نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کنترل سخت افزار و اجزای خارجی توسط پورت های سیستم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    nasser_ec@noavar.com
    پست
    19

    کنترل سخت افزار و اجزای خارجی توسط پورت های سیستم

    امید وارم مسیولین سایت به این فکر بیفتند که موضوعی شبیه این تاپیک رو در فهرست اصلی سایت مانند مباحث های دیگر قرار دهند
    تا دیگران نیز استفاده کنند
    خوب برای شروع من واسه فردا سه کار جالب ارایه می دم
    امیدوارم خوشتون بیاد
    1 : کنترول 16 دستگاه توسط پورت پرینتر
    2 : کنترل مودم توسط پورت کام
    3 : تبدیل سریال به موازی و موازی به سریال با استفاده از AT89c2051
    :موفق: ::نوشتن:: :sunglass:

  2. #2
    پس چرا شروع نمی کنی؟
    ما منتظریم...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: کنترل سخت افزار و اجزای خارجی توسط پورت های سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط nasser_attarzadeh مشاهده تاپیک
    امید وارم مسیولین سایت به این فکر بیفتند که موضوعی شبیه این تاپیک رو در فهرست اصلی سایت مانند مباحث های دیگر قرار دهند
    تا دیگران نیز استفاده کنند
    خوب برای شروع من واسه فردا سه کار جالب ارایه می دم
    امیدوارم خوشتون بیاد
    1 : کنترول 16 دستگاه توسط پورت پرینتر
    2 : کنترل مودم توسط پورت کام
    3 : تبدیل سریال به موازی و موازی به سریال با استفاده از AT89c2051
    :موفق: ::نوشتن:: :sunglass:

    دوست عزیز پس چرا شروع نمی کنید ؟


    نقل قول نوشته شده توسط L4CH!N! مشاهده تاپیک
    من نور لامپ و يك فن را با اين روش كنترل كردم. و همچنين ارتباط با ميكرو!
    براي كار با پورت كامپيوتر به اين سايت مراجعه كنيد :
    http://www.hlachini.com/article-13--0-0.html
    همچنين جواب سئوالات خود را در زمينه كار با پورتهاي كامپيوتر اينجا پيدا كنيد :
    http://www.hlachini.com/forum-8.html

    تشکر از شما مهندس لاچینی . اگر بازهم چیزاهایی دارید که در این جا بدرد می خورد در این جا قرار دهید .




    باتشکر احسان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •