مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در رابطه با آموزش هایی که تاکنون ارائه شده چیست

رای دهنده
111. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی است

    72 64.86%
  • خوب است

    34 30.63%
  • ضعیف است

    1 0.90%
  • بسیار ضعیف است

    4 3.60%
صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 360

نام تاپیک: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

  1. #41

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام من هر کاری میکنم این دکمه ریبون درست نمیشه
    مشکل چیه

    Private Sub ribbonbar()
    Dim groubnew As RibbonGroup
    Dim ribbonbar As ribbonbar
    Dim tabwrite As RibbonTab
    Dim contorolfile As CommandBarPopup
    Dim mygroup As RibbonGroup
    Dim mybtn As CommandBarControl
    Dim controlabout As CommandBarControl

    Set ribbonbar = CommandBars1.AddRibbonBar("ãäæ")

    Set contorolfile = ribbonbar.AddSystemButton
    contorolfile.Caption = " ãäæ "
    contorolfile.Id = 182
    contorolfile.IconId = 182

    With contorolfile.CommandBar.Controls
    .Add pr_ControlButton, 101, "ÑÇåäãÇ"
    .Add pr_ControlButton, 180, "ÏÑÈÇÑå ÓÇÒäϐÇä"
    .Add pr_ControlButton, 181, "ÇÑÊÈÇØ ÈÇ ãÇ"
    .Add pr_ControlButton, 148, "ÎÑæÌ"
    End With
    ............................


    Set contorolfile = ribbonbar.AddSystemButton
    contorolfile.Id = 182


    باید این یه ایکن داشته باشه دیگه مثل افیس 2007 یا همون نمونه عکسی که گذاشتین
    میشه کمک کنین

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط kami_63 مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا من یه سوال داشتم چه جوری میشه فونت تب و گروپ رو عوض کرد ؟؟
    همین 2 صفحه پیش گفتم که

    Me.CommandBar.Options.Font.Name = "B Homa"
    Me.CommandBar.Options.Font.Size = "9"

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_khasal مشاهده تاپیک
    باید این یه ایکن داشته باشه دیگه مثل افیس 2007 یا همون نمونه عکسی که گذاشتین
    میشه کمک کنین
    اگر عکس نداره و خود دکمه هست که باید یک imagemanager روی فرم بزارید . بعد یک آیکون با همون شماره ای که گفتید براش ایجاد کنید و بعد این کد رو بنویسید

    CommandBar.Icons = ImageManager1.Icons

    موفق باشید ./

  3. #43

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    من ورژن 13.2.0 رو سیستمم دارم ریچستر هم شده رو سیتم خودم می خواستم ببینم اگه رو یه سیستم خام بره نیاز به ریچستر کردن داره یا نه ؟
    ممنون
    راهنمایاتون خیلی خوبه
    دمت گرم Dr.Bronx

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_khasal مشاهده تاپیک
    من ورژن 13.2.0 رو سیستمم دارم ریچستر هم شده رو سیتم خودم می خواستم ببینم اگه رو یه سیستم خام بره نیاز به ریچستر کردن داره یا نه ؟
    ممنون
    نه دیگه . اگر شما روی سیستم خودتون رجیستر کردید که نمی خواد

    ولی

    باید یه سری فایل رو بردارید
    ببنید مثلا شما از Commandbar استفاده کردید . پس باید فایل

    Codejock.CommandBars.v12.1.1.lic

    رو هم همراه برنامه بزارید تا کپی بشه کنار

    Codejock.CommandBars.v12.1.1.ocx

    یا مثلا

    Codejock.Controls.v12.1.1.lic

    هر ابزاری که استفاده کردید باید این فایل های Lic یا همون License کنارش باشه .

    موفق باشید ./

  5. #45

    Unhappy نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    همین 2 صفحه پیش گفتم که

    Me.CommandBar.Options.Font.Name = "B Homa"
    Me.CommandBar.Options.Font.Size = "9"



    اگر عکس نداره و خود دکمه هست که باید یک imagemanager روی فرم بزارید . بعد یک آیکون با همون شماره ای که گفتید براش ایجاد کنید و بعد این کد رو بنویسید

    CommandBar.Icons = ImageManager1.Icons

    موفق باشید ./
    سلام
    ولی با این دستور فقط فونت دکمه ها عوض مشه فونت tab و group عوض نمیشه

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این یک نمونه از ریبون که آماده کردم برای کسانی که هنوز با این ابزار مشکل دارند
    اکثر موارد توی این نمونه هستش و می تونید از اون استفاده کنید.




    این برنامه صرفا آزمایش می باشد و فقط جهت اهداف آموزشی استفاده می شود.




    توجه : هیچ ابزاری در این نمونه قرار داده نشده است ....

    Good Luck Friend(s)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    آخرین ویرایش به وسیله skh1300 : چهارشنبه 09 دی 1388 در 14:46 عصر

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    از این پس برای دریافت ابزار فقط به آدرس زیر ایمیل بزنید

    codejock12@gmail.com

    autoresponse هست و ظرف چند ثانیه برای شما یک ایمیل میاد.

    موفق باشید./

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    د وستان عزیز
    خواهش می کنم از دادن پیغام خصوصی خودداری کنید . اگر سوالی هست همینجا بپرسید که دوستان دیگر هم استفاده کنند . اگر هم ابزار رو نیاز دارید که در پست قبلی راه کار رو گفتم.

    اما کسانی که در مورد messagebar سوال پرسیده بودند
    messagebar با کد ساخته میشه . که در همون برنامه نمونه هم به اون به صورت مفصل رسیدگی شده. فکر می کنم هر چیزی که شما نیاز داشته باشید رو توی اون برنامه قرار دادم

    موفق باشید ./

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام

    میبخشید چند تا سوال :
    داخل References یک DLL هست که باید به مجموعه اضافه بشه اون چیه ؟
    بعد یک سوال دیگه داخل برنامه، picClient چی هستش ؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    سلام

    میبخشید چند تا سوال :
    داخل References یک DLL هست که باید به مجموعه اضافه بشه اون چیه ؟
    بعد یک سوال دیگه داخل برنامه، picClient چی هستش ؟
    اسم refrence چیه ؟

    -

    picclient همون picturebox هستش که روی فرم اصلی قرار داره
    به عنوان بک گراند استفاده میشه و هر موقع که شما تم اصلی رو تغییر بدین اون هم به همون نسبت رنگ میگیره
    یعنی شما اگر تم black رو استفاده کنید اون عکس هم مشکی میشه.

    سوال دیگه ای بود در خدمتم.

    موفق باشید ./

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    ممنون از توضیحت.

    اسم refrence چیه ؟
    داخل References من INIControl کمه ، کار این Dll چی هستش؟
    برنامرو وقتی اجرا میکنم چند تا ایراد دیگه هم داره که فکر کنم مربوط به همین Dll باشه .

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    شرمنده من از اون فراموش کرده بودم
    اون اصلا نیازی نیست که باشه
    اون فقط برای ذخیره بعضی از تغییرات داخل فایل های INI استفاده میشه .
    می تونید اون رو حذف کنید

    باز هم بابت این اشتباه عذر می خوام .

    موفق باشید

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دکتر جان فونت ریبون رو نمیشه تغییر داد ؟

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام
    آقا من یک سوال داشتم که باید زودتر میپرسیدم ،وقتی CommandBars رو به برنامه اضافه میکنم پیغام زیر رو میده.





    راستش من از CommandBars جناب Mpmsoft استفاده میکردم که فکر کنم MessageBar رو جواب نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #56

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا من یک سوال داشتم که باید زودتر میپرسیدم ،وقتی CommandBars رو به برنامه اضافه میکنم پیغام زیر رو میده.





    راستش من از CommandBars جناب Mpmsoft استفاده میکردم که فکر کنم MessageBar رو جواب نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام دوست عزيز
    اگه منظورتون رو متوجه شده باشم:
    CommandBars جناب Mpmsoft رو اگر اون فايل 9 مگي رو نصب كرده باشين مشكلي نبايد داشته باشه
    احتمالا ورژن جديدترو رو سيستم ريختين و شما
    CommandBars جناب Mpmsoft رو آپگريد كردين
    بريد توي system32 و ctrbar.ocx رو پيدا كنيد اون
    CommandBars جناب Mpmsoft هستش

    -
    CommandBars جناب Mpmsoft نسخه 10.0
    هستش حتما خيلي از چيز ها رو نداره مثلا اون قسمت دكمه ريبون رو نميشه ايكن داد و به شكل نمونه هاي فعلي در اورد

    آخرین ویرایش به وسیله vahid_khasal : دوشنبه 14 دی 1388 در 17:39 عصر

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این سوال هایی که می پرسین من کم کم به این نتیجه می رسم فقط میاین صفحه آخر و سوالتون رو می پرسید . خواهشا صفحات قبل رو مطالعه کنید و شدیدا توصیه می کنم اون نمونه ای که قرار دادم رو بررسی کنید .
    موفق باشید./

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    این سوال هایی که می پرسین من کم کم به این نتیجه می رسم فقط میاین صفحه آخر و سوالتون رو می پرسید . خواهشا صفحات قبل رو مطالعه کنید و شدیدا توصیه می کنم اون نمونه ای که قرار دادم رو بررسی کنید .
    موفق باشید./
    اگه منظورتون اینه :
    messagebar با کد ساخته میشه . که در همون برنامه نمونه هم به اون به صورت مفصل رسیدگی شده


    که باید بگم من متوجه شدم که MessageBar توسط کد ساخته میشه ولی تنها کدهایی که توی برنامتون درباره MessageBar هستش این چند خط کده که وقتی برنامرو اجرا میکنم مشخصه به کجا گیر میده . من فکر کردم بخاطر CommandBars جناب Mpmsoft هستش اگه نیست پس علت خطا رو اگه میشه توضیح بدین .


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    خدمت شما عرض کنم که اکتیوکس جناب mpmsoft مربوط به codejock نیست
    تا جایی که من دیدم payam.commandbar بود .
    در نتیجه ممکنه خیلی از امکانات رو نداشته باشه.
    شما از همون ابزار codejock استفاده کنید ، من الان استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم
    توی عکس هم می بینید که استفاده شده .

    در مورد مسئله قبل هم ، خیر . منظور بنده اون نبود
    منظورم این بود .

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    دکتر جان فونت ریبون رو نمیشه تغییر داد ؟

    چون چند بار این سوال رو جواب دادم و هم داخل برنامه نمونه هست.

    موفق باشید ./

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    خدمت شما عرض کنم که اکتیوکس جناب mpmsoft مربوط به codejock نیست
    اینو میدونم دکتر جان من وقتیCommandBars خود codejock رو به برنامه اضافه میکنم اون پیغام بالا رو میده.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock



    سوتی که شاخ و دم نداره عزیز دل برادر.

    شما این کد رو

    Set MessageBar = CommandBars.MessageBar


    به این کد تغییر بدید

    Set MessageBar = CommandBar.MessageBar


    موفق باشید ./

  22. #62
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام خدمت استاد بزرگوار جناب آقاي Dr.Bronx

    بنده از Codejock.TabControl.12.0.0 در اكسس استفاده كردم و در هنگام اضافه كردن آن به فرم اكسس (در حالت ديزاين فرم) كنترل فاقد برگ نشان ميباشد و با وجود اضافه نمودن item در حالت ديزاين فرم فقط بصورت يك كادر است ( در هنگام اجراي آن برگ نشان هاي آن نمايش داده ميشود ) ولي در فرم vb اينگونه نيست و برگ نشان هاي آن در حالت طراحي هم مشخص است؟
    حال جهت استفاده از اين كامپپوننت در اكسس با اين مشكل مواجه شدم كه مثلاً با كليك روي برگ نشان با انديس1ميخواهم يك كمند باتن در حالت visible قرار گيرد و در برگ نشان با انديس 2 در حالت unvisible قرار گيرد .اينكار از طريق كد نويسي به چه صورتي انجام ميشود ؟
    با تشكر

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سوتی که شاخ و دم نداره عزیز دل برادر.
    آقا فکر کنم ایندفعه شاخ و دم داره چون بازم پیغام میده ، میگه همون خط از برنامه نامعتبره.
    البته اسم CommandBar همون CommandBars هستش با S .
    نگفتین من با اون پیغام چی کار کنم؟

  24. #64

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    اینو میدونم دکتر جان من وقتیCommandBars خود codejock رو به برنامه اضافه میکنم اون پیغام بالا رو میده.

    واسه اون خطا كه بايد لايسنس ocx رو روي سيتم كژي كنيد كنار ocx كه داريد
    يا نسخه كرك شدش رو پيدا كنيد
    شايد تونسه باشم كمكتون كرده باشم shahmahi جان

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    واسه اون خطا كه بايد لايسنس ocx رو روي سيتم كژي كنيد كنار ocx كه داريد
    دوست من این که گفتی یعنی چه؟
    من وقتی این ocx رو دریافت کردم یک فایل inf هم کنارش بود نمیدونم شاید منظورت همون باشه.

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا من یک سوال داشتم که باید زودتر میپرسیدم ،وقتی CommandBars رو به برنامه اضافه میکنم پیغام زیر رو میده.





    راستش من از CommandBars جناب Mpmsoft استفاده میکردم که فکر کنم MessageBar رو جواب نمیده.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    کسانی که این مشکل رو دارند . فایل های ضمیمه رو دانلود کنند
    و در کنار فایل های ocx قرار دهید که احتمالا هم در system32 هست

    موفق باشید ./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دکتر جان ممنون این حرکتت 100 امتیاز مثبت داشت. با اضافه کردن فایلهایی که ضمیمه کردی برنامه بدون هیچ مشکلی اجرا شد .

    یک سوال : آیا راهی هست که بشه آیکون با پسوند png رو هم به ImageManager اضافه کرد ؟

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    آره میشه ولی خوب باید با یک سری تغییرات خاص آیکون هارو ذخیره کرد تا بشه استفاده کرد
    وگرنه پشتش سیاه میشه.
    من همه نوع رو امتحان کردم بهترین کار همون آیکون های 32*32 هست
    دردسرش کمتره

    موفق باشید

  29. #69
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استاد بزرگوار جناب آقاي Dr.Bronx

    بنده از Codejock.TabControl.12.0.0 در اكسس استفاده كردم و در هنگام اضافه كردن آن به فرم اكسس (در حالت ديزاين فرم) كنترل فاقد برگ نشان ميباشد و با وجود اضافه نمودن item در حالت ديزاين فرم فقط بصورت يك كادر است ( در هنگام اجراي آن برگ نشان هاي آن نمايش داده ميشود ) ولي در فرم vb اينگونه نيست و برگ نشان هاي آن در حالت طراحي هم مشخص است؟
    حال جهت استفاده از اين كامپپوننت در اكسس با اين مشكل مواجه شدم كه مثلاً با كليك روي برگ نشان با انديس1ميخواهم يك كمند باتن در حالت visible قرار گيرد و در برگ نشان با انديس 2 در حالت unvisible قرار گيرد .اينكار از طريق كد نويسي به چه صورتي انجام ميشود ؟
    با تشكر
    با سلام
    در ارتباط با موضوع مطرح شده كد زير را نوشتم ولي در هنگام اجراي آن پيغام خطاصادر ميشود :

    Private Sub TabControl_SelectedChanged(ByVal Item As SuiteControlsGlobalSettings)
    Dim ItemIndex As Long
    Select Case ItemIndex
    Case 0
    Command0.Visible = False
    Case 1
    Command1.Visible = True
    End Select
    End Sub


    با تشكر

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    همین کدی که نوشتید درست هست
    فقط یک نقطه کم گذاشتید و هم یه متغیر اضافه تعریف کردید که نیازی به اون نیست
    درستش اینجوری میشه.

    Private Sub TabControl1_SelectedChanged(ByVal Item As XtremeSuiteControls.ITabControlItem)
    Select Case Item.Index
    Case 0
    Command0.Visible = False
    Case 1
    Command1.Visible = True
    End Select
    End Sub


    موفق و موید باشید ./

  31. #71

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دکتر جان شما گفتید که به خاطر ایرانی بودنم من رو از سایت بیرون انداختن حالا چرا باید ما بهشون احترام بزاریم واسم سوال شده ؟
    میدونم هم وارز هست درست
    حالا من میخوام این ابزار رو خریداری کنم ایا منی که ایرانی هستم میتونم برم تو سایتش اون رو بخرم
    واسه خودم و این وضعی که هممون داریم تاسف می خورم

  32. #72
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک




    موفق باشید ./
    با سلام
    آيا اين امكان وجود دارد كه با كد نويسي نوار اولي (نواري كه دكمه customize quick access toolbar) بر روي آن تعبيه شده را مخفي كنيم بطوريكه در زمان نمايش فقط نوار منوها نمايش داده شود ؟
    با تشكر
    آخرین ویرایش به وسیله abas1388 : شنبه 19 دی 1388 در 12:38 عصر

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    اون کلید هارو میشه برداشت ولی کل اون نوار رو خیر نمیشه

    ( دوستان از گذاشتن تگ های عجیب و غریب خودداری کنید لطفا .... )

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_khasal مشاهده تاپیک
    دکتر جان شما گفتید که به خاطر ایرانی بودنم من رو از سایت بیرون انداختن حالا چرا باید ما بهشون احترام بزاریم واسم سوال شده ؟
    میدونم هم وارز هست درست
    حالا من میخوام این ابزار رو خریداری کنم ایا منی که ایرانی هستم میتونم برم تو سایتش اون رو بخرم
    واسه خودم و این وضعی که هممون داریم تاسف می خورم
    ببین گوگل مارو تحریم می کنه . مثلا نمی زاره از لابراتوار گوگل استفاده کنیم . یا مثلا از Google wave ولی یادتونه وقتی که قرار بود Google Translator و زبان پارسی رو راه بندازه چقدر اصرار داشت که ایرانی ها بیان و اون رو تست کنن . همشون همینجوری هستن . تا وقتی که نیاز به ما دارن تحریم رو فراموش می کنن . ولی برای یک امکانات کوچک یاد تحریم میفتن و اجازه استفاده از اون رو نمی دن .
    codejock هم دقیقا همین وضعیت رو داره . یک شرکت خیلی بزرگ هست که فقط یکی از کارهاش طراحی اینجور ابزارها هستش . خوب وقتی که میاد نسخه تریال 13.1.1 رو میده . ما میریم دانلود می کنیم . کار می کنیم . اولین باگی که پیدا شد این بود که موقع استفاده از framework مثل قدیم messagebox اسکین نمی گرفتن . خوب حالا من این رو گزارش کردم . از مدیر گروه بگیر تا مدیر انجمن ها شون تشکر کردن . ولی کاربر بعدی من هم بعد از دو روز از این اتفاق ban شد . چرا ؟ چون این نوشته توی امضام بود .

    I am proud that I am an Iranian

    اگر هاست های ما اصالاتا ماله ایران بود و نیازی به خارجی ها نداشتیم . قطعا این کار ایرادی نداشت. ولی الان نمی تونیم . اگر 0.00001 درصد هم احتمال بدیم که شاید codejock این ابزار رو توی این انجمن به صورت کرک شده ببینه . خوب از این جا شکایت می کنه به هاست مربوطه و خوب چون ما ایرانی هستیم و اونها هم دنبال بهانه . به صورت بسیار نا جوان مردانه ای هاست suspend میشه . حالا خر بیار و باقالی بار کن

    اما واسه این سوالت

    حالا من میخوام این ابزار رو خریداری کنم ایا منی که ایرانی هستم میتونم برم تو سایتش اون رو بخرم
    آره چرا نتونی تازه کلی هم احترام می زارن بهت . شاید تخفیف هم بدن . ولی وای به اون روزی که کارت گیر کنه
    دیگه شرمنده . ما به ایرانی جماعت سرویس نمی دیم.

    واسه خودم و این وضعی که هممون داریم تاسف می خورم
    تاسف خوردن دردی رو دوا نمی کنه . ما باید به مرحله ای برسیم که هر چی که می خوایم سریعا خودمون تولید کنیم.
    یعنی اصلا به فکر این نباشیم که خوب برم توی فلان سایت خارجی ابزارهای خوبی داری از اونا استفاده کنم.

    موفق و موید باشید ./

  35. #75
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    اون کلید هارو میشه برداشت ولی کل اون نوار رو خیر نمیشه
    با سلام مجدد
    پس لطفاً در خصوص نحوه برداشتن كليد فوق راهنمائي فرمائيد !
    با تشكر

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_khasal مشاهده تاپیک
    دكتر جان حالا ما اگه بخوايم اين جور ابزار رو بسازيم بايد از كجا شروع كنيم؟
    شما می تونی به این تاییک بری و کتاب رو خریداری کنی : https://barnamenevis.org/showthread.php?t=104716

    مباحث در مورد ساخت اکتیوکس بسیار زیاد هست . می تونید با یک جستجوی سریع به اونها دست پیدا کنید . یا می تونید از سایت Planet-Source-Code سورس اکتیوکس هارو بگیرید و مطالعه کنید .

    راه های یادگیری زیاده ولی مهم اینه که کدوم بهتره.

    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    پس لطفاً در خصوص نحوه برداشتن كليد فوق راهنمائي فرمائيد !
    با تشكر
    شما کدهاش رو ننویسید دیده نمی شه دیگه !!
    توی اون نمونه که گذاشتم اینجاست ( جاهایی که بلاک شده )



    موفق و موید باشید ./
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Unhappy نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    کسانی که این مشکل رو دارند . فایل های ضمیمه رو دانلود کنند
    و در کنار فایل های ocx قرار دهید که احتمالا هم در system32 هست

    موفق باشید ./


    سلام به دکتر عزیز

    من هر کاری که گفتین انجام دادم این تاپیک رو هم از اول تا آخر 10 بار خوندم ولی باز اررور بالایی برای CommandBarsFrame ظاهر میشه و عمل کرد برنامه ribbon تون مختل می کنه

    من چی کار کنم

    Codejock Lic رو هم دانلود کردم
    همه ابزار ها رو هم دارم

    دکتر جون دستم به دامنت

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک


    سلام به دکتر عزیز

    من هر کاری که گفتین انجام دادم این تاپیک رو هم از اول تا آخر 10 بار خوندم ولی باز اررور بالایی برای CommandBarsFrame ظاهر میشه و عمل کرد برنامه ribbon تون مختل می کنه

    من چی کار کنم

    Codejock Lic رو هم دانلود کردم
    همه ابزار ها رو هم دارم
    شما اول باید ببینید از کجا این ابزار رو به پروژه اضافه کردید.
    هر جایی که اضافه کردید اون فایل های Lic هم باید همونجا باشه در غیر این صورت تاثیری نداره

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Exclamation نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    یه اررور دیگه!!!

    برای ControlPrint اخطار می ده که

    Can t find project or library

    می دونم زیاد مرتبط نیست ولی . . . !

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    اولا لطف کنید اگر سوالی دارید همینجا بپرسید.
    دوما برای picclient یک بار توضیح دادم . به پستهای قبلی مراجعه کنید

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    یه اررور دیگه!!!

    برای ControlPrint اخطار می ده که

    Can t find project or library

    می دونم زیاد مرتبط نیست ولی . . . !
    Option Explicit رو از قسمت General حذف کنید.

    موفق باشید ./

صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •