مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در رابطه با آموزش هایی که تاکنون ارائه شده چیست

رای دهنده
111. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی است

    72 64.86%
  • خوب است

    34 30.63%
  • ضعیف است

    1 0.90%
  • بسیار ضعیف است

    4 3.60%
صفحه 4 از 9 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 360

نام تاپیک: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    بعد از این که تب ها و کلید ها تون رو گذاشتید
    و قبل از تنظیم فونت و animation

    موفق باشید ./

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    منم یک مشکل داشتم تو عکس مشخصه :



    بعد یک سوال دیگه چطوری میشه مثل برنامه دوستمون tooltip داشته باشیم ؟


    ممنون .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    اگه میخوای توی اونجا تم ها رو بزاری:
      Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlP  opup, 2, "Themes")
    Control.CommandBar.Controls.Add xtpControlButton, ID_OPTIONS_STYLEBLUE, "Blue"
    Control.CommandBar.Controls.Add xtpControlButton, ID_OPTIONS_STYLEBLACK, "Black"

    سوال دوم هم بعد از تعریف کنترلت تو خواصش 2 تا خاصیت هست یکی مال عنوان تولتیپ و یکی هم مال توضیحاتش:
    1- Control.tooltiptext
    2- Control.DescriptionText
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سوال دوم هم بعد از تعریف کنترلت تو خواصش 2 تا خاصیت هست یکی مال عنوان تولتیپ و یکی هم مال توضیحاتش:
    1- Control.tooltiptext
    2- Control.DescriptionText
    سلام
    آقا من یکم مشکل دارم میشه همون عکسی که گذاشتی رو واسه برنامه جناب Dr.Bronx مثالش رو بزنی ، میخوام بدونم کدها رو باید کجا اضافه کنم .

    ممنون

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سوالی که بالا پرسیدم (ساخت تب برای MDI فورم ها) رو راه حلش رو پیداکردم گفتم بگم شاید به درد کسی خورد اول با این خط در فورم لود قابلیت رو فعال می کنید:
     
    CommandBars1.ShowTabWorkspace True

    حالا با این خاصیت می تونید tab ها رو کنترل کنید:
    CommandBars1.TabWorkspace

    برای سوالی هم که پرسیده بودید:
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlP  opup, 2, "Themes")
    Control.ToolTipText = "تم هاي برنامه"
    Control.DescriptionText = "کليد ميانبر : آ"
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    الا یا دکتر عزیز ما . . .

    آیا میشه ما خودمون یه اسکین بسازیم

    اگه میشه که اگه بلدین خواهش می کنم یاد بدین
    اگه نمیشه که بی خیال

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    ببخشید فضولی می کنم ولی نیازی به ساخت اسکین نیست چون شما می تونید حتی اسکین های ویندوز رو برای پروژه اتون لود کنید (همونطوری که اسکین های معمولی رو لود می کنید) و این یعنی یه دنیا پوسته ولی اگه بخواید باید برید و از سایت codejock پک کامل رو دانلود کنید داخل اون پک یک ابزاری هست برای ساخت اسکین با نام skinbuilder.
    (این تاپیکم مرد خیلی کاربردی بود اگه ادامه داشت،ابزارهای codejock خیلی زیادن ولی اینجا 2 سه تا بیشتر بررسی نشد.)

  8. #128
    Hosna.Soft_old
    مهمان

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    ببخشید فضولی می کنم ولی نیازی به ساخت اسکین نیست چون شما می تونید حتی اسکین های ویندوز رو برای پروژه اتون لود کنید (همونطوری که اسکین های معمولی رو لود می کنید) و این یعنی یه دنیا پوسته ولی اگه بخواید باید برید و از سایت codejock پک کامل رو دانلود کنید داخل اون پک یک ابزاری هست برای ساخت اسکین با نام skinbuilder.
    (این تاپیکم مرد خیلی کاربردی بود اگه ادامه داشت،ابزارهای codejock خیلی زیادن ولی اینجا 2 سه تا بیشتر بررسی نشد.)
    البته باید توجه داشته باشید که فونت های اونها ms san serif هست و باید خودتون تغییر بدید . چون برای زبان فارسی یکم چیزه

    اما در مورد صحبت دوم شما باید عرض کنم که من قصد داشتم اون کار رو انجام بدم ولی دیدم اصلا استقبالی نمیشه و همه فقط ساخت ریبون و کار با اسکین فریم ورک رو می خوان و اصلا به فکر قدرت برنامه خودشون نیستن و فقط در فکر زیبا تر شدن برنامشون هستن.

    باز هم اگر دوستانی علاقه مند هستند که ابزار های دیگه رو هم شروع کنیم مشکلی نیست .هم من و هم اساتید بزرگوار دیگری اینجا حظور دارند .

    موفق و موید باشید ./

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    باز هم اگر دوستانی علاقه مند هستند که ابزار های دیگه رو هم شروع کنیم مشکلی نیست .هم من و هم اساتید بزرگوار دیگری اینجا حظور دارند .
    سلام اقایان اساتید من علاقه مندم باید کجا رو امضا کنم؟!!!



    این چرا این کلی میشه؟ راه حلی نداره؟

  10. #130
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام دوستان چطور میشه چند MessageBar داشت ؟ و چطور میشه یک MessageBar را غیر فعال کرد طوری وقتی مجددا فراخوانی میشه دیگه Message قبلی را نمایش نده

  11. #131

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام

    جناب Dr.Bronx عزيز

    اين عكس مال برنامه نمونه خوتونه
    فونت قسمتهايي كه دورش خط كشيدم عوض نميشه
    ضمنا در همون قسمتها، اگر نخواهيم از ClearType فونت استفاده كنيم بازم نميشه
    اگر ممكنه خود فايلهاي ocx رو جايي آپلود كنيم، چون با توجه به پست بعضي از بچه ها فكر كنم ورژن شما كمي تفاوت داره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #132
    Hosna.Soft_old
    مهمان

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    سلام اقایان اساتید من علاقه مندم باید کجا رو امضا کنم؟!!!



    این چرا این شکلی میشه؟ راه حلی نداره؟
    شما اینطوری بنویسید مشکلی وجود نداره دیگه


    Dim Control As CommandBarControl
    Set ControlOptions = RibbonBar.Controls.add(xtpControlPopup, 0, "äãÇí ÓíÓÊã")
    ControlOptions.Flags = xtpFlagRightAlign

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10100, "ÂÈí")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10101, "ãÔ˜í")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10102, "äÞÑå Çí")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10103, "˜æÇ")



    سلام دوستان چطور میشه چند MessageBar داشت ؟ و چطور میشه یک MessageBar را غیر فعال کرد طوری وقتی مجددا فراخوانی میشه دیگه Message قبلی را نمایش نده
    برنامه نمونه رو دانلود کنید . توی اون برنامه به طور کامل بررسی شده این موضوع

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    جناب Dr.Bronx عزیز

    این عکس مال برنامه نمونه خوتونه
    فونت قسمتهایی که دورش خط کشیدم عوض نمیشه
    ضمنا در همون قسمتها، اگر نخواهیم از ClearType فونت استفاده کنیم بازم نمیشه
    اگر ممکنه خود فایلهای ocx رو جایی آپلود کنیم، چون با توجه به پست بعضی از بچه ها فکر کنم ورژن شما کمی تفاوت داره
    شما right to left مربوط به Commandbar رو true کنید
    فکر می کنم به همون دلیل باشه
    ورژن ها فرقی نمی کنه هم در ورژن 12.0.0 هم در 12.1.1 و هم در 13.0.0 تست کردم

    با همین کد فونت همه تغییر می کنه

    Me.CommandBar.Options.Font.Name = "B Homa"
    Me.CommandBar.Options.Font.Size = "9"


    اگر نشد skin خود commandbar رو دوباره لود کنید

    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = ""
    CommandBar.PaintManager.RefreshMetrics
    CommandBar.RecalcLayout


    موفق و موید باشید ./
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 10 بهمن 1392 در 17:23 عصر

  13. #133

    Wink نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    شما right to left مربوط به Commandbar رو true کنید
    فکر می کنم به همون دلیل باشه
    ورژن ها فرقی نمی کنه هم در ورژن 12.0.0 هم در 12.1.1 و هم در 13.0.0 تست کردم

    با همین کد فونت همه تغییر می کنه

    Me.CommandBar.Options.Font.Name = "B Homa"
    Me.CommandBar.Options.Font.Size = "9"


    اگر نشد skin خود commandbar رو دوباره لود کنید

    CommandBarsGlobalSettings.Office2007Images = ""
    CommandBar.PaintManager.RefreshMetrics
    CommandBar.RecalcLayout


    موفق و موید باشید .
    سلام
    همه اين كارها رو كردم باز هم نشد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    شما اینطوری بنویسید مشکلی وجود نداره دیگه


    Dim Control As CommandBarControl
    Set ControlOptions = RibbonBar.Controls.add(xtpControlPopup, 0, "äãÇí ÓíÓÊã")
    ControlOptions.Flags = xtpFlagRightAlign

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10100, "ÂÈí")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10101, "ãÔ˜í")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10102, "äÞÑå Çí")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.add(pr_ControlB utton, 10103, "˜æÇ")



    همون شد که بود باز هم همون مشکل لعنتی

  15. #135

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    به شکل زیر می تونید فونت Tab ها و همچنین Group ها رو عوض کنید

    TabInsert.RibbonBar.RibbonPaintManager.CaptionFont .Name = "Nazanin"
    RibbonBar.TabPaintManager.Font.Name = "Nazanin"




    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  16. #136
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دکتر جان سلام من از سمپل استفاده کردم ولی زمانیکه اون ساب message فراخوانی میشه مجددا به همن massege یک button جدید اضافه میشه و button قبلی از بین نمیره و در ضمن یک سوال دیگه چطور میشه یک تب مثل toolbox ویژوال دات نت درست کرد و در آن لیست و هر Objecte دیگری را قرار داد ؟

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    همون شد که بود باز هم همون مشکل لعنتی
    كدها رو به اين شكل استفاده كن مشكلت حل ميشه :

    Dim Control As CommandBarControl
    Set ControlOptions = RibbonBar.Controls.Add(xtpControlPopup, 2, "Theme")
    ControlOptions.Flags = xtpFlagRightAlign
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlB utton, 10100, "Blue")
    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlB utton, 10101, "Black")

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlB utton, 10102, " Silver")

    Set Control = ControlOptions.CommandBar.Controls.Add(xtpControlB utton, 10103, "Aqua")

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    shahmahi این حرکتت 200 امتیاز + داشت.

    آقایان اساتید چه طوری می تونیم مولتی اسکین داشته باشیم در یک فرم؟

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    این یک نمونه از ریبون که آماده کردم برای کسانی که هنوز با این ابزار مشکل دارند
    اکثر موارد توی این نمونه هستش و می تونید از اون استفاده کنید.




    این برنامه صرفا آزمایش می باشد و فقط جهت اهداف آموزشی استفاده می شود.




    توجه : هیچ ابزاری در این نمونه قرار داده نشده است ....

    Good Luck Friend(s)
    nدکتر جو من این رو اجرا میکنم امام توی کد های TabWrite.Id = tab1 تا TabWrite.Id = tab2 ارور میده

  20. #140
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    آيا در مورد كار با DockingPane سورس نمونه دارين ؟خيلي كارم گيره

  21. #141
    Hosna.Soft_old
    مهمان

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط REZADG مشاهده تاپیک
    nدکتر جو من این رو اجرا میکنم امام توی کد های TabWrite.Id = tab1 تا TabWrite.Id = tab2 ارور میده
    چه ارروری میده ؟

    آیا در مورد کار با DockingPane سورس نمونه دارین ؟خیلی کارم گیره
    توی همین صفحات دوم یا سوم آموزش دادم این رو که .

    سلام دوستان چطور میشه چند MessageBar داشت ؟ و چطور میشه یک MessageBar را غیر فعال کرد طوری وقتی مجددا فراخوانی میشه دیگه Message قبلی را نمایش نده
    CommandBar.MessageBar.Visible = Not CommandBar.MessageBar.Visible


    موفق و موید باشید ./

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    دکتر جون من این نمونه ی شما رو کمی تغییر دادم حالا یه مشکلی واسم پیش اومده ببین میتونی حلش کنی
    فایل ضمیمه رو ببین
    یا

    اون بالارو میگم کپشنش رو میبینی قاطی پاطی با این که فونش رو عوض کردم اما باز ...


    دکتر جون یه سوال دیگه چطوری به جای اون نوشته های بالا یعنی "باز کردن اطلاعات جدید " و اینا آیکن بزارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 01.JPG‏ (37.2 کیلوبایت, 675 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله REZADG : سه شنبه 13 بهمن 1388 در 18:20 عصر

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام دکتر
    با ابزار های Codejock نمیشه کاری کرد که فرم های شیشه ای Aero داشته باشیم
    مثلا با اسکین ویستا

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Question نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام
    من یه مشکلی که با این ابزار دارم اینه که توی mdi فرم نمیتونم از statusbar و تصویر زمینه ای که خودم می خوام استفاده کنم.می خوام بدونم با mdi فرم مشکل داره یا اصلا statusbar خاص خودش رو داره.لطفا کمک کنید

  25. #145
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام
    با عنايت به تصوير پيوست ، در هنگام كليك راست بر روي كمند باتن يا آيكن هاي ريبون ، يك منوي شناور به نمايش در مي آيد . چگونه ميتوانيم از نمايش منوي فوق جلوگيري كنيم ؟
    با تشكر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (30.1 کیلوبایت, 450 دیدار)

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    آقای دکتر گفته بود تو بک گراند نمیشه عکس گذاشت ولـــــــی میشه


    اون پیکچر باکس رو انتخاب کنید و ایمیج باکس رو توش بزارین (مثل کاری که با Frame میکنیم

  27. #147

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام من یه سوال داشتم در مورد دیالوگ بار
    من با این دستورات
    Dim dlg As DialogBar
    Set dlg = RibbonBar.CommandBars.AddDialogBar("Dialog bar", xtpBarLeft)
    dlg.EnableDocking xtpFlagAlignLeft
    dlg.Visible = True
    دیالوگ رو میارم ولی نمی تونم بهش چیزی اضافه کنم مثل label یا comand
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

  28. #148
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام
    نياز به چند نمونه آيكون گزارش براي استفاده در RibbonBar دارم ; جستجوي زيادي نمودم ولي متأسفانه براي گزارش نتوانستم آيكوني مناسبي را پيدا كنم .
    لذا دوستان اگر در اين خصوص مساعدت نمايند ممنون ميشوم .
    با تشكر

  29. #149
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    این 3 تا رو ببین....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #150
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام و خسته نباشید . چطوری می تونیم تو برنامه مولتی اسکین استفاده کنیم؟

  31. #151
    Hosna.Soft_old
    مهمان

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    آقای دکتر گفته بود تو بک گراند نمیشه عکس گذاشت ولـــــــی میشه


    اون پیکچر باکس رو انتخاب کنید و ایمیج باکس رو توش بزارین (مثل کاری که با Frame میکنیم
    من فکر کردم منظور شما خود ریبون هست
    یعنی بکگراند ریبون رو تغییر بدید
    خوب بله چیزی که شما میگید قطعا شدنیه !!!!

    موفق باشید

  32. #152
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام و خسته نباشد . یک سوال داشتم . چرا وقتی 2تا فرم روی پروژه هست . برای فرم دوم اسکین کار نمی کنه؟ . من حتا برای فرم دوم هم کد نویسی کردم ولی بازم چیزی نشون نداد . میشه کمک کنید؟ ممنون میشم :X

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    SkinFramework.AutoApplyNewThreads = True
    SkinFramework.AutoApplyNewWindows = True

  34. #154
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    SkinFramework.AutoApplyNewThreads = True
    SkinFramework.AutoApplyNewWindows = True
    این دستور مربوط به اسکین برای فرم جدید هست؟ کجا وارد کنم؟ تو لود فرم دومی یا فرم اولی ؟

  35. #155
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    سلام
    با عنايت به تصوير پيوست ، در هنگام كليك راست بر روي كمند باتن يا آيكن هاي ريبون ، يك منوي شناور به نمايش در مي آيد . چگونه ميتوانيم از نمايش منوي فوق جلوگيري كنيم ؟
    با تشكر
    كد هاي زير را در قسمت () Private Sub CreateRibbo وارد كني درست ميشه!

    RibbonBar.AllowQuickAccessCustomization = False
    RibbonBar.AllowQuickAccessDuplicates = False
    RibbonBar.ShowQuickAccess = False
    RibbonBar.AllowMinimize = False

    موفق باشيد

  36. #156
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    با سلام
    اینطوری رک آدرس می دی مدیرهای محترم میان اینهو بولدزر از روش رد میش
    بعد از این که پست های وارز پاک شد ،پ.خ بدید آدرس بدم ورژن 13.2.1 رو بگیرید (Controls,Skinframework,commandbar)
    برای اون مستر محترمی که گفته بود توی کدوم فرم بزاریم اون 2تا خط کد رو،توی فرم اولی شی اسکین رو که گذاشتی نیازی نیست توی فرم دومی بزاری همون 2 خط رو توی فرم main می زاری بقیه فرم هایی که باز بشن اسکین می گیرن
    راستی ما نفهمیدیم این مشکل دوست عزیزمون ARData چیه، آخه آدرس هایی که دکتر میده صحیحه احتمالا تو شلوغی پرشین گیگ رفته بودی باز نکرده.

  37. #157

    تغيير رنگ فونت گره هاي چايلد در treewiew codejock

    سلام به همگي يه سوال داشتم در مورد treeview
    چطور ميشه خصوصياتي مانند فونت توپر و رنگ فونت رو براي گره هاي چايلد اعمال كرد؟
    اين خصوصيت رو براي ريشه تونستم انجام بدم ولي براي چايلد ها نميشه !
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام
    آقا من يك سوال داشتم چطوري ميتونم Caption هاي Ribbon رو به صورت جدا جدا تغيير بدم مثلا بازدن يك Command عنوان يكي از دكمه هاي ريبون تغيير كنه و به همين شكل به تمام Caption ها دسترسي داشته باشم.

  39. #159

    نقل قول: زیبا سازی برنامه ها با CodeJock

    سلام

    اگر يك جستجو در اينترنت كنيد مطمئنا لينك دانلودش رو پيدا مي كنيد
    البته تو خود سايتش هم هست ولي ك.ر.ك رو بايد خودتون پيدا كنيد يا به صورت خصوصي از بچه هاي سايت بگيريد

    رجيستر كردن OCX هم يعني ثبت اون در رجيستري ويندوز، يعني به نوعي شناسايي كامپوننت به ويندوز
    براي اينكار برنامه c:\windows\system32\regsvr32.exe رو نوشته و نام و مسير فايل ocx رو هم جلوش بنويسيد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 13 اردیبهشت 1389 در 20:16 عصر
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  40. #160
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: Shortcut bar

    سلام
    با عنايت به دو تصوير ضميمه ، آيا امكان اينكه بعد از كليك بر روي دكمه خروج كه بصورت علامت ضربدر در سمت راست ريبون تعبيه شده است زير منوي آن كه در در تصوير دوم بصورت خروج از سيستم است ظاهر نشود و در واقع بعد از كليك كردن بر روي دكمه فوق ، بدون اينكه زير منوي آن باز شود از برنامه خارج شد ؟
    با تشكر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

صفحه 4 از 9 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •