نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک : نحوه اضافه کردن فونت های غیر استاندارد مانند تیتر و زر به وب سایت

  1. #1

    Post کمک : نحوه اضافه کردن فونت های غیر استاندارد مانند تیتر و زر به وب سایت

    چگونه می توانیم فونتهایی غیر از فونت های پیشنهادی به وب سایت خود اضافه کنیم تا توسط تمام کاربران سایت قابل دریافت باشد .
    من از دستورات زیر استفاده کردم اما نتیجه ای نگرفتم
    @font-face{
    font-family:BMitra;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    src:url(font/BMitra.ttf),format("truetype");
    ("src:local("BMitra"),url(font/BMitra.ttf),format("truetype;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: کمک : نحوه اضافه کردن فونت های غیر استاندارد مانند تیتر و زر به وب سایت

    اینجا توضیح دادم:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=180581

  3. #3
    کاربر جدید آواتار k2-4u.com
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    غار
    پست
    21

    نقل قول: کمک : نحوه اضافه کردن فونت های غیر استاندارد مانند تیتر و زر به وب سایت

    فعلا . امکان انجام این کار به صورتی که Cross-Browser (در همه مروگرها باز بشه ) باشه
    نیست .
    برای این کار باید از دستورات CSS3 استفاده کنید که در مرورگر های . IE6 و IE7 امکانپذیر نیست
    پس !! فعلا نمیشه .
    یک را قدیمی است . که در html موجوده ولی . کاربر باید فونت رو در صفحه نصب کنه
    که این کار غیر معقول است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: کمک : نحوه اضافه کردن فونت های غیر استاندارد مانند تیتر و زر به وب سایت

    یک سوال

    در فایل سی اس اس نمیشه ادرس فایل فونت رو داد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •