نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

  1. #1

    Red face چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    اگر بخواهیم در فرم های ویندوزی tabcontorol ها رو مثل yahoomail بکار ببریم،یعنی بشه یه tappage اضافه کرد و از طریق خودش اونو بست،باید چه روشی رو بکار ببریم؟لطفاً اگر code ای در این مورد دارید بگذارید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahsa.s مشاهده تاپیک
    اگر بخواهیم در فرم های ویندوزی tabcontorol ها رو مثل yahoomail بکار ببریم،یعنی بشه یه tappage اضافه کرد و از طریق خودش اونو بست،باید چه روشی رو بکار ببریم؟لطفاً اگر code ای در این مورد دارید بگذارید.
    با سلام
    با این میشه یه تب جدید ایجاد کرد
     tabControl1.TabPages.Add("T1");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    سلام

    واسه حذف اون تب از داخل خود تب هم میتونی براش کد زیر را وارد کنی .

    tabControl1.TabPages.Remove(tabPage1);

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    از پاسختون ممنونم.
    اگر به tabpage های yahoomail جدید توجه کرده باشید،تو هر کدوم از header ها یه علامت ضربدر داره که tabpage متعلق به خودش رو می بنده.
    در واقع می خوام بدونم که اون ضربدر چگونه ایجاد میشه؟در واقع چگونه تو خود header متعلق به هر tabpage یه button جا داده؟

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    هیچکس نمی تونه در این ضمینه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟

    سلام
    شما دو کار می تونید بکنید
    راه اول ساخت یک user control هست که باید از tabcontrol ارث بری کنید، یا این کار رو قبلا کسی کرده و شما از تو اینترنت پیدا می کنید که من قبلا دیدم و قابل پیدا کردن هست
    راه دوم شما تابع به event DrawItem tabcontrol اضافه می کنید که به شما یک class graphic می ده که با استفاده از اون می تونید به رسم هر شکلی در اون محدوده به پردازین
    بعد از اون لازمه که DrawMode property را به OnwerDrawFixed تغییر بدین
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •