نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی باز کردن یک فایل متنی (txt)

  1. #1

    چگونگی باز کردن یک فایل متنی (txt)

    با سلام خدمت دوستان

    چه طور می شه یک فایل متنی را باز کرد و نمایش داد؟

    ::نوشتن::
    من توی برنامه‌ام یک فایل متنی رو ایجاد و داخل آن کلی ردیف اضافه می کنم. می خواهم بعد از پایان کار آن را باز کرده و نمایش دهم. با دستور Shell این کار را انجام دهم یا روش دیگری وجود دارد؟ در ضمن در دستور فوق باید مسیر را به شکل کامل بدهم مانند

    Shell("D:\Windows\notepad.exe " & Application.StartupPath & "\filename.txt", AppWinStyle.NormalFocus)

    در این صورت در صورتی که ویندوز در درایو دیگری نصب شده باشه با خطا برخورد می کنه. می شه اصلا خود فایل رو بدون ذکر مسیر notepad باز کرد؟

    در هر صورت کمک کنید.

    با احترام- خدانگهدار

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام
    می تونید از کد زیر هم استفاده کنید

            System.Diagnostics.Process.Start("Notepad", Application.StartupPath & "\filename.txt")

  3. #3
    در این صورت در صورتی که ویندوز در درایو دیگری نصب شده باشه با خطا برخورد می کنه. می شه اصلا خود فایل رو بدون ذکر مسیر notepad باز کرد؟
    شما در قسمت مسیر برنامه Notepad تنها "Notepad.exe" را وارد نمایید ، در اینصورت فایل از پوشه System32 کامپیوتر کاربر اجرا خواهد شد .

    در ضمن شما میتوانید از طریق کد زیر محتویات فایل متنی خود را در داخل یک تکست باکس نمایش دهید :


    Dim TheStream As New IO.StreamReader("FilePath", System.Text.Encoding.UTF8)
    Dim strText As String = TheStream.ReadToEnd
    TextBox1.Text = strText
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    سلام.
    شما می تونید از کلاس IO.StreamReader استفاده کنید .
    به این صورت:
    Dim TheStream As New IO.StreamReader("FilePath", System.Text.Encoding.UTF8)
    Dim strText As String = TheStream.ReadToEnd
    TextBox1.Text = strText
    موفق باشی.
    :sunglass:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •