نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

  1. #1

    Question مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    سلام
    من می خوام یک asp:textbox داشته باشم و درونش بک متنی رو به عنوان توضیح بنویسم و وقتی ماوس درون اون رفت متن پاک بشه و اگر کاربر چیزی ننوشت و اومد بیرون متن بیاد اگه نوشت که هیچی همون متن خود کاربر باشه
    درست مثل باکسی که در بالای همین صفحه واسه جستجو در گوگل هست؟ چکار باید بکنم

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    سلام
    یعنی هیشکی تا به حال همچین کاری نکرده؟
    یه رویداد مثل ماوس هور اگه داشت مشکل حل بود اما ظاهرا رویدادی در این رابته نداره!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    mouseOver
    mouseOut
    mouseMove
    ------------------------------
    blur
    focus
    ------------------------------
    اگر توضیح بیشتری خواستی بگو ;)

  4. #4

    Question نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام یک asp:textbox داشته باشم و درونش بک متنی رو به عنوان توضیح بنویسم و وقتی ماوس درون اون رفت متن پاک بشه
    سلام دوست عزیز این event هایی که شما گفتید رو کنترل تکس باکس دات نت نداره من با این تکست باکس کار می کنم که از محتویاتش تو کد استفاده کنم و..
    راهی هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    فراموش نکنید شما در حال برنامه نویسی وب هستید .......
    این event ها کلاینت ساید است و بستگی به نوع documenti که برای design انتخاب کردید بهتون نمایش میده
    شما به راحتی میتونید ازشون استفاده کنید ( حتی بدون اینکه نوع Document رو تغییر بدید )

    <asp:TextBox Id="TextBox1" runat="server" onmouseOver="javascript:runScriptCode(this)" onmoseOut="javascript:OtherScirpt()"" />

    اگر هم میخواهی یک خورده حرفه ای تر کار کنید بهتر اینه که شما یک پروژه Asp.Net Server Control ایجاد کنید از کلاس TextBox ارث بری کنید و Atrribute های مورد نظر خود را اضافه کنید و فایل اسکریپت هم Embed کنید ، و همیشه به عنوان یک کامپوننت ازش استفاده کنید .
    برای اینکه بیشتر با موضوع خودت آشنا بشی WatherTextBox جستجو کن ببین چی بدست میاری
    اگر مشکلی بود من در خدمتم

  6. #6

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    سلام
    آقا ممنون
    از جستجوی WatherTextBox که چیزی دستگیرم نشد!
    اما امشب رو موردی که گفتی کار کنم اگه مشکلی بود بهتون می گم
    ممنون از توجه تان

  7. #7

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس


  8. #8

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    RadControls رو از لینک زیر دانلود کن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=181142 ...به toolbox اضافه
    کن...یه RadTextBox به صفحه اضافه کن وبعد تو حالت design روی تکست باکس کلیک کن...یه فلش کوچیک گوشه اون ظاهر میشه...
    روی اون هم کلیک کن و توی پنجره باز شده در قسمت EmptyMessage متن مورد نظرت رو بنویس... یادت نره که
    یه scriptmanager هم واسه صفحه بزاری
    (البته اگه دوست داری از این روش استفاده کنی)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    اجاکس سنگین می کنه صفجه ات رو الکی چیز خاصی نداره 2خط جاوا اسکریپت دیگه...

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    <style type="text/css">
    .WaterMarkedTextBox
    {
    border-right: C#‎‎cccff thin solid;
    border-top: C#‎‎cccff thin solid;
    border-left: C#‎‎cccff thin solid;
    border-bottom: C#‎‎cccff thin solid;
    color: gray;
    display: inline;
    background: AliceBlue;
    visibility: visible;
    }
    .NormalTextBox
    {
    border-right: C#‎‎cccff thin solid;
    border-top: C#‎‎cccff thin solid;
    border-left: C#‎‎cccff thin solid;
    border-bottom: C#‎‎cccff thin solid;
    color: black;
    display: inline;
    background: #ffffff;
    visibility: visible;
    }
    </style>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function Focus(objname, waterMarkText)
    {
    obj = document.getElementById(objname);
    if(obj.value == waterMarkText)
    {
    obj.value="";
    obj.className = "NormalTextBox";
    }
    }
    function Blur(objname, waterMarkText)
    {
    obj = document.getElementById(objname);
    if(obj.value == "")
    {
    obj.value=waterMarkText;
    obj.className = "WaterMarkedTextBox";
    }
    else
    {
    obj.className = "NormalTextBox";
    }
    }
    </script>

    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" onfocus="Focus(this.id,'this is a test')" onblur="Blur(this.id,'this is a test')"></asp:TextBox>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

  10. #10

    نقل قول: مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس

    سلام دوستان
    از همه شما ممنونم
    من از مثال هایی که آقای بهمنی زده بودند استفاده کردم البته با مسترپیج مشکل داشت اون مثال که اونو حل کردم و الان دارم ازش استفاده می کنم
    آژاکس رو هم گرفتم و در موقع لوزوم از اون هم استفاده می کنم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •