نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    37
    تشکر کردن
    0
    6 بار تشکر شده در 4 پست

    Post تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    چکیده :
    مدل بررسی شده شباهت زیادی به شبکه های توزیع شده در مکانهای غیر متمرکزجغرافیایی دارد ،به همین دلیل انتخاب سرور مناسب برای سرویس دهی به برنامه های مبتنی بر وب که گستردگی جغرافیایی زیادی دارند،کاربرد فراوانی یافته است . اساس انتخاب بر پایه تاخیر Packet ها سنجیده میشود. ولی بطور واضح مانند روشهای Greedy وheuristic این مطلب را نشان نمیدهد. در اغلب برنامه ها Admission Control یک عامل مهم برای حفظ QoS است. هدف در مدل ارائه شده این است که راه حل مناسبی برای موضوع Server Selection با توجه به حالات ذیل بیان گردد.
    1. برای Client هایی که مستقیم و نزدیک سرور قرار دارند .
    2. از طریق توزیع بار شبکه روی چندین منبع
    3. تطبیق ظرفیت سرور جهت پاسخ به درخواستهایClient ها به شکلی که بهینه ترین blocking performance را داشته باشند.

    همگی اهداف با مدلی خطی که (Transportation Problem (TP نام دارد پوشش داده شده است .
    در مدل TP تابع هدف هزینه سرویس به درخواستهای ویدئویی که از Client ، X به سمت سرور Y آمده است ،که با سنجش فاصله مابین این دو می خواهیم آنرا مینیمم کنیم.
    نتیجه TP بهترین حالت تخصیص اطلاعات بین Client و سرور می باشد ، ایجاد دسته های سرور و جمع بندی ظرفیت گروهها سرور طراحی شده برای دیدن تقاضای کاربران و برگزیدن درخواست کاربر میباشد.
    1. در یک گروه سرور روشی برای request handling ارائه شده که نتیجه آن میزان Load را متوازن میکند .
    2. threshold-based admission control برای سرورهایی که بطور مجزا درون گروه ها قرار دارند پیاده سازی شده است ، که با آن بتوانند بشکل عادلانه اطلاعات را برای درخواستهای کاربران به اشتراک بگذارند.
    3. blocking performance ، زمانیکه نرخ انسداد (blocking rates) بعلت تغییردرخواستهای کاربر قابل پذیرش نباشد، می تواند بعنوان عاملی برای یافتن new optimal allocations استفاده گردد.
    4. همچنین دو پروتکل برای گروه بندی سرور ها پیشنهاد شده است که با اعمال مسیرهای گوناگون برای تحویل اطلاعات از چندین منبع به سرویس گیرندگان است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. 3 کاربر از mahdihg به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    1,990
    تشکر کردن
    21
    159 بار تشکر شده در 134 پست
    اموزش مقاله به زبان انگلیسی

    Tabu search
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alifatehi : شنبه 16 آبان 1388 در 01:04 قبل از ظهر دلیل: وارد کردن جزئیات بیشتر

  4. 2 کاربر از dkhatibi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #3
    کاربر دائمی آواتار amir.NET2
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    پست
    291
    تشکر کردن
    32
    412 بار تشکر شده در 73 پست

    آشنایی با اسکریپت های Asp

    برای آشنایی با اسکریپت های Asp مثالی می زنیم.مثال ما یک صفحه Asp است که عبارتGood Evening! را در صورتی که زمان بعداز ظهر باشد چاپ می کند و در صورتی که قبل از ظهر باشد عبارتGood Morning! را چاپ می کند.
    1. <%@ Language=VBScript %>
    2. <%option explicit%>
    3.
    4. <HTML>
    5. <Body>
    6. the current time is <%=time()%>
    7. <p>
    8. <%
    9. if Datapart("h",time())>= 12 then
    10. 'Is is after noon
    11. Response.write"Good Evening!"
    12. Else
    13. 'Is is before noon
    14. Response.write"Good Morning!"
    15. End if
    16. %>
    17.
    18. </Body>
    19. </HTML>
    تجزیه و تحلیل:
    اولین چیزی که مورد بررسی قرار می دهیم tagهای %> و <% می باشند. شما باید با tagهای HTML قبلاً آشنا شده باشید. برای مثال شما میدانید که متون بین<B> و</B> به صورت حروف سیاه و درشت نمایش داده می شوند. خوب،این tagها نیز شبیه آنها هستند. متنی که بین دو عبارت %> و <% ظاهر می گردد به عنوان کدهای Asp در نظر گرفته می شود. به این خاطر است که سرویس دهنده، قبل از فرستادن صفحه برای مرورگر وب، آنها را مورد پردازش قرار می هد. برای مثال، در خطوط 8 تا 16 شما های باز و بسته را مشاهده می کنید. آنها به این معنی هستند که متن های خطوط بین 9 تا 15 کدهای Asp می باشند.
    سعی کنید خطوط 8 تا 16 را از داخل لیست خارج کرده و این صفحه را از طریق مرورگر وب مشاهده نمایید.
    بدون استفاده از tagهای %> و <% ، سرویس دهنده‏تان متن‏های بین خطوط 9 تا 15 را به عنوان کدهای Asp در نظر نمی‏گیرد. در عوض فکر می‏کند که آنها متون ساده‏ای همانند هر صفحه HTMLدیگر می باشند. فراموش کردن هر یک از این دو tag باعث ایجاد خطا در طی اجرای Asp می‏گردد. خوشبختانه، این مسئله به راحتی قابل حل می باشد.

    نکته : tagهای <% , %> تنها راه مشخص کردن کدهای Asp نمی باشند. شما ممکن است با tag های <script>آشنایی داشته باشید. همانطوری که در بخش «نوشتن کدهای Asp بدون استفاده از<% %> » خواهیم دید، آنها می توانند مورد استفاده قرار گیرند.چیزهایی وجود دارند که شما باید با دقت در مورد آنها فکر کنید. درست است که از tagهای HTML در داخل tagهای HTML می‏توانند استفاده نمایید ولی از tagهای Asp در داخل tagهای Asp نمی‏توانیم استفاده نماییم. برای مثال عبارت زیر یک خطا را ایجاد می‏نماید.
    <%
    <%
    Response.write"Good Morning!"
    %>
    %>
    شما می‏توانید از tagهای Asp همراه با tagهای HTML استفاده نمایید، همانطوری که شما از %>...<% استفاده نمودید.
    تابع Response.write چه عملی انجام می‏دهد؟
    Response.write استفاده می شود تا موجود روی سرویس دهنده را به شکل که مرورگر وب کاربران نشان می‏دهد، تبدیل نماید.به مثال زیر توجه نمایید.


    <B>
    <%
    Response.write"Hello Prdev!"
    %>
    </B>

    متن Hello Prdev! به خروجی فرستاده می‏شود.نتیجه فرستاده شده برای کاربر عبارت :
    <b> Hello Prdev!</b>
    می‏باشد. بنابراین در مرورگر وب کاربر کلمه Hello Prdev! را به صورتی که bold شده است خواهد دید.اگر متن نوشته شده با تابع Response.write شامل tagهای HTML نیز باشد، آنها نیز توسط مرورگر وب کاربران تفسیر خواهند شد. بنابراین در عبارت زیر نیز کلمه "Hello Prdev!" به صورت bold به وسیله مرورگر کاربران دیده خواهد شد.
    <%
    Response.write"<B>Hello Prdev!</B>"
    %>

    دقت کنید که شما دو علامت کتیشن را فراموش نکنید.
    توجه توجه : میانبُــر =%>
    شما می‏توانید از میانبر بجای تابع Response.write استفاده نمایید.دو عبارت زیر معادل یکدیگر می باشند.


    <%=expression%>

    و
    <%
    Response.write" expression "
    %>
    توجه کنید که میانبر فقط در خارج یک بلوک Asp به کار برده می‏شود. برای مثال، هر یک از جملات زیر تولید یک خطا را می‏نمایند.


    <%
    Response.write" the current time is "
    <%=time()%>
    %>
    و
    <%
    Response.write" the current time is "=time()
    %>

    بنابراین، شما سه راه مختلف برای فرستادن داده به صورت HTML دارید :

    1- به راحتی اطلاعات را داخل بلوک Asp قرار دهید.
    2- استفاده از Response.write
    3- استفاده از میانبر
    منظور از <% Language=VBScript @%> چیست؟
    در بالای اولین اسکریپت تان شما خطی را مشاهده می‏کنید که به صورت <% Language=VBScript @%> خوانده می‏شود. این خط زبانی که در Asp استفاده می‏شود را مشخص می‏نماید.
    شما ممکن است که متوجه نشده باشید که Asp یک زبان برنامه‏نویسی نمی‏باشد. آن یک تکنولوژی سرویس دهنده می‏باشد. زبان برنامه‏نویسی که ما در برنامه‏نویسی استفاده می‏کنیم معمولاً VBScrpit می‏باشد. VBScrpit تنها زیانی نیست که با Asp استفاده می‏شود، به علاوه Javascript نیز می‏تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
    کاراکتر دنباله خط
    بعضی اوقات، ممکن است به یک جمله تنها برخورد نمایید که وقتی می‏خواهید آنرا اجرا کنید خیلی طولانی می‏باشد. شما باید تصمیم گیری کنید که بهتر است از دو خط برای این جمله طولانی استفاده کنید.
    مثال:
    1. <%@ Language=VBScript %>
    2. <%option explicit%>
    3.
    4. <HTML>
    5. <Body>
    6. <%
    7. Response.write
    8. "www.noteahang.com is very good "
    9. %>
    10. </Body>
    11. </HTML>
    پیغام خطا دریافت خواهید کرد.
    کاراکتردنباله خط برای زبان VBScrpit علامت زیر خط (ـ) قرار دادن آن در انتهای یک خط می‏گوید که «ادامه در خط بعدی می‏باشد» .
    مثال :
    1. <%@ Language=VBScript %>
    2. <%option explicit%>
    3.
    4. <HTML>
    5. <Body>
    6. <%
    7. Response.write_
    8. "www.noteahang.com is very good "
    9. %>
    10. </Body>
    11. </HTML>

  6. 4 کاربر از amir.NET2 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #4
    کاربر دائمی آواتار someCoder
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    پست
    671
    تشکر کردن
    48
    197 بار تشکر شده در 134 پست
    کتابخانه مرکزی تربیت معلم

    مراکز اطلاع رسانى

    • دانشگاه‌ها و موسسه‌هاى آموزشى
    • پژوهشگاه‌ها و موسسه‌هاى تحقيقاتى
    • وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها
    • کتابخانه‌هاى کودکان و نوجوانان
    • کتابخانه‌هاى عمومى


    • دانشگاه تربيت مدرس - کتابخانه مرکزي
    • پژوهشگاه دانشهاي بنيادي - کتابخانه
    • دانشگاه شهيد بهشتي - کتابخانه مرکزي
    • مرکز آمار ايران
    • پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي
    • کشتيراني جمهوري اسلامي ايران




    http://194.225.166.40/simwebclt/WebA...mwebPortal.dll
    آخرین ویرایش به وسیله alifatehi : شنبه 16 آبان 1388 در 01:20 قبل از ظهر دلیل: وارد کردن جزئیات بیشتر

  8. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید someCoder از وی تشکر کرده‌اند:


  9. #5
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    تشکر کردن
    25
    58 بار تشکر شده در 29 پست

    Post تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    بسمه تعالی
    می خواهیم تابعی بنویسیم که یک عدد بگیرد و آن را به حروف تدیل کند. ورودی و خروجی تابع از نوع string هستند.
    در این مقاله، متن برنامه به زبان delphi آورده شده است. همچنین متن برنامه به زبان های C#‎, vb6, js نیز ضمیمه مقاله هستند. فایل ضمیمه در انتهای مقاله وجود دارد
    با استفاده از برنامه به زبان vb6 می توانید از این قابلیت در excel, access نیز استفاده کنید.
    لازم به ذکر است که این مقاله را مدتی پیش در سایت http://prdev.com ارائه داده بودم
    -----------------------------------------
    مثال زیر نحوه عملکرد تابع می باشد:

    ورودی : خروجی
    123 : یکصد و بیست و سه
    123000 : یکصد و بیست و سه میلیون
    123000000 : یکصد و بیست و سه میلیارد
    7210 : هفت هزار و دویست و ده
    1200005 : یک میلیون و دویست هزار و پنج
    1648195 : یک میلیون و ششصد و چهل و هشت هزار و یکصد و نود و پنج

    قبل از اینکه دست به کار کد نویسی بشویم باید مسئله را تحلیل کنیم و راه حل آن را دقیق بدست بیاوریم. وقتی که راه حل را یافتیم، می توانیم راه حل مورد نظرمان را به برنامه تبدیل کنیم!

    با این ایده ساده کارمان را شروع کنیم که : نام هر عدد را می توانیم با استفاده از ترکیب تعدادی اجزای اصلی به دست آورد. با این ایده، باید اجزای اصلی را به دست آوریم. (منظور از اجزای اصلی قسمت های تکراری در اسامی اعداد است برای مثال : یک، دو، سه، بیست، پانصد، هزار، میلیون و ... می باشد).

    علاوه بر اجزای اصلی که مبنای تشکیل اعداد می باشند، با کمی دقت در مثال بالا متوجه می شوید که ترکیب های سه رقمی اعداد، خود می توانند به عنوان اجزای تکرار شونده به کار روند. بر حسب اینکه ترکیب سه رقمی مورد نظر در چه جایگاهی قرار بگیرد، پسوند های هزار، میلیون، میلیارد و ... را می توان به آن اضافه کرد. مثلا ترکیب سه رقمی 123 را در نظر بگیرید. اگر 123 در سه رقم اول قرار بگیرند، آن را یکصد و بیست و سه می خوانیم و اگر در سه رقم دوم قرار بگیرند آن را یکصد و بیست و سه هزار می خوانیم و ...

    مراحل زیر برای تبدیل اعداد به حروف می توان پیشنهاد کرد :
    1. تجزیه عدد مورد نظر به قسمت های سه رقمی
    2. ساختن نام هر یک از قسمت های سه رقمی (این مرحله ر باید بیشتر بررسی کنیم.)
    3. افزودن پسوند مناسب به قسمت های سه رقمی
    4. ترکیب قسمت های سه رقمی

    برای ساختن نام قسمت های سه رقمی به روش زیر عمل می کنیم:
    ابتدا باید تک تک رقم های عدد را به دست بیاوریم. می توانیم رقم ها را در یک آرایه ذخیره کنیم. با توجه به اینکه هر رقم با توجه به جایگاهی که در آن قرار دارد خوانده می شود باید جایگاه رقم به دست آمده را نیز در نظر داشته باشیم. . مثلا رقم 3 در عدد 123 چون در یکان قرار دارد به صورت "سه" خوانده می شود، اما در عدد 135 به صورت "سی" خوانده می شود و در عدد 398 به صورت "سیصد" خوانده می شود.

    حالت های استثنا کارمان را سخت می کنند و باید همه آن ها را شناسایی کنیم. مثلا اعداد 10 تا 19 حالت استثنا هستند.

    فهرست زیر شامل اجزای اصلی مورد نیاز می باشد :
    . صفر، یک، دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت، هشت، نه
    . بیست، سی، چهل، پنجاه، شصت، هفتاد، هشتاد، نود
    . ده، یازده، دوازده، سیزده، چهارده، پانزده، شانزده، هفده، هجده، نوزده
    . یکصد، دویست، سیصد، چهارصد، پانصد، ششصد، هفتصد، هشتصد، نهصد
    . هزار، میلیون، میلیارد، تریلیون

    البته آرایه هایی که در برنامه تعریف شده اند، اعضای دیگری نیز وجود دارند که برای پوشش دادن حالت های استثنا در نظر گرفته شده اند.

    متن برنامه دلفی به همراه توضیحات:
    const
    yekan : array[0..9] of string = ('صفر','یک','دو','سه','چهار','پنج' ,'شش','هفت','هشت','نه');
    dahgan : array[0..9] of string = ('','','بیست','سی','چهل','پنجاه','ش صت','هفتاد','هشتاد','نود');
    dahyek : array[10..19] of string = ('ده','یازده','دوازده','سیزده',' چهارده','پانزده','شانزده','هف ه','هجده','نوزده');
    sadgan : array[0..9] of string = ('','یکصد','دویست','سیصد','چهارص د','پانصد','ششصد','هفتصد','هشتص د','نهصد');
    base : array[0..4] of string = ('','هزار','میلیون','میلیارد','ت ریلیون');

    // تابع تبدیل عدد به حروف
    function num2str(snum : string) : string;
    // تابع تبدیل عدد سه رقمی به حروف
    function getnum3(num3 : integer) : string;
    var
    s : string;
    d1, d2, d3, d12 : integer;
    begin
    d12 := num3 mod 100; // دو رقم اول
    d3 := num3 div 100; // صدگان
    if d3 <> 0 then
    s := sadgan[d3] + ' و ';
    // نام گذاری اعداد 10 تا 19 در بین
    // اعداد دو رقمی استثنا است
    if (d12 >= 10) and (d12 <= 19) then
    begin
    s := s + dahyek[d12];
    end
    else
    begin
    d2 := d12 div 10; // دهگان
    if d2 <> 0 then
    s := s + dahgan[d2] + ' و ';
    d1 := d12 mod 10; // یکان
    if d1 <> 0 then
    s := s + yekan[d1] + ' و ';
    // حذف حرف <و> اضافی
    s := copy(s, 1, length(s) - 3);
    end;
    getnum3 := s;
    end;

    var
    L, i, b : integer;
    stotal : string;
    begin
    // اگر عدد صفر بود، یکراست نتیجه را برگردان
    if snum = '0' then
    result := yekan[0]
    else
    begin
    // برای اینکه بتوان عدد را به قسمت های سه رقمی تقسیم کرد
    // به سمت چپ عدد، به اندازه کافی صفر می افزاییم
    for i := Length(snum) to ((Length(snum) - 1) div 3 + 1) * 3 - 1 do
    snum := '0' + snum;

    L := Length(snum) div 3 - 1; // تعداد قسمت های سه رقمی منهای یک

    // سه رقم سه رقم حلقه را تکرار کن
    // از چپ به راست
    for i := 0 to L do
    begin
    // به دست آوردن سه رقم مورد نظر
    b := strtoint(copy(snum ,i * 3 + 1, 3));
    // اگر سه رقم به دست آمده صفر باشد، در نام عدد تاثیری ندارد
    // نام قسمت سه رقمی را بدست می آوریمgetnum3 با استفاده از تابع
    // پسوند را به آن اضافه می کنیمbase با استفاده از آرایه
    if b <> 0 then
    stotal := stotal + getnum3(b) + ' ' + base[L - i] + ' و ';
    end;
    // حذف حرف <و> اضافی
    stotal := copy(stotal, 1, length(stotal) - 3);
    result := stotal;
    end;
    end;
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. 16 کاربر از e-shahshahani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171
    تشکر کردن
    30
    411 بار تشکر شده در 346 پست

    Post تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    برای آشنایی بد نیست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. 4 کاربر از M.YasPro به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #7
    VIP آواتار alifatehi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    344
    تشکر کردن
    595
    1,131 بار تشکر شده در 75 پست

    Post تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    سلام
    در این قسمت سعی شده است تمام مقالات این بخش در اینجا جمع آوری شود.
    تذکرات
    دوستان لطف کنند برای تشکر کردن از دکمه تشکر استفاده کنند.
    اینجا جای مناسبی برای درخواست نیست .


  14. 2 کاربر از alifatehi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    85
    تشکر کردن
    1
    27 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    سلام
    یه کتابچه آموزشی Sql server و Tsql رو آماده و گردآوری کردم.
    حدود 70 درصدش رو خودم نوشتم و 30 درصدش رو هم از مقالات دیگران با ذکر منبع استفاده کردم.
    لطفا مطالعه کنید و خطاهایم رو بهم ایمیل نمائید.
    turk.programmer@gmail.com
    با تشکر
    http://barnamenevis.org/attach...6&d=1265908689
    http://barnamenevis.org/attach...7&d=1265908689
    http://barnamenevis.org/attach...8&d=1265908689
    http://barnamenevis.org/attach...9&d=1265908689

  16. 12 کاربر از turk_programmer به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #9
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557
    تشکر کردن
    1,120
    723 بار تشکر شده در 503 پست

    نقل قول: تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    ببخشید ، ولی این تاپیک چرا این طوری هست؟!
    نه عنوان مناسبی برای پست ها ، نه مدیریت برای مقالات ، یکی asp ، یکی ویندوز و ...
    همه با "با سلام و..." شروع شدن ؟!

    من حقیقت نتونستم از هیچ مطلبش استفاده کنم.
    لطفا یکم این تاپیک مرتب تر و منظم تر و بخش بندی شود.

    با تشکر

  18. 2 کاربر از aminghaderi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #10
    VIP آواتار alifatehi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    344
    تشکر کردن
    595
    1,131 بار تشکر شده در 75 پست

    نقل قول: تمام مقالات را اینجا دریافت کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    ببخشید ، ولی این تاپیک چرا این طوری هست؟!
    نه عنوان مناسبی برای پست ها ، نه مدیریت برای مقالات ، یکی asp ، یکی ویندوز و ...
    همه با "با سلام و..." شروع شدن ؟!

    من حقیقت نتونستم از هیچ مطلبش استفاده کنم.
    لطفا یکم این تاپیک مرتب تر و منظم تر و بخش بندی شود.

    با تشکر

    سلام

    بله این مشکل را داریم قرار بود با ارائه نسخه جدید انجمن به کلی بخش مقالات را دگرگون کنیم اما من هم مثل شما منتظر این جابه جایی هستم


    تورنت تجربه متفاوت دانلود را به شما کاربر عزیز هدیه می دهد.
    به امید داشتن اینترنتی با سرعت بالا .


  20. 2 کاربر از alifatehi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •