مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در رابطه با آموزش هایی که تاکنون ارائه شده چیست

رای دهنده
111. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی است

    72 64.86%
  • خوب است

    34 30.63%
  • ضعیف است

    1 0.90%
  • بسیار ضعیف است

    4 3.60%
صفحه 3 از 9 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 360

نام تاپیک: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Question نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام یه سوال فنی درباره Ribbon

    1-چه جوری میشه یه چیزی تو مایه های عکس پایین درست کرد؟



    2- چه جوری می شه توGroups یه برچسب یا تکست باکس قرار داد؟



    3-چه جوری میشه تو بک گراند تصویر گذاشت؟

    تشکر برای همه چی دکتر جون

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif 1.gif‏ (25.0 کیلوبایت, 699 دیدار)
    • نوع فایل: gif 2.gif‏ (14.9 کیلوبایت, 682 دیدار)

  2. #82
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام
    آیا آیکن های مورد استفاده در ریبون باید حتماً دارای رنگ پس زمینه Transparent (بدون رنگ )باشد و اگر آیکنی دارای پس زمینه به رنگ سفید بود ابتدا باید با ابزار مثلاً فتوشاپ آن را تغییر داد یا نه در ImageManager میتوان رنگس زمینه را تغییر داد ؟ نمیدانم در قسمت edit کنترل فوق میتوان چنین کاری را انجام داد یا نه ؟
    با تشکر

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    یه اررور دیگه!!!

    برای ControlPrint اخطار می ده که

    Can t find project or library

    می دونم زیاد مرتبط نیست ولی . . . !
    سلام

    دوست من داخل Refrences یک مورد هست به نام INIControl تیک اونرو بردار و OK کن مشکلت برطرف میشه .

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست من داخل Refrences یک مورد هست به نام INIControl تیک اونرو بردار و OK کن مشکلت برطرف میشه .
    آخه ایشون داره میگه ControlPrint رو اررور میده !
    ControlPrint یه چیزه اون پیغامی که ایشون میگه یه چیز دیگست

    گفتم شاید دچار توهم شدن

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    دکتر جان سلام!

    ضمن تشکر و سپاس فراوان بجهت آموزش های بسیار مفید و ارزنده ای که در این تاپیک ارائه نموده و انشاءالله می نمائید و همچنین تشکر ویژه بابت ارائه نمونه کاربردی ویژه اکسس ، به استحضار میرساند : با به کارگیری آموزش های جنابعالی مربوط به ساخت ریبون ، خوشبختانه موفق شدم نمونه ای شبیه موردی که در این تاپیک قرارداده بودید در محیط اکسس پیاده کنم ؛ فقط ظاهراً منوی مخصوص سیستم بصورت چپ چین نمایش داده میشود . بدینصورت که آیکن ها در سمت چپ عناوین مربوطه قرار می گیرند . البته ع
    شما باید یکی از theme های ریبون رو load کنید مشکلتون حل میشه

    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = App.Path & "\Styles\Office2007Aqua.dll"
    CommandBar.PaintManager.RefreshMetrics
    CommandBar.RecalcLayout


    فقط توجه داشته باشید Office2007Aqua.dll داخل پوشه Styles در کنار برنامه باشه.

    موفق باشید ./


    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    با سلام
    آیا آیکن های مورد استفاده در ریبون باید حتماً دارای رنگ پس زمینه Transparent (بدون رنگ )باشد و اگر آیکنی دارای پس زمینه به رنگ سفید بود ابتدا باید با ابزار مثلاً فتوشاپ آن را تغییر داد یا نه در ImageManager میتوان رنگس زمینه را تغییر داد ؟ نمیدانم در قسمت edit کنترل فوق میتوان چنین کاری را انجام داد یا نه ؟
    با تشکر
    سفید باشه حله
    این عکس یکی از آیکون های منه



    در قسمت Edit هم یک سری قابلیت ها از جمله Transparent رو داره

    موفق باشید ./
    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : یک شنبه 20 دی 1388 در 13:57 عصر دلیل: ترکیب 3 پست

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    شما از Dll های codejock استفاده می کنید برای access یا ocx های Translate شده ؟
    از چه ورژنی ؟

  6. #86
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک

    شما باید یکی از theme های ریبون رو load کنید مشکلتون حل میشه

    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = App.Path & "\Styles\Office2007Aqua.dll"
    CommandBar.PaintManager.RefreshMetrics
    CommandBar.RecalcLayout


    فقط توجه داشته باشید Office2007Aqua.dll داخل پوشه Styles در کنار برنامه باشه.
    موفق باشید ./
    سلام
    طبق پیشنهاد شما عمل شد ولی هیچ تغییری حاصل نگردید.
    ضمناً RecalcLayout جزء خاصیت های CommandBars ( در اکسس )نمیباشدو شاید ایراد از همین جا باشد .
    با تشکر

  7. #87
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    شما از Dll های codejock استفاده می کنید برای access یا ocx های Translate شده ؟
    از چه ورژنی ؟
    از اکتیو ایکس های codejock استفاده می کنم:
    1- Codejock.SkinFramework.v12.0.0.ocx
    2- Codejock.Controls.v12.0.0.ocx

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این کدهای Access برای تغییر تم


    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = CurrentProject.Path & "\Styles\Office2007Black.dll"
    Set pm = CommandBars.PaintManager
    pm.RefreshMetrics
    CommandBars.RecalcLayout


    موفق باشید ./

  9. #89
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    این کدهای Access برای تغییر تم


    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = CurrentProject.Path & "\Styles\Office2007Black.dll"
    Set pm = CommandBars.PaintManager
    pm.RefreshMetrics
    CommandBars.RecalcLayout


    موفق باشید ./
    وقتی قطعه کد CommandBars.RecalcLayout در کد فوق بکار میرود ریبون بصورت یک کادر سفید رنگ و بدون هیچ آبجکتی به نمایش در می آید و وقتی CommandBars.RecalcLayout از کد فوق حذف میشود ریبون نمایش داده میشود .

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    وقتی قطعه کد CommandBars.RecalcLayout در کد فوق بکار میرود ریبون بصورت یک کادر سفید رنگ و بدون هیچ آبجکتی به نمایش در می آید و وقتی CommandBars.RecalcLayout از کد فوق حذف میشود ریبون نمایش داده میشود .
    تم ریبون تغییر می کنه یا نه ؟

  11. #91
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    تم ریبون تغییر می کنه یا نه ؟
    تم ریبون هیچ تغییری پیدا نمی کنه!
    ضمناًRecalcLayout که در vb جز خاصیت های RibbonBar و CommandBar است در اکسس فقط جزء خاصیت RibbonBar می باشد و CommandBar فاقد چنین خاصیتی می باشد .

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    من همون کدی که نمونه برنامه از روی اون ساخته شده رو گفتم که می تونید عکسش رو توی ضمیمه بینید .

    در صورت ادامه این مبحث
    ادامه بحث رو در تاپیک جداگانه ای در بخش Access پیگیری کنید



    موفق باشید ./
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #93
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    سفید باشه حله
    این عکس یکی از آیکون های منه



    در قسمت Edit هم یک سری قابلیت ها از جمله Transparent رو داره

    موفق باشید ./
    با سلام مجدد
    در ضمیه ، عکس یک آیکون با پس زمینه سفید است و وقتی آن را از طریق ImageManager به ریبون اضافه می کنیم بصورت تصویر بعد نمایش داده میشود ( آیکن بر روی ریبون دارای پس زمینه سفید است ). چکار باید بکنم که آیکون دارای پس زمینه سفید نباشد یا به تعبیری بدون رنگ باشد.
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    به این دلیل هست که پسوند فایل شما BPM هست
    از آیکونهایی با پسوند .Ico استفاده کنید مشکلی وجود نداره

    موفق باشید ./

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    یک راه ساده برای اینکه بتونید آیکون هاتون رو به ImageManager بدون هیچ مشکلی اضافه کنید بنظرم اینه که از Icone Workshop استفاده کنید.فقط کافیه هر نوع آیکونی رو که دارید حالا میخواد هر نوع پسوندی باشه فرق نمیکنه با استفاده ازIcone Workshop به فایل 32*32 باپسوند ico تبدیل کنی بعد به ImageManager اضافه کنید .

    به همین سادگی به همین خوشمزه گی

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Arrow نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    آخه ایشون داره میگه ControlPrint رو اررور میده !
    ControlPrint یه چیزه اون پیغامی که ایشون میگه یه چیز دیگست

    گفتم شاید دچار توهم شدن
    که دچار توهم شدن . . .
    اگه منظور شما از توهم زده بنده ام باید به عرض برسونم اشکال برنامه روبان همون بود که جناب شاه ماهی عرض فرمودند :INI و اوالین اروری که ظاهر می شد هم از قسمت ControlPrint و بعد از اون به 100 تا چیز دیگه هم گیر میداد

    ولی اگه منظورتون از توهم زده شاه ماهی بود که عرض کردم ایشون درست می گفت.

    حالا فهمیدین کی توهم زده کی نزده؟

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Thumbs up نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال فنی درباره Ribbon


    1-چه جوری میشه یه چیزی تو مایه های عکس پایین درست کرد؟





    3-چه جوری میشه تو بک گراند تصویر گذاشت؟
    دکتر جون اینو نمی دونی؟


    2- چه جوری می شه توGroups یه برچسب یا تکست باکس قرار داد؟





    واسه این خودم یه کارایی کردم ولی دکی جون راهنمایی کنین!

    درون Private Sub CommandBars_Execute(ByVal Control As XtremeCommandBars.ICommandBarControl)


    Select Case Control.Id
    Case 100
    Control.Checked = True
    End Select




    درون Private Sub CreateRibbonBar()

    تکست
    RibbonBar.QuickAccessControls.Add xtpControlEdit, 343
    چک باکس
    Set MyBtn = MyGroup.Add(xtpControlCheckBox, 100, "a")


    چه طوری میتونیم تو برنامه روبان تون یه عکس بزاریم؟

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    شما مشکلتون اینه همه چیزو یهو می خواید با هم داشته باشید
    آروم آروم
    شما که کدهارو نوشتی دیگه مشکلتون چیه ؟
    در ضمن توی بکگراند ریبون نمی شه عکس گذاشت

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    Ribbon=روبان
    یه نگاه به دیکشنری بنداز

    آروم آروم
    آروم آروم کجا بود . . . عصر عصر سرعته رفیق!

    شما که کدهارو نوشتی دیگه مشکلتون چیه ؟
    مشکل اینه که وقتی تو یه گروپ یک تکس باکس میسازی نمی تونی چیزی که توش نوشته کنترل کنی مثلا نمی تونی بگی که اگه داخل تکس فلان چیز بود فلان کار انجام بشه.

  20. #100
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    به این دلیل هست که پسوند فایل شما BPM هست
    از آیکونهایی با پسوند .Ico استفاده کنید مشکلی وجود نداره

    موفق باشید ./
    اتفاقاً پسوند فایل باید BPMباشد که بتوان آن را از طریق ImageManager به ریبون اضافه نمود . چون در قسمت import and export یکی از گزینه ها import and export Bitmap است که تصاویر با فرمت bpm را قبول می کند. امروز کلیِ آیکون با فرمت ico دانلود کردم ولی هیچکدام را نتوانستم از طریق ImageManager به ریبون اضافه کنم .
    دو مورد از آیکون ها را ضمیمه کرده ام
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #101
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    آقا من هم همین مشکل رو دارم نمی تونم برای منوهاش آیکنی یا عکسی بزارم
    لطفا راهنمایی کنید

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط javadt مشاهده تاپیک
    آقا من هم همین مشکل رو دارم نمی تونم برای منوهاش آیکنی یا عکسی بزارم
    لطفا راهنمایی کنید
    این راهنمایی بود دوستان محض رضای خدا نگفتم .

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    اما چطوری باید لودشون کرد
    میشه یک مثال بزارید
    با تشکر

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط javadt مشاهده تاپیک
    اما چطوری باید لودشون کرد
    میشه یک مثال بزارید
    با تشکر
    CommandBar.Icons = ImageManager1.Icons

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نمیدونم ولی فکر کنم با توجه به توضیحات جناب Dr.Bronx و عکسهای زیر مشکل دوستان حل بشه .







    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (12.4 کیلوبایت, 1145 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (11.2 کیلوبایت, 1142 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (17.6 کیلوبایت, 1140 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (19.7 کیلوبایت, 1138 دیدار)

  26. #106
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    [
    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    نمیدونم ولی فکر کنم با توجه به توضیحات جناب Dr.Bronx و عکسهای زیر مشکل دوستان حل بشه .








    سلام
    دوستان بزرگوار عنایت داشته باشند بنده هم این مراحل که به صورت تصویر نشان داده شده را انجام داده ام و همانطور که در پست های قبلی مطرح کردم مشکل اینجاست که 1- از طریق import and export Bitmap نمیتوان تصاویر با فرمت ico را به ImageManager اضافه نمود برخلاف نظر آقای دکتر ( جهت صدق ادعای حقیر دو مورد آیکن را که آپلود کرده بودم را امتحان کنید )

    2 - تصاویر با پسوند bpm را میتوان اضافه کرد ولی اگر زمینه تصویر سفید باشد آیکن مربوطه با زمینه سفید نمایش داده میشود.
    از مدیر محترم بخش استدعا میشود بلحاظ ارتباط موضوع مطرح شده در این پست و چند پست قبلی با عنوان این تاپیک ، این پست را حذف ننمایند تا انشاء الله با راهنمائی دوستان به نتیجه قطعی برسیم . فکر می کنم این مشکل بعضی از دو ستان دیگر هم باشد .
    راستي برنامه اي كه جناب shahmahi پيشنهاد كردند فكر مي كنم راه حل خوبي باشد ولي متأ سفانه عليرغم تلاش زياد نتواستم آن را از اينترنت دانلود كنم و يكبار هم كه دانلود كردم اجرا نشد . از ايشان خواهش مي كنم چنانچه اين برنامه را دارند لينك دانلودش را در اينجا قرار بدهند!
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله abas1388 : سه شنبه 22 دی 1388 در 16:13 عصر

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    چه جالب
    تمام عکس هایی که من می زارم
    پسوند Ico هست
    میگید نه ؟
    عکس زیر رو نگاه کنید

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ico.JPG‏ (33.7 کیلوبایت, 679 دیدار)

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دوستان بزرگوار عنایت داشته باشند بنده هم این مراحل که به صورت تصویر نشان داده شده را انجام داده ام و همانطور که در پست های قبلی مطرح کردم مشکل اینجاست که 1- از طریق import and export Bitmap نمیتوان تصاویر با فرمت ico را به ImageManager اضافه نمود برخلاف نظر آقای دکتر ( جهت صدق ادعای حقیر دو مورد آیکن را که آپلود کرده بودم را امتحان کنید )
    دوست عزیز اگه میخوای آیکونی رو به ImageManager اضافه کنی طبق عکسا عمل کن میشه چون من اون 2 تا آیکونی رو که ضمیمه کردی بدون هیچ مشکلی به ImageManager اضافه کردم . اصلا لازم نیست از import and export Bitmap استفاده کنی .

    از ایشان خواهش می کنم چنانچه این برنامه را دارند لینک دانلودش را در اینجا قرار بدهند!


    در مورد Icone Workshop باید بگم قرار دادن لینک دانلودش مقدور نیست به 2 دلیل : 1 – فعالیت وارز محسوب میشه 2 – حجم زیاد اون
    اگه از اینترنت پیدا نکردی میتونی از فروشگاه هایی که محصولات نرم افزاری دارن تهیش کنی .

  29. #109
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    اصلا لازم نیست از import and export Bitmap استفاده کنی .
    دوست عزیز ! اگر مراحل اضافه کردن آیکون را با فرمت ico را (طبق تصاویر) انجام بدهید می بینی هیچ مشکلی وجود ندارد . پس یک بار دیگر با دقت به تصاویر نگاه کن و آیکون مورد نظرت را اضافه کن.
    من هم برای اضافه کردن آیکون از همین شیوه استفاده می کنم .
    موفق باشید

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این کد برای کسانی که می خوان یک چیزی مثل عکس زیر داشته باشن

    اول کدشو تحویل بگیرین

    Dim Control As CommandBarControl
    Set ControlOptions = RibbonBar.Controls.add(xtpControlPopup, 0, "Theme")
    ControlOptions.Flags = xtpFlagRightAlign

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10100, "Blue")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10101, "Black")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10102, " Silver")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10103, "Aqua")




    در ضمن توی نظرسنجی هم شرکت کنید .

    موفق و موید باشید ./
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg xx.JPG‏ (10.0 کیلوبایت, 759 دیدار)

  31. #111
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    10

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    لطفا در مورد calendar از مجموعه codejock هم توضيح بدين ممنون

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط armin1100 مشاهده تاپیک
    لطفا در مورد calendar از مجموعه codejock هم توضیح بدین ممنون
    والا اون ابزار خیلی کامل و بدرد بخوری هست
    منتها اون ابزار فقط برای تاریخ میلادی قابل استفاده هست
    و برای ما کاربردی نداره
    باز هم اگر برای میلادی نیاز دارید می تونم تا جایی که اطلاع دارم راهنمایی کنم.

    موفق باشید

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این برنامه رو هم من با ریبون نوشتم و از خیلی از قابلیت هاش هم استفاده شده ببینید اگه جایی نیاز داشتید بگید تا روشش رو بگم(شاید هم بگن)
    http://www.4shared.com/file/19693691...DF_Reader.html
    توی این آدرس هم اگه برید یه چیزهای جالبی درباره ریبون ورژن 13.2.1 پیدا می کنید
    ppdfr.mihanblog.com

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام ببخشید می خواستم ببینم برای ساخت tab در برنامه باید چی کار کنیم کدهای صفحه جدید ساختن رو نوشتم ولی خود تب ساختن رو بلد نیستم اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    شما که توی اون نمونه ای که داده بودید tab ساخه بودید !!!!به هر حال . این کدش :

    Dim TabWrite As RibbonTab
    Set TabWrite = RibbonBar.InsertTab(0, "&Tab Name")
    TabWrite.Id = 1


    موفق و موید باشید

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نه منظورم Tab برای فرم جدیده اگر مثال های خود codejock و داریم منظورم مثال tab manager
    یه چیزی مثل عکس زیر که وقتی رو جدید کلیک می کنی یه tab جدید زیر ریبون ایجاد کنه (برای باز کردن چند فایل با هم)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Tab.JPG‏ (11.2 کیلوبایت, 460 دیدار)

  37. #117

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام دوستان چطور ميشه كه قسمت نوار عنوان و كنترول باكس رو با خود ريبون يكي كرد مثل
    پي دي اف خوان aryasoft2872
    واسم جالب بود

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_khasal مشاهده تاپیک
    سلام دوستان چطور میشه که قسمت نوار عنوان و کنترول باکس رو با خود ریبون یکی کرد مثل
    پی دی اف خوان aryasoft2872
    واسم جالب بود

    CommandBar.EnableOffice2007Frame True
    CommandBar.EnableOffice2007FrameHandle Me.hwnd


    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    نه منظورم Tab برای فرم جدیده اگر مثال های خود codejock و داریم منظورم مثال tab manager
    یه چیزی مثل عکس زیر که وقتی رو جدید کلیک می کنی یه tab جدید زیر ریبون ایجاد کنه (برای باز کردن چند فایل با هم)
    تا اونجایی که من متوجه شدم با این sub ساخته میشه

    Private Sub LoadNewDoc()
    Static lDocumentCount As Long
    Dim frmD As frmDocument
    lDocumentCount = lDocumentCount + 1
    Set frmD = New frmDocument
    frmD.Caption = "Document " & lDocumentCount
    Set frmD.fMain = Me

    frmD.Show
    End Sub


    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : دوشنبه 28 دی 1388 در 18:31 عصر دلیل: Bind 2 post

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    تا اونجایی که من متوجه شدم با این sub ساخته میشه
    اینو خودم قبلا وارد کردم ولی برنامه فک می کنه بهش فحش دادیباید اول یه جوری tab ها ساخته بشن(با این کد یه فرم child ساخته می شه.)

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    این کد برای کسانی که می خوان یک چیزی مثل عکس زیر داشته باشن

    اول کدشو تحویل بگیرین

    Dim Control As CommandBarControl
    Set ControlOptions = RibbonBar.Controls.add(xtpControlPopup, 0, "Theme")
    ControlOptions.Flags = xtpFlagRightAlign

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10100, "Blue")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10101, "Black")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10102, " Silver")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10103, "Aqua")




    در ضمن توی نظرسنجی هم شرکت کنید .

    موفق و موید باشید ./
    واسه من کار نمیکنه دقیقا باید کجای کد ریبون باشه؟

صفحه 3 از 9 اولاول 12345 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •