نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Question کریستال ریپورت

    سلام
    کسی میدونه چطور میشه بیش از یک ارتباط با دیتا بیس رو برای کریستال ریپورت ایجاد کرد؟
    منظورم رو واضح تر بگم.
    مثلا اگه دو تا table توی دیتا بیس داشته باشیم میشه از هر دوی اونا توی یک فرم از کریستال ریپورت استفاده کرد؟
    اگه ممکنه نحوه ارتباط دو شی adodc با کریستال ریپورت یا اگه پروژه آماده ای دارید بزارین.مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: کریستال ریپورت

    منظورتون اينه......؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (94.8 کیلوبایت, 32 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (95.8 کیلوبایت, 31 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (95.6 کیلوبایت, 34 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (94.5 کیلوبایت, 35 دیدار)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: کریستال ریپورت

    بله.امکان داره یه پروژه تو این مایه بزارین.ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: کریستال ریپورت

    دوست عزيز خيلي واضح توضيح دادم بهتون... خودتون اگر انجام بدين بهتره و پيشرفت مي كنيد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: کریستال ریپورت

    درسته ولی یه کم با محیط کریستال ریپورتی که من کار می کنم متفاوته.
    ببینید ؛ من واسه ارتباط ریپورت با دیتا بیس توی فرمم از این کد استفاده می کنم.



    Cnn.Open
    Adoview.Close
    SQLTEXT = "SELECT * FROM table1 WHERE ID=" & Adodc1.Recordset.Fields("ID")
    Set Adoview = New ADODB.Recordset
    Adoview.Open SQLTEXT, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
    Set report.DataSource = Adoview
    report.Show

    حالا می خوام یک ارتباط دیگه ای هم ایجاد کنم.یعنی به عبارتی با دو table در دیتا بیس گزارش تهیه کنم

  6. #6

    نقل قول: کریستال ریپورت

    پاس دادن چند DataSource به کریستال


    Rpt.DataBase.Table(1).SetDataSource Rs1
    Rpt.DataBase.Table(2).SetDataSource Rs2
    ....



    سپس در کریستال در Database Expert می تونید Link های بین فیلدها رو بر قرار بکنید
    ملاحظه بفرمائید همچی مشخصه



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: کریستال ریپورت

    ممنون از راهنماییتون
    یه سوال دیگه
    از روی فرم چطور میشه مقدار یک textbox رو که به دیتا بیس متصل نیست روی کریستال منتقل کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: کریستال ریپورت

    شما يك متغير تو كريستال ريپورت تعريف مكني و توي design گزارش مي زاري و با اين دستور اون مقدارتو بهش پاس مي كني. ...

    Report.FormulaFields.GetItemByName("txtdate").Text = "'" & Trim(Text1.Text) & "'"

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •