نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تجزیه و تحلیل یک کد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    تجزیه و تحلیل یک کد

    دوستان عزیز این کد را برای من ترجمه کنید از این کد آیا برای ذخیره رکورد متنی می توان استفاده کرد؟


    Public Type BRF
    name As String
    FNAME As String
    CLASS As String
    OMU As String

    End Type

    Public BAF(10) As BRF


    Dim S As String
    Dim S1 As String
    Dim BTL1 As Integer
    Dim BTL(300) As String
    Dim STL(300) As String
    Dim I As Integer
    Dim L As Integer
    Private Sub Command1_Click()
    Close

    Open "C:\TEL1.TXT" For Output As #3
    Open "C:\TEL1.TXT" For Input As #1



    For I = 0 To 300
    STL(I) = BAF(I).Class
    BAF(I).Class = "OK"
    Next

    Do While Not EOF(1)
    Line Input #1, S

    If InStr(1, S, "STUY1") Then
    DAT = Mid(S, 37, 10)
    TIM = Mid(S, 49, 10)

    End If

    If InStr(1, S, "BML1") Then

    BTL1 = Val(Mid(S, 5, 4))
    BAF(BTL1).Class = Mid(S, 71, 2)
    Line Input #1, S
    Line Input #1, S
    BAF(BTL1).name = Mid(S, 2, 15)
    Line Input #1, S
    BAF(BTL1).ET = Trim(Mid(S, 43, 3))


    End If


    Loop
    For I = 0 To 300
    If STL(I) <> BAF(I).Class And BAF(I).Class = "NO" Then
    BAF(I).OMU_T = Mid(S, 1, 10) & " " & Mid(S, 12, 11)
    Print #3, BAF(I).name, BAF(I).Class, BAF(I).OMU_T
    ElseIf STL(I) = BAF(I).Class And BAF(I).Class <> "NO" Then
    BAF(I).OMU_T = Mid(Now(), 1, 10) & " " & Mid(Now(), 12, 11)
    Print #3, BAF(I).name, BAF(I).Class
    End If

    Next

    End Sub

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: تجزیه و تحلیل یک کد

    دوستان کمک کنید کسی نیست.......................................... .....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: تجزیه و تحلیل یک کد

    مثل اينکه شما خيلي دوست داري پست تکراري بذاري؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: تجزیه و تحلیل یک کد

    سلام
    کليت کدت اينه که يه فايل متني رو باز مي کني، محتويات اونو ميخوني و تجزيه و تحليل مي کني بعد نتايج رو تو يه فايل (همون فايل؟؟؟؟) مينويسي.
    ولي تو کدت تا دلت بخواد ايراد و اشتباه وجود داره.
    به عنوان مثال تو دو خط اول برنامه ات:
    Open "C:\TEL1.TXT" For Output As #3
    Open "C:\TEL1.TXT" For Input As #1

    اول مياي فايل TEL1.TXT رو بصورت Output باز ميکني بعد مياي همونو بصورت Input باز مي کني و شروع مي کني به خوندن محتوياتش.
    در حالي که وقتي فايل رو به صورت Output باز کردي، کل محتوياتش پاک ميشن و ديگه چيزي برا خوندن وجود نداره.
    يا تو خطهاي بعدش:
    For I = 0 To 300
    STL(I) = BAF(I).CLASS
    BAF(I).CLASS = "OK"
    Next

    در حالي که شما متغير BAF رو بصورت يه آرايه با 11 عضو از 0 تا 10 تعريف کردي ولي سعي مي کني با اعضاي 11 تا 300 اين آرايه کار کني که مسلما پاسخي جز خطا نداره.
    يا چند خط پايين تر عبارت BAF(BTL1).ET رو بکار بردي که کلا تعريف نشده است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •