نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: مشکل اجرا و ایجاد فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام بچه ها
    من با netbeans برای برنامه نویسی موبایل کار می کنم
    اما هر برنامه ای حتی مثال های خود نرم افزار رو که اجرا می کنم بنجره اجرا سریع بسته می شه و تغییراتی هم که توی مثلا فرم ها میدم اجرا نمی شه و در ضمن موقع اجرا خطای زیر رو میده :
    Warning: Failed to initialize WMA message routing support
    Warning: Failed to initialize Bluetooth (JSR 82) support
    و یک خواهش دیگه : من می خوام توی برنامم دو تا فایل متنی ایجاد کنم باید چیکار کنم ؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام،
    2 راه دارید، اولی خوبه ولی بده، دومی بده ولی خوبه

    راه اول: از قسمت properties برنامه و در قسمت API ها دو گزینه مربوط به bluetooth و WMA message رو تیکش رو بردارید.

    راه دوم: یه بار دیگه SDK ها و کلا همون J2ME و مخلفاتش رو نصب کن.


    برای قضیه فایل، منظورتون چیه؟ 2 فایل در داخل JAR یا FS
    داخل همین تالار J2ME رو جستجو کنید یه چیزایی دستگیرتون میشه!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    خیلی خیلی ممنون از توجهتون
    من کار های خوب و بدی که گفتین رو انجام دادم ولی به نتیجه نرسیدم یعنی هنوز همونطوریه
    من عصری از منوی run گزینه debug و زدم شبیه ساز دوباره اومد و سریع هم رفت اما این بار هیچ خطایی نداد , نمی دونم چرا؟
    در ضمن متن اخر output هم اینه :
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 8 seconds)
    نمی دونم مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟ تو رو خدا زودتر راهنماییم کنید داره دیر می شه!!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    بازم سلام
    ببینید برنامه به دو خط زیر که میرسه شبیه ساز نشون داده می شه و بعد از یک مکث 2 ثانیه ای میره گفتم شاید تو حل شدن مشکل کمک کنه ؟
    Starting emulator in execution mode
    Running with storage root C:\Users\faraj\j2mewtk\2.5.2\appdb\temp.DefaultCol orPhone38
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Exclamation نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام،

    تمام متن قسمت output رو بنویسین!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام

    اینم متن output :
    pre-init:
    pre-load-properties:
    exists.config.active:
    exists.netbeans.user:
    exists.user.properties.file:
    load-properties:
    exists.platform.active:
    exists.platform.configuration:
    exists.platform.profile:
    basic-init:
    cldc-pre-init:
    cldc-init:
    cdc-init:
    ricoh-pre-init:
    ricoh-init:
    semc-pre-init:
    semc-init:
    savaje-pre-init:
    savaje-init:
    nokiaS80-pre-init:
    nokiaS80-init:
    nsicom-pre-init:
    nsicom-init:
    post-init:
    init:
    conditional-clean-init:
    conditional-clean:
    pre-clean:
    clean-timestamp:
    Deleting: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\.timestamp
    clean-preprocessed:
    Deleting directory C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preprocessed
    clean-classes:
    Deleting directory C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\compiled
    clean-obfuscated:
    clean-preverified:
    Deleting directory C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverifysrc
    Deleting directory C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverified
    clean-manifest:
    Deleting: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\manifest.mf
    clean-jar:
    Deleting: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\MobileApplication1.jar
    clean-jad:
    Deleting: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\MobileApplication1.jad
    clean-javadoc:
    clean-j9:
    clean-ricoh:
    clean-semc:
    clean-savaje:
    post-clean:
    do-clean:
    deps-jar:
    pre-preprocess:
    do-preprocess:
    Created dir: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preprocessed
    Pre-processing 1 file(s) into C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preprocessed directory.
    post-preprocess:
    preprocess:
    pre-compile:
    extract-libs:
    Created dir: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\compiled
    do-compile:
    Compiling 1 source file to C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\compiled
    post-compile:
    compile:
    pre-obfuscate:
    proguard-init:
    skip-obfuscation:
    proguard:
    post-obfuscate:
    obfuscate:
    pre-preverify:
    do-preverify:
    Created dir: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverifysrc
    Copying 1 file to C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverifysrc
    Created dir: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverified
    Preverifying 1 file(s) into C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\build\preverified directory.
    post-preverify:
    preverify:
    pre-jar:
    set-password-init:
    set-keystore-password:
    set-alias-password:
    set-password:
    create-jad:
    add-configuration:
    add-profile:
    do-extra-libs:
    nokiaS80-prepare-j9:
    nokiaS80-prepare-manifest:
    nokiaS80-prepare-manifest-no-icon:
    nokiaS80-create-manifest:
    semc-build-j9:
    do-jar:
    Building jar: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\MobileApplication1.jar
    nsicom-create-manifest:
    do-jar-no-manifest:
    update-jad:
    Updating application descriptor: C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\MobileApplication1.jad
    Generated "C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileAppli cation1\dist\MobileApplication1.jar" is 2463 bytes.
    ricoh-init-dalp:
    ricoh-add-app-icon:
    ricoh-build-dalp-with-icon:
    ricoh-build-dalp-without-icon:
    ricoh-build-dalp:
    savaje-prepare-icon:
    savaje-build-jnlp:
    post-jar:
    jar:
    pre-run:
    cldc-run:
    Copying 1 file to C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\nbrun44703
    Copying 1 file to C:\Users\f\Documents\NetBeansProjects\MobileApplic ation1\dist\nbrun44703
    Jad URL for OTA execution: http://localhost:8082/servlet/org.ne...plication1.jad
    Starting emulator in execution mode
    ricoh-run:
    semc-icon-assembly:
    semc-ppro-emulator:
    semc-do-run:
    semc-run:
    savaje-run:
    nokiaS80-run:
    nsicom-run:
    run:
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 19 seconds)
    خیلی خیلی ممنون
    منتظر جوابتون هستم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    من رفتم تو منوی build و گزینه ی کامپایل رو زدم و خطای زیر رو داد که فکر کنم مهم باشه

    C:\Users\faraj\Documents\NetBeansProjects\MobileAp plication1\nbproject\build-impl.xml:373: Must select some files in the IDE or set javac.includes
    BUILD FAILED (total time: 0 seconds)
    بعد روی خط اول که به صورت لینک ابی بود کلیک کردم و کد زیر رو تو صفحه نشون داد :
    <fail unless="javac.includes">Must select some files in the IDE or set javac.includes</fail>
    ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام نمي دونم مشكل چيه اما بايد با نصي دوباره حل بشه.شما Netbeans رو كه Uninstall كه كردي يه پوشه هم به نام Netbeans توي Documents and setting توي پوشه كاربري هست اونم پاك كن دوباره نصب كن ببين مي شه.

  9. #9

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام

    این طور که من جستجو کردم مشکل از چند چیز می تونه باشه:

    1- آنتی ویروس و فایروال
    2- write access to WTK folder
    3- ethernet IP address is different from what is stored in /etc/hosts. To solve the problem just update /etc/hosts

    4-your IP is changed from static to dinamic and dhcpcd doesn't update /etc/hosts file

    البته من تو اکثر سایت هایی که جستجو کردم سیستم عاملشون لینوکس بود. برای توضیحات بیشتر به این 2 تا سایت هم یه سر بزنید:

    http://forums.sun.com/thread.jspa?threadID=607350
    http://bugs.sun.com/bugdatabase/view...bug_id=5072423

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام بچه ها
    من فایروال و انتی ویروسم رو غیر فعال کردم ولی درست نشد
    netbeans و j2me رو کاملا حذف و دوباره نصب کردم بازم جواب نداد
    اخه من چیکار کنم؟؟؟؟
    فقط یک چیزی سیستم عامل من ویستا هست می شه به خاطر اون باشه؟؟؟
    تو رو خدا کمک کنین , چیکار کنم !!؟؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    بازم سلام
    بابا شماها کجایین ؟ هیچ کدومتون نیستین ؟ یک خورده هم به فکر ما باشین تو رو خدا !!
    من اگه بخوام در کنار ویندوز ویستای رو لپ تاپ وندوز xp هم نصب کنم می گن به نرم افزاری به اسم وین ویر احتیاج دارم , درسته ؟
    بدون اون نمی تونم نصب کنم ؟
    اگه اون حتما لازمه از جایی می شه دانلودش کرد ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام.نمي دونم اين چه مشكليه.شايد كار سيستم مضخرف امنيتي مايكروثافت! هست.اگر مي خوايد هر دو رو كنار هم داشته باشيد مي تونيد از VMWare استفاده كنيد.با اين مي تونيد ايكس پي رو داخل ويستا اجرا كنيد.تو بازار به راحتي گير مياد و كار باهاش سادست.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    من به شما پیشنهاد میکنم از ویرچوال باکس استفاده کنید توی اون هر چند تا سیستم عامل که بخواین میتونین نصب کنید از لینک زیر هم میتونید دانلودش کنید
    http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    ممنونم بچه ها
    حالا سعی می کنم ویندوز xp رو نصب کنم بلکه مشکل حل بشه !!
    ببینم چیکار می کنم !!!؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام سمیرا،

    Javac.include مربوط میشه به فایل هایی که باید کامپایل بشن! یعنی باید وارد قسمت properties برنامه بشی و از پانل درختی سمت چپ گزینه source filtering رو انتخاب کنی. بعد در پانل سمت راست همه گزینه ها رو تیک بزنی، یعنی همه فایل ها را داخل کامپایلر معرفی کنی!

    این کار رو انجام بده، و موفقیت یا عدم موفقیتت رو اینجا گذارش بده لطفا

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    البته باید بگم، من هرجور که با NB و JME ور رفتم، نتونستم مشکل شما رو واسه خودم شبیه سازی کنم.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    نه نشد
    دیوانه شدم راستی موقع نصب یک اخطار میاد که شاید بی مربوط نشه

    either, asadminpass or , asadmintrutstore file exists in your home directory.

    ای خدا !!! هم ب بسم الله خوردم به مشکل!!
    اخه به اینم می گن شانس

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    وقتی برنامه رو کامپایل می کنم به این خطا می رسه :

    C:\Users\faraj\Documents\NetBeansProjects\MobileAp plication2\nbproject\build-impl.xml:1106: The following error occurred while executing this line:
    C:\Users\faraj\Documents\NetBeansProjects\MobileAp plication2\nbproject\build-impl.xml:1226: Connecting JPDA Debugger to emulator timed out after 5 attempts and 30 seconds.

    بعد رفتم توی مسیر زیر که در واقع فایلهای اجرایی مثال های خود netbeans هست توی این مسیر :
    warning: failed to initialize wma message routing support.
    بعد وقتی اجراشون می کردم کادر خطایی با عنوان
    couldnt find jdk
    و متن زیر باز می شد:
    in order to compile you need to use the full java se sdk.
    in order to use this feature please install java se
    sdk version 1.5 or later and reinstall the sun java (tm) wireless toolkit.

    داخل خودش هم دو تا warrning داد :
    warning: failed to initialize wma message routing support.
    warning: failed to initialize bluetooth(jsr 82) support.
    و در ادامه ی متنی که نوشته بود این جملات رو هم می نوشت :
    unable to create midlet samples.commui.commuitest
    warning : the attempt to finalize unexisting client.
    در ضمن برای این برنامه ها شبیه ساز باز می شد و می موند اما وقتی برنامه هاش رو انتخاب می کردم صفحه ی بعد می رفت اما هیچی اجرا نمی شد

    در ضمن توی مسر بالا که گفتم فایل emulator رو که اجرا می کنم یک صفحه ی مشکی میاد و میره اما فایل emulatorw رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!؟؟؟
    منو ببخشید همه ی اینارو می گم شاید یکی شون کلید حل این معما باشه
    ممنونم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام،

    آخرین پیشنهادی که میتونم بدم اینه که:
    1- از یوزر admin برای نصب استفاده کنید یا روی فایل نصب کلیک راست کرده و گزینه run as Admin رو انتخاب کنید
    2- احتمالا نت بینز آدرس JdK رو پیدا نمیکنه، برای رفع این مشکل اول JDK رو نصب کنید، بعد نت بینز رو
    یا اینکه آدرس Jdk رو به صورت دستی برای NB مشخص کنید.
    3- یکی از پیامها میگفت، JDK رو پیدا نمیکنه! بهش بگو آخه چرا؟ شاید اصلا نصبش نکردی.
    4- در زمان نصب، همه برنامه های درحال اجرای Background رو، مثل VS و دیباگر مزخرفش رو ببند. و آدرس ذخیره سازی رو هم تغییر بده. درضمن، شاید برنامه نصبی مشکل داشته باشه. این کپی رو از کجا گرفتی؟

    اگر همه موارد بالا رو انجام دادی و به نتیجه نرسیدی، شرکت SUN و محصولات مزخرفش رو تحریم کن و J2ME رو بذار کنار. تو برو رو Iphone کار کن. ما هم رو J2ME

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    از همتون بابت کمک های بی دریغتون ممنونم
    اما مشکل من حل نشد , و کاری که قرار بود انجام بدم کنسل شد
    سعی می کنم زیاد ناراحت نباشم چون من همه ی تلاشم رو انجام دادم و همه ی شما رو به اندازه ی کافی اذیت کردم
    بازم از همه ی شما ممنونم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام،

    معلومه تازه واردی!
    اصلا نگران نباش، حالا حالا ها باید مثل خیلی های دیگه زحمت بکشی!
    وقتی که زحمت کشیدی و تو کارت یه کمی پا گرفتی، از در و دیوار پروژه میرسه برات، تازه خیلی هاش رو کنسل میکنی.

    فقط هیچ وقت نا امید نشو و سماجت + جسارت + ممارست به خرج بده! و از این که بازار با هات بد دهنی بکنه نترس. دو باره دنباله کار بگرد.

    مخصوصا برو تو کار موبایل کاتالوگ. این طوری افراد بیشتری میشناسنت!

    برای این قضیه هم، یک نسخه ویندوز XP دیگه رو نصب کن، از لینوکس و Vista استفاده کن، شاید درست بشه!

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: مشکل اجرا و ایجاد فایل

    سلام
    بالاخره جوینده یابنده است
    من بعد از چک کردن هزار باره ی روشهایی که گفتین و وشهایی که خودم فکر می کردم تصمیم گرفتم هر طور که شده روی سیستمم xp رو نصب کنم برای همین vmwair رو پیدا کردم و xp رو نصب کردم و خشبختانه درست شد
    این طوری که شد بالاخره nb و از رو بردم
    حالا با کمک شما دوستای عزیز می خوام جسارت کنم و برم سراغ برنامه نویسی موبایل که البته تا حالا فقط در حد نوشتن یک برنامه ماشین حساب خیلی ساده بوده
    بازم از همه ی شما خیلی خیلی ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •