نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: jdbc

  1. #1

    jdbc

    سلام
    چطور می توان بین java ,maysql رابطه برقرار کرد (توضیح کامل بدهید )

  2. #2
    من هنوز مطاله ای کامل در این مورد نکردم اما می توانید از این صفحه html استفاده کنید
    http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/...dbc/index.html

  3. #3
    سلام

    در صورتیکه مای سکوئل در حال اجرا باشد:





    /*
    * firstmysql.java
    *
    * Created on March 10, 2005, 9:57 PM
    */


    import java.sql.*;
    /**
    *
    * @author venus1
    */
    public class firstmysql {

    static String[] SQLData =
    {
    "(1, 'John', 'Mon', 1, 'JustJoe')",
    "(2, 'JS', 'Mon', 1, 'Cappuccino')",
    "(3, 'Marie', 'Mon', 2, 'CaffeMocha')",
    "(4, 'Anne', 'Tue', 8, 'Cappuccino')",
    "(5, 'Holley', 'Tue', 2, 'MoJava')",
    "(6, 'jDuke', 'Tue', 3, 'Cappuccino')",
    "(7, 'Marie', 'Wed', 4, 'Espresso')",
    "(8, 'JS', 'Wed', 4, 'Latte')",
    "(9, 'Alex', 'Thu', 3, 'Cappuccino')",
    "(10, 'James', 'Thu', 1, 'Cappuccino')",
    "(11, 'jDuke', 'Thu', 4, 'JustJoe')",
    "(12, 'JS', 'Fri', 9, 'Espresso')",
    "(13, 'John', 'Fri', 3, 'Cappuccino')",
    "(14, 'Beth', 'Fri', 2, 'Cappuccino')",
    "(15, 'jDuke', 'Fri', 1, 'Latte')"
    };

    public static void main(String[] args)
    {
    Connection con = null;
    int iRowCount = 0;
    Statement stmt = null;

    String sDriver =
    "com.mysql.jdbc.Driver";
    String sURL =
    "jdbc:mysql://localhost/test?user=monty&password=greatsqldb";
    String sUsername = "";
    String sPassword = "";

    try // Attempt to load the JDBC driver
    { // with newInstance
    Class.forName( sDriver ).newInstance();
    System.out.println("Success! WelCome ");
    }
    catch( Exception e ) // error
    {
    System.err.println(
    "Failed to load current driver.");
    return;
    } // end catch
    try
    {

    con = DriverManager.getConnection ( sURL,
    sUsername,
    sPassword);
    stmt = con.createStatement();
    }
    catch ( Exception e)
    {
    System.err.println( "problems connecting to " +
    sURL + ":" );
    System.err.println( e.getMessage() );

    if( con != null)
    {
    try { con.close(); }
    catch( Exception e2 ) {}
    }

    return;
    } // end catch
    // to allow the program to be run more than once,
    // attempt to remove the table from the database
    try
    {
    stmt.executeUpdate( "DROP TABLE JJJJData" );
    System.out.println(
    "Table JJJJData was removed.");
    }
    catch ( Exception e ) { /* don't care */ }


    // execute SQL commands
    // to create table and insert data
    try
    {
    stmt.executeUpdate( "CREATE TABLE JJJJData (" +
    "Entry INTEGER NOT NULL, " +
    "Customer VARCHAR (20) NOT NULL, " +
    "DOW VARCHAR (3) NOT NULL, " +
    "Cups INTEGER NOT NULL, " +
    "Type VARCHAR (10) NOT NULL," +
    "PRIMARY KEY( Entry )" +
    ")" );

    System.out.println(
    "Table JJJJData was created.");

    for (int i = 0; i < SQLData.length; i++)
    {
    iRowCount +=
    stmt.executeUpdate(
    "INSERT INTO JJJJData VALUES " +
    SQLData[i] );
    }

    System.out.println( iRowCount +
    " Rows inserted into JJJJData.");

    }
    catch ( Exception e )
    {
    System.err.println(
    "problem with SQL sent to " + sURL + ":" );
    System.err.println( e.getMessage() );
    }
    finally
    {
    try { stmt.close(); }
    catch( Exception e ) {}

    try { con.close(); }
    catch( Exception e ) {}
    } // end finally clause



    }
    }







    البته به شرطی که درایور Jdbc مربوطه را از سایت Mysql گرفته باشید و با توجه به توصیحات نصب کرده باشید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. JDBC جیست و ...
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1387, 20:39 عصر
  2. همه چیز درباره JDBC
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 06:54 صبح
  3. Driver JDBC
    نوشته شده توسط developer_csharp_persian در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 مرداد 1386, 21:43 عصر
  4. some problem in jdbc
    نوشته شده توسط m.ali shaeri در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 17:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •