نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم امکان فوکوس کردن روی پنجره اصلی در حین باز بودن popup

  1. #1

    عدم امکان فوکوس کردن روی پنجره اصلی در حین باز بودن popup

    سلام
    من نیاز به پنجره popup در یک صفحه دارم در کد جاوا اسکریپتم از window.open استفاده کردم می خواستم بدونم چطوری می تونم تا زمانیکه پنجره popup باز هست کاربر نتونه فوکوس رو به پنجره اصلی منتقل کنه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار آریوس1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شهری دیو پرور و فاسد پرست
    پست
    72

    نقل قول: فوکوس در پنجره های popup

    سلام
    کدتون رو بذارید لطفا
    چون من اینکارو انجام میدم و کاربر هم نمیتونه فوکوس رو تغییر بده بدون هیچ مشکلی

  3. #3

    نقل قول: فوکوس در پنجره های popup

    کد جاوا اسکریپت :
    function popup(url)
    {
    var width = 300;
    var height = 400;
    var left = (screen.width - width)/2;
    var top = (screen.height - height)/2;
    var params = 'width='+width+', height='+height;
    params += ', top='+top+', left='+left;
    params += ', directories=0';
    params += ', location=0';
    params += ', menubar=0';
    params += ', resizable=0';
    params += ', scrollbars=0';
    params += ', status=0';
    params += ', toolbar=0';
    win=window.open(url,'newE',params );
    if (window.focus) {win.focus()}
    return false;
    }
    فرا خوانی تابع :
    <asp:Button ID="btnNew" runat="server" Text="تجهیزجدید" Height="20px"
    Width="70px" CssClass="btnText" onclientclick="return popup('newEqu.aspx')"/>

  4. #4

    نقل قول: فوکوس در پنجره های popup

    مشکلم حل شد به جای استفاده از متد open از متد showmodaldialog اشتفاده کردمکد تابع رو میذارم

    function modalWin(url,width,height)
    {
    //alert(url+"555555");
    var dialogArguments = new Object();
    var left = (screen.width - width)/2;
    var top = (screen.height - height)/2;
    var params = 'dialogWidth='+width+' px; dialogHeight='+height;
    params +=
    ' px; dialogtop='+top+' px; dialogleft='+left;
    params +=
    ' px;';
    mw=window.showModalDialog(url,dialogArguments,para ms);
    returnfalse;
    }

  5. #5

    نقل قول: عدم امکان فوکوس کردن روی پنجره اصلی در حین باز بودن popup

    دوست عزيز من ميخوام در رويداد
    SelectedIndexChanged گريدويو اين تابع رو فراخواني كنم چطور اين كار رو انجام بدم؟؟؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •