نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

    سلام دوستان

    با چه کدی می توان با استفاده از یک menu context stript وقتی روی یک نود کلیک می کنیم دقیقا آن انتخاب شود .

  2. #2

    نقل قول: انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

        Private Sub TreeView1_NodeMouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.TreeNodeMouseClickEventArgs) Handles TreeView1.NodeMouseClick
    TreeView1.SelectedNode = e.Node
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

    اگر در رویداد mouse up هم کد زیر رو می نوشتم جواب می داد ولی مثل اینکه کد شما کمتر است .

    با تشکر


    PrivateSub TV_MouseUp(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles TV.MouseUp
    If e.Button = MouseButtons.Right Then
    Dim n As TreeNode = Me.TV.GetNodeAt(e.X, e.Y)
    IfNot n IsNothingThen
    Me.TV.SelectedNode = n
    'Me.MenuItem1.Text = n.Text
    Else
    Me.TV.Text = "(no item selected)"
    EndIf
    'Me.ContextMenu1.Show(Me.TreeView1, New Point(e.X, e.Y))
    EndIf
    EndSub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

    تفاوت کد من با شما این است که ، کد شما هنگامی که کاربر بر روی + کلیک می کند ، آنجایی که کلیک می کند هم انتخاب می شود ، ولی کد من انتخاب نمی شود ، در عمل مشخص می شود . ولی کد شما بهتر است .

  5. #5

    نقل قول: انتخاب یک نود از treeview با راست کلیک روی آن

    دوستان اینکار در وب چطور انجام میشه؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •