صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 142

نام تاپیک: در رابطه با : Vs Flex Grid

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار ramzdar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    243

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطوری میشه توی vsflex از CheckBox استفاده کرد؟؟؟

  2. #82

    Question نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    با سلام
    سئوال اولم این است که چطور می توانم با کلیک در سر ستون، دیتابیس را نیز سورت کنم .
    البته کد زیر این کار را انجام می دهد ولی با فونت فارسی مشکل دارد.
    LastSort = "[" & VSFlexGrid1.TextMatrix(0, Col) & "]" & IIf(Order = 1, " ASC", " DESC")
    Adodc1.Recordset.Sort = LastSort
    این کد را یکی از اعضای همین سایت قرارداده است.
    سئوال دوم من این است که مثل نرم افزار همکاران سیستم و هلو و سنجه چطور می توانم مستقیماً از قابلیتهای allowaddnew , allowedit در این grid با توجه به ایجاد متغیرها استفاده کنم.من با استفادهاز جدول موقت این کار را انجام دادم. ولی موقعی که با استفاده از صفحه کلید با کلید های جهت دار یا arrow keyمی خواهم یک سطر را اضافه یا حذف کنم به مشکل برمی خودم.

  3. #83

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    برای سورت کردن grid می تونی در پروپرتی گرید گزینه explorerbar را برابر عدد 7 بگذاری تا با کیلیک بر روی سر ستون گرید سورت شود

  4. #84

    Smile نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    زمانی که با بانک اطلاعاتی در حالت datamode برابر با 2 باشد یا باند باشد نمی توان ار این گزینه استفاده کرد.

  5. #85
    کاربر جدید آواتار barname_majid
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    20

    نقل قول: سوال و جواب ها

    دوست عزیز چه جوری میشه جدول رو بر اساس یکی از دریف ها مثلا ردیف اول که شماره پرسنلی افراد هست از بزرگ به کوچیک یا بالعکس سرت کرد.

  6. #86
    کاربر جدید آواتار barname_majid
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    20

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    VSFlexGrid1.ColWidth(0) = 810

  7. #87
    کاربر جدید آواتار barname_majid
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    20

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    VSFlexGrid1.Cell(flexcpChecked, VSFlexGrid1.Row, 1) = flexcpChecked

  8. #88

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    با دستور vsflexgrid1.printgrid اطلاعاتم رو چاپ می کنم. چطوری می تونم بالای صفحه ای که چاپ میشه عنوان قرار بدم؟ مثلا بنویسه: " فرم شماره 1 " و بعد گرید رو چاپ کنه.

  9. #89
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    61

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    بچه ها من می خوام
    توی فلکسی گرید هر سطرو با یه رنگ نشون بده به شرطی که فیلد رزرو جدولم 1 بود قرمز
    فیلد پر جدولم 1 بود زرد و اگر هیچ کدوم اینها نبود سبز نشون بده
    نتونستم اینکارو بکنم
    این کدی که یکی از دوستان برای فوکوس می خواستن رو من با تغییرات خودم انجام دادم ولی ختی وقتی همین کد رو اجرا می کنم از خاصیت textmatrix ایراد میگیره که invalid property ...
    کدی که از این تایپیک برداشتم
    For i = 0 To vs.Rows
    If Text1.Text = vs.TextMatrix(i, 0) Then
    vs.SetFocus
    vs.Select i, 0
    Exit For
    End If
    Next i


    تغییراتشم توی برنامه ی خودم اینه
    ولی هیچ کدوم اجرا نشد
    میشه خواهش کنم کمکم کنین
    For i = 0 To vs.Rows
    If vs.TextMatrix(i, 0)=1 Then
    CColor = vs.Cell(flexcpBackColor, vs.Row, 0, vs.Row, vs.Cols - 1)

    vs.Cell(flexcpBackColor, vs.Row, 0, vs.Row, vs.Cols - 1) = vbBlue
    Exit For
    End If
    Next i

    چه ها خو.اهش میکنم کمکم کنین
    عجله دارم یه عالمه
    ممنون از همتون

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من با کد زیر vs1 خودم را پر می کنم

    dim x as integer



    vs1.Rows = 1001
    vs1.Cols = 4
    For i = 1 To 1000
    vs1.TextMatrix(i, 0) = i
    vs1.TextMatrix(i, 1) = i Mod 2
    vs1.TextMatrix(i, 2) = "saeed"
    Next i

    و با کد زیر برای انتخاب استفاده می کنم

    x = x + 10
    vs1.Select x, 0, x, 1

    خوب حالا یه مشکلی هست موقعی که من اطلاعات را select میکنم اسکرولبار به پایین هدایت نمیشه و کاربر نمیفهمه که کدام رکورد select شده
    آخرین ویرایش به وسیله skh1300 : شنبه 27 شهریور 1389 در 09:10 صبح

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من با کد زیر vs1 خودم را پر می کنم
    کد PHP:
    dim x as integer

    کد PHP:

    vs1
    .Rows = 1001
    vs1
    .Cols = 4
    For i = 1 To 1000
    vs1
    .TextMatrix(i, 0) = i
    vs1
    .TextMatrix(i, 1) = i Mod 2
    vs1
    .TextMatrix(i, 2) = "saeed"
    Next i

    و با کد زیر برای انتخاب استفاده می کنم
    کد PHP:
    x = x + 10
    vs1
    .Select x, 0, x, 1

    خوب حالا یه مشکلی هست موقعی که من اطلاعات را select میکنم اسکرولبار به پایین هدایت نمیشه و کاربر نمیفهمه که کدام رکورد select شده
    سلام دوست عزیز .

    انگار متاسفانه سوال شما رو خیلی دیر دیدم . اما به هر حال جواب شما به صورت زیر هست .

    VS.Row = VS.Rows - 1
    VS.TopRow = VS.Rows - 1


    موفق باشید .

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Question نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام .

    چطور باید متن Fixed Column ها رو در حالت Design Time و بدون کد نویسی تغییر داد ؟

    یعنی معادل این کد : "vs.TextMatrix(0, 1) = "Barnamenevis


  13. #93

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    آيا ميشه داخل هر خانه ي vsgride يك چك باكس گذاشت؟؟؟؟
    و همينطور می خوام اطلاعات از VSFlexGRid بصورت کلی در پایگاه داده ثبت کنم نه بصورت تک تک یعنی در gridam تعداد 10 تا رکورد وارد کنم بعد در پایگاه داده ذخیره کنم . لطفا راهنمایی کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله khormaloo : پنج شنبه 30 دی 1389 در 10:52 صبح

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    دوستان وقتی در داخل DataGrid یک سطر رو انتخاب می کنیم داخل Adodc هم همون سطر انخاب میشه حالا این کار رو با VSFlexGrid هم میشود انجام داد

  15. #95
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 مشاهده تاپیک
    دوستان وقتی در داخل DataGrid یک سطر رو انتخاب می کنیم داخل Adodc هم همون سطر انخاب میشه حالا این کار رو با VSFlexGrid هم میشود انجام داد
    بله میشه
    باید خاصیت DataMode رو با FlexdmBound مقدار بدید.

  16. #96

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط مسعود منصوری مشاهده تاپیک
    سلام
    من ميخوام از Vs Flex Grid براي ورود اطلاعات استفاده كنم چه جوري ميتونم format ستوني رو جوري ست كنم كه فقط تاريخ فارسي قبول كنه ، آيا راهي داره ؟
    آقا كسي جواب اين سوالو بلد نيست؟

  17. #97

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان.
    امیدوارم سوالم را در جای صحیح مطرح کرده باشم.
    چگونه می توان محتویات VsFlexGrid که بصورت درختی است در بانک اطلاعاتی ذخیره کرد و سپس آنرا از بانک خواند (مانند کنترل TreeView).

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط kahroba77 مشاهده تاپیک
    سلام
    من ميخوام از Vs Flex Grid براي ورود اطلاعات استفاده كنم چه جوري ميتونم format ستوني رو جوري ست كنم كه فقط تاريخ فارسي قبول كنه ، آيا راهي داره ؟
    vs.ColEditMask(2) = "####/##/##"


    چطور باید متن Fixed Column ها رو در حالت Design Time و بدون کد نویسی تغییر داد ؟

    یعنی معادل این کد : "vs.TextMatrix(0, 1) = "Barnamenevis
    اگر فايل setup كامپوننت رو داشته باشيد و نصب كنيد روي vs راست كليك و properties مي زنيد امكانات بيشتري داريد كه يكيش همينه .

  19. #99

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    گذاشتن Checkbox در Flexgrid

    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    می خواستم بدونم چطور می تونم تو یکی از ستون های Flexgrid یه Checkbox قرار بدم
    ممنون میشم اگه جوابمو بدید

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان. من تو برنامم از يه datagrid استفاده كردم كه با اين دستور داده ها رو از جدولم ميخونه: Grid1.DataSource = rs (كه rs يه ركورد سته). حالا مشكل اينجاست كه وقتي گريدم داخلش ركورد هست و ميخام اونا پاك بشن و يه ركوردهاي ديگه رو نشون بده اين اررو رو ميده: object already loaded روي همون دستور بالا. فكركنم كه بايد يه جوري datasourceشو پاك كنم و دوباره ست كنم ولي نميدونم چطوري؟

  21. #101
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    روش ثبت و ويرايش كل گيريد:

    کد HTML:
    Private Sub EDIT_KOL_Girid()
    'ËÈÊ ææíÑÇíÔ ˜á ÑíÏ
        
    '*****************************************
    'RO ÊÚÏÇÏ ÑíÏÝ 'RKOL ÊÚÏÇÏ ˜á ÓØÑåÇí ÑíÏ
     Dim R As Long, RKOL  As Long
     RKOL = G.Rows
            
        If G.TextMatrix(G.Row, 0) = "" Then
           Exit Sub
        End If
        
        
        PM = MsgBox("ÇÑÈÑãÍÊÑã ÊæÌå:Âíǘá ÇØáÇÚÇÊ áíÓÊ ËÈÊ ÑÏÏ¿", vbOKCancel + vbMsgBoxRight + vbInformation, "ÍÞæÞ æ ÏÓÊãÒÏ")
        If PM = 1 Then
        
                   
           'ÍáÞå Èå ÊÚÏÇÏ áíÓÊ Ê˜ÑÇÑ æ ËÈÊ ãíÔæÏ
           For R = 3 To RKOL - 1 Step 1
        
        
               Set SeatRS = New Recordset
               If SeatRS.State = adStateOpen Then
                  SeatRS.Close
               End If
               
               Call conecttttttttttt
               SeatRS.Filter = "CODp  =  '" + G.TextMatrix(R, 0) + "' And mah =  " & Val(cmbMah.ListIndex) & ""
               If Not SeatRS.EOF Then
                  
                  If G.TextMatrix(R, 0) <> "" Then
                     'æíÑÇíÔ ÇØáÇÚÇÊ ãÇå áíÓÊ
                     SeatRS.Close
                     'æíÑÇíÔ ˜ÏÝÑÏæäÇã...ÝÑÏ
                     SqlStr = " Update tMahaneh  Set " & _
                              " CodP               = " & SETCOMA(G.TextMatrix(R, 0), False, True) & _
                              " karroz             = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 2)), False, True) & _
                              " EzafKar            = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 3)), False, True) & _
                              " TatilKar           = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 4)), False, True) & _
                              " MamoriatBi         = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 5)), False, True) & _
                              " MamoriatBa         = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 6)), False, True) & _
                              " KharidMorkhasi     = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 7)), False, True) & _
                              " NobatKari          = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 8)), False, True) & _
                              " hPadash            = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 9)), False, True) & _
                              " hMoavaghe          = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 10)), False, True) & _
                              " hModireh           = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 11)), False, True) & _
                              " hJalaseh           = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 12)), False, True) & _
                              " hEzafeBaBM         = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 13)), False, True) & _
                              " hEzafeBiBM         = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 14)), False, True) & _
                              " hEzafeShM          = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 15)), False, True) & _
                              " hEzafeShB          = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 16)), False, True) & _
                              " hKarane            = " & SETCOMA(Val(G.TextMatrix(R, 17)), False, False) & _
                              " where                " & _
                              " codp               = " & SETCOMA(G.TextMatrix(R, 0), False, False) & _
                              " AND " & _
                              " mah                = " & SETCOMA(Val(cmbMah.ListIndex), False, False)
                      Connect1.Execute SqlStr
                  End If
              
              
               Else
              
                   
                  If G.TextMatrix(R, 0) <> "" Then
                     SeatRS.Close
                     'ËÈÊ ÇØáÇÚÇÊ ÌÏíÏ
                     SqlStr = " Insert Into tMahaneh(mah,codp,karroz,EzafKar,TatilKar,MamoriatBi,MamoriatBa,KharidMorkhasi,NobatKari,hPadash,hMoavaghe,hModireh,hJalaseh,hEzafeBaBM,hEzafeBiBM,hEzafeShM,hEzafeShB,hKarane)" & _
                              " VALUES( " & _
                                        " '" & Val(cmbMah.ListIndex) & "'," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 0)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 2)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 3)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 4)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 5)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 6)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 7)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 8)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 9)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 10)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 11)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 12)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 13)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 14)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 15)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 16)) & "' ," & _
                                        " '" & Val(G.TextMatrix(R, 17)) & "'  " & _
                                        " )"
                      Connect1.Execute SqlStr
                   End If
                   
              
               End If
                 
           DoEvents
           Next R
           '****************************
           
           
             'ÑíÏ æíÑÇíÔ æ ËÈÊ ÔÏå
              V_EDitSELL = True
              MsgBox "˜á ÇØáÇÚÇÊ áíÓÊ ËÈÊ ÑÏíÏ", vbOKCancel + vbMsgBoxRight + vbInformation, "ÍÞæÞ æ ÏÓÊãÒÏ"
        
        
        Else
        
             'æíÑÇíÔ ÔÏå æáí ËÈÊ äÔÏå
              V_EDitSELL = False
            
        End If
        
    G.SetFocus
        
    End Sub

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    بازسازي و نمايش در گريد : مثال ...

    کد HTML:
    Private Sub EDIT_KOL_BAzsaaiGirid()
    'ÈÇÒÓÇÒí  ˜á ÑíÏ
        
        If G.TextMatrix(G.Row, 0) = "" Then
           Exit Sub
        End If
        '********************************************
        'R ÊÚÏÇÏ ÑÏíÝ 'RKOL ÊÚÏÇÏ ˜á ÓØÑåÇí ÑíÏ
         Dim R As Long, RKOL  As Long
         RKOL = G.Rows
         For R = 3 To RKOL - 1
        
            Set SeatRS = New Recordset
            If SeatRS.State = adStateOpen Then
               SeatRS.Close
            End If
            
            Call conecttttttttttt
            SeatRS.Filter = "CODp  =  '" + G.TextMatrix(R, 0) + "' And mah =  " & Val(cmbMah.ListIndex) & ""
            If Not SeatRS.EOF Then
               
               'áíÓÊ ÞÈáÇ ËÈÊ ÔÏå
               SeatRS.Close
               G.SetFocus
               Exit Sub
        
            Else
                  
                  SeatRS.Close
                  If G.TextMatrix(R, 0) <> "" Then
                     
                     'ËÈÊ ÌÏíÏÇØáÇÚÇÊ ãÇå áíÓÊ
                     SqlStr = " Insert Into tMahaneh(mah,codp,karroz,EzafKar,TatilKar,MamoriatBi,MamoriatBa,KharidMorkhasi,NobatKari,hPadash,hMoavaghe,hModireh,hJalaseh,hEzafeBaBM,hEzafeBiBM,hEzafeShM,hEzafeShB,hKarane)" & _
                              " VALUES( " & _
                                     " '" & Val(cmbMah.ListIndex) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 0)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 2)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 3)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 4)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 5)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 6)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 7)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 8)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 9)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 10)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 11)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 12)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 13)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 14)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 15)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 16)) & "' ," & _
                                     " '" & Val(G.TextMatrix(R, 17)) & "'  " & _
                                     " )"
                     Connect1.Execute SqlStr
                  End If
           
            End If
           
        DoEvents
        Next R
        '******************************************
        G.SetFocus
        
    End Sub

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    روش حذف خالي كردن خانه هاي گريد با ذكر مثالي براي شما :




    کد HTML:
    Private Sub Clear_Girid()
    'Dim i, j, R   As Integer
    'ÎÇáí ˜ÑÏä ÎÇäå åÇí ÑíÏ
     
        R = G.Rows
        For i = 3 To R - 1
            For j = 2 To 17
                G.TextMatrix(i, j) = ""
            Next
        Next
    End Sub

    همچنين در روال ديگر عمليات حذف بعد از كليك و انتخاب رديفي از گريد ...



    کد HTML:
    Private Sub DeleteX()
    'ÍÐÝ
        If G.TextMatrix(G.Row, 0) = "" Then Exit Sub
     
        PM = MsgBox("ÇØáÇÚÇÊ Çíä äÇãå ÍÐÝ ÑÏÏ¿", vbOKCancel + vbMsgBoxRight + vbInformation, " ÍÞæÞ ÏÓÊãÒÏ ")
        If PM = 1 Then
     
            'ÝÑã ÑãÒÏåí ÌåÊ ÍÐÝ
            Frm_Ramz.Show 1
            If flag_Ramz = True Then
               Set SeatRS = New Recordset
               If SeatRS.State = adStateOpen Then
                  SeatRS.Close
               End If
               'SqlStr = " SELECT * FROM tMahaneh Where CodP  >= " & Val(txtAz) & " And  CodP  <= " & Val(txtTa) & " And  mah  = " & Val(cmbMah.ListIndex) & ""
               Call conecttttttttttt
               SeatRS.Filter = "CODp  =  '" + G.TextMatrix(G.Row, 0) + "' And mah =  " & Val(cmbMah.ListIndex) & ""
               If SeatRS.EOF = True Then
                  SeatRS.Close
                  Exit Sub
               Else
                  R = 1
                  SeatRS.MoveFirst
                  Do While Not SeatRS.EOF
                     If SeatRS.EOF <> True Then
                        SeatRS.Delete
                        SeatRS.MoveNext
                        R = R + 1
                     Else
                        SeatRS.MoveNext
                     End If
                  Loop
                  SeatRS.Close
                End If
             End If
     
        End If
     
        'ÝÑÇÎæÇä ÇíäÑæÇá ÈÑÇí äãÇíÔ ÏÑ ÑíÏ
        Call CmdSabtMah_Click
     
    End Sub
     
    Private Sub conecttttttttttt()
        Set SeatRS = New Recordset
        If SeatRS.State = adStateOpen Then
           SeatRS.Close
        End If
        'áíä˜ ÈÇ ÌÏæá ÏÑæä ÈÇä˜ ÇØáÇÚÇÊí ãæÑÏ äÙÑ
        SelSQL = "select * from tMahaneh ORDER BY CODp DESC;"
        SeatRS.Open SelSQL, Connect1, adOpenKeyset, adLockOptimistic
     
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbnovin : پنج شنبه 21 مهر 1390 در 11:01 صبح

  24. #104
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    اينم تابع كه براي راحت شدن از شر كاما " " ' ' گذاري در دستورات SQL درست كردم " كه سورسهاي پستهاي پايينتر ازش استفاده كردم

    کد HTML:
    Public Function SETCOMA(STRX As Variant, Y1 As Boolean, y2 As Boolean) As Variant
        
        If (STRX <> False) And (STRX <> True) Then
            STRX = Trim(STRX)
        End If
        
        If Y1 = True Then
           STRX = "'" & STRX & "'"
        End If
        
        If y2 = True Then
           STRX = STRX & ","
        End If
        
        SETCOMA = STRX
        
    End Function


    شرمنده اگر مختصر جواب دادم بعد از مدتها اومدم تو سايت برنامه نويسان اين كدها مربوط به پروژه اي حدود 6 سال پيشم بود الان بيشتر vb.net كار مي كنم پيشنهاد مي كنم شما هم به سمتش بياين در خدمتم ...
    درسته زياد تو سايت فعالتي ندارم اما اگر هر سئوالي تو vb داريد بپرسيد در خدمتم تقريبا هر كاري كه تو vb6 بود انجام دادم . هر سئوالي در خدمتم ... بهتر سورسها رو ببريد اول تو خود محيط vb ببينيد تا توضيحات فارسي كه الان ناخوانست رو ببينيد ...

    تو اين برنمامه من از VSflexGrid 8 استفاده كردم ، يادش بخير واقعا كولاكه مثل محيط اكسل امكانات بهتون ميده ...

    فكر كنم با نگاه به اين كدها arcgis عزيز همه چيز دستگيرتون شده باشه ...

    رومنا : سئوالي داشتيد درخدمتم hamyromana@yahoo.com ,

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    213

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    چطوری می شود درVSflexGrid یک ردیف ( سطر ) را با کلیک برروی آن انتخاب کرده وبعد آن ردیف را ویرایش کرد؟

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    چطور می شه در VSflexGrid با استفاده از کلیک راست سطر مورد نظر رو سلکت کنیم؟

    یعنی بر روی هر سطر کلیک راست کردیم انتخاب بشه؟

  27. #107

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام خانم وطن دوست . من میخوام داخل دیتابیسم یک فیلد بزارم که اگر مقدار این فیلد 1 باشد رنگ ردیف رکورد مربوط به آن در Vsflexgrid بشه قرمز اگه لطف کنید همراه با یک مثال برام بفرستید ممنون میشم

  28. #108

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    ثبت دیتا در بانک از Combo درون VSFlexGrid

    سلام خدمت دوستان عزیز
    برای اولین بار از کامپوننت VSFlexGrid 8 استفاده کردم و به جدولی در بانک متصل هست. هر سلول از VSFlexGrid رو به Combo تبدیل کردم، که وقتی تغییر میکنه باید توی رکورد مربوطه ثبت بشه.
    لطفاً راهنمایی کنید

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام،
    از کد زیر استفاده کن. بعد از اینکه Focous از کمبو تغییر داده شده خارج بشه رکوردست آپدیت میشه و دیتای جدید جایگزین میشه
    Private Sub fg_CellChanged(ByVal Row As Long, ByVal Col As Long)
    If Row > 0 Then
    Rs.AbsolutePosition = Row
    Rs.Fields(Col) = fg.TextMatrix(Row, Col)
    Rs.Update
    End If
    End Sub


    موفق باشی

  30. #110

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط kitcat_m18 مشاهده تاپیک
    سلام،
    از کد زیر استفاده کن. بعد از اینکه Focous از کمبو تغییر داده شده خارج بشه رکوردست آپدیت میشه و دیتای جدید جایگزین میشه
    Private Sub fg_CellChanged(ByVal Row As Long, ByVal Col As Long)
    If Row > 0 Then
    Rs.AbsolutePosition = Row
    Rs.Fields(Col) = fg.TextMatrix(Row, Col)
    Rs.Update
    End If
    End Sub


    موفق باشی

    سلام

    مهندس دستت درد نکنه کمک کردی، اما سرعت فرم خیلی شدید کند شد، با کمی تغییر درست شد، به جای CellChanged از این استفاده کردم با سرعت حجم بالای جدول رو ادیت میکنه.


    Private Sub Flex_AfterEdit(ByVal Row As Long, ByVal Col As Long)
    On Error Resume Next
    Rs1.Close
    Rs1.Open "SELECT * from days order by ID_Sol,year,moon"
    If Row > 0 Then
    Rs1.AbsolutePosition = Row
    Rs1.Fields(Col - 1) = Flex.TextMatrix(Row, Col)
    Rs1.Update
    End If
    End Sub

  31. #111

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    من از vs خروجی اکسل میگیرم همه چی درسته فقط تاریخ رو به شکل زیر نشون میده .
    این دستوری که دادم
    VS.SaveGrid "ex.xls", flexFileExcel, _
    flexXLSaveFixedCells Or flexXLSaveRaw

    به این شکل ###############
    عکس
    http://img4up.com/up2/78454471895425711356.jpg

  32. #112

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام
    کسی نیست جواب بده؟

  33. #113

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    یک سوال:
    چطور میشه توی خود دیتاگرید مستقیم تایپ کرد واطلاعات همانجا توی بانک اطلاعاتی ذخیره بشه؟؟ حتی اگر خواستیم ادیت کنیم همین اتفاق بیفته؟؟

  34. #114

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط ahp_online مشاهده تاپیک
    یک سوال:
    چطور میشه توی خود دیتاگرید مستقیم تایپ کرد واطلاعات همانجا توی بانک اطلاعاتی ذخیره بشه؟؟ حتی اگر خواستیم ادیت کنیم همین اتفاق بیفته؟؟
    سلام عليکم
    شما فيلدهاي ديتاگريد رو وقتي متصل کنيد به فيلد بانک اطلاعاتي،در موقع اجرا اگه مستقيم توي ديتاگريد بنويسيد؛اون نوشته ذخيره ميشه و مشکلي نداره.


    موفق باشيد

  35. #115

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    سلام عليکم
    شما فيلدهاي ديتاگريد رو وقتي متصل کنيد به فيلد بانک اطلاعاتي،در موقع اجرا اگه مستقيم توي ديتاگريد بنويسيد؛اون نوشته ذخيره ميشه و مشکلي نداره.


    موفق باشيد
    سلام
    لطفا نحوه اتصال به دیتاگرید flaxgrid رو بگید؟؟در حالت پیش فرض نمیشود داخل این دیتاگرید نوشت!! چه باید کرد؟

  36. #116

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط ahp_online مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا نحوه اتصال به دیتاگرید flaxgrid رو بگید؟؟در حالت پیش فرض نمیشود داخل این دیتاگرید نوشت!! چه باید کرد؟
    دوست عزيز منظور شما کدوم کنترله؛ Datagrid يا FlexGrid ؟

  37. #117

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    flex grid منظورمه
    شرمنده اگه منظورمو بد بیان کردم

  38. #118

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    نقل قول نوشته شده توسط ahp_online مشاهده تاپیک
    flex grid منظورمه
    شرمنده اگه منظورمو بد بیان کردم
    خواهش ميکنم
    تا اونجايي که بنده اطلاع دارم براي بانکهاي اطلاعاتي فقط بايد از DataGrid استفاده کرد؛و براي برقراري ارتباط دنبال FlexGrid نرفتم که ببينم چه طوريه.

    از DataGrid استفاده کنيد.



    موفق باشيد

  39. #119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    با سلام ؛
    لطفا اگه کسی میتونه اینجا یه راهنمایی بکنه.

  40. #120

    نقل قول: در رابطه با : Vs Flex Grid

    سلام دوستان
    1-کسی می دونه با چه دستوری رکوردی از جدول حذف کنیم که همون رکورد داخل بانک نیز حذف شود
    2-چطور میشه با یک دستور از سلولی به سلول بعد رفته و متن اون سلول به حالت انتخاب در بیاد

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •