نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    Red face چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    با سلام خدمت دوستان گرامی.
    چطور میشه یه عکس رو همراه با اطلاعات دیگه ای که همراش هستو چاپ کرد؟
    تو سایت برنامه زیاده ولی همشون فقط از یه فیلد استفاده میکنند و نمیتونیم مثلا 10 تا عکس مربوط به 10 دانشجو رو باهم چاپ کنیم.
    اگه ممکنه دوستان یه کمکی کنند.

    با خدا باش و پادشاهی کن * * بی خدا باش و هر چه خواهی کن

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    کسی نیست جوابمونو بده؟
    بابا دمتون گرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط smgraphic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامی.
    چطور میشه یه عکس رو همراه با اطلاعات دیگه ای که همراش هستو چاپ کرد؟
    تو سایت برنامه زیاده ولی همشون فقط از یه فیلد استفاده میکنند و نمیتونیم مثلا 10 تا عکس مربوط به 10 دانشجو رو باهم چاپ کنیم.
    اگه ممکنه دوستان یه کمکی کنند.

    با خدا باش و پادشاهی کن * * بی خدا باش و هر چه خواهی کن
    سلام
    این مسیرها را در دیتا بیس ذخیره کردید؟
    یا می خواید عکس ها را از فولدری در کامپیوترتون به کریستال بیارید؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    با چرا کسی نیست این سوالو جواب بده؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    از مسیر تو بانک میخوام لودشون کنم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    اساتید محترم چرا یکیشون به دادمون نمیرسند؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط smgraphic مشاهده تاپیک
    از مسیر تو بانک میخوام لودشون کنم
    کدی که باهاش مسیر عکس ها را در بانک ذخیره کردی را بذار اینجا تا بتونم کمکت کنم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    ساراجان من دقیقا خود مسیر عکس رو تو بانک ذخیره میکنم
    مثلا
    "c:\a.jpg"
    خواهش میکنم کمکم کنید.ضروریه

  9. #9

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    دوست گرامی نمایش چندین عکس متعلق به چندین دانشجو بستگی به نوع record selection شما داره اگه در طراحی گزارشتون طوری طراحی کزده باشید که محل نمایش عکس و اطلاعات درست باشه نشون دادن 1 عکس یا 10 تا عکس فرقی نمیکنه.در ضمن اگه کدتون رو بنویسد بیشتر میشه کمک کرد

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    Dim cnn AsNew OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\db.mdb")
    cnn.Open()
    dim sqlstr as string
    sqlstr = "Select * From basij where id= '" + txtsearch.Text + "'"
    Dim da AsNew OleDb.OleDbDataAdapter(sqlstr, cnn)
    Dim ds AsNew DataSet
    Dim cr AsNew Crystal1
    da.Fill(ds, "basij")
    Crystalreportviwer1.Refresh()
    cr.SetDataSource(ds.Tables("basij"))
    Crystalreportviwer1.ReportSource = cr

    cnn.Close()

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    کد بالایی برا فیلتر کردن مشخصات از بانک.
    ولی برا عکس دو سه تا نمونه تو سایت بود ولی همشون فقط برا چاپ یه عکس بود.
    مثل کار alimanam
    تورو خدا اگه میشه یه پروژه برام بذارید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط smgraphic مشاهده تاپیک
    کد بالایی برا فیلتر کردن مشخصات از بانک.
    ولی برا عکس دو سه تا نمونه تو سایت بود ولی همشون فقط برا چاپ یه عکس بود.
    مثل کار alimanam
    تورو خدا اگه میشه یه پروژه برام بذارید.
    سلام دوست عزیز
    من به خاطر این دنبال کد ذخیره کردن آدرس عکس در دیتا بیس هستم که روی اون کار کنم تا ببینم که اگر آدرس عکس در دیتا بیس ذخیره باشه چطوری می تونم عکس ها را در crystal report نمایش بدم؟! اگر کد ذخیره کردن آدرس عکس را داری واسم بذارش اینجا، خودم خیلی وقته دارم توی سایت می گردم ولی هنوز کدی که با C#‎‎ باشه پیدا نکردم.
    حالا اگر پروژه میخوای من یه لینک بهت معرفی می کنم.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=180720
    البته در این پروژه من خود عکس را در دیتا بیس ذخیره کردم و به راحتی در crystal همه عکس ها را نشون میده ( خودم به تازگی فهمیدم که در صورتی که خود عکس را دیتا بیس ذخیره کنیم،اگر حتی کدی هم ننویسیم، با کشیدن فیلد عکس در crystal، تمام عکس ها را نشون میده.)
    پیروز باشی.

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    سارا جان الان سر سیستم خودم نیستم.
    کاره خاصی نکردم.
    فقط با OpenFileDialoge مسر عکسو میندازم تو یه فیلد.
    انشالله رفتم خونه بروژه رو برات میزارم

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: چاپ عکس از طریق مسیر همراه با اطلاعات دیگر

    بابا کـــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •