صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 90

نام تاپیک: ایکونهایی برای برنامه نویسی دیتابیس!

  1. #1

    ایکونهایی برای برنامه نویسی دیتابیس!

    سلام

    عیزان اگه میشه جواب کامل و مستقیم بدید.
    ایکون های خوشکل و با کلاسی میخوام برای برنامه نویسی دیتابیس.
    مثل Add,Delete,Edit,Update,New User,Delete User,Usres List,Database Password,About,Exit,Reports,Search,Advanced Report و غیره و ذالک.

    لطفا کمک کنید.به این ایکون ها نیاز دارم.

    :موفق:

  2. #2
    اینها رو واسه یکی از بچه های سایت گذاشتم ببین بدردت میخوره؟
    https://www.sharemation.com/mofidivb...shin_Zavar.rar
    ضمنا اگر بگردی همینجا قبلا بچه ها(من جمله خودم) کلی لینک گذاشتن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    پیدا نشد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    سلام

    دوستان من حدود 5700 ایکون دارم که توی باکس Upload شده (2.5MB). اگه میخواهید ایمیل بدین تابرایتون forward کنم.

    موفق باشید و پرتوان :)

  5. #5
    مهمان
    من میخوام اگه بفرستین متشکر میشم .
    اینم ایمیلم : dadvand314@yahoo.com

    متشکرم .
    من منتظرم .
    :موفق:

  6. #6

  7. #7
    سلام
    دوست عزیز اگر ممکن است برای من هم ارسال کنید خیلی ممنون
    NASER_SHAFIEI@YAHOO.COM

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DataMaster
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    634

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    اگر دسته بندی شده ممنون می شم برای من هم بفرستی :flower:
    r.babazadeh@gmail.com

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    اگر دسته بندی شده ممنون می شم برای من هم بفرستی
    نه دسته بندی نشده :(

  11. #11
    سلام
    ممنون میشم اگه برای منم بفرستین.
    mr.esmaily@gmail.com

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار sasanhe
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    64
    سلام .
    آقا بی زحمت، برای من هم بفرست .
    sasan_he@yahoo.com

  13. #13
    دوست عزیز اگه امکان داره برام بفرست ممنون میشم
    sm_hosseini53@yahoo.com

  14. #14
    سلام
    بابت ایمیل خیلی ممنون :flower:

  15. #15
    با عرض شرمندگی من هم .....

    et_programmer@yahoo.com

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام

    دسته بندی شده یا نشده برای هم بفرست ممنون میشم. :mrgreen:
    payamray@yahoo.com

  17. #17
    نیکی و پرسش ممنون میشم
    rialacc@yahoo.com

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    95
    دورت بگردم مهندس! لطفا واسه منم بفرستali2914@yahoo.com :flower:

  19. #19
    مهمان
    آقا بدست من رسید متشکرم .

    :) :oops:

    :موفق:

  20. #20

  21. #21
    منم :oops:

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    salman_s_mp@yahoo.com
    پست
    21
    اگه زحمتی نیست برای من هم بفرستین
    salman_s_mp@yahoo.com

  23. #23
    آقا ما هم بازی aletaha@titbasoft.com :flower:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  24. #24

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    سلام

    از جناب مطهر به بعد اون دوستانی که آیکونهارو میخواستند ایمیلشونو چک کنند ببینند به دستشون رسیده یانه. چون بعد از فرستادنم یاهو پیغامی داد که نمیدونم به کدومشون فرستاده و به کدومشون نفرستاده.

    موفق باشید و پرتوان

  26. #26

  27. #27
    سلام
    ممنون می شم برای من هم بفرستید.
    <span dir=ltr>golkar59@yahoo.com</span>

  28. #28
    سلام. ممنون میشم برای منم بفرستید. :flower:

    niloofar_662001@yahoo.com

  29. #29
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    اگه زحمتی نیست برای من هم بفرستین

    grshn@yahoo.com
    :oops: :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  30. #30
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    خب ! یه دفعه در دو قسمت آپلودش کنید و خیال همه را هم راحت ؟

    مشکل حجم آپلود دارید ؟؟ خب با یک آی دی دیگه !!

    :flower:

  31. #31
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    اه .. اینه ! خوب شد گفتی ....

    نزدیک بود الکی یک دانلود روی دستمون بمونه ... مرسی :flower:

    --------
    در حاشیه :: سال نو را به همه شهرضا یی ها تبریک بگم .

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    نقل قول نوشته شده توسط ali643
    www.glyfx.com :موفق:
    آیکونهای این سایت که همش پولیه؟

    موفق باشید و پرتوان

  33. #33

    سلام

    ممنون می شم برای من هم بفرستی
    Mahnaz_mhakbari@yahoo.com

  34. #34
    یه لطفی بکنید
    masoud_583@yahoo.com

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Taha_u
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    162
    گر برای ما هم بفرستی (در صورتیکه تو زحمت نمی افتی) ممنون میشم. :oops:

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار sharpboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    sharpboy@gmail.com
    پست
    75
    }ناب برا منم لطفا بفرستید :embr:

  37. #37
    دمت گرم برای ما هم بفرست
    mani_tofighi@yahoo.com

  38. #38
    لطف کنید و برای من هم بفرستید
    homan_mir2004@yahoo.com

  39. #39
    لطف کنید برای من هم بفرستید
    homan_mir2004@yahoo.com

  40. #40
    یک سری به www.customize.org بزن
    پر از آیکونهای گرافیکی و مخصوص XP هست
    میتونی توی پانل سمت چپ سایتش لینکشو پیدا کنی

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •