نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: امکان جابجایی button پس از اجرا؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار khodam100
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    17

    Question امکان جابجایی button پس از اجرا؟

    با سلام
    من می خوام یه برنامه بنویسم که در آن بتونم Buttonی که روی فرم گذاشتم رو به همه جای فرم درگ کنم(وقتی دکمه ی مووس پایین هست بشود Button رو گرفت و انور و اونور کشید)

    از دوستان اگه کسی بتونه کد مورد نظر رو بذاره خیلی ممنون میشم

    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: امکان جابجایی button پس از اجرا؟

    یکم فکر کنی بد نیست ....اینم دوتا راه بقیشم با خودت






    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Move X, Y
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Move X, Y
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: امکان جابجایی button پس از اجرا؟

    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Move (X - Command1.Width / 2), (Y - Command1.Height / 2)
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: امکان جابجایی button پس از اجرا؟

    دوست گرامی انم کدش

    Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Drag
    intx = X
    inty = Y

    End Sub

    Private Sub Form_DragDrop(Source As Control, X As Single, Y As Single)
    Source.Left = X - intx
    Source.Top = Y - inty
    End Sub

  5. #5
    کاربر جدید آواتار khodam100
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    17

    Thumbs up نقل قول: امکان جابجایی button پس از اجرا؟

    نقل قول نوشته شده توسط vb.C++‎‎ مشاهده تاپیک
    یکم فکر کنی بد نیست ....اینم دوتا راه بقیشم با خودت






    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Move X, Y
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Command1.Move X, Y
    End Sub
    دست شما درد نکه خیلی کارم رو را انداختین
    من زیاد وارد نیستم ولی این سوال دانشگاهی بود
    قبلاً یکی از دوستان از من پرسید برای من هم جالب شد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •