نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن رکورد جدید به DataGridView

  1. #1

    افزودن رکورد جدید به DataGridView

    با سلام وخسته نباشید
    سوال من اینه که چطور رکوورد حدید به دیتاگریدویو اضافه کنم که رکوردهای قبلی موجود در دیتاگریدویو پاک نشن .
    من با این کد دیتا گرید رو پر میکنم .
    ممنون میشم جواب بدین .




    private void DataGridView_lod(string table_name)
    {

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Data Source=.\sqlexpress;Integrated Security=True;database=mini_accounting;" + "user id=;password=");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();

    // Set the SelectCommand properties...
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection =
    objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * " +
    "FROM " + table_name;

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    // Open the database connection...
    objConnection.Open();
    // Fill the DataSet object with data...
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, table_name);
    // Close the database connection...
    objConnection.Close();
    // Set the DataGridView properties
    // to bind it to our data...
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = null;
    dataGridView1.DataMember = null;
    dataGridView1.DataSource = objDataSet;
    dataGridView1.DataMember = table_name;
    // Clean up
    objDataAdapter = null;
    objConnection = null;
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: افزودن رکورد جدید به DataGridView

    سلام
    منظورتون اینه که زمانی که عمل insert در دیتابیس را انجام می دید، رکورد جدید همون موقع در گرید ویو نمایش داده بشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: افزودن رکورد جدید به DataGridView


    string[] row0 = { "aa", "bb","cc"};
    DataGridViewRowCollection rows = this.dataGridView1.Rows;
    rows.Add(row0);


  4. #4

    نقل قول: افزودن رکورد جدید به DataGridView

    ممنون حالا یه مشکل دیگه هم دارم که اگه میشه کمک کنید
    من با این کد :

    label_find_id.DataBindings.Add("Text",
    objDataView, "id");

    خروجی Select رو به یه Label میدم حالا میخوام به جای Label یه متغیر باشه !
    باید چی کار کنم ؟
    بازم تشکرمیکنم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •