نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

  1. #1

    Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    فرض کنید دو جدول به نام A وBداشته باشیم که این دو جدول به وسیله دو رکورد اول و دوم بهم وصل شدن باشن ، برای Join کردن این دو جدول چه کدی باید بنویسیم؟

    در ضمن میدونم که اگه دو جدول از طریق یک رکورد به هم متصل شده بودن این کد را داشتیم:


    "select * from A join B on A.id=B.id";


    آقاااااااا ! یکی جواب بده
    از بس تو فرمهای قبلی جستجو کردم و این در اون در زدم خسته شدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    منظورتون دو فیلد هست دیگه ! نه رکورد
    SELECT     dbo.hesab_master.hesab_group, dbo.gorup.group_type
    FROM dbo.gorup INNER JOIN
    dbo.hesab_master ON dbo.gorup.group_code = dbo.hesab_master.hesab_group

  3. #3

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    بله، منظورم فیلد بود. معذرت!
    اما نه اونی که شما فکر میکنید .
    من میخوام دو تا جدول رو که دو فیلد از جدول اول با دو فیلد از جدول دوم رابطه دارن join کنم.
    فکر کنید که جدول A شامل دو فیلد id , lname باشه که با جدول B که همین دو فیلد را داره در SQL رابطه داره حالا چطور دستور jOIN رو در #c براش بنویسم؟
    ممنون.

  4. #4

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    "SELECT a.lname , a.id ,b.lname ,b.id FROM a INNER JOIN b ON a.id = b.id " ;
    با اين دستور مي تواني دو جدول را كه با فيلد id مشترك هستند به هم وصل كنيد

  5. #5

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    دوستان ممنون از وقتی که میذارید !
    فکر میکنم ادبیات من از پایه مشکل داره...

    مشکل من اینه که دو تا جدول من در دو فیلد مشترکن.!!!!!
    جدول حضور و غیابم که علاوه بر فیلدهای وضعیت حضور و غیاب و تاریخ و... شامل نام خانوادگی و نام پدر است که از طریق این دو تا به فیلد کارآموزان ارتباط داره. شماره پرونده کارآموز را به عنوان ارتباط انتخاب نکردم چون موقع حضور و غیاب یا تاخیر و ... کسی شماره پرونده نمیپرسه . حالا با این اوصاف کسی میدونه چطور دستور join را باید استفاده کنم یا نه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط epsilon مشاهده تاپیک
    دوستان ممنون از وقتی که میذارید !
    فکر میکنم ادبیات من از پایه مشکل داره...

    مشکل من اینه که دو تا جدول من در دو فیلد مشترکن.!!!!!
    جدول حضور و غیابم که علاوه بر فیلدهای وضعیت حضور و غیاب و تاریخ و... شامل نام خانوادگی و نام پدر است که از طریق این دو تا به فیلد کارآموزان ارتباط داره. شماره پرونده کارآموز را به عنوان ارتباط انتخاب نکردم چون موقع حضور و غیاب یا تاخیر و ... کسی شماره پرونده نمیپرسه . حالا با این اوصاف کسی میدونه چطور دستور join را باید استفاده کنم یا نه؟
    روشت اشتباه عزیز . اومدیم و دو نفر پیدا شدن اسمشون محمدی بود و نام پدر علی . اونوقت چی . نمراتشونو با هم به اشتراک میگذارن و یه جلسه اولی میره سره کلاس یه جلسه دومی و نتیجه این میشه این دونفر همیشه حاضر هستند ! برو یه راه دیگه پیدا کن!

  7. #7

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    ممنون
    بله، در این مورد حق با شماس. مرسی.
    مشکلم حل شد.
    اما ای کاش حداقل کد این دستور رو میدادین...

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    23

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    سلام . کامل متوجه سوالتون نشدم اما اگه میخوای دو جدول که که تعداد ستون مشخص دارن رو با هم یه جدول کنی از UNION استفاده کن .
    SELECT * FROM A
    UNION
    SELECT * FROM B
    اگه میخوای فیلدهای تکراریت یکی نشن از UNIN ALL استفاده کن .
    امیدوارم تونسته باشم چیزیو که میخوای ، بگم

  9. #9

    نقل قول: Join کردن دو جدول با اتصال دو رکورد

    برای Join دو جدول با دو فیلد کافیه دوتا شرط رو با هم اعمال کنید
    Select * from Table1,Table2 where (Table1.id = Table2.id) AND (Table1.Name like Table2.Name)
    ویا
    Select * from Table1 INNER JOIN Table2 ON Table1.id = Table2.id AND Table1.Name like Table2.Name

    البته این کار چندان توصیه نمیشه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •