صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 74

نام تاپیک: تازه ها

  1. #1
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    تازه ها

    اين بحث را بعنوان بخش اطلاع رساني تازه هاي ويژوال فاکس پرو در هر زمينه اي (وبلاگ هاي تخصصي ، برنامه هاوکلاس هاي کمکي رايگان و غيررايگان،کنفرانس ها و ...) راه اندازي ميکنم تا منبعي براي دوستان باشد.
    لطفا فقط در اين بخش درباره موضوع ذکر شده بحث کنيددر غير اينصورت مباحث غيرمربوط و يا تکراري حذف خواند شد.
    هر مطلبي بايستي با ذکر خلاصه و لينکي به منبع خبر بصورت گويا و واضح ذکر شود.
    در ضمن اينجا فقط براي اطلاع رساني درباره موضوعي است نه تشريح و يا احيانا ترجمه آن موضوع.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ساخت شورتکات شخصي در نمايشگر گزارش ويژوال فاکس پرو
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/09/9304.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    جدا ساختن فيلد memo و cdx از يک جدول
    http://www.berezniker.com/content/pa...emo-flag-table
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ويرايش 2.65 نرم افزار DBF Recovery منتشر شد.
    http://www.dbf-recover.com/
    ويرايش 3.1 نرم افزار DBF Viewer منتشر شد.

    http://www.dbfviewer2000.com/
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    کنترل نمايش تصاوير رايگان Filmstrip که عملکردي مانند منوي Fisheye دارد.حتما ببينيد.

    http://www.universalthread.com/Repor...47466F69487558
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    تابع پيشرفته جعبه پيام - سورس رايگان - عيب : استفاده از تابعي غيراز MessageBox - فوايد :تغيير متن دکمه ها،آيکون و غيرفعال کردن دکمه
    http://weblogs.foxite.com/vfpimaging...0/26/9202.aspx
    FLL جهت کنترل کامل تابع جعبه پيام - غيررايگان - دموي دانلود - عيب : لودFLL - فوايد : تغيير تمام خصوصيات جعبه پيام
    http://www.news2news.com/vfp/?solution=3
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Esikhoob
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    277

    نقل قول: تازه ها

    برنامه برای مقایسه source فایلهای SCX با هم
    http://www.universalthread.com/Repor...7A306F6C543656
    البته یک برنامه مقایسه فایل متنی هم باید داشته باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله binyaz2003 : سه شنبه 26 آبان 1388 در 17:45 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305

    نقل قول: تازه ها

    بحث بسیار جالبی را شروع کرده اید . بسیار سپاس

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ابزاري جهت ناخوانا ساحتن کد در صورت لورفتن آن
    http://www.foxite.com/downloads/default.aspx?id=207
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    نرم افزار مبدل فايل هاي اکسل و csv - غيررايگان - دمو

    http://www.xls-converter.com/download.html
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ورود / تغييراطلاعات فايلهاي اکسل 2007 از طريق اتوماسيون
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/20/9387.aspx
    عکس هاي يکي از شرکت کنندگان در کنفرانس Southwest Fox 2009
    http://weblogs.foxite.com/emersonree...1/20/9381.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ويرايشگر متن پيشرفته با استفاده از RichText - قابل اجرا در VFP9 - نياز به GDI
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/21/9403.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    GDI+X Pad - ابزاري فوق العاده راحت براي استفاده از توابع گرافيکي GDI+ - رايگان - بهمراه مثال ها و تولبد و ويرايش کد همزمان - معرفي (به ملزومات اجراي آن دقت کنيد) :

    http://weblogs.foxite.com/bernardbou...4/14/8096.aspx
    بروزرساني :
    http://weblogs.foxite.com/bernardbou...4/24/8241.aspx

    کلاس LightBox - جلوه ويژه تيره شدن فرم همانند زمان خاموش شدن ويندوز - رايگان

    http://weblogs.foxite.com/bernardbou...9/21/8974.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    تهيه يک گزارش از فيلد مموي حاوي RTF و ساير فيلدها در فايل ورد - سورس رايگان - اتوماسيون آفيس ورد
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/24/9441.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    چک کردن املا و گرامر يک متن rtf بکمک word
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/27/9476.aspx
    حل مشکل ورود اطلاعات از word به rtf در فاکس در تبديل جداول
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/28/9495.aspx
    اضافه کردن برنامه تان در Control Panel

    http://weblogs.foxite.com/jijo_pappa...1/26/9464.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  16. #16

    نقل قول: تازه ها

    تعمير جداول خراب - الگوريتمي واقعا جالب همراه با توضيحات كامل
    http://www.cmstory.com/modules.php?o...artid=5&page=1
    حالشو ببرين.!
    آخرین ویرایش به وسیله binyaz2003 : دوشنبه 09 آذر 1388 در 09:45 صبح

  17. #17
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    کلاس زيبايي جهت جايگزيني CheckBox
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...1/30/9513.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    اضافه شدن 17امين نوع نمودار به کلاس رايگان FoxChart
    توضيحات : http://www.foxite.com/archives/0000247136.htm
    دانلود : http://vfpx.codeplex.com/Release/Pro...eleaseId=18515
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  19. #19
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    جعبه انتخاب رنگ بسيار پيشرفته - رايگان
    http://www.foxite.com/downloads/default.aspx?id=208

    جهت اجرا بايد تغييرات زير را اعمال کنيد:
    راهنما را مطالعه کنيد.
    در متد init به جاي
    lcPath = SUBSTR(Addbs(Justpath(Sys(16))),RAT(" ",Addbs(Justpath(Sys(16)))))

    قراردهيد
    lcPath = ADDBS(SYS(5)+SYS(2003))

    و در متد colorsload2
    به جاي
    mfile = home()+ "MyColors.H"

    قرار دهيد
    mfile = ADDBS(SYS(5)+SYS(2003))+ "MyColors.H"
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  20. #20
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    استراتژي ميکروسافت درباره ويژوال فاکس پرو از ابتدا تا امروز از زبان Ken Levy
    http://www.foxrockx.com/seite.htm
    لينک VFP Strategy at MS را از سمت چپ انتخاب کنيد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  21. #21
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    روش تبديل کلاس SwitchBox به OptionBox که در بالا معرفي شده بود.
    http://weblogs.foxite.com/sandstorm3...2/15/9711.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  22. #22
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ويرايش 1.2 کلاس رايگان و سورس باز FoxCharts به همراه راهنما، ويدئو آموزشي ، مثال کامل و توضيحات

    http://vfpx.codeplex.com/Release/Pro...eleaseId=18515

    ابزار VisualChartDesigner براي FoxCharts جهت اعمال تغييرات يک نمودار در زمان اجرا

    http://vfpx.codeplex.com/wikipage?ti...itle=FoxCharts
    آخرین ویرایش به وسیله binyaz2003 : یک شنبه 29 آذر 1388 در 10:43 صبح
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  23. #23
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ارسال ايميل از گوگل
    http://www.berezniker.com/content/pa...-gmail-account
    ارسال ايميل از ياهو
    http://www.berezniker.com/content/pa...o-mail-account
    ارسال ايميل از MSN

    http://www.berezniker.com/content/pa...-email-account
    کلاس CDO 2000 لازم براي اعمال بالا
    http://www.berezniker.com/content/pa...sending-emails
    آخرین ویرایش به وسیله binyaz2003 : جمعه 18 دی 1388 در 11:40 صبح دلیل: اضافه کردن گوگل
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  24. #24
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    مقاله بررسي مجموعه هاي آموزش ويژوال فاکس پرو در ايران

    http://binyazprograms.com/indexfa.ph...rticle&stid=21
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  25. #25
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  26. #26
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    کلاس رايگان FoxyPreviewer با امکانات بينظير
    http://weblogs.foxite.com/vfpimaging.../31/10127.aspx
    • ليست پرينترهاي موجود در تولبار
    • تعيين تعداد چاپ يک گزارش
    • نمايش بند انگشتي تمام صفحات
    • قابليت ترجمه تمام پنجره هاي نمايشگر گزارش
    • خروجي به : انواع فايلهاي گرافيکي،html،pdf،rtf
    • و...
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  27. #27

    نقل قول: تازه ها

    ببخشید من نمیدوستن کجا سوال بپرسم.وقتی من از طریق کلاسی که دربالا قرار داده شده متاسفانه وقتی میخوام تبدیل به pdf کنم فونت ها ی فارسی بهم میخوره فونتی هم اضافه میکنم بازتاثیری نداره.بازم ببخشید اینجاسوال پرسیدم

  28. #28
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    اين موضوع فقط کار اطلاع رساني را انجام ميدهد.پيشنهاد ميکنم به وبلاگ برنامه نويسش مراجعه و مشکلتون رو مطرح کنيد ، گرچه از زمان معرفي تاحال چندين بار بروزرساني شده و مشکلاتي از اين دست به برنامه نويس گزارش و برطرف شده است.
    سايت يونيورسال 17 ساله شد با طراحي جديد صفحه اول در انتهاي آن ميتوانيد عکسهاي جالبي را از گردهمايي ها و کنفرانس هاي ويژوال فاکس پرو را مشاهده کنيد.
    http://www.universalthread.com
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  29. #29
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    بزرگترين و معتبرترين کنفرانس ويژوال فاکس پرو Southwest Fox 2010 در تاريخ 14 تا 17 اکتبر 2010 برگزار ميشود.در همين راستا اين کنفرانس فراخوان سخنران کرده است.

    http://www.swfox.net/
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  30. #30
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: تازه ها

    با سلام-چرا فرم sample اجرا نمیشود؟

  32. #32
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    همانطور که در پست شماره 28 هم گفتم اين موضوع فقط به بيان تازه ها ميپردازد و هيچگونه مسئوليتي درباره نحوه کارکرد برنامه هاي معرفي شده ندارد.
    در مرحله اول با خود سازنده و در مرحله دوم يک موضوع جديد براي مشکلتان (در صورتي که قبلا بحث نشده باشد) ايجاد کنيد.

    در آينده در صورت تکرار پاسخ ها پاک ميشوند.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  33. #33
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ويرايش 1.3 کلاس رايگان FoxyPreviewer ارائه شد
    http://weblogs.foxite.com/vfpimaging.../26/10127.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  34. #34
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    ترجمه راهنماي FoxTools را که مدت ها پيش نوشته بودم ، امروز به چشمم خورد و گفتم شايد بدرد کساني بخورد. اين ترجمه را در قسمت مقالات ميتوانيد در اينجا مشاهده کنيد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  35. #35
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    سخنرانان و مباحث کنفرانس ويژوال فاکس پرو Southwest Fox 2010 اعلام شد.امسال عناوين خيلي جالبي انتخاب شده است.
    http://www.swfox.net/sessions.aspx
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  36. #36
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    برنامه اي ديگر از صداي ويژوال فاکس پرو :بهبود کد و مصاحبه با سازنده PEM Editor
    http://akselsoft.libsyn.com/index.php?post_id=620658
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  37. #37
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    کتاب جديد با عنوان Making Sense of Sedna and SP2 منتشر شده و با قيمت 40 دلار ميتوانيد نسخه الکترونيکي آن را بخريد.
    http://www.hentzenwerke.com/catalog/makingsos.htm
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  38. #38
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    علاوه بر اينکه برنامه هاي خود را روي شبکه قابل دسترسي کنيد ، به کاربران اجازه دهيد روي اينترنت هم با آن کار کنند.محصول جديدي که ارائه شده است و متشکل از West Wind Web Connection , Prototype , ActiveWidgets است برنامه فاکس پرو شما را در هر جايي قابل اجرا مکيند.در سايتش دموي يک برنامه را ميبينيد و ميتوانيد با آن کار کنيد.
    http://www.foxlanweb.com/Main.php
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  39. #39
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    با اين برنامه شما ميتوانيد مترجم گوگل را در برنامه هاي ويژوال فاکس پرو خود جاي دهيد.در لينک زير دو لينک دانلود وجود دارد ، دومين لينک حاوي پروژه مثال کاملي است که براحتي قابل استفاده ميباشد.
    http://www.foxite.com/archives/0000264030.htm
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  40. #40
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: تازه ها

    لينک وبلاگ هاي مهم در موضوع ويژوال فاکس پرو همه در يک جا
    http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~BlogWatch
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •