد زیاد هم گیر ندادم ها!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadian مشاهده تاپیک
    خوب اخه بلد نیستم ولی زیاد زیاد هم گیر ندادم ها!
    نه دوست عزیز اصلا منظور من بی احترامی یا توهین نبود . بلد نبودن یکی از راه های موفقیت هست . منظور من این هست که اگر برای یادگیری داری روی این موضوع ها وقت گذاری می کنید بهتر این کار رو نکنید چون به هیچ درد نمی خوره .


    باتشکر احسان

  11. #11

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    ممکنه بگین من چه کتابی رو مطالعه کنم که بتونم به طور کامل اینا رو یاد بگیرم؟منظورم کدوم قسمت؟
    برید در سایت MSDN و درباره WMI تحقیق کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    دوست عزیز میدونم منظورتون چنین چیزی نبود.
    یه سوال دیگه از دوستان داشتم.
    وقتی تو vb فارسی مینویسم فونت رو نمیشناسه، فونت انتخابی هم tahoma هست.
    لطفا راهنماییم کنین.
    ممنون.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: کمک در مورد برنامه ی برای شبیه سازی Device Manager

    وقتی تو vb فارسی مینویسم فونت رو نمیشناسه، فونت انتخابی هم tahoma هست.
    لطفا راهنماییم کنین.
    حد اقل 3 بار تو 10 صفحه آخر انجمن در این مورد بحث شده ! جستجو کنید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •