نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: متصل کردن دلفی نت2007 به بانک اطلاعاتی access و aql از طریق ado.net

  1. #1

    Post متصل کردن دلفی نت2007 به بانک اطلاعاتی access و aql از طریق ado.net

    بالاخره بعد از کلی درده سر و کلی کتاب خوندن موفق به این کار شدم شاید زیادی ساده بیاد ولی چندان هم ساده نیست !

    برای برقراری دلفی به بانک ابتدا
    uses

    system.data


    system.oledb برای اکسس و دیگر بانک ها

    system.data.sqlclient برای sql server


    حتما توجه داشته باشید که در منوی install component باید اشیاء oledb را در تب نشان اول و دوم به دلفی خود اضافه کنید !
    بعد از این کار با قرار دادن این اشیا بروی فرم دقیقا مانند دلفی 7 اتصال ها را برقرار کنید !
    دست آخر data set را که یک شی آفلاین است را به oledbdataadapter وصل می کنیم !

    oledbdataadapter.fill(dataset,'Table Name');o

    oledbconnection.open();o منجر به استفاده از این اشیا خواهد شد !

    برای دیدن داده در datagrid هم داریم
    Datagrid1.datasource := dataset;o
    datagride1.datamember := 'table name';o

    اگر جایی از مطلب نا فهم بود بگویید تا بیشتر توضیح بدم ! ( برای sql server به جای اشیاء oledb باید از sql استفاده کرد مثلا oledbconnection == sqlconnection

    به تصاویر پست بعدی دقت کنید به فهم مطلب کمک می کند
    آخرین ویرایش به وسیله alihadian2009 : سه شنبه 24 شهریور 1388 در 19:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: متصل کردن دلفی نت2007 به بانک اطلاعاتی access و aql از طریق ado.net

    به این تصاویر دقت کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: متصل کردن دلفی نت2007 به بانک اطلاعاتی access و aql از طریق ado.net

    دوست عزیر در تمامی زبانهای NET . به همین صورت باید از ADO.Net استفاده کرد یعنی این کد هم در دلفی هم در C#‎‎ و در VB کار میکنه البته تقصیر نداری تعجب کنی توی کد های بالا چون وقعا نسبت به نسخه های قبلی دلفی کاملا فرق کرده البته بعدا که با این خو گرفتی میفهمی چه قدرتی داره البته با OleDbDataReade هم میشه استفاده کر که سریعتر از چیزیه که در بالا گفتی هست البته کد بالا یه خوبی که داره به بانک وصل میشه اطلاعات رو میگیره و بعد ارتباط اون با بانک قطع میشه که در OleDbDataReader اینطور نیست اگه خواستی بگو تا کاملتر برات بگم که سریعتر یاد بگیری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •