نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نوشتن Sub Query در DBISAM

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    Smile نوشتن Sub Query در DBISAM

    باسلام
    چگونه می توان یک Query مثل این در DBISAM نوشت؟

    SELECT * FROM ( SELECT * FROM Tabel1) NewTabel

    من این کار را به راحتی در SQL SERVER انجام می دهم ولی در DBISAM هر کاری می کنم نمیشه. در ضمن من تنها مشکلی که با DBISAM تا الان داشتم فقط همین بوده. از DBISAM خیلی راضی هستم کار با اون خیلی راحته مثلاً از Transaction ها به خوبی پشتیبانی میکنه هرچند مجبور شدم روش کارم رو تاحد زیادی تغییر بدم ولی در نهایت همه چیز خیلی خوب داره پیش می ره الا این یک مشکل که نمی تونم حلش کنم و واقعا بد جوری گیر افتادم. لطفا کمک کنید. ممنون

  2. #2

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    این دوستمون سوالشونو یه جای دیگه پرسیدند.
    اگر میخواهی اطلاعات یک جدولو تو جدول دیگه بریزی
    insert into tblorder2 select * from tblorder

    اگر میخواهی لیست جداولو از یک جدول دیگه بگیری نمیدونم
    مثل اینطوری میخواهی؟
    select * from tbl1,tbl2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    سلام
    فکر کنم دستور SELECT * FROM ( SELECT * FROM Tabel1) NewTabel
    فرقی با دستور SELECT * FROM Tabel1 as NewTabel ندارن و جفتشون رکوردهای مشابهی رو بر می گردونن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    نه خیلی باهم فرق دارند
    به SELECT * FROM ( SELECT * FROM Tabel1) NewTabel
    اصطلاحا Sub Query گفته میشه که در دستورات SQL میتوان بجای استفاده از یک Table از نتیجه یه جستجوی دیگه استفاده نمود و موارد استفاده خیلی زیادی داره که نمی دونم چرا در DBISAM این قابلیت مهم وجود نداره

  5. #5

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    شد آموزش دستورات sql
    select * from tblfood where id in (select foodid from tblorder)

    با این دستور میتونید از رکوردهای فیلد یک جدول دیگر برای جستجو تو جدول دیگه استفاده کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    نقل قول نوشته شده توسط bootshow مشاهده تاپیک
    شد آموزش دستورات sql
    select * from tblfood where id in (select foodid from tblorder)
    با این دستور میتونید از رکوردهای فیلد یک جدول دیگر برای جستجو تو جدول دیگه استفاده کنید
    نه این کلا فرق داره
    از این دستور برای جستجو در یک مجموعه استفاده می شود
    و با Sub Query فرق داره
    مثل این

    SELECT * FROM (SELECT * Table2 where id in (select foodid from tblorder) ) WHERE Field1 = 5

    که یک دستور جستجو داخل یک جستجوی دیگر قرار می گیرد
    و به دلیل اینکه دیدم DBISAM از این دستور پشتیبانی نمی کند اونو کنار گذاشتم
    وقتی دیدم یکی از دوستان گفت با DBISAM هیچ مشکلی نداره گفتم شاید راه حلی برای اون داشته باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    وای خدای من
    SELECT  * FROM ( SELECT  * FROM Tabel1) NewTabel 

    یعنی چی؟
    اول قسمت داخل پرانتز رو معنی می کنم : یعنی تمام رکورد ه و فیلد های Table1 را انتخاب کن و select قبل از پرانتز میگه تمام رکورد ها و فیاید های انتخاب شده در select داخل پرانتر رو انتخاب کن (یعنی همون table1) و حاصل رو به نام NewTable برگردان
    یعنی اون select ی که داخل پرانتز کاملا الکی نوشته شده و بجای عبارت داخل پرانتز بنویسی table1 as در نتیجه select هیچ تفاوتی نداره
    می خوای یه مثال هم بزنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    اون یک مثال خیلی ساده بود. معلومه که با هم فرقی ندارند!
    اما ممکنه که خیلی پیچیده تر هم بشه
    واگه کاربرد نداشت مطمئنا توسط دیتابیس های مختلف ساخته نمی شد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    یه زحمتی بکش و مثال پیچیدش رو بزار تا بگم چطوری میشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    این در اکسس بدون خطا اجرا میشود ولی در dbisam خطایی 11949 را می دهد
    SELECT f1.name_kala, Sum(f1.tedad) AS Forush90,
    (select sum(tedad) as forush90 from forosh f2
    where f2.name_kala = f1.name_kala and f_date between '1389/06/01' and '1389/06/31'
    group by name_kala ) AS Forush89
    FROM forosh AS f1
    WHERE (((f1.[f_date]) Between '1390/06/01' And '1390/06/31'))
    GROUP BY f1.name_kala

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    من ایمیل به پشتیبانی dbisam فرستادم و جواب آن این بود
    No, DBISAM does not support using sub-queries as scalar values. Our newer product, ElevateDB, does allow for this

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    به نظر من دیتابیسهایی مثل dbisam و ElevateDB و همینطور access
    به درد یک پروژه تجاری نمیخورند
    mySQL و ms sql express از نظر من گزینه های مناسبتری هستند

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    نقل قول نوشته شده توسط AmirSky مشاهده تاپیک
    به نظر من دیتابیسهایی مثل dbisam و ElevateDB و همینطور access
    به درد یک پروژه تجاری نمیخورند
    mySQL و ms sql express از نظر من گزینه های مناسبتری هستند
    البته بستگی به نوع پروژه دارد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    البته بستگی به نوع پروژه دارد
    دقیقا . من تقریبا همه دیتابیس ها تست کردم. هیچکدوم بدون ایراد نیستند
    برای پروژهای خیلی کوچیک یا پروژهایی که دیتاها اهمیت زیادی ندارند میشه از دیتابیسهایی مثل dbisam و access استفاده کرد
    که البته ممکنه مشکلات زیادی برای برنامه نویس و یوز بوجود بیارن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    موافق نیستم
    من از DbIsanدر 4 پوروژه تجاری خودم استفاده کردم و ازش هم حسابی راضی هستم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: نوشتن Sub Query در DBISAM

    من هم از dbisam کرده ام ولی بعضی از مواقع کلافه کننده است مثلا group by فیلد های memo یا استفاده از subquery به عنوان فیلد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •