نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از وب سرویس در ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    استفاده از وب سرویس در ASP.NET

    با سلام
    من این تاپیک را در بخش وب سرویس ها ایجاد کردم اما چون بازدید اون بخش کم هست و پاسخی نگرفتم و همینطور به علت اینکه راهی برای انتقال نبود دوباره در اینجا مطرح می کنم :

    من برای استفاده از امکان خرید پستی در سایتم قصد استفاده از وب سرویس ایران مارکت سنتر را دارم . اما در این زمینه کاملا مبتدی هستم . با راهنمایی هایی که جناب DelphiAssistant کردن وب سرویس را به پروژم اضافه کردم و یک نمونه از کلاس مورد نظر ایجاد کردم . اما مشکل در اینجا هست که موقع استفاده از متد ها به خطای زیر برخورد می کنم :
    The remote server returned an error: (401) Unauthorized. 


    و علت هم این هست که برای استفاده از وب سرویس باید یوزر و پسورد مورد نظر را وارد کنم اما نمی دونم کجا؟ البته کلاس مورد استفاده یک مشخصه یوزر و پسورد داره اما باز هم به همین ارور برخورد کردم .
    با بخش فنی ایران مارکت هم که تماس گرفتم شخصی که جواب داد گفت من asp کار نکردم !
    از دوستانی که در این زمینه کار کردن خواهش میکنم اگر امکانش هست این وب سرویس را امتحان کنن و منو راهنمایی کنن .

    توضیحات وب سرویس :
    آدرس WSDL سرویس وب خرید ایران مارکت سنتر : http://www.30ds.com/Webservice/wsdl.php

    نمونه کد php
    $option=array('login'=> "PanelUsername",'password'=> "WebServicePassword"); 

    $client = new SoapClient("http://www.30ds.com/Webservice/wsdl.php",$option);

    try{

    $response = $client->GetSendPrice(30000,200,51,8,0);

    $response = $client->RegisterOrder( "man" , "human" , "05111234567" , "05117654321" , "1234567" , "123456789" , "human@example.com" , "56789" , "mashhad" , "hello" ,"41" ,"14" ,"49^Windows Vista Home Edition^25000^100^1" , 0 );

    echo $response;

    }

    catch (SoapFault $sf) {

    echo $sf->faultcode."\n";

    echo $sf->faultstring."\n";

    }



    توضیحات کامل : http://30ds.com/Webservice/help

    اگر هم ممکنه با توجه به همین کد بگن در asp چطور باید به این وب سرویس متصل بشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: استفاده از وب سرویس در ASP.NET

    سوالمو کوتاهتر می کنم . چطور باید از یک وب سرویس که یوزر و پسورد میخواد استفاده کنم ؟

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: استفاده از وب سرویس در ASP.NET

    خوب بود تو همان تاپیک بحث رو دنبال میکردی. اینجا را ببین: http://www.codeproject.com/KB/cpp/au...bservices.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: استفاده از وب سرویس در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    خوب بود تو همان تاپیک بحث رو دنبال میکردی. اینجا را ببین: http://www.codeproject.com/KB/cpp/au...bservices.aspx
    می دونم اما چه کنم که کارم ضروریه و باید به هر دری بزنم تا به جواب برسم . باز هم ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •