صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 142

نام تاپیک: در رابطه با : Vs Flex Grid

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام

    چطوری میتونم ردیفهایی رو که از VsFelexGrid انتخاب و سلکت کردم به کریستال رپورت بفرستم برای نمایش و چاپ .

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    این یک تیکه از کد مربوط به یک برنامه هست.

    Private Sub VS_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    Dim rs As New adodb.Recordset
    If KeyCode = vbKeySpace Then
    Dim bColor As String
    bColor = VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1)
    If Not bColor = &H8080FF Then
    If rs.State = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Update Tbl_Money Set Sanad_RowSel = 1 where Sabt_Code =" & VS.TextMatrix(VS.Row, 3), conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1) = &H8080FF
    Else
    If rs.State = 1 Then rs.Close
    rs.Open "Update Tbl_Money Set Sanad_RowSel = 0 where Sabt_Code =" & VS.TextMatrix(VS.Row, 3), conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    VS.Cell(flexcpBackColor, VS.Row, 0, VS.Row, VS.Cols - 1) = Default
    End If
    End If
    End Sub

    این سطر ها رو رنگی می کنه و عدد 1 رو داخل یک فیلد در دیتابیس قرار میده
    وقتی خواستید پرینت بگیرید بگید تمام اونایی که 1 داره یا برعکس

    موفق باشید

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    این سطر ها رو رنگی می کنه و عدد 1 رو داخل یک فیلد در دیتابیس قرار میده
    وقتی خواستید پرینت بگیرید بگید تمام اونایی که 1 داره یا برعکس
    البته من هنوز کدها رو امتحان نکردم ولی من منظورم این بود که تعدادی از ردیفهای vs توسط کاربر در حالتی که برنامه اجرا شده است انتخاب شده و حالا میخواد این چند تا ردیفی رو که انتخاب کرده ازشون پرینت بگیره و فایلی هم که استفاده شده برای پرینت و نمایش کریستال هستش.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام

    Tbl_Money این که باید اسم جدولت باشه و Sanad_RowSel اینم باید نام اون فیلد از جدول باشه که قرار 1 یا 0 توش ریخته بشه Sabt_Code این چیه، میشه بگی؟

    بعد یک سوال دیگه آیا این کار باعث پایین اومدن سرعت برنامه نمیشه ؟ پایگاه برنامم Access هستش و نزدیک به 3500 تا هم رکورد داره .

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار hasanain
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    بازار تهران
    پست
    149

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    تکرار سؤال: چطور میتوان چند ردیفی که کاربر انتخاب کرده (Select)، را هم از دیتابیس و هم از گرید حذف کرد. منظورم این است که چطور میتوان آن ردیفهای انتخاب شده را از VSFlexGrid بگیریم؟ کدام خصوصیت (Property) ردیفهای انتخاب شده را برمیگرداند؟

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    با vs.row شما می تونید شماره ردیف رو به دست بیارید
    البته توجه داشته باشید که row از 1 شروع میشه

  7. #47

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من یه flxgrid زدم اما set نمیشه
    اولین بارم هست که از grid استفاده می کنم
    کدش رو هم میذارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset

    Private Sub Form_Load()
    conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\libproj.mdb;Persist Security Info=False"
    conn.Open
    Dim sql As String
    sql = "select BookID, bookName from lbook"
    rs.Open sql, conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Set fgIssuedBook.DataSource = rs
    End Sub

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    اگر fgIssuedBook نام اون vsflex شما باشه قطعا مشکلی وجود نداره.

    کدهارو اینطوری بنویسید .



    Private Sub Form_Load()
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\libproj.mdb;Persist Security Info=False"
    conn.Open
    rs.Open "select BookID, bookName from lbook", conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Set fgIssuedBook.DataSource = rs
    End Sub


    موفق باشید ./

  9. #49

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    اگر fgIssuedBook نام اون vsflex شما باشه قطعا مشکلی وجود نداره.

    کدهارو اینطوری بنویسید .



    Private Sub Form_Load()
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\libproj.mdb;Persist Security Info=False"
    conn.Open
    rs.Open "select BookID, bookName from lbook", conn, adOpenStatic, adLockOptimistic
    Set fgIssuedBook.DataSource = rs
    End Sub


    موفق باشید ./
    ممنون اما بازم نشد!
    توی سورس کد vsflix هم نباید چیزی بنویسم؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    پیغام خطا میده ؟
    یا اصلا هیچ چیزی رو روی vsflex نمایش نمیده ؟
    ( نمونه برنامه قرار بدید )

    موفق باشید

  11. #51

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    پیغام خطا میده ؟
    یا اصلا هیچ چیزی رو روی vsflex نمایش نمیده ؟
    ( نمونه برنامه قرار بدید )

    موفق باشید
    تونستم درستش کنم
    با این کدها:
    Private Sub Command1_Click()
    Conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\libproj.mdb;Persist Security Info=False"
    Conn.Open
    rs.Open "select BookID, bookName from lbook", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic

    VSFlexGrid1.LoadArray rs.GetRows

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    خوب قطعا اشتباه هست

    همین کد هارو اینطوری بنویسید

    Private Sub Command1_Click()
    Conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\libproj.mdb;Persist Security Info=False"
    Conn.Open
    rs.Open "select BookID, bookName from lbook", Conn, adOpenStatic, adLockOptimistic

    set VSFlexGrid1.datasource = rs

    end sub


    موفق باشید./

  13. #53

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    خیلی ممنون این بهتر شد چون برای خالی بودنش یه شرط می خواستم بزارم کار نمی کرد
    خیلی ممنون
    اما حالا یه سوال دیگه
    اینکه چطوری می تونم عرض یه ستون رو زیاد کنم یعنی اندازه متن باشه؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط NEEON2 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون این بهتر شد چون برای خالی بودنش یه شرط می خواستم بزارم کار نمی کرد
    خیلی ممنون
    اما حالا یه سوال دیگه
    اینکه چطوری می تونم عرض یه ستون رو زیاد کنم یعنی اندازه متن باشه؟

    vsflex.colwidth(1) = 500


    موفق باشید ./

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من از خاصیت RowColChange دیتاگرید برای انتخاب یک سطر و نمایش اطلاعات سطر select شده مثلا توی یه تکس باکس استفاده میکنم.اینطوری:

    tbx_name.Text = Adodc1.Recordset.Fields("name")
    میخوام ببینم توی vsflex چطور باید عمل کنم؟

  16. #56
    Hosna.Soft_old
    مهمان

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    هم می تونید از Rowchange و هم از Selchange استفاده کنید

    موفق باشید ./

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار hasanain
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    بازار تهران
    پست
    149

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چگونه میتوان Format مربوط به یک ستون عددی که همیشه بایستی دو رقم بعد از ممیز را نمایش دهد به VSFlexGrid فهماند؛ البته علامت ممیز را به صورت / میخواهم. مثلا عدد 12.5 را به صورت 12/50 و عدد 11 را به صورت 11/00 نمایش دهد؟

  18. #58

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    شما باید از خاصیت ColFormat در گرید استفاده کنید.
    مثلا در مورد flexgrid بنویسید:
    flexgrid.ColFormat(1) = Format(Recordset!Total_Price, "#,##0;(#,##0)")
    فرمت و فیلد مورد نظر را در کد بالا جایگذاری میکنیم

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار hasanain
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    بازار تهران
    پست
    149

    Exclamation نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    از اینکه توجه کردین، خیلی ممنون. اما پاسخ شما عملی نیست متأسفانه. در حالت عادی برای دو رقم بعد از ممیز کافی است که چنین باشد:
    ColFormat(5) = "#.##"


    من چند حالت زیر را امتحان کردم اما جواب نگرفتم، چون میخواهم که علاوه براینکه دو رقم بعد از ممیز را نمایش دهد، علامت ممیز را با کاراکتر "/" نمایش دهد نه "."
    ColFormat(5) = Format(Recordset!VAZN), "#/##")
    ColFormat(5) = Format(Recordset!VAZN), "0/00")
    ColFormat(5) = Replace$(Format(Recordset!VAZN , "0.00"), ".", "/")

  20. #60

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من ميخوام از Vs Flex Grid براي ورود اطلاعات استفاده كنم چه جوري ميتونم format ستوني رو جوري ست كنم كه فقط تاريخ فارسي قبول كنه ، آيا راهي داره ؟

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان ، یک سوال فنی داشتم :
    چه جوری میشه گریدی رو که به صورت Bound به دیتابیس وصل شده رو قابلیت Sort درش فعال کرد . یعنی Explorer = flexexsort کار کنه . می خوام روی Header هر ستون که کلیک کردم . بر اساس اون ترتیب بشه .

  22. #62

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    با سلام
    برای دانلود سورس دفترچه تلفنی که با flex Grid نوشته بودم به سایت برنامه نویسان بروید
    امید وارم خوشتون بیاد
    http://www.barnamenevisan.net/showthread.php?t=126

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    اگه میتونید درباره ذخیره کردن به صورت XML و باز کردن آن توسط کریستال بیشتر توضیح بدید
    یا یک نمونه برنامه بزارید که خودم اونو بررسی کنم.
    راستش می خواستم برای محدود کردن چاپ از این روش استفاده کنم.
    اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    VS.SaveGrid App.Path + "\a.xls", flexFileExcel

    سلام دوستان عزیز و اساتید محترم یه سوال داشتم : چرا ردیف 0 یا همون تیتر flexgrid رو به اکسل پاس نمیکنه ؟ از ردیف 1 به اکسل میفرسته
    آخرین ویرایش به وسیله niko2008 : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 در 07:42 صبح دلیل: -

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام : این برنامه شاید از نظر طراحی قشنگ نباشد ولی این برنامه برای ویدویو کلوپ کامل می باشد. امکانات :
    1- سورسی که نوشتم کاملا برای vsflex Girid نمایش عکس درون آن همچنین ذخیره عکس در دیتا بیس مفید آشنا میشوید .
    2- روش جستجو به صورت پارامترهای SQL و همچنین درج رکورده و ...
    3- خود کامپوننت را هم می گذارم حجم فایل زیاد می باشد اگر شد حتماً ببینید با مثال ....
    4- گزارش گیری برنامه به دو صورت پیشرفته کیریستال رپورت 9 است ببینید کارآمدترین گزارشگیر.
    5- ذخیره عکس در دیتا بیس به صورت ole میباشد و باینری در فیلد Access قرار میگیرد به روش فایلنگ با کمک موتور ADO ....

    6 - نمایش فیلم رکورداز فیل از مسیر با Mediplayer
    فایل ضمیمه :

    ----------------------------
    s/n bank رمز بانک برنامه خودم : a
    نام وپسوند بانک را عوض کردم: a.asd
    ----------------------
    رمز ورود به برنامه: 2
    نام کاربري: 2

    در صورت سوال پاسخگو هستم پیشنهاد بگذارید با تشکر رومنا hamedromana@yahoo.com

    ببخشید اگر دیر شد این هم فایل ضمیمه: لطفا نظرتان را بدهید تشکر نخواستم ، متشکرم

    از اینجا دانلو کنید فایل بانک & فایل سورس و ocx , کامپوننت همرا با مثال FlexGirix ...

    http://rapidshare.com/files/38502082...pload.rar.html
    آخرین ویرایش به وسیله vbnovin : شنبه 18 اردیبهشت 1389 در 23:08 عصر دلیل: warez activity

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    سوال: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام خدمت اساتید محترم من چطور میتونم دو ردیف متفاوت از دو Vs Flex Grid متفاوت رو با هم مقایسه کنم و موارد غیر یکسان رو به listbox پاس بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله niko2008 : دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 در 13:32 عصر دلیل: -

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چیش رو میخواید مقایسه کنید ؟
    اطلاعات یک فیلد رو ؟

    بیشتر توضیح بدید .
    موفق باشید ./

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    چیش رو میخواید مقایسه کنید ؟
    اطلاعات یک فیلد رو ؟

    بیشتر توضیح بدید .
    موفق باشید ./
    دوست عزیز اطلاعات یک فیلد رو
    در حقیقت من دوتا Vs Flex Grid دارم که در هر کدوم از آنها در col دومش یک سری اسم هست میخوام این دو رو مقایسه کنم و اسمهایی که یکسان نیستند رو در بیارم

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    دوست عزیز اطلاعات یک فیلد رو
    در حقیقت من دوتا Vs Flex Grid دارم که در هر کدوم از آنها در col دومش یک سری اسم هست میخوام این دو رو مقایسه کنم و اسمهایی که یکسان نیستند رو در بیارم

    for i = 1 to vs1.rows
    for s = 1 to vs2.rows
    if vs1.TextMatrix(i,2) = vs2.TextMatrix(i,2) then
    listbox1.additem vs1.textmatrix(i,2)
    vs1.row = vs1.row + 1
    vs2.row = vs2.row + 2
    end if
    next i
    next s

    فکر کنم درست نوشتم .
    وی بی دم دست نیست که تست کنم متاسفانه .
    تست کنید ببینید چی میشه دیگه

    موفق باشید

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوست عزیز خیلی ممنون از محبتتان یه مشکلی که من دارم اینه که فقط من میخوام غیر مشترک ها را بدست بیارم اگه محبت بفرمائید.
    آخرین ویرایش به وسیله niko2008 : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389 در 20:28 عصر دلیل: -

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    یه Not اضافه کنید به بعد اون If

    for i = 1 to vs1.rows
    for s = 1 to vs2.rows
    if not vs1.TextMatrix(i,2) = vs2.TextMatrix(i,2) then
    listbox1.additem vs1.textmatrix(i,2)
    vs1.row = vs1.row + 1
    vs2.row = vs2.row + 1
    end if
    next i
    next s


    موفق باشید ./

  32. #72
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313
    vs1.row = vs1.row + 1
    vs2.row = vs2.row + 1
    Hosna جان به این دوتا error میده در ضمن نتایجش تکراری؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    یه نمونه برنامه بزارید تست کنم .

    موفق باشید ./
    یه نمونه از برنامه در صورت امکان محبت بفرمائید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip vs.zip‏ (13.1 کیلوبایت, 132 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389 در 02:07 صبح دلیل: ادغام

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    خدمت شما دوست عزیز .

    موفق باشید ./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar vs.rar‏ (12.9 کیلوبایت, 176 دیدار)

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    خدمت شما دوست عزیز .

    موفق باشید ./
    Hosna جان دوست عزیز ببخشید که مزاحم میشم اگه جای TAB1 و TAB2 رو عوض کنیم نتیجه درست رو نمیده یعنی این تفاوتها حتما باید در یه TAB خاصی باشه؟ باز از وقتی که به من میزارین نهایت تشکر رو دارم

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط niko2008 مشاهده تاپیک
    VS.SaveGrid App.Path + "\a.xls", flexFileExcel

    سلام دوستان عزیز و اساتید محترم یه سوال داشتم : چرا ردیف 0 یا همون تیتر flexgrid رو به اکسل پاس نمیکنه ؟ از ردیف 1 به اکسل میفرسته

    سلام دوستان من به یه نتیجه رسیدم
    VS.FixedRows = 0
    VS.SaveGrid App.Path + "\a.xls", flexFileExcel
    آخرین ویرایش به وسیله niko2008 : پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389 در 20:00 عصر

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان چطور میتونیم محتوای vsflexgrid رو به صورت مرتب به TXT فرستاد؟؟؟؟

  37. #77
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    20

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان
    من میخوام بعضی فیلدها فلکس رو بصورت کمبو استفاده کنم و محتویات آنها رو از sql بخونم ، اما به مشکل خوردم.
    چون از colcombolist استفاده میکنم ولی فکر کنم باید درون یک حلقه باشد تا تموم رکوردها رو بخونه ، چون اینجوری فقط یک گزینه داره ، لطفا به من کمک کنید. ممنون

  38. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    for i = 1 to vs1.rowsfor s = 1 to vs2.rowsif not vs1.TextMatrix(i,2) = vs2.TextMatrix(i,2) thenlistbox1.additem vs1.textmatrix(i,2)vs1.row = vs1.row + 1vs2.row = vs2.row + 1end ifnext inext sHosna جان دوست عزیز ببخشید که مزاحم میشم اگه جای TABel1 و TABel2 رو عوض کنیم نتیجه درست رو نمیده یعنی این تفاوتها حتما باید در یه TAB خاصی باشه؟ باز از وقتی که به من میزارین نهایت تشکر رو دارم

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    آقا من وقتي عنوان ستون هام رو به عنواين فارسي تغيير ميدم خيلي سرعت نمايشش كند ميشه
    براي حل اين مشكل بايد چي كار كنم
    يعني وقتي عنوان ستونم نام هست طول مي كشه ولي وقتي name طول نمي كشه
    با تشكر

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار ramzdar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    243

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چجوری میشه انازه عرض ستون ها رو بصورت دستی عوض کرد. یعنی اندازه دلخواهی بهش داد؟؟؟

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •