نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکلی عجیب در msgbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    Question مشکلی عجیب در msgbox

    سلام من یک مشکل عجیب در msgbox دارم.لطفا کمک کنید.ممنون
    آدرس:
    http://uplud.co.cc/23/1314442235.rar

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    بهتر نیست مشکلت رو بگی !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    دوست عزیز حجم این فایل 1 کیلوبایت هستش و فقط کافیه که دانلود کنی.بازم ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    خوب دوست عزيز مشکلتون کجاست

  5. #5
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    ما که تو این چهار خط کد چیز عجیبی ندیدیم!

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub


    کپی و پیست کردن این چهار خط سخت تر است یا آپلود کردن یک فایل؟
    حداقل میگفتید هدفتون چی هست!
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    با سلام
    منم مشكلي نديدم احتمالا مشكل اينه كه مشكلي نيست

    دوست عزيز سوالت رو درست مطرح كن تا
    1- تايپيك الكي ايجاد نكردهباشي
    2- به جواب خودت برسي
    3- نتيجه مفيد در تايپكت جهت مشاهده كاربران ديگر ايجاد شود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    Question نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    دوستان مشکل داشت که یکی از دوستام این مشکل رو برام حل کرد.بازم از لطفتون ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    واقعا متعسفم شما تو این مشکل نمی بینین...
    اگه نگاه کنینelse ifها رو باcase مخلوط کرده و بجایه اینکه دونه دونه بسنجه بطور کلی نوشته


    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf msg=vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf msg=vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    رضا جان .. اون کدی که گذاشته که case نداره ؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    من میگم طرز تعریفifغلط یه چیز خیلی سادس

  11. #11
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ak مشاهده تاپیک
    واقعا متعسفم شما تو این مشکل نمی بینین...
    اگه نگاه کنینelse ifها رو باcase مخلوط کرده و بجایه اینکه دونه دونه بسنجه بطور کلی نوشته


    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf msg=vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf msg=vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub
    شما الان این تو Case می بینید؟
    اگر دونه دونه بسنجه (!) سه دستور شرطی بیخود چک میشن در حالی نیاز نیست.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  12. #12

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    عزیزم شما برنامه رو بگیر بعد اجرا خط به خط کن می فهمی اگه ما کد رو به صورت
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub
    بنویسیم برنامه دو else if مارو رد می کنه چون اصلا شرط ها درس نیستن
    چون درselect case هست که ما شرط هامونو با یه متغیر می سنجیم.
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf msg=vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf msg=vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub

    امید وارم بفهمی چی میگم.
    این یه چیز ساده و پایه اییه
    پس کد زیر درسته
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim msg
    msg = MsgBox("exit?", vbYesNoCancel)
    If msg = vbYes Then
    Me.Caption = ""
    ElseIf msg=vbCancel Then
    Cancel = True
    ElseIf msg=vbNo Then
    Cancel = False
    End If
    End Sub

    به من سر بزن:https://barnamenevis.org/showthread.php?p=811239#post811239

  13. #13
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    متوجه شدم

    دقت نکرده بودم که تو elseif ها msg= رو نزاشته!
    متشکرم
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    تايپيك جالبي بود از اين جهت كه با دقت به كدها نگاه كنيم نه سرسري
    بازم ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: مشکلی عجیب در msgbox

    بهتره که یکم تفکر کنید.ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •