نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

  1. #1

    اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

    سلام
    من می خوام یکی از ستون های گراید ویو که توسط کد از بانک پر می شه رو فرمت بندی کنم مثلا سه رقم سه رقم جدا کنم کدش رو می زارم اما تغییری نمیکنه؟!
    اینم کد:

    DataGridView1.DataSource = returntable("SELECT * FROM [tbl_name]")
    DataGridView1.Columns("Price1").DefaultCellStyle.F ormat = "N2" '"#,0"


    مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام یکی از ستون های گراید ویو که توسط کد از بانک پر می شه رو فرمت بندی کنم مثلا سه رقم سه رقم جدا کنم کدش رو می زارم اما تغییری نمیکنه؟!
    اینم کد:

    DataGridView1.DataSource = returntable("SELECT * FROM [tbl_name]")
    DataGridView1.Columns("Price1").DefaultCellStyle.F ormat = "N2" '"#,0"


    مشکل از کجاست؟
    اگر غیر از کد می خوای
    می تونی از Propertiest دیتا گرید هم می تونی استفاده کنی برای فیلتر کردن گزینه فرمت من یک ضمیمه گذاشتم تو تالار اگه پیداش کنم لینک می کنم برات

  3. #3

    نقل قول: اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

    فرمت currency با 2 رقم اعشار:


    Dgv.Columns("bes").DefaultCellStyle.Format = "c2"

  4. #4

    Question نقل قول: اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    کدش رو می زارم اما تغییری نمیکنه؟!
    اینم کد:

    DataGridView1.DataSource = returntable("SELECT * FROM [tbl_name]")
    DataGridView1.Columns("Price1").DefaultCellStyle.F ormat = "N2" '"#,0"

    دوستان من مشکلی در تعیین عبارت فرمت ندارم چون تو help خود دات نت هست
    من می گم هر نوع مرمتی که می زارم تو نمایش تغییری نمی کنه
    راستی نوع فیلد رو بنا به دلایلی nvarchar گرفته شده یه چیزی الان به ذهنم رسید برم تست کنم موقع نمایش به عدد تبدیل کنم بعد بریزم تو گراید ببینم درست می شه؟!
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : سه شنبه 28 مهر 1388 در 10:53 صبح دلیل: غلط املایی

  5. #5

    نقل قول: اشکال در فرمت بندی سلول دیتا گراید ویو

    سلام درست حدس زدم
    با تبدیل فیلد مد نظر به فیلد عددی در موقع نمایش مشکل حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •