نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    با intraweb شما می توانید یک سایت جالب با دستورات دلفی بسازید .
    در این درس ما فقط با نحوه ی ساخت یک صفحه ساده با اینتراوب آشنا می شویم.

    دلفی را باز کنید .

    از منوی new --> ادر (other) را برگزینید .

    خوب حالا به صفحه intraweb رفته و روی stand alone application کلیک کنید.

    حالا در صفحه ای که باز شد باید مسیر ذخیره شدنشو بدید .

    خوب حالا یک صفحه از نوع intraweb باز شده است.

    حالا کلید shift و f12 را با هم فشار دهید .

    formmain را انتخاب کرده و روی ok کلیک کنید .

    اینم از فرم .

    حالا نوبت استفاده از کامپاننت ها رسیده است .

    تمام کامپاننت های Visual برای استفاده از intraweb در صفحات iw standard و iw data و هر چی که iw اولش داره ...............

    * توجه : از بعضی از component های غیر visual هم در form مان هم میشه استفاده کرد.

    ---> مثال : این مثال به این صورت است که اگر رمز عبور را درست وارد کردید یک دیتابیس (access) در صفحه نمایش داده شود.

    1 - یک iwbutton و یک iwedit و یک iwdbgrid و یک adotable(از iw ها نیست) و یک datasorce(این هم از iw ها نیست) روی فرم قرار دهید .

    2 - adotable خود را به database مورد نظر وصل کنید و خاصیت active آن را برابر true کنید .

    3 - datasource خود را به adotable نسبت دهید .

    4 - خاصیت visible شی IWDBGrid1 را برابر false کنید

    ۵ - IWDBGrid1 را به datasorce نسبت دهید .

    6 - بر روی iwbutton1 دابل کلیک کنید تا وارد code نویسی آن شویم.

    برای iwbutton بنویسید :


    if iwedit1.caption= 'hello' then

    iwdbgrid1.visible:=true

    else

    webapplication.showmessage('Hello');



    7 - برنامه را اجرا کنید. وقتی برنامه اجرا شد باز هم کلید f9 را فشار دهید .

    حال صفحه وب خود را مشاهده می کنید.

  2. #2
    چگونه می توان این فایل را بروی سرور فرستاد
    آنجا که می نی تونیم کلید f9 بزنیم باید خودش در جواب درخواست کاربر اجرا بشود
    مرسی اگر توضیح بدهید
    من یک سایت طراحی کرده ام ولی مشکل f9 را داریم برروی سرور ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای Assistant اینو گفتن اما متوجه نشدم

  4. #4
    آقای Assistant اینو گفتن اما متوجه نشدم
    شما که خودتون هنوز کاملا با موضوع آشنا نشدید، چطور یه تاپیک جدید ایجاد کردید و شروع به تدریس نمودید؟!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    استاد گرامی آقای کشاورز

    اگر من برنامه ای با intraweb نوشته باشم برروی کامپیوتر باید F9 زده شود حال برنامه بخواهیم روی سرور شرکت بگذاریم چگونه browser این فایل Exe اجرا می کند .

    تا جائی که می دانم شروع یک صفحه وب دنبال فایل Index.htm می گردد در حالی که فایل ما EXE است

    2- برای اجرا باید رابط intraweb و کلید F9 زده شود یا می تواند اتوماتیک اجرا شود

    با تشکر

  6. #6
    این دیگه کاری نداره
    وقتی برنامه اجرا شد توی اکسپلورر Save As ‌بزنید فایل اچ تی ام ال رو جایی ذخیره کنید . بقیش که آپلوده .

  7. #7
    تا جایی که می دونم، اون فایل EXE برای اجرای در وب سرور آزمایشی IntraWeb برای Debug استفاده میشه و برنامه شما در نهایت برای گذاشتن روی سرور اصلی بصورت یک DLL (ISAPI) در میاد.
    آقای قابیل روی Intraweb زیاد کار کردن، احتمالا ایشون جواب دقیقتری بهتون میدن.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210
    با اجازه اساتید.
    همونطورئ که جناب کشاورز گفتند شما میتوانی پروژه EXE خود را تبدیل به DLL نمائید . کافی یه پروژه اینتراوب جدید از نوع ISAPI ایجاد کنید و کلیه فرمها و یونیتهایی که در پروژه StandAlone ایجاد کرده بودید به پروژه جدید ADD کنید حالا فقط کافیه کلید CTRL+F9 را بزنید . فایل DLL شما ساخته میشود. اینک هم EXE را دارید هم DLL هر تغییری که در فایل EXE دادید یک بار هم پروژه Dll را بازکنید و CTRL+F9 را بزنید تا Dll جدید ساخته شود . فقط اگر فرمی کم یا زیاد میکنید باید در پروژه DLL هم اون رو کم یا زیاد کنید.
    قضیه به اینجا ختم نمیشود.اگر در مورد اجرای DLL مشکلی داشتید در خدمتم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210
    وقتی برنامه اجرا شد توی اکسپلورر Save As ‌بزنید فایل اچ تی ام ال رو جایی ذخیره کنید . بقیش که آپلوده
    امتحان کنید و نشدنش رو خودتون ببینید.

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط ب- تات مشاهده تاپیک
    امتحان کنید و نشدنش رو خودتون ببینید.
    من امتحان کردم و شد
    البته با دیتا بیس امتحان نکردم

  11. #11
    این دیگه کاری نداره
    وقتی برنامه اجرا شد توی اکسپلورر Save As ‌بزنید فایل اچ تی ام ال رو جایی ذخیره کنید . بقیش که آپلوده .
    عزیز جان، IntraWeb یک Web Application ایجاد میکنه که خروجیش بصورت کدهای HTML به کاربر نمایش داده میشه، Save As کردن فایل Html فقط خروجی رو ذخیره میکنه، نه برنامه ایی که اون خروجی رو بصورت دینامیک تولید کرده!
    بهتره درباره فرق یک Web Application با یک خروجی HTML بیشتر تحقیق کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    فرض کنیم فایل بصورت DLL ایجاد کرده ایم این فایل چگونه برروی سرور فراخوانی می شود
    آیا برنامه HTML که روی سرور است به زبان ASP نوشت و توی این برنامه فایل DLL صدا زد یا اینکه خود وب سرور این فایل می تواند اجرا کند

    لطفا اگر یک Demo خیلی ساده که بشود متوجه شد چگونه اجرا میشود بگذارید ممنون می شوم

    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210
    بهترین Demo در خود شاخه نصب دلفی (هر ورژنی بالا تر از 5 که باشد) میباشد.
    شما حتما باید فایل DLL را از طریق IIS و ایجاد یک Virtual Directory در محل فیزیکی فایل DLL در هارد سرور مربوطه اجرا کنید . اونوقت راحت میتونید از طریق هر لینکی فایل Dll را صدا بزنید البته با توجه به نامی که در IIS انتخاب کرده اید.

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط spicirmkh مشاهده تاپیک
    سلام

    استاد گرامی آقای کشاورز

    اگر من برنامه ای با intraweb نوشته باشم برروی کامپیوتر باید F9 زده شود حال برنامه بخواهیم روی سرور شرکت بگذاریم چگونه browser این فایل Exe اجرا می کند .

    تا جائی که می دانم شروع یک صفحه وب دنبال فایل Index.htm می گردد در حالی که فایل ما EXE است

    2- برای اجرا باید رابط intraweb و کلید F9 زده شود یا می تواند اتوماتیک اجرا شود

    با تشکر
    مثل این که با فرمت آدرس آشنا نیستید
    http://127.0.0.1:8888/EXEC/0/C4AA980...30421200110749



    این ادرس از قسمتهای زیر تشکیل شده

    1 – Protocolo
    2 – Endereço do Servidor
    3 – Porta (pode ser trocada no ServerController.Port se for Stand Alone)
    4 – Comando de Execução (definido no ServerController.ExecCmd)
    5 – Contador (incrementado a cada requisição)
    6 – SessionID – ApplicationID e dados de data/hora (além da URL, pode ser controlado por cookies ou hiddenFields, em ServerController.TrackMode)

  15. #15

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    برای کسب اطلاعات بیشتر فایل زیر را دانلود کنید :

    http://www.4shared.com/file/pyP89UvQ/Intraweb_Farsi.htm

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    آیا کسی از دوستان در مورد intraweb 11 که جدید توی سایت مرجع اون قرارداده شده اطلاع و یا آموزشی داره؟ در ضمن از کجا میشه اون شماره سریالش رو که از حالت evaluation در بیاد رو پیدا کرد؟ منظورم رو که متوجه میشین. مثلا می خوام مستقیما نگم ک . ر . ک . اصلا قیمتش چنده؟

  17. #17
    کاربر جدید آواتار ahmadalli
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    28
    پست
    14

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط Saeid59_m مشاهده تاپیک
    من امتحان کردم و شد
    البته با دیتا بیس امتحان نکردم
    ببین فرض کن توی کد یه جاش یه چیزی رو توی سرور سرچ میکنه یا یه فایلی توی سرور می سازه
    و همه ی ما میدونیم که html نمیتونه توی سرور تغییر ایجاد کنه.
    //و دیتابیس رو هم که خودتون مثال زدید.

  18. #18

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    سلام
    من تعجب میکنم مطلب به این مفیدی بدون نتیجه رها شده و کسی پیگیری نمیکنه
    آقا اگه کسی چیزی بلده راهنمایی کنه
    ما این سایتو چجوری آپلود کنیم (یعنی چجوری به دیتابیس سرور وصل کنیم و کاری کنیم که از همه جا باز بشه )

  19. #19

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    من تعجب میکنم مطلب به این مفیدی بدون نتیجه رها شده و کسی پیگیری نمیکنه
    در مود نات مربوط به IntraWeb بارها توضیح داده شده است.
    ما این سایتو چجوری آپلود کنیم (یعنی چجوری به دیتابیس سرور وصل کنیم و کاری کنیم که از همه جا باز بشه )
    این مورد چندین بار توضیح داده شده است ولی به طور خلاصه نات مهم را می گویم.

    1- اگر می خواهید که برنامه را در یک هاست قرار دهید بهتره که پروژه از نوع ISAPI Dll باشد.
    2- هاست مربوطه باید در خصوص ISAPI DLL مجوز Execute به شما بدهد که البته همه هاست ها این مجوز را به شما نمی دهند.
    3- در مورد اتصال به دیتابیس هم دقیقاً مانند برنامه های معمولی است.
    4- مشکل اصلی در خصوص ISAPI DLL ها در خصوص جایگزینی فایل جدید به جای فایل قبلی است که در این خصوص ابزار رایگانی وجود دارد که به شما کمک می کند. اینم سایتش:
    http://www.eggcentric.com/

  20. #20

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    سلام
    آقای عشایری در مورد ISAPI Loader شما خودتالن دی ال ال را با این نرم افزار جایگزین کردید؟ این برنامه برای مسئول سایت است یا کاربران از راه دور هم یم تواندد دی ال ال را جایگزین بکنند؟ هیچ منبع اموزشی در مورد این برنامه دارید؟

  21. #21

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    آقای عشایری در مورد ISAPI Loader شما خودتالن دی ال ال را با این نرم افزار جایگزین کردید؟
    من فکر میکنم که شما منظور من رو درست متوجه نشده اید. ببینید دفعه اول که شما به راحتی dll ساخته شده را بدون هیچ مشکلی میتوانید در هاست قرار دهید. موقعی که شما یک بار از dll مربوطه با وارد کردن آدرس آن در مرورگر اینترنت استفاده کنید فایل مربوطه توسط یک پروسس مورد استفاده قرار می گیرد. خوب در این حالت اگر شما تغییراتی در برنامه بخواهید اعمال کنید و مجدداً بخواهید آنرا جایگزین dll قبلی در هاست کنید از آنجایی که آن dll در حال استفاده است با مشکل مواجه خواهید شد. در واقع آن ابزاری که من معرفی کردم می تواند این مشکل را حل کند که توضیحات و نحوه استفاده از آن در لینک زیر آمده است:
    http://www.eggcentric.com/ISAPILoader.htm
    این برنامه برای مسئول سایت است یا کاربران از راه دور هم یم تواندد دی ال ال را جایگزین بکنند؟
    منظورتون از کاربران راه دور چیه؟ خوب شما در حالت کلی فایلهای سایتتون رو با یک نرم افزار FTP بر روی هاست آپلود می کنید. خوب این کاملاً واضح است که هر کسی که نام کاربری و رمز عبور مربوط به FTP هاست مربوطه را داشته باشد می تواند این کار را انجام دهد. توجه داشته باشید که این نام کاربری و رمز عبور را فقط مدیر سایت می داند مگر اینکه خودش به شخص دیگری بگوید.
    آخه ابزاری به این سادگی که منبع آموزشی نمیخواد. خودش در صفحه زیر توضیح داده:
    http://www.eggcentric.com/ISAPILoader.htm

  22. #22

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    سلام
    منظور من همین بود که وقتی یک دی ال ال رو ای ای اس ویندوز هاست رجیستر شده قابل عوض کردن نیست و باید مدیر هاست ای ای اس رو استوپ بکنه تا بشه ورژن جدید دی ال ال رو بار گذاری کرد .
    سئوال من این است این برنامه همین کار رو بدون استوپ ای ای اس انجام می ده؟ نحوه کار کردش اینطوری است؟

  23. #23

    نقل قول: آموزش کار با IntraWeb در دلفی

    سئوال من این است این برنامه همین کار رو بدون استوپ ای ای اس انجام می ده؟ نحوه کار کردش اینطوری است؟
    بله، کار این ابزاری که معرفی کردم دقیقاً همینه و دیگه نیازی نیست که IIS رو Stop کنید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ی استفاده از IntraWeb طراحی شده بر روی سرور
    نوشته شده توسط koosha system در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 17:00 عصر
  2. آزاد نکردن حافظه در Intraweb
    نوشته شده توسط delphi developer در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 20:39 عصر
  3. IntraWeb و بانک اطلاعاتی ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 01:11 صبح
  4. intraweb
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •