نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Property چیست ؟

  1. #1

    Question Property چیست ؟

    با سلام
    دوستان میشه به من بگید
    Property چیه ؟ کاربردش توی کجاهاست ؟ طریقه کار باهاش چجوریه ؟
    دوستان اگر مقاله ای هم دارید لطف کنید وبذارید
    مرسی


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: Property چیست ؟

    هر شی ای یک سری رویداد داره و یک سری ، خصوصیت و یک سری متد ، یعنی موقعی که ما می خوایم یه کامپونت درست کنیم ، باید برا اون یه خصویت (property) درست کنیم ، یعنی برا اینکه خصوصیت درست کنیم یه سری کد داره که باید بنویسی که یه وسیله تابع باید درست کنی ، اگه دوست داری ببینی که چطور یک property درست می کنن این مقاله رو بخون .



    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: Property چیست ؟

    با این قسمت یک خصوصیت بنام property برا کامپونت ساخته


    Public ReadOnly Property IntValue() As Integer
    Get
    Return Int32.Parse(Me.Text)
    End Get
    End Property

    Public ReadOnly Property DecimalValue() As Decimal
    Get
    Return [Decimal].Parse(Me.Text)
    End Get
    End Property

  4. #4

    نقل قول: Property چیست ؟

    یک شی ( برای مثال TextBox) را در نظر بگیرید ، این شی اطلاعتی در مورد خصوصیت های خود به ما میدهد .

    برای مثال "رنگ" . ما میتوانیم بگوییم رنگ این TextBox چیست ؟ یا مثلا بگوییم که رنگ این TextBox را به "قرمز" تغییر بده .

    نحوه تعریف Property :

    Public Property TextBox_color() As Color
    Get

    End Get
    Set(ByVal value As Color)

    End Set
    End Property


    کلمه کلیدی Property به ویژوال بیسیک میگوید که ما قصد داریم یک خصوصیت برای شی مورد نظر تعریف کنیم .

    TextBox_color هم نامی است که ما برای این خصوصیت اختصاص داده ایم و کاملا اختیاری است .

    همانطور که میبینید خاصیت ما به دو بخش Get و Set تقسیم شده است . بخش Get وقتی اجرا می شود که کاربر بخواهد خاصیت را بخواند و Set وقتی اجرا میشود که کاربر بخواهد خاصیت را مقدار دهی کند . در این صورت مقداری که کاربر میخواهد در Property جایگزین کند در متغیر Value قرار می گیرد .

    نکته :
    در حقیقت Property به تنهایی هیچ مقداری ذخیره نمیکند . مقدار خاصیت باید در بخش Set در یک متغیر ذخیره شود و در بخش Get از آن متغیر خوانده و برگردانده شود .

    خاصیتی که نوشته بودیم به شکل زیر تصحیح می کنیم :

    Private _TextBox_color As Color

    Public Property TextBox_color() As Color
    Get
    Return _TextBox_color
    End Get
    Set(ByVal value As Color)
    _TextBox_color = value
    End Set
    End Property


    در اینجا متغیری با نام _TextBox_color تعریف کردیم که رنگ را نگهداری میکند .
    در بخش Get با استفاده از دستور Return مقدار متغیر _TextBox_color را برمیگردانیم و در بخش Set مقدار Value را در متغیر _TextBox_color جایگزین میکنیم .


    __________________________________________________ __
    امیدوارم مفید واقع بشه
    __________________________________________________ __



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •