صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

  1. #1

    اخبار مربوط به Visual Studio 2010 beta 2

    بتا 1 که قبلا رلیز شده بود
    از امروز (19 اکتبر) مشترکین MSDN می تونن بتا 2 رو دانلود کنن و از پس فردا (چهار شنبه 21 اکتبر) دانلود برای عموم آزاد هست
    تاریخ عرضۀ نهایی محصول هم فعلا مارس 2010 اعلام شده
    پس از دانلود و نصب ، تجربۀ خودم رو اینجا می نویسم
    دوستان لطفا خبر های مرتبط و تجربۀ خودشون در نصب و کار با این نسخه رو اینجا بنویسید

    سایت های مرتبطی که پیدا کردم :
    http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=4270
    http://news.softpedia.com/news/Downl...0-124712.shtml
    http://arstechnica.com/microsoft/new...-2-arrives.ars
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: اخبار مربوط به Visual Studio 2010 beta 2

    تجربه من:

    خيلي رو سيستم فشار مياره! به نظر من فقط بخشهايي که ميخواهيد با آنها کار کنيد نصب کنيد! نه کل VS !

    در ضمن حدود 1 ساعت در حالت معمولي طول ميکشه تا نصب بشه که واقعا محشره!!!!!

    (Core2Due 2.5 Ghz 6 MB Cache - 2GB Ram - 1GB GeForce)
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3

    نقل قول: اخبار مربوط به Visual Studio 2010 beta 2

    صفحۀ دانلود : http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/dd582936.aspx
    در ضمن John Robbins هفت پست در این زمینه داده (از اعلان بگیر تا نصب و کلا تجربه اش در ویژگی های جدید)
    http://www.wintellect.com/CS/blogs/j...s/default.aspx
    اسکات : http://www.hanselman.com/blog/Visual...2010Beta2.aspx
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  4. #4

    نقل قول: اخبار مربوط به Visual Studio 2010 beta 2

    شما بتا 2 رو نصب کردی ؟
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نسخه Beta 2 محصولات فوق تا 2 روز دیگر در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

    منتظرم ببینم آنگونه که شایع شده است آیا تقویم فارسی در این نسخه بعنوان یک تقویم مجاز قابل استفاده در Culture تعریف شده است یا نه. انتشار این نسخه را می توانید از اینجا پیگیری کنید: http://msdn.microsoft.com/ru-ru/vstu...8en-us%29.aspx

  6. #6

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نسخۀ F#‎ موجود در این رلیز 1.9.7.8 هست که در خود VS گنجونده شده ، ولی اگر می خواید اون رو در VS2008 استفاده کنید می تونید از اینجا دانلودش کنید
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    و این هم release notes :
    http://blogs.msdn.com/dsyme/archive/...9-release.aspx
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  7. #7

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    Visual Studio 2010 and .NET Framework 4 Training Kit - October Preview
    The Visual Studio 2010 and .NET Framework 4 Training Kit includes presentations, hands-on labs, and demos. This content is designed to help you learn how to utilize the Visual Studio 2010 features and a variety of framework technologies including:

    * C#‎ 4.0
    * Visual Basic 10
    * F#‎
    * Parallel Extensions
    * Windows Communication Foundation
    * Windows Workflow
    * Windows Presentation Foundation
    * ASP.NET 4
    * Windows 7
    * Entity Framework
    * ADO.NET Data Services
    * Managed Extensibility Framework
    * Visual Studio Team System

    This version of the Training Kit works with Visual Studio 2010 Beta 2 and .NET Framework 4 Beta 2.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  8. #8

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    متاسفانه هنوز نسخه ISO اش در صفحه دانلود قرار داده نشده و پروسه دانلود و نصب میبایست از طریق یک Web Installer انجام بشه.

  10. #10

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    درسته
    سه تا وب اینستالر داره برای نسخه های Premium ، Ultimate و Professional ؛ 2 تا هم برای فریم ورک (نسخۀ 32 و 64 بیتی)
    با نصب VS ، فریم ورک هم نصب میشه
    موقع نصب اجازه میده گزینه های مختلف برای نصب (زبان ها ، ابزار ...) رو انتخاب کنید
    این هم عکسی از نصب
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار a_true_2004
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    37
    پست
    228

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    سلام.
    مایکروسافت Visual Studio 2010 Beta 2 Training Kit رو هم منتشر کرد.

    یک سری توضیحات
    http://geekswithblogs.net/jolson/arc...published.aspx

    لینک دانلود از سایت مایکروسافت
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

  13. #13
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    امروز صبح موفق شدم دانلود یکی از نگارشهای Beta 2 را به پایان برسانم و آن تست کذائی را انجام دهم.

    خبر شایع شده صحیح بود. کلاس PersianCalendar نه تنها جزو OptionalCalendar ها قرار گرفته و استفاده از آن بعنوان تقویم پیش فرض برنامه ممکن شده است، بلکه به عنوان تقویم پیش فرض فرهنگ ایرانی نیز قرار گرفته است!
    بنابراین با اجرای کد فوق بدون هیچ مشکلی می توان تاریخ Web Application را بطور کامل شمسی کرد:
                System.Globalization.CultureInfo cf = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    cf.DateTimeFormat.MonthNames = new string[]{"فروردین","اردیبهشت","خرداد", "تیر","مرداد","شهریور","مهر","آ ان","آذر","دی","بهمن" ,"اسفند",""};
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = cf;
    Label1.Text = DateTime.Now.ToString();

    افزوده شدن این قابلیت از سال 2003 تا کنون طول کشید!

  14. #14

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    سلام دوستان عزیز،
    پیشنهاد می کنم ویدئوی زیر از جناب Scott Guthrie را حتما" ببینید:
    Channel9- Scott Guthrie: Visual Studio 2010 and .NET Framework 4.0
    و در ادامه مروری بر ASP.NET MVC 2:
    Channel9- Scott Guthrie: ASP.NET MVC 2

    ،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Qermezkon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    77

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    خبر شایع شده صحیح بود. کلاس PersianCalendar نه تنها جزو OptionalCalendar ها قرار گرفته و استفاده از آن بعنوان تقویم پیش فرض برنامه ممکن شده است، بلکه به عنوان تقویم پیش فرض فرهنگ ایرانی نیز قرار گرفته است!
    در Win Application چطور؟؟

  16. #16

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط Qermezkon مشاهده تاپیک
    در Win Application چطور؟؟
    فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه .

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار Qermezkon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    77

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه .
    من كه تست كردن نتونستم جواب بگيرم (شايد به روش ديگه‌اي بايد انجام بگيره)
    اگه كسي روشش رو بلده ممنون ميشم بگه.

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار Qermezkon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    77

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Calendar[] myOptCals = new CultureInfo("fa-IR").OptionalCalendars;

    Console.WriteLine("The fa-IR culture supports the following calendars:");
    foreach (Calendar cal in myOptCals)
    {
    if (cal.GetType() == typeof(GregorianCalendar))
    {
    GregorianCalendar myGreCal = (GregorianCalendar)cal;
    GregorianCalendarTypes calType = myGreCal.CalendarType;
    Console.WriteLine(" {0} ({1})", cal, calType);
    }
    else
    {
    Console.WriteLine(" {0}", cal);
    }
    }

    }

    و نتيجه:
    The fa-IR culture supports the following calendars:
    System.Globalization.GregorianCalendar (USEnglish)
    System.Globalization.GregorianCalendar (TransliteratedFrench)
    System.Globalization.GregorianCalendar (Localized)
    System.Globalization.HijriCalendar
    System.Globalization.GregorianCalendar (TransliteratedEnglish)


    PersianCalendar ps= new PersianCalendar();
    Calendar[] myOptCals = new CultureInfo("fa-IR").OptionalCalendars;
    CultureInfo cf = new CultureInfo("fa-IR");
    cf.DateTimeFormat.Calendar = ps;

    Error:Not a valid calendar for the given culture.
    Parameter name: value

  19. #19
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    اصلاحیه خبر قبلی:
    هنوز در .Net Framework تقویم PersianCalendar جزو تقویم های مجاز نشده است. اگر روی سیستم خودم مثال فوق قابل اجرا بود بخاطر نصب شدن پکیجی بود که در این آدرس قابل ابتیاع است: http://persianculture.codeplex.com/

  20. #20

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    دوستانی که نصب کردن
    زبون پایتون که به اسم ironpython قول داده بودن اضافه بشه شده یا نه؟

  21. #21

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    خب ، نسخۀ Release Candidate هم عرضه شد
    http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/dd582936.aspx
    منبع: http://channel9.msdn.com/posts/Charl...ase-Candidate/
    طبق این پست ، نسخۀ F#‎ گنجونده شده ، 2.0 هست (آخرین نسخه ، 1.9.7.8 بود)
    فعلا فقط مشترکین MSDN میتونن دانلودش کنن و از فردا (10 فوریه) برای عموم قابل دانلوده
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  22. #22

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    فکر میکنید بعد از چه مدتی Host ها ASP.NET 4.0 رو Support میکنند ؟ دوستانی که APS.NET 3.5 رو تجربه داشتند لطفا پاسخ بدن.

  23. #23

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    مثل این که خوب به شکایت کاربرا گوش دادن و روی پرفورمنس بیشتر تمرکز کردن
    http://weblogs.asp.net/scottgu/archi...candidate.aspx
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  24. #24
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط Lastphoenix مشاهده تاپیک
    فکر میکنید بعد از چه مدتی Host ها ASP.NET 4.0 رو Support میکنند ؟ دوستانی که APS.NET 3.5 رو تجربه داشتند لطفا پاسخ بدن.
    هاست ها بخاطر به روز بودن هم که شده فردای روزی که نسخه کامل .Net 4.0 منتشر بشه اون رو روی سرورشون نصب می کنند.

  25. #25

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    هاست ها بخاطر به روز بودن هم که شده فردای روزی که نسخه کامل .Net 4.0 منتشر بشه اون رو روی سرورشون نصب می کنند.
    ممنون .

    پس چرا هنوز نیمی از هاست ها ( حداقل اونهایی که تو ایران نمایندگی دارند) از ASP.NET 3.5 حمایت نمیکنند ؟

    كسي به ما ميگه نسخۀ Release Candidate چه نسخه اي هست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : جمعه 23 بهمن 1388 در 13:02 عصر دلیل: اضافه كردن سوال

  26. #26

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    این نسخه نهایی هستش؟

    و اگه میشه یکی لطف کنه تفاوت این :

    Visual Studio 2010 Ultimate
    Visual Studio 2010 Premium
    Visual Studio 2010 Professional
    Visual Studio 2010 Remote Debugger
    Visual Studio 2010 F#‎ 2.0 Runtime

    پنج نسخه رو بگه که چه فرقی دارن؟
    آخرین ویرایش به وسیله b4u2484@ : جمعه 23 بهمن 1388 در 15:47 عصر

  27. #27

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط b4u2484@ مشاهده تاپیک
    این نسخه نهایی هستش؟

    و اگه میشه یکی لطف کنه تفاوت این :

    Visual Studio 2010 Ultimate
    Visual Studio 2010 Premium
    Visual Studio 2010 Professional
    Visual Studio 2010 Remote Debugger
    Visual Studio 2010 F#‎ 2.0 Runtime

    پنج نسخه رو بگه که چه فرقی دارن؟
    http://www.microsoft.com/visualstudi...0/default.mspx


    Compare 2010 Products

  28. #28

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    سلام
    کسی می دونه نسخه نهایی VS 2010 دقیقا کی منتشر میشه؟

  29. #29
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    22 اسفند، اگر عقب تر نیافته.

  30. #30

    Post نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    22 اسفند، اگر عقب تر نیافته.
    با تشکر اگه امکان داره لینک منیع خبرتون هم ذکر کنید

  31. #31

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط b4u2484@ مشاهده تاپیک
    این نسخه نهایی هستش؟

    و اگه میشه یکی لطف کنه تفاوت این :

    Visual Studio 2010 Ultimate
    Visual Studio 2010 Premium
    Visual Studio 2010 Professional
    Visual Studio 2010 Remote Debugger
    Visual Studio 2010 F#‎ 2.0 Runtime

    پنج نسخه رو بگه که چه فرقی دارن؟
    Ultimate رو نصب کنید , چونکه همه قابلیت های دو تا ورژن قبلی رو داره .

    موفق باشید

  32. #32

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    خوب ظاهرا تاریخ آخرین عرضه به 12 april تغییر یافت . تاریخ قبلی 13 march بود که طبق معمول گفتن واسه اینکه مردم از فرط دیدن این محصول فوق العاده پس نیوفتن یک ماه به تاخیر میندازنش . بالمر ایندفعه اعلام کرد که تاریخ به هیچ وجه عوض نمیشه و حرف مرد یکیه . جشنهایی هم به همین مناسبت در سرتاسر دنیا قراره که برگزار بشه که می تونید اطلاعات لازم رو از سایت ماکروسافت بگیرید.

    پانوشت : این جور که داره پیش میره فکر کنم در چند سال آینده باید سیستم هامون رو بفروشیم بریم سوپر سرور بخریم . فکرشو بکنید ویندوز 7 و ویژوال استدیو 2010 رو با هم نصب کنی چی میشه !!!! من الان نسخه جدید netbeans رو روی آشغالترین سیستم هم می تونم نصب کنم ولی اینطور که پیش میره باید قید ویژوال استدیو رو بزنم چون سیستم من دیگه خیلی پیر شده.
    البته منکر توانایی های این نسخه نمیشم.

    منبع : سایت ماکروسافت
    آخرین ویرایش به وسیله shervin_agh67 : شنبه 22 اسفند 1388 در 16:49 عصر

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    این جور که داره پیش میره فکر کنم در چند سال آینده باید سیستم هامون رو بفروشیم بریم سوپر سرور بخریم . فکرشو بکنید ویندوز 7 و ویژوال استدیو 2010 رو با هم نصب کنی چی میشه !!!! من الان نسخه جدید netbeans رو روی آشغالترین سیستم هم می تونم نصب کنم ولی اینطور که پیش میره باید قید ویژوال استدیو رو بزنم چون سیستم من دیگه خیلی پیر شده.
    البته منکر توانایی های این نسخه نمیشم.
    من نسخه RC اش رو الان روی سیستم ام نصب دارم، از ویژوال استودیو 2008 سریعتر و بهتر کار میکنه. یکی از تفاوت هایی که قراره نسخه 2010 نسبت به 2008 داشته باشه سریعتر بودنشه.

  34. #34

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    من که نصب کردم باید برنامه رو هل بدم تا بیاد بالا. سیستم هم چندان ضعیف نیست. CPU دو هسته ای 3GHz و رم
    2G.
    از 2008 هم خیلی کند تره!!
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    من نسخه RC اش رو الان روی سیستم ام نصب دارم، از ویژوال استودیو 2008 سریعتر و بهتر کار میکنه. یکی از تفاوت هایی که قراره نسخه 2010 نسبت به 2008 داشته باشه سریعتر بودنشه.
    چه سيستم عاملي نصب كرديد ؟

  36. #36
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    Windows 7 Ultimate 32 bit

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    Windows 7 Ultimate 32 bit
    سلام استاد

    من روی سیستم VS2010 beta 1 دارم و windows 7 بهترین لینک که بخواهم دانلود کنم
    کدام است

    ضمنا vs2010 قبلی بردارم یا اینکه خودش update می کند

    با تشکر

  38. #38

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    نقل قول نوشته شده توسط shervin_agh67 مشاهده تاپیک
    خوب ظاهرا تاریخ آخرین عرضه به 12 april تغییر یافت . تاریخ قبلی 13 march بود که طبق معمول گفتن واسه اینکه مردم از فرط دیدن این محصول فوق العاده پس نیوفتن یک ماه به تاخیر میندازنش . بالمر ایندفعه اعلام کرد که تاریخ به هیچ وجه عوض نمیشه و حرف مرد یکیه . جشنهایی هم به همین مناسبت در سرتاسر دنیا قراره که برگزار بشه که می تونید اطلاعات لازم رو از سایت ماکروسافت بگیرید.

    پانوشت : این جور که داره پیش میره فکر کنم در چند سال آینده باید سیستم هامون رو بفروشیم بریم سوپر سرور بخریم . فکرشو بکنید ویندوز 7 و ویژوال استدیو 2010 رو با هم نصب کنی چی میشه !!!! من الان نسخه جدید netbeans رو روی آشغالترین سیستم هم می تونم نصب کنم ولی اینطور که پیش میره باید قید ویژوال استدیو رو بزنم چون سیستم من دیگه خیلی پیر شده.
    البته منکر توانایی های این نسخه نمیشم.

    منبع : سایت ماکروسافت
    من با VS 2010 کار نکردم ولی netbeans از vs 2008 کندتره

  39. #39
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: اخبار Visual Studio 2010 و ‎.Net Framework 4.0

    پانوشت : این جور که داره پیش میره فکر کنم در چند سال آینده باید سیستم هامون رو بفروشیم بریم سوپر سرور بخریم . فکرشو بکنید ویندوز 7 و ویژوال استدیو 2010 رو با هم نصب کنی چی میشه !!!!
    چی میشه؟ عالی میشه!!!! والا الان که ماشاا... مثل خریدن پفک شده خرید یه کارت گرافیکی و رم و سی پی یو! فکر نکنم دیگه کسی از این بابت مشکل داشته باشه.

    من نصب کردم و بسیار سریع هست یه نسبت 2008. مخصوصا تو پروژه های WPF.
    سیستم: Dual core(Core 2 Due) 2.1 - 2MB cache - 4GB RAM DDR2 - 1GB ATI 4650 DDR3 - Windows 7 64 bit

  40. #40

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •