نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال به دیتابیس های دیگه در صورت وجود خطا

  1. #1

    اتصال به دیتابیس های دیگه در صورت وجود خطا

    سلام
    می خواهم بدانم که آیا راهی وجود دارد که موقع ارتباط با یک بانک sql در یک سرور دیگر اگر ارتباط با موفقیت انجام نشود ما متوجه بشویم و مثلا به جای ارتباط با بانک sql به بانک access وصل شود؟

    متشکرم

  2. #2
    مهمان
    اگر منظور شما در Interface یا همون برنامه ای هست که می نویسین، می تونین از دستورات کنترل خطا مثل Try.. Catch استفاده کنین.
    یعنی هر وقت به خطا برخورد کرد، شماره خطا رو بررسی کنین و اگه همون چیزی بود که می خواستین، ConnectionString خود رو عوض کنین.

  3. #3
    مهمان
    سلام
    ببخشین، من چند روز نبودم برای همین دیر جوابتون رو دادم.
    معمولا در زبان های برنامه نویسی دستوراتی هستند به نام دستورات کنترل خطا. یعنی اگر محدوده ای از دستوراتی که مشخص کردین به مشکل برخورد کرد، می تونین تعیین کنین که کار خاصی رو انجام بده.
    در زبان VB.Net با استفاده از دستور

    Try
    کد دستورات
    Catch
    دستوراتی که در صورت خطا اجرا شوند
    End Try

    و در Delphi هم با دستور try...except می تونین این کنترل رو انجام بدین.
    نمی دونم شما از چه زبانی برای برنامه نویسی استفاده می کنین ولی در VB.Net در قسمت Catch می تونین یک متغییر تعریف کنین از نوع خطا ، و مثلا با فرض این که شماره خطای شما 2627 است دستورات زیر را در Catch بنویسید :

    Catch expSql As SqlClient.SqlException
    If expSql.Number = 2627 Then

    End If

    برای بدست آوردن شماره خطا، کافیه یک بار در زمانی که خطای مورد نظر شما اتفاق می افتد برنامه را خط به خط اجرا کنید.
    این روش استفاده از دستورات کنترل خطا بود ( که کاربرد زیادی داره ) اگر در استفاده از این دستورات مشکل داشتین، بگین تا بیشتر توضیح بدم.

تاپیک های مشابه

  1. هاستی که هم jsp ساپورت کنه هم ارزون باشه
    نوشته شده توسط رضایت در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 15:44 عصر
  2. چطور میشه از یونیکد استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط حامد مصافی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 02:39 صبح
  3. لینوکس چگونه تعمیر میشود؟
    نوشته شده توسط رضایت در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 05:52 صبح
  4. یک مناظره آی نفس کش
    نوشته شده توسط رضایت در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 07:21 صبح
  5. مشکل
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 اردیبهشت 1382, 16:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •