نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

    با سلام به دوستان ....................
    من یک gridView دارم که میخوام اطلاعات را از دو جدول دریافت کنه و نمایش بده ؟
    چه چوری اطلاعات را داخل یک dataset بریزیم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

    با دستور innerjoin

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

    با سلام
    inner join را بلدم .
    اگه میشه یک کد کوچک در مورد ریختن اطلاعات از دو جدول برام بذارید....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

    کسی نیست............................

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: ریختن اطلاعات دو جدول در یک dataset

    بايد به طراحيت نگاه كني اگر آبجكت اورينتد داري كار مي كني توي يك شي از شي ديگه استفاده مي كني بايد توي خاصيت rowdatabound گريدت استفاده كني.

    اگر نه مي خواي هردم بيلي خودت رو راحت كني يه view بنويس كه دو تا جدولت رو join كنه بعد يك dataadapter بساز كه dataset رو پر كنه بسيار ساده
    كد روش اول كه من اينو مي پسندم

    protected void gvList_RowDataBound(object sender, GridViewRowEventArgs e)
    {
    if (e.Row.RowIndex > -1)
    {


    Common.Business.Contact objContact = objCLService.Contact;
    Common.Business.Company objCompany = objContact.companyID;

    e.Row.Cells[1].Text = objCompany.Name;
    e.Row.Cells[4].Text = objContact.ContactNo + objContact.ContactDate;
    }


    كد روش دوم كه خيلي مسخرس

    dp.Comm.CommandText = "sp_PostPersonnel";
    dp.Comm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    dp.Comm.Parameters.Clear();
    dp.Comm.Parameters.AddWithValue("@Post", Post);
    dp.Comm.Parameters.AddWithValue("@IsAlternative", IsAlternative);

    DataSet ds = new DataSet();
    dp.Dad.Fill(ds);
    gridview1.DataSource=ds;
    gridview1.DataBind();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •