نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    دوستان من سایتی طراحی کردم و حالا می خواهم آنرا ajax کنم آیا راهی هست نمی خواهم از اول سایت را طراحی کنم
    در ضمن من در سایت از master page استفاده کردم

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    یعنی چی میخواین ajax کنین؟
    هر جا که نیاز دارین اطلاعات از سرور گرفته بشه از کنترل ها استفاده کنید.
    البته اگر جاوا اسکریپت مدونین خوب خودتون هم میتونید بدون کنترل ها کد بنویسین ولی اگر نمیدونین کنترل ها نیازتون رو برطرف میکنند.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    راستش ادرس سایت من اینه www.zahedan2.com ممنون میشم اگه بهش سر بزنید و دربارش اظهار نظر کنید من می خواهم این سایت رو asp.net 2008 ساختم حالا تبدیل به یه سایت بکنم که از تکنولوژی ایجکس استفاده کرده باشه من توی master page سایتم هیچ جیزی رو دستی نگذاشتم و اصلا کل سایتم رو با کد نویسی ساختم همشو حالا اگه بخوام کنترل update panel بزارم کجا باید قرار بدم میدونم میشه چند تا کنترل update panel داشت اما منظورم با توجه به مطالب سایتم هست
    من تمام مطالب رو از دیتابیس می خونم و برای تمام بخشها حتی لینکها هم کد نویسی کردم و به صورت دستی هیچ جیزی داخل صفحاتم نیست اگه کنترل update panel رو بخواهم بزارم باید واسش کد بنویسم
    یکم گیج شدم واسم گنگ میشه کمی راهنماییم کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار s.mahmood
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    جایی نزدیک خدا در تهران
    سن
    34
    پست
    34

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    این کد رو ببین



    %@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

    حالا این کد رو ببین:




    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    </asp:ScriptManager>
    <div>
    <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
    <ContentTemplate>
    کدهای برنامه شما
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

    اونایی که قرمز کردم مربوط به ajax هست
    اون قسمت " کدهای برنامه شما" خوب که معلومه
    مثلا اگر یه دکمه تو صفحه داری که محتوای یه لیبل رو عوض میکنه اگر سایتت رو بین این دوتا تگ قرار بدی دیگه کل سایت refresh نمیشه بلکه فقط همون یه تیکه کد اجرا میشه

  5. #5

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    دوست عزيز حواست باشه كه web.config هم بايد عوض بشه
    براي اينكار يك وب سايت از نوع آژاكسي ايجاد كن و محتويات اون فايل را با فايل web.config سايت خودت تطبيق بده و اگر جايي نياز به تغيير داشت انجام بده

  6. #6

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    mahmood جان سلام
    من همین کاری که فرمودین رو انجام دادم
    رو localhost به خوبی و بدون رفرش انجام میشه اما رو سرور که میره با زدن button صفحه رفرش میشه
    مشکل از کجاست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله nimadows : دوشنبه 24 تیر 1392 در 12:51 عصر

  7. #7

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    آیا مشکل من به web .config که دوستمون kohyar فرمودن مربوط میشه ؟؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  8. #8

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    رو localhost به خوبی و بدون رفرش انجام میشه اما رو سرور که میره با زدن button صفحه رفرش میشه
    احتمالا در localhost هم رفرش انجام میشه ولی چون روی سیستم خودتون هست به سرعت انجام میشه و شما متوجه نشدی. بررسی کن ببین مشکل از کجاست.

  9. #9

    نقل قول: تبدیل سایت به سایتی که از ajax استفاده کرده

    نه رو لوکال رفرش نمیشه
    دوستان این تاپیک به جای خوبی نرسیده لطفا راهنمایی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •