نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

  1. #1

    Question گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    سلام خسته نباشید یه برنامه می خوام به زبان c یا پاسکال یا C++‎‎ که یک فایل txt حاوی عدد را که با space از هم جدا شدن از ورودی بگیره و به روش Bubble sort یا insertion sort یا radix sort مرتبش کنه و دوباره در یک فایل متنی به عنوان خروجی بزارتش
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    با سلام.

    تابع bobblesort که یه آرایه ای از رشته ها رو بگیره و مرتب کنه رو که بلدی بنویسی، فقط میمونه اینکه اول اطلاعات فایل رو بریزی تو همون آرایه از رشته ها.اول کل فایل رو میریزی تو یه رشته ی بزرگ و بعد با تابع strtok اون رو تکه تکه میکنی و داخل رشته میریزی:

    #include<string.h>

    //vars
    char *buf=new char[9000];
    char **dic =new char[400][20];
    int i=0;
    char *filename="new.txt";

    //file read
    FILE *fp=fopen(filename,"r");
    fgets(buf,sizeof(buf),fp);

    //add to dic
    char *word=strtok(buf," ");
    strcpy(dic[i],word);
    while(word!=NULL)
    {
    i++;
    word=strtok(buf,NULL);
    strcpy(dic[i],word;
    }


    //sort
    sort(dic,400,20);



    خودم کامپایلش نکردم.

  3. #3

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    سلام جواب نمی ده پیغام خطا میده

  4. #4

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    اول بايد تابع sort رو به قول دوستمون پياده سازي کني . بعد از اون اين قطعه کدها رو مي ذاري تو تابع main . البته string رو بيرون از main اينکلود مي کني .
    فقط مي مونه يه مشکل که اونو هم از جناب mortezamsp مي پرسم .
    مطمئن هستين که تخصيص حافظه براي آرايه دو بعدي رو درست انجام دادين ؟

  5. #5

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط farzaneh_gerami مشاهده تاپیک
    سلام جواب نمی ده پیغام خطا میده
    نکنه تو همین هایی که من نوشتم رو بردی کپی کردی که اجرا نمیشه؟این یه مثاله فقط برای اینکه بفهمی باید بترتیب چه کارهایی رو بکنی.


    نقل قول نوشته شده توسط Altech مشاهده تاپیک
    مطمئن هستين که تخصيص حافظه براي آرايه دو بعدي رو درست انجام دادين ؟
    نه! غلط انجام دادم.باید اینجوری باشه:

    //dic[200][40]
    char *dic[20];
    for(int i=0;i<200;i++)
    dic[i]=new char[40];

  6. #6

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط mortezamsp مشاهده تاپیک
    نه! غلط انجام دادم.باید اینجوری باشه:

    //dic[200][40]
    char *dic[20];
    for(int i=0;i<200;i++)
    dic[i]=new char[40];
    مطمئنی اینطوری نیس: ؟

    int** twoDArray = new int*[rows];
    for(int i = 0 ; i < cols ; i++)
    twoDArray[i] = new int[cols];

  7. #7

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی عدد از ورودی و sort کردن آن

    کسی میتونه بدون ریختن اعداد در ارایه و ... داحل همون فایل مرتب کنه؟
    امکانش هست اصلا؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •