نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تداخل behavior.mootools با یک کامپوننت jquery ( درخواست کمک فوری )

  1. #1

    تداخل behavior.mootools با یک کامپوننت jquery ( درخواست کمک فوری )

    سلام
    من یه کامپوننت روی جوملا نصب کردم که از jquery استفاده میکنه.
    این کامپوننت در بعضی از جاها دچار مشکل شده.
    بعد از کشتن و کشتن و کشتن های فراوان متوجه شدم با حذف کد behavior.mootools از فایل index.php قالب جوملا مشکل حل میشه!
    با حذف این کد متوجه اختلالی در کار جوملا نشدم.
    این کد به چه درد میخوره و چیکار میکنه و آیا با حذف اون مشکلی پیش میاد؟
    دو تا قالب پیش فرض جوملا این کد رو ندارن و فقط بعضی از قالب ها این کد رو دارن.
    با حذف این کد امکانات قالب که بوسیله mootools کار میکنن از کار نیفتادن و اختلالی در کارشون مشاهده نکردم.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    بعد نویس: متوجه شدم که حذف این کد از قالب کار درستی نیست چون ممکنه هر کدوم از امکانات دیگه جوملا هم این کد رو در خود داشته باشن ( مثل اسلاید شو و... )
    حالا سوالی که پیش میاد اینه که چیکار کنم که کلا این کد در کار jqueryاختلالی ایجاد نکنه.
    پ.ن: این اختلال در قالب های جوملارت و راکت تم و... موجوده ولی در قالب های یو تم با اینکه از این کد استفاده کرده مشکلی نداره! چرا؟

  2. #2

    نقل قول: تداخل behavior.mootools با یک کامپوننت jquery ( درخواست کمک فوری )

    من mootools کار نکردم ولی در مورد jQuery، اگر موقع نوشتن کامپوننت اصول کامپوننت نویسی jQuery رو رعایت کرده باشه، با فراخوانی این کد مشکل حل میشه:
    jQuery.noConflict();

    توضیح بیشتر: http://docs.jquery.com/Using_jQuery_...ther_Libraries

  3. #3

    نقل قول: تداخل behavior.mootools با یک کامپوننت jquery ( درخواست کمک فوری )

    مگه کاربرد behavior.mootools فقط همینه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •