صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 142

نام تاپیک: در رابطه با : Vs Flex Grid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    Lightbulb در رابطه با : Vs Flex Grid

    با سلام خدمت دوستان
    قصد دارم که اگر خداوند توفیق داد و دوستان همکاری کردند ابزار هایی همچون این ابزار که کاربرد خیلی زیادی برای برنامه نویسان داره رو یک بررسی کلی روش انجام بدیم تا دیگه نقطه ابهامی نداشته باشیم .
    خوب اول که از دوستان عزیز که با این کنترل کار کردند از جمله دوستانی همچون ( خانم فاطمه وطن دوست و MpmSoft عزیز و جناب Vbhamed ) که ظاهرا با این ابزار آشنایی لازم رو دارند تقاضا می کنم در این تاپیک همکاری داشته باشند . انشاالله که به نتیجه مطلوب برسه

    --------------------------------------------------------------------------------
    ابتدا این رو بگم که اصلا مهم نیست که آیا کسی سوالی کرده در رابطه با فلان مورد یا نه
    مثلا من می بینم که فلان کارو بلدم با این ابزار انجام بدم . خوب میام اینجا موضوع و راه حل رو مطرح می کنم . شاید یک کسی . یک روزی . یک جایی به کارش اومد.
    سوال ها و جواب هایی که توی این تاپیک هایی که توی این مدت راجع به این ابزار اومده رو در پست بعدی بررسی می کنیم.

    Component One VsFlexGrid

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    سوال و جواب ها

    سوال : چطور میشه در vsflexgrid فیلد هایی که انگلیسی هستن رو کپشن آن ها رو تغییر داد و فارسی شون کرد.مثل دیتا گرید که کپشین فیلد ها رو تغییر می دهد.

    پاسخ :

    Vs.TextMatrix(0,1)= "کد"
    Vs.TextMatrix(0,2)= "نام"


    سوال : چگونه میتوان محتویات یک VsFlexGrid را به چاپ فرستاد ؟

    پاسخ1 : برای انجام این کار کافیه از متد PrintGrid استفاده کنید.

    پاسخ 2: روش دیگر اگر بخواهید این گرید رو به کریستال پاس بدید کافی هست که اطلاعات موجود در VS رو توسط دستور SaveGrid خود VS در قالب یک فایل XML ذخیره کنید و سپس توسط کریستال به اون فایل متصل بشید و اطلاعات رو نمایش بدید

    سوال : چجوری می تونم بکگراند Grid عکس بگذارم .

    پاسخ : روی این کنترل یک خاصیت وجود دارد بنام WallPaper که میتوانید عکس را برای زمینه VSFlexGrid تنظیم کنید

    سوال : من میخوام وقتی توی تکست باکس آیدی رو نوشتم توی فلکس اون سطری که آیدیش با آیدی موردنظر ما برابر بود سلکت بشه. نمیخام فیلترش کنه فقط بره روی سطر مورد نظر.

    پاسخ :

    For i = 0 To VSFlexGrid1.Rows
    If Text1.Text = VSFlexGrid1.TextMatrix(i, 0) Then
    VSFlexGrid1.SetFocus
    VSFlexGrid1.Select i, 0
    Exit For
    End If
    Next i

    ستون 0 همون ستون آیدی هست.

    سوال : میخام کاری کنم که وقتی توی تکست باکس شماره شخص رو نوشتیم و کلید ENTER رو زدیم، فقط دریافتی های اون شخص توی گرید نشان داده بشه نه همشون همچنین جمع دریافتی اون شخص رو هم نشون بده.

    پاسخ :
    نقل قول نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست مشاهده تاپیک
    یه نمونه بسیار ساده .
    Download Attachment File

    سوال : کسی از مهندسان محترم سعی کرده اطلاعات داخل گرید رو مستقیم به اکسل اکسپورت کنه؟

    پاسخ :
    نقل قول نوشته شده توسط __siavash__ مشاهده تاپیک
    فکر کنم مدیر بخش قبلا این سورس رو گذاشته بودند
    Download Attachment File

    سوال : من داخل یکی از برنامه هام از VSFlexGrid استفاده میکنم اما هر کار می کنم نمیتونم Align رو تغییر بدم و روی None میمونه چیکار کنم مه بره روی Right?

    پاسخ : برای ترازبندی کافیه از این دستور استفاده کنید.

    With VSFlex
    ColAlignment(0) = 3 وسط
    ColAlignment(0) = 2 راست
    ColAlignment(0) = 1 چپ


    سوال : من 2 تا گرید دارم که هر دو به یک Adodc وصل هستند می خوام وقتی رکوردی روی گرید1 انتخاب می کنم روی گرید2 هم انتخاب بشه و بلعکس

    پاسخ :

    VSFlexGrid2.Row = VSFlexGrid1.Row


    سوال : برای رنگ بندی ستونهای خاص از کدام گزینه می توان استفاده نمود؟

    پاسخ : نمونه Download Attachment File

    سوال : چطوری از کمبو باکس در این ابزار استفاده کنم ؟

    پاسخ : تو هر خونه ای می خوای کلیک کن بعدش یا از لیست انتخاب کن، یا بدون اینکه لیست رو باز کنی شروع کن به تایپ کردن
    برای انتخاب از لیست با صفحه کلید، دکمه Spacebar رو بزن
    برای ویرایش عنصری که تو لیست نیست هم Enter بزن

    Download Attachment File

    سوال : چطوری میشه مثلا یک Column رو نمایش ندیم ؟ یعنی من ردیفهام اینجوریه :
    نام . نام خانوادگی . تلفن
    حالا می خوام این تلفن نشون داده نشه

    پاسخ : باید به این صورت استفاده کنید
    vs.colhidden(0,3) = true

    که اون عدد 3 برابر با شماره col شما هستش یعنی 3 که میشه تلفن



    سوال و جواب ها : قسمت دوم


    از دوستان دیگر هم خواهش می کنم همکاری کنند


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    سوال : چطور می توانم اطلاعات flexgrid را بدون اتصال به شئی ado مستقیماً ارسال به اکسل کنم. یعنی دستوری که رکوردهای خود flex را داخل اکسل نمایش دهد.

    پاسخ :
    نقل قول نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست مشاهده تاپیک
    FG.SaveGrid "c:\book1.xls", flexFileExcel
    سوال :چطوری میشه فاصله بین سطر های vsflex grid رو تعیین کرد

    پاسخ :
    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک

    VSFlexGrid1.RowHeightMin = a
    VSFlexGrid1.RowHeightMax = b
    VSFlexGrid1.RowHeight(i) = h
    سوال : می خوام در vsflex8 زمانی که sort صورت میگیره یه عکس برای مرتب از بالا به پایین و یه عکس هم برای مرتب از پایین به بالا به سرستونی که کاربر کلیک می کنه اختصاص بدم .

    پاسخ : از رویدادهای AfterSort و BeforeSort کمک بگیرید.

    یه راه بهتر هم اینه که ExplorerBar رو روی FlexExSort قرار بدیم در این صورت روی هر Header که کلیک بشه به همون ترتیب هم سورت میشه


    خوب دیگه - تمام سوال و جواب های داخل انجمن وی بی رو در مورد Vsflexgrid در اینجا قرار دادم
    باز هم اگه موردی از قلم افتاده دوستان لطف کنند و قرار بدند
    موفق و موید باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 16:57 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام.ببخشید یک سوال داشتم.چه طور می تونم به وسیله vsflexgrid دیتا گرید رو فیلتر کنم.نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    منظورتون رو متوجه نمی شم ؟
    یعنی می خواهید هر فیلتری که در vs انجام شد داخل datagrid هم اعمال بشه ؟
    خوب اگر اینطور هست دیتاسورس که یک Rs تعریف کنید و دیتاسورس هر دو رو روی RS ست کنید
    اگر منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا بیشتر توضیح بدید
    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : جمعه 27 شهریور 1388 در 20:17 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نه.ببینید vs چطور مثل دیتا گرید فیلتر میشه.؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    عذر می خوام دیر جواب دادم

    ببنید این کد رو تا توضیح بدم در موردش

    Dim Rs As New ADODB.Recordset
    Rs.Open "SELECT * FROM Tbl_PersonInfo WHERE Person_Code=" & Txt_Search.Text, Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Set VS.DataSource = Rs


    فکر نمی کنم اصلا نیازی به توضیح باشه
    Txt_Search که همون تکست باکسی هست که مثلا کد کاربر رو توش نوشتیم
    Conn هم که همین مسیر ارتباط با دیتابیس هست که از قبل معلومه
    بعد که داخل RS فیلتر کردیم
    اونوقت دیتا سورس vs رو برابر با Rs قرار میدیم
    موفق و موید باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    دوستان دیگه هم همکاری کنند تاپیک بدون نتیجه کامل نمونه لطفا
    سوال ها رو مطرح کنند
    پاسخ هایی که خودتون بهش رسیدین اینجا قرار بدید
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    میشه یک نمونه یا مثال در همون مورد بگذارید؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    اول از همه بايد خاصيت Bound ( اگر اشتباه نكنم ) كه به طور معمول روي Free هست رو تنظيم كنيد تا ركورد از بانك انتخاب بشه تا فيلتر ها درست انجام بشه !
    موفق باشيد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    دوستان چطوری می تونیم فرمت یک Column رو تغییر بدیم ؟
    من توی اون ردیف ساعت رو دارم
    و طوری هست که از داخل دیتابیس قابل تغییر نیست
    مثلا من از Date استفاده کردم که جواب نداد
    VS.ColDataType(5) =flexDTDate
    آیا اصلا این دستور درسته ؟
    اگر هست دستور صحیح چگونه است؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    آفای wolf-sky فلکس گرید همچین خاصیتی نداره.لطفا کمک کنید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    خاصيت DataType رو روي Bound بذارين .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    من این کارو کردم.لطفا برام یک نمونه بگذارید تا فیلتر بشه.بازم ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896
    سلام .

    چطوری قسمتی رو که در عکس با رنگ قرمز مشخص کردم پاک یا مخفی کنم ؟



    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 27 اسفند 1392 در 09:47 صبح

  15. #15

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    این قسمت محلهای فریز شده در گرید می باشد که شمابا تغییر مقادیر دو آیتم زیر از پروپرتیز گرید می توانید آنها را افزایش یا کاهش دهید
    FixedCols AND FixedRows

  16. #16

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    دوستان چطوری می تونیم فرمت یک Column رو تغییر بدیم ؟
    من توی اون ردیف ساعت رو دارم
    و طوری هست که از داخل دیتابیس قابل تغییر نیست
    مثلا من از Date استفاده کردم که جواب نداد
    VS.ColDataType(5) =flexDTDate
    آیا اصلا این دستور درسته ؟
    اگر هست دستور صحیح چگونه است؟
    ممنون

    Private Sub Form_Load()

    ' format numbers
    fg.ColFormat(1) = "#,###.##" ' number with thousand separators
    fg.ColFormat(2) = "#.###%" ' percentage
    fg.ColFormat(3) = "#,.##" ' thousands
    fg.ColFormat(4) = "Currency" ' thousands

    ' format booleans
    fg.ColDataType(5) = flexDTBoolean
    fg.ColFormat(5) = "Probably;Hardly" ' boolean

    ' format dates
    fg.ColFormat(6) = "ddd, mmmm d, yyyy"
    fg.ColFormat(7) = "Medium Date"
    fg.ColFormat(8) = "Medium Time"

    ' set some cells
    fg.TextMatrix(1, 1) = 1234.56
    fg.TextMatrix(1, 2) = 0.5432
    fg.TextMatrix(1, 3) = 125250
    fg.TextMatrix(1, 4) = -1234.5
    fg.TextMatrix(1, 5) = True
    fg.TextMatrix(1, 6) = #7/4/1969#
    fg.TextMatrix(1, 7) = #7/4/1969#
    fg.TextMatrix(1, 8) = #7/4/1969#
    ' display results:
    Dim i%
    Debug.Print "Format"; Tab(20); "Content"; Tab(40); "Display"
    Debug.Print "-----------"; Tab(20); "-----------"; Tab(40); "-------------"
    For i = 1 To 8
    Debug.Print fg.ColFormat(i); Tab(20); _
    fg.Cell(flexcpText, 1, i); Tab(40); _
    fg.Cell(flexcpTextDisplay, 1, i)
    Next
    End Sub



    [.:. منبع : فایل راهنمای Vsflexgrid .:.]
    آخرین ویرایش به وسیله فاطمه وطن دوست : سه شنبه 14 مهر 1388 در 20:20 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطوری سطر اول رو به حالت انتخاب در بیارم ؟

  18. #18

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    چطوری سطر اول رو به حالت انتخاب در بیارم ؟
    منظورتون اینه ؟
    vsf1.SelectionMode=flexSelectionByRow

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    متشکر از شما خانم وطن دوست
    با این کد مشکل بنده حل شد : VS.ColFormat(5) = "Medium Time"

    آیا حالت های دیگه هم از ساعات رو پشتیبانی می کنه ؟
    مثله Access : short time , long time
    و غیره

  20. #20

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    متشکر از شما خانم وطن دوست
    با این کد مشکل بنده حل شد : VS.ColFormat(5) = "Medium Time"

    آیا حالت های دیگه هم از ساعات رو پشتیبانی می کنه ؟
    مثله Access : short time , long time
    و غیره
    ========

    تست کنید.
    fg.ColFormat(Col) = "long time"


    یه نکته رو هم بگم : جواب ها رو میشه بدون انتظار کشیدن و خیلی راحت از روی فایل راهنمای Vsflex grid پیدا کرد.
    قبلاً این فایل در انجمن گذاشته شده.


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    من فایل setup رو تازه تونستم پیدا کنم
    قبلا فقط همین vsflex8.ocx رو داشتم
    تازه انقدر نمونه دارم آدم نمی دونه کدومش مربوط به کدوم میشه

    --
    اگر بخوام که اون __ ق.ظ__ نیاد باید چه کار کرد
    من از vs.colformat (8) = "##:##" استفاده کردم اما جواب نداد
    راه دیگه ای هست ؟

  22. #22

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    من فایل setup رو تازه تونستم پیدا کنم
    قبلا فقط همین vsflex8.ocx رو داشتم
    تازه انقدر نمونه دارم آدم نمی دونه کدومش مربوط به کدوم میشه

    --
    اگر بخوام که اون __ ق.ظ__ نیاد باید چه کار کرد
    من از vs.colformat (8) = "##:##" استفاده کردم اما جواب نداد
    راه دیگه ای هست ؟
    ببینید با این کد مشکل حل میشه ؟

    fg.TextMatrix(Row, Col) = Str(DateTime.Hour(Time)) + ":" + Str(DateTime.Minute(Time)) + ":" + Str(DateTime.Second(Time))

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    خوب این کار دیگه ای می کنه
    اون فیلد من از قبل پر شده
    یعنی داره از یک کوئری اطلاعاتش رو می گیره

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    منظورتون اینه ؟
    کد:
    vsf1.SelectionMode=flexSelectionByRow
    ممنون . ولی منظور من اینه که بتونم هر سطری رو که بخوام سلکت کنم . مثلا سطر سوم .

  25. #25

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    خوب این کار دیگه ای می کنه
    اون فیلد من از قبل پر شده
    یعنی داره از یک کوئری اطلاعاتش رو می گیره
    مشکل حل شد؟

  26. #26

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    ممنون . ولی منظور من اینه که بتونم هر سطری رو که بخوام سلکت کنم . مثلا سطر سوم .
    سوالتون خیلی کلی هست. یکم توضیح بدید. مثال بزنید.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد؟
    خیر حل نشد
    اون کدی که شما گفتید ساعت سیستم رو توی هر ردیف قرار میده
    من اطلاعاتم از قبل مشخص هست که چی هستش

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطور میشه مثل دیتاگرید خاصیت allowaddnew یا allowedit
    رو برای Vs هم داشت
    یعنی نمی خوام که کاربر توی تکست باکس چیزی وارد کنه
    به ترتیب توی Vs وارد کنه و در آخر هم آبدیت بشه دیتابیس
    آیا این امکان در vs وجود داره ؟

  29. #29
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    ممنون . ولی منظور من اینه که بتونم هر سطری رو که بخوام سلکت کنم . مثلا سطر سوم .
    سلام،
    برای سلکت کردن باید از متد Select استفاده کنید. چهار پارامتر داره که دوتای اولیش اصلی و اجباری هست. اولی اشاره به سطر و دومی ستون داره. پس شما برای انتخاب سطر سوم بایست اینطور بنویسید:

    VSFlexGrid1.Select 3, 1
    البته SelectionMode رو قبلش روی 1 یعنی ByRow قرار بدید.

    حالا اگر بخواید سطر بعدی انتخاب بشه، یعنی اگر الان فکوس رو سطر سوم بود بره رو چهارمی.
    شما باید متوجه بشید سطر فعلی که فکوس روش هست کدومه که با این متد از گرید میشه فهمید. (VSFlexGrid1.Row) پس دستور به این شکل میشه:

    VSFlexGrid1.Select VSFlexGrid1.Row + 1, VSFlexGrid1.Col
    برای کم شدن هم به همین طریق. فقط توجه داشته باشید که انتخاب سطر بعدی تنها در شزایطی صورت میگیره که سطر بعدی وجود داشته باشه در غیر این صورت با خطا مواجه میشید. یا باید On Error بزارید که من خوشم نمیاد (:d) یا باید شرایط رو بسنجید. که همین کارو می کنیم.
    متد Rows از گرید به تعداد کل سطرهای گرید اشاره میکنه. پس شرط ما برای رفتن به سطر بعدی این میشه:

    If VSFlexGrid1.Row + 1 < VSFlexGrid1.Rows Then
    VSFlexGrid1.Select VSFlexGrid1.Row + 1, VSFlexGrid1.Col
    End If
    برای کم شدن(انتخاب سطرقبلی) هم باید ببینیم شماره سطر فعلی بیشتر از 1 باشد.

    موفق باشید/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطور میشه مثل دیتاگرید خاصیت allowaddnew یا allowedit
    رو برای Vs هم داشت
    یعنی نمی خوام که کاربر توی تکست باکس چیزی وارد کنه
    به ترتیب توی Vs وارد کنه و در آخر هم آبدیت بشه دیتابیس
    آیا این امکان در vs وجود داره ؟
    خاصيت Editable رو به KBDMouse تغيير بده ، ميتوني ويرايش رو انجام بدي !

  31. #31

    Smile نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطور مي توانم با زدن تيك يا دوبار كليك روي هر سطر رنگ هر سطر را تغيير دهم.و با دوبار كليك مجدد يا برداشتن تيك رنگ آن را به حالت عادي با داشتن خاصيت backcolor alternative برگردانم.
    با تشكر

  32. #32

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطور مي توانم با زدن تيك يا دوبار كليك روي هر سطر رنگ هر سطر را تغيير دهم.و با دوبار كليك مجدد يا برداشتن تيك رنگ آن را به حالت عادي با داشتن خاصيت backcolor alternative برگردانم.
    شما قبل از تغییر رنگ سطر مورد نظر باید رنگ قبلی اونو بدست بیارید و بعد از دوبار کلیک کردن رنگ اون سطر رو عوض کنید

    جهت تغییر نگ یک سطر
    VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1) = vbBlue


    جهت بدست آوردن رنگ یک سطر
    CColor = VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1)



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  33. #33

    Question مديريت اجراي برنامه

    سلام.من يك برنامه انبار و اموال با vb6 نوشتم. كدي لازم دارم كه با استفاده از اون، دو نفر بطور همزمان نتونند از طريق 1 نام كاربري يكسان وارد سيستم شوند.يعني سيستم تشخيص بده كه آيا كاربر قبلي از سيستم خارج شده يا نه.1 فيلد در db گذاشتم كه اگه كاربر خارج شد صفر بشه، اما اگه كاربر با error از سيستم بيرون بيفته،مشكل ساز ميشه. timer لازم داره انگار

  34. #34

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    فيلد در db گذاشتم كه اگه كاربر خارج شد صفر بشه، اما اگه كاربر با error از سيستم بيرون بيفته،مشكل ساز ميشه.
    این روش اشتباه است و نیاز شما رو بر آورد نمی کنه

    من این قسمت رو توسط TCP با کنترل Winsock انجام دادم (کار با وینسک کمی پیچیدست پس باید توی این سایت جستجو کنید و منابع رو در مورد winsock پیدا کنید )



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  35. #35

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    لطفا در مورد پر کردن سل های گرید بصورت کومبو باکس توسط اطلاعات دیتابیس راهنمایی کنین.
    مثال:

    ردیف | نام | نام خانوادگی | ش.ش | و ...
    البته منظورم این هستش که این اطلاعات رو از کومبو لیست انتخاب کرده و در جدول دیگه ای ذخیره کنم.

    همچنین در مورد حرکت بین سل ها توضیح بدین.
    آخرین ویرایش به وسیله rostami : پنج شنبه 23 مهر 1388 در 09:44 صبح

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    کسانی که می خوان شماره ردیف داشته باشند
    این کد ردیف رو در col 1 قرار میده

    Dim radif As String
    radif = 0
    For s = 2 To VS.Rows
    radif = radif + 1
    VS.TextMatrix(s - 1, 1) = radif
    Next

    موفق باشید

  37. #37

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    برای گذاشتن ردیف باید در رویداد After_DataRefresh کدی بنویسید که بصورت حلقه ای عمل کنه و شماره ردیف رو بصورت دستی ست کنه
    که با تغییر سورت باز نیز باید این رویداد صدا زده بشه


    Public Sub RowNumber(VS As VSFlexGrid, Col As Integer)
    If VS.Rows = 1 Then Exit Sub

    For i = 1 To VS.Rows - 1
    VS.TextMatrix(i, Col) = i
    DoEvents
    Next
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 27 اسفند 1392 در 09:48 صبح



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  38. #38

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    من یک کاربر مبتدی هستم و تا حالا با این ابزار کار نکردم ولی الان بهش احتیاج دارم
    آیا این ابزار توی کامپوننتهای خود vb هست یا باید دانلودش کنم؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    من یک کاربر مبتدی هستم و تا حالا با این ابزار کار نکردم ولی الان بهش احتیاج دارم
    آیا این ابزار توی کامپوننتهای خود vb هست یا باید دانلودش کنم؟
    سلام .

    باید دانلود شه .

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار hasanain
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    بازار تهران
    پست
    149

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سؤال: چطور میتوان چند ردیفی که کاربر انتخاب کرده (Select)، را هم از دیتابیس و هم از گرید حذف کرد. منظورم این است که چطور میتوان آن ردیفهای انتخاب شده را از VSFlexGrid بگیریم؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •