نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص اتصال به اینترنت

  1. #1

    تشخیص اتصال به اینترنت

    سلام

    به چه صورت میشه تشخیص داد که آیا سیستم کاربر به اینترنت وصل هست یا نه ؟
    مثلا برنامه میخواد از طریق اینترنت آپدیت بشه حالا اگر سیستم به اینترنت وصل نبود برنامه ارور بده

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار majid_alamdary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اورانوس
    پست
    40

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    با این api می تونی
    Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

    نمونه تابع
    Public Function check_it() As Boolean
    If InternetGetConnectedState(&H2, 0&) = 0 Then
    check_it = False
    Else
    check_it = True
    End If
    End Function

  3. #3

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط rash44 مشاهده تاپیک
    سلام

    به چه صورت میشه تشخیص داد که آیا سیستم کاربر به اینترنت وصل هست یا نه ؟
    مثلا برنامه میخواد از طریق اینترنت آپدیت بشه حالا اگر سیستم به اینترنت وصل نبود برنامه ارور بده
    بهترین و کارآمد ترین راهش اینه که درخواست ای جکس رو در فاصله ها زمانی مشخص بفرستی و در صورتی که response نگرفتی معلومه که اینترنت کاربر تطیله!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    <?php
    $dbconn
    = pg_connect("dbname=publisher") or die("Could not connect");
    $stat = pg_connection_status($dbconn);
    if (
    $stat === PGSQL_CONNECTION_OK) {
    echo
    'Connection status ok';
    } else {
    echo
    'Connection status bad';
    }
    ?>

  5. #5

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط billgivz مشاهده تاپیک
    <?php
    $dbconn
    = pg_connect("dbname=publisher") or die("Could not connect");
    $stat = pg_connection_status($dbconn);
    if (
    $stat === PGSQL_CONNECTION_OK) {
    echo
    'Connection status ok';
    } else {
    echo
    'Connection status bad';
    }
    ?>
    این چه ربطی داره به سوال؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •