صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 235

نام تاپیک: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    برنامه نويسي كار جالب و دوست داشتنيه.
    من از اول برنامه نويسي بلد نبودم تا اينكه وقتي وارد دوره كارداني (فكر كنم ترم 3 كاردانيم بود) تصميم گرفتم برم MCSD بخونم . اوايل برام خيلي درسها سنگين و گنگ بود ولي با فضل خدا بالاخره تونستم مدرك روشو بگيرم الان هم ترم آخر كارشناسي ارشد آي تي ام
    ** البته اين ها رو كه بهتون دارم ميگم به شما مربوط نميشه صرفا براي اين ميگم كه تجربه دارم نه اين كه بخوام مثلا ريا كنم **

    اگه بخواين كار برنامه نويسي انجام بديد ( و هنوز مبتدي هستيد ) به نظر من بهترين كار ممكن رو كرديد. علم الكترونيك روز به روز داره ايران رو فتح ميكنه و اين يك پيروزي بزرگيه.
    ولي اگه من به عقب بر ميگشتم از اول آي سي تي ميرفتم
    مقطع ديپلم: فني و حرفه اي (علوم كامپوتر)
    مقطع كارداني:يكي از واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي (نرم افزار - سخت افزار)
    مقطع كارشناسي : دانشگاه روزانه لرستان(نرم افزار)
    مقطع كارشناسي ارشد : خواجه نصير ( آي تي)
    و مدرك MCSD رو از آموزشكده بصير ونك (تهران) گرفتم و آزمون فاينال رو دبي امتحان دادم.

    ولي يه پيشنهاد دوستانه اگه ميتونيد يه تحقيق درمورد آي تي سي بكنيد و اگه مايل بوديد آي تي سي بريد.

  2. #162
    کاربر تازه وارد آواتار remove-me
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بین دو بال
    پست
    66

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    با سلام به همه دوستان گل.

    این بحث الان بیشتر از 1سال شده که ادامه پیدا کرده و اکثریت نظر دادن.
    منم می خوام نظرم رو بدم.
    من الان 17 سال سن دارم و از 12 سالگی کار جدی رو شروع کردم. رشتم هم تجربی بود و هیچ ربطی به برنامه نویسی نداشت. ولی راهی که انتخاب کردم راضیم.

    متاسفانه ما همه چیز رو از ایران می بینیم. نه این صحیح نیست. به قول سهراب سپهری هرجا هستم باشم، آسمان مال من است.
    ایراد اصلی از خود مابرنامه نویس هاست. چرا ما شرکتی مثل ماکروسافت یا اپل یا گوگل نداریم؟ در صورتی که این همه برنامه نویس و استعداد داریم. چرا هر نرم افزاری که تو قسمت سازندگانش می ریم دست کم 1 برنامه نویس با نام ایرانی پیدا می کنیم؟ چون ما تک تک هستیم و فقط جلو پامون رو می بینیم. و جایی نیست (تو ایران) که استعداد ها رو جمع کنه؟ از خودم نمی خوام تعریف کنم و واقعا تو این زمینه ضعیفم ولی الان شاغل هستم و شغلم هم برنامه نویسیست و برنامه ریزی کردم تا 5 سال آینده چنین شرکتی بزنم. شاید تا چندین سال اول جواب نده ولی مطمئنن به یه جایه خوب می رسونمش. مطمئنم چون به اطمینان خودم اعتماد دارم.
    موفق و سربلند باشید.

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    جایی نیست (تو ایران) که استعداد ها رو جمع کنه؟
    مشکل همینه که منتظریم تا استعدادها رو جمع کنن

  4. #164

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام بر همگي
    اين پرسيدن داره خيلي خوب هستيش

  5. #165

    Unhappy نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من 5 ساله که برنامه نویسم ولی هیچ خیری ازش ندیدم به جز انجام پروژه های دانشجویی سراغ برنامه نویسی تحت وب هم رفتم حتی طراحی سایت ولی هیچ کدوم خیری برای من نداشتن واقعا دارم ازش نا امید میشم
    آخه تو ایران اونم تو شهرای کوچیکش که نمیشه کار کرد!!!!!!!!!!!!

  6. #166
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    8

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    دنیا در برابر توست نه پشت سرت دنیا هر لحظه نو می شود چرا نباید از دنیا درس گرفت و نو شد هیچکس فکر نمی کرد روزی علم کامپیوتر به اینجا برسه تو هیمن ایران توس این 5 ساله اون قدر پیشرفت برنامه نویسی شده که حد نداره
    همین تازه شدن و به روز بودن برنامه نویسیه که من بهش علاقمند شدم .

  7. #167
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    ببینید مشکلات برنامه نویسی تمومی نداره بیشترشون رو از بیرون تحمیل میشه (کپی و....) ولی کمبود درامد رو هم از بیرون و هم از داخل بهمون تحمیل میشه حالا چطور . شرکت هایی دنبال برنامه اختصاصی میگردند به اجبار مجبور هستند با برنامه نویس صحبت کنن!!!!!!!!!! حالا برنامه نویس های قدیمی که حداقل چند سال توی کار هستند پیشنهاد اونها جواب داده و یه مبلغی رو پیشنهاد میکنن ( این مبلغ شامل هزینه های زندگی مهندس نرم افزار و هزینه تولید اونه ) حال دوستانی که تازه وارد جمع برنامه نویسا شدن ( سنگ بشم اگه قصد توهین داشته باشم ) چون هنوز مجرد هستن و هیچ هزینه ای رو ندارن با توجه به شور و شوق زیاد میان قیمت رو به 1/10 قیمت انجام میدن ( با سطح کیفی کاری نداریم ) حال برای کارفرما این سوال پیش میاد حالا که من میتونم با 1/10 قیمت انجام بدم چرا انجام ندم . پس در نتیجه کار به تازه کار میرسه . حالا بعد از چند سال تازه کار میشه کهنه کار و یه تازه کار همین بلا رو سرش میاره . همین چند روز پیش بود دوستی به من گفت فلان کار رو چند انجام میدی (یه سایت فروشگاه با امکانات خاص ) گفتم 700 تومن . اون یارو (دانشجو بود و تازه کار و کارش حتما از من بهتر بود ) گفت چه خبره من الان دارم یه اتوماسیون اداری تحت وب با امکانات خدا مینویسم برای فلان شرکت 600 تومن حالا خودتون قضاوت کنید شما با یه سرچ کوچیک میتونید ببینید که نرم افزارهای اتوماسون که یه بار نوشته شدن و 1000 نسخه فروخته میشن قیمت خورده 2.5 میلیون حالا دوستمون نشسته یه نسخه اختصاصی نوشته 600 تومن . آخه بری به کی بگی . حالا من رو متهم میکرد گرون کار میکنم . این کار باعث میشه سطح انتظار کارفرما ها بالا بره و انتظار داشته باشن همه چیز اینطوری ارزون باشه و بعد هم دوستان انتظار دارن با برنامه نویسی بتونن زندگی تشکیل بدن . بعضی وقت ها یاد داستان (از ماست که برماست )مرحوم جمالزاده میافتم خدا بیامرزدش

  8. #168

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    نقل قول نوشته شده توسط alawiala مشاهده تاپیک
    1-اگر زمان به عقب برمی گشت آیا باز هم برنامه نویس می شدید
    بله.
    2-فکر می کنید تا چه زمانی می توانید برنامه نویس باشید
    محدودیت خاصی نمیبینم.
    انسان میتونه هر فعالیت طبیعی ای رو به مدت نامحدود انجام بده.
    برنامه نویسی هم لزوما فرسودگی فیزیکی یا روحی خاصی نداره که محدودیت زمانی داشته باشه.
    این به شرایط محیط و فرد و خصوصیاتش بستگی داره که تا چه زمانی آدم کاری رو انجام بده. استثنایی درمورد برنامه نویسی درکار نیست. تازه برنامه نویسی فعالیت فیزیکی سنگین و فرسوده کننده و خطرناکی نداره و اگر ورزش کنید و از سلامتی خودتون با روشهای ساده و طبیعی، تنها نیازمند کمی همت و اراده، محافظت کنید، میتونید تا آخرین روز عمر هم بهش ادامه بدید.
    3-آیا به فکر تغییر شغل افتاده اید ؟ اگر بله چه شغلی را ادامه می دهید
    خیر.
    4-آیا آینده شغلی خود را درخشان می بینید
    درخشان از چه نظر؟ پول؟
    گذشته از نامعلوم بودن پاسخ، بنده به ثروتمند شدن فکر نمیکنم. بلکه به قدرتمند شدن فکر میکنم و قدرتمند شدن از نظر بنده در پول نیست، بلکه در قدرتهای اصیل و درونی مثل دانش و قدرت ذهن و جسم و روان و معنویت است.
    البته پول درحد ضرورت حیاتی لازم است؛ اما اول و آخر دست خداست (حداقل درمورد بنده!)؛ البته تلاش ما وظیفه و وسیله است و باید تاحدی که ممکن و معقول است انجام شود.
    بحث کردن دربارهء آینده هم چون نامعلوم است و تضمینی وجود ندارد و در کنترل کامل انسان نیست، بنظر بنده بی ارزش است. مهم استفاده از فرصت های زمان حال و تلاش کردن برای پیشرفت هرچه بیشتر و رسیدن به اهدافی است که درنظر داریم است. آینده تنها از این نظر معنا دارد که ما با توجه به این احتمال که میتوانیم در آینده به اهداف خودمان برسیم و این احتمال و ارزش هدفها آنقدر هست و فرصت امروز را داریم که تلاش کنیم، پس باید برای رسیدن بدان تلاش کنیم. این تنها کاری است که ما میتوانیم و بصورت طبیعی و منطقی و حتی با نگرش معنوی، باید انجام دهیم.
    حتی اگر به اهداف خود نرسیم، این تلاش همین فردای ما را بهتر از امروز ما میسازد. و نیز در آینده پشیمان نخواهیم بود که تلاش نکردیم و اگر میکردیم شاید موفق میشیدم. این پشیمانی خود دردی است!

    ضمنا وقتی انسان وقتی تلاش میکند، تلاش جدی و با همت کامل و دراز مدت، به این جملات میرسد:

    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم - موجیم که آسودگی ما عدم ماست
    ز نیرو بود مرد را راستی - ز سستی کژی زاید و کاستی

    البته منظور بنده از این جملات، اصرار و تلاش صرفا در یک شغل خاص برای کسب پول بیشتر نیست.
    منظور تلاش برای تعالی و تغییر سرنوشت خویش است.
    برای رسیدن به هر هدفی که داریم.
    انسان باید از فرصتها و نیروهای وجودی خودش تاحد ممکن استفاده کند.
    چون همیشه احتمال موفقیت و حتی معجزه وجود دارد.

    5-فکر می کنید تا سن باز نشستگی برنامه نویس خواهید ماند؟
    نمیدانم.
    اگر منظورتان از بازنشستگی این است که با شغل برنامه نویسی بازنشسته شویم، باید بگویم که همین الان هم شغل بنده برنامه نویسی نیست. اما برنامه نویس هستم، یا اینطور بگویم که شدیدا علاقمند هستم و همواره سعی میکنم بصورت جدی و تخصصی با تمام قوا و وقت بدان بپردازم.

  9. #169
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    پس به صورت کلی به این نتیجه میرسیم فقط دوستانی از کار برنامه نویسی راضی هستند که یا دانشجو و تازه کار باشند و یا به جز برنامه نویسی شغل دیگه ای داشته و به برنامه نویسی به چشم منبع درآمد نگاه نمی کنند .

  10. #170

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    چجوری میشه پست رو حذف کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : سه شنبه 28 دی 1389 در 11:27 صبح

  11. #171

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام خدمت شما دوستان گل
    شما اصلا كلا بايد عقيده خودتون رو نسبت به برنامه نويسي عوض كنيد
    درسته برنامه نويسي نمي تونه امنيت شغلي داشته باشه و براي همين نمي تونه منبع درآمد مستقيم ما باشه
    ولي اگه ما همگام با پيشرفت علم كامپيوتر جلو بريم و يك يده و برنامه جديد ارائه كنيم خوب مي تونيم درآمد خوبي كسب كنيم
    مي تونم يه مثال خيلي جالب بزنم يكي از دوستام يك برنامه حسابداري ساده براي يك تعاوني توي يك هفته نوشت و 345 نسخه از اون رو به تمام تعاوني ها توي اصفهان فروخت و الان هم از اونها ماهيانه مبلغي براي نگهداري نرم افزار مي گيره و الان درآمد خوبي داره
    پس به دنبال يك ايده جديد باشيد البته براي اين كار بايد كتاب هاي زيادي بخوني و علم خودت رو در اين زمينه گسترش بدي.........

  12. #172

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    به نظر من برنامه نویسی در آمد خوبی دارد، به شرط رعایت اصول زیر:

    کار بر روی یک ایده جدید و کاربردی + بازاریابی خوب = درآمد عالی

    من کسانی را دیده ام که دو ماه بر روی یک ایده نو کار کردند و الان زیر کولر می نشینند و برای یکدیگر جوک تعریف می کنند و هنوز هم با گذشت ماه ها از آن ایده نان می خورند...
    توجه داشته باشید که مواردی از این دست بسیار زیاد است. پیشنهاد می کنم که اگر مجانی هم که شده دوستان مدتی در یک شرکت درست و حسابی کار کنند تا بهتر با اینگونه مسائل آشنا شوند.

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    تا وقتي به باگ كامپايلر برخورد نكردين ، برنامه نويسي شغل خوبيه

  14. #174

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    ضمن تشکر از بحث جالب دوستان اینجانب بیست سال است که با برنامه نویسی اموراتم را می گذرونم و به کارم علاقه دارم و درجاهائیکه به مشکلی برخورد می کنم از فکری که میذارم و مشکل را حل می کنم لذت می برم آدم وقتی از کاری لذت ببره خسته نمیشه و کسانی که فکر می کنند شغلشون خسته کننده است حتما به اون شغل علاقه ندارند و هر روز از شاخه ای به شاخه دیگر می پرند و موفق هم نمیشوند.

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    فقط افرادی که به صورت تجربی برنامه نویسی رو یاد گرفتن و تازه همون رو هم خوب یاد نگرفتن به این نتیجه می‌رسن که نمی‌شه از برنامه نویسی پول خوبی در آورد در کل اگر توی هر زمینه‌ای به تخصص برسین توی زندگی بی شک از اون تخصص پول هم به دست خواهید آورد « بسته به تخصص و چیرگی شما توی اون زمینه داره »

    تا وقتي به باگ كامپايلر برخورد نكردين ، برنامه نويسي شغل خوبيه


    موفق باشید ./

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام
    برنامه نویسی خیلی خوبه ولی به شرطی که فرد برنامه نویس همیشه منطقی باشه برنامه نویسی در اصل ریاضیات منطق خیلی قوی میخواد من خودم از 13 سالگی با رذ6 کارم رو شروع کردم الان هم سی ++ کار میکنم تو این 6 سالی که به این رشته علاقه پیدا کردم و چندین پروژه واسه نهادهایی نوشتم متوجه شدم که برنامه نویسی خیلی خوبه خیلی پردرآمد هست به شرطی که مشتری هم خارجی باشه نه ایرانی چون ایرانی ها در اصل به چانه زدن اعتقاد قلبی دارن و این باعث میشه تا ارزش شغلی برنامه نویسی کاسته بشه شما توجه کنید ما اکتیو ایکس هایی که تو برنامه استفاده میکنیم گاهی تا 1 میلیون دلار هم میشن (البته یکیش رو نگفتم جمع گفتم) ولی ما میایی اون برنامه که اون قدر هزینه برداشتیم به قیمت خیلی کم در حد 1 ملیون و یا کمتر هم میفروشیم من افرادی دیدم که از بس مشتری نیست به خر کاری افتادن و برنامه هایی که میفروشن خیلی کم میدن مثلا دوستان خودم که با وی بی مینویسن میبینید 3 ماه وقط گذاشته نوشته اون وقط به 100 هزار تومن میفروشن و این خیلی خوب نیست

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    دوستان خودم که با وی بی مینویسن میبینید 3 ماه وقط گذاشته نوشته اون وقط به 100 هزار تومن میفروشن و این خیلی خوب نیست
    در واقع مشکل اصلی همین دوستان شما هستن. اگر کسی که برنامه می‌نویسه و سر رشته‌ای از بازار نداره مدعی باشه که من از پس همه چیز بر میام گند می‌زنه به همه چیز؛ چون همین افراد مدعی وقتی سر فروختن یه محصول دارن با یه بازاری « حالا هر شخصیتی از فرش فروش گرفته تا مدیرعامل یه شرکت تجاری » چونه می‌زنن اصلن متوجه نیستن که طرف داره سرشون رو محکم می‌کوبه به سقف پس دوستان اگر آشنا نیستن بازار رو خراب نکنن و با یه بازاریاب حرفه‌ای مشورت کنن یا مدیر فروش برای شرکت خودشون استخدام کنن موفق باشید./

  18. #178

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من بعد از چهار سال برنامه نویسی کردن از جمله c,C++‎,java,C#‎ هنوز 1000 تومان هم از کسی نگرفتم من فقط واسه عشق و حال کد می زنم و برنامه هایی که می نویسم حال می کنم.
    در مورد شغل برنامه نویسی در ایران: در واقع ما ایرانیا باید به فکر یه بیل گیتز برای خودمون باشیم تا ایران ما به جمع غولهای نرم افزاری جهان پیوند بخورد یعنی یک تیم 9 نفر را تبدیل کردن به یه تیم 100000 نفره پس باید سعی کرد تیمی کار کرد تا برنامه نویس موفقی شد. و نو اوری یادتون نره بقول دوستمون هر چیز جدیدی فردا کهنه می شه.

  19. #179

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من صحبت های تمام دوستان رو قبول دارم و هر کدوم به نوعی حق میگن ولی تمام این مشکلات از بی قانونی است اگه همین قانون کپی رایت تو ایران اجرا بشه بعد هر شرکت یا ارگانی مجیوره بنا به نیاز خود یه برنامه تهیه کنه اگه تمام دنیا قانون کپی رایت نباشه بعد نرم افزار متن باز معنی نداره تو ایران طرف برنامه حسابداری می خواد میره سر کوچه 1000 تومان میده یه سی دی رایت میکنه ولی توی کشورهای دیگه کلی باید پول بده معلومه توایران سودش کمی ولی هیچ تلاشی بدون مزد نیست مردم رو به خودتون محتاج کنید نه اینکه شما محتاج مردم باشید.

  20. #180
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    نقل قول نوشته شده توسط maisambidy مشاهده تاپیک
    من صحبت های تمام دوستان رو قبول دارم و هر کدوم به نوعی حق میگن ولی تمام این مشکلات از بی قانونی است اگه همین قانون کپی رایت تو ایران اجرا بشه بعد هر شرکت یا ارگانی مجیوره بنا به نیاز خود یه برنامه تهیه کنه اگه تمام دنیا قانون کپی رایت نباشه بعد نرم افزار متن باز معنی نداره تو ایران طرف برنامه حسابداری می خواد میره سر کوچه 1000 تومان میده یه سی دی رایت میکنه ولی توی کشورهای دیگه کلی باید پول بده معلومه توایران سودش کمی ولی هیچ تلاشی بدون مزد نیست مردم رو به خودتون محتاج کنید نه اینکه شما محتاج مردم باشید.
    اگر تو ایران قانون کپی رایت بود شما الان با خیال راحت از با استفاده از ویندوز هفتت به این سایت سر نمی‌زدی چون درآمد خودت یا پدرت بهت این اجازه رو نمی‌داد که یکی داشته باشی اگر قانون کپی رایت بود شما من و خیلی از دوستان دیگه هرگز متوجه نمی‌شدیم که چه دنیای لذت بخشی هست دنیای نرم افزار ؛ فوتوشاپ چی هست ویژوال استدیو چی هست تری‌دی‌مکس چه توانایی‌هایی داره با اتوکد چه نقشه‌ها که نمی‌شه کشید و ...
    پس بیایم به جای شعار دادن و منفی بودن سر همه چیز بگیم دمش گرم اگر از هر نظر دیگه آزادی نداریم حداقل از این یه نظر از همه مردم دنیا آزادتر هستیم.

    پ ن: البته امیدوارم که همه متوجه این موضوع بشیم که کسی به ما آزادی رو هدیه نمی‌کنه و خودمون باید به دستش بیاریم

    موفق باشید./

  21. #181

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    پس بیایم به جای شعار دادن و منفی بودن سر همه چیز بگیم دمش گرم اگر از هر نظر دیگه آزادی نداریم حداقل از این یه نظر از همه مردم دنیا آزادتر هستیم.
    موفق باشید./
    شما به استفاده غیر مجاز از یک نرم افزار میگی آزادی ؟ ولی من می گم دزدی.کسی که داره نرم افزار کرک شده استفاده می کنه در کشوری که قانون کپی رایت معنا نداره اسمش دزدی میشه و سر دسته دزد ها اون شرکتی هستش که این محصول رو دونه ای ۵۰۰ تومان میفروشه و روش هولوگرام هم میزنه میگه کپی بردای پیگرد قانونی دارد
    در مورد در آمد هم خوب بستگی داره شما تا چه سطح برنامه نویسی بالا میرید و آیا سطح اطلاعاتتون رو در حدی میبینید که بشه باهاش پول در آورد یا خیر
    من دوستی میشناسم زمانی که وارد بازار کار شد در مورد برنامه نویسی به زبان php دستور echo هم بلد نبود ولی کم کم با سعی تلاش خودش بدون اینکه حتی یک کتاب بخونه و یا یک ساعت کلاس بره یه برنامه نویس حرفه ای در مورد php شد و الان در ۳ شرکت برنامه نویسی می کنه و خیلی پیشنهاد ها رو هم رد می کنه.
    همه چیز بستگی به خود آدم داره.

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    شما به استفاده غیر مجاز از یک نرم افزار میگی آزادی ؟ ولی من می گم دزدی.
    امیدوارم که تا حالا دزدی نکرده باشی و در آینده‌هم به دزدی گرایش پیدا نکنی « من خودم یه مدت خیلی سال‌ها پیش به شدت دنبال گروه‌های اپن‌سورس بودم حتی یه مدت هم کلن ویندوز رو پاک کردم و لینوکس نصب کردم بعد از یه مدت به این نتجه رسیدم که اون نرم افزاری که دزدی محسوبش کردی شما رو استفاده کنم ولی در عوض اعصاب خودم رو راحت کنم » حالا بماند که اینا اینقدر از اموال و دارایی‌های ما بردن در طول تاریخ که اگر تا پایان عمرمون‌هم از این نرم افزارهاشون استفاده کنیم باز هم به جایی بر نخواهد خورد.

    کسی که داره نرم افزار کرک شده استفاده می کنه در کشوری که قانون کپی رایت معنا نداره اسمش دزدی میشه
    شتر مرغ را گفتند بار بردار گفت من مرغم گفتند پرواز کن گفت من شترم !
    خوب وقتی چیزی جزو قوانین مملکت نیست پس از کجا اثبات شد جرمه برای اون مملکت

    سر دسته دزد ها اون شرکتی هستش که این محصول رو دونه ای ۵۰۰ تومان میفروشه و روش هولوگرام هم میزنه میگه کپی بردای پیگرد قانونی دارد
    خوب و بدش رو کار ندارم ولی خدایش با فرغون خالی کردن همون 40 گیگابایت نرم افزار توی dvd و یه تیکه متن به هر کدومش چسبوندن و دسته بندی کردنش هم کار هر کسی نیست

    من دوستی میشناسم زمانی که وارد بازار کار شد در مورد برنامه نویسی به زبان php دستور echo هم بلد نبود ولی کم کم با سعی تلاش خودش بدون اینکه حتی یک کتاب بخونه و یا یک ساعت کلاس بره یه برنامه نویس حرفه ای در مورد php شد و الان در ۳ شرکت برنامه نویسی می کنه و خیلی پیشنهاد ها رو هم رد می کنه.
    رد کردن پیش‌نهاد رو که علتش رو قبلش گفتی ولی در کل به این دوستتون بفرمایید که یه زحمت بکشن طرح شگفت انگیزشون رو به چاپ برسونن تا دوستان خودشون رو نکشن برای رفتن به دانشگاه و کسب علم. بعد یه پرسشی هم از طرف من بپرسید -> من شنیده بودم حرفه‌ای‌ها یه جا کار می‌کنن به اندازه ده جا درآمد دارن شما چطور برای سه تا شرکت هم زمان برنامه نویسی می‌کنید و طریقه زمان بندی به چه سبکی هست البته اگر سکرت نیست

    همه چیز بستگی به خود آدم داره.
    این که البته
    كچلی را گفتند: چرا زلف نمی‌گذاری ؟ گفت : من از اين قرتی گری‌ها خوشم نمیاد !



    موفق باشید./

  23. #183

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام
    نمیدونم هدفت الان کل کل هستش یا چیز دیگه ولی به هر حال
    ببین عزیز ,من نمیدونم منظورت از اینکه خودت رو راحت کردی و عصبی بودی چیه ؟ که با کار با وین خودت رو راحت کردی.احتمالا منظورت این هستش که زیاد با لینوکس راحت نبودی و با ویندوز راحتی به هر حال این دیگه به سلیقه خودت مربوط میشه.
    همانطور که گفتم در کشور ما قانون کپی رایت معنا نداره ولی این دلیل بر این نمیشه که من و شما که کاملا با قوانین آشنا هستیم فرار کنیم از قانون و بگیم چون در ایران خلاف نیست پس منم انجام بدم شما داری زحمت یک گروه نرم افزاری رو به راحتی نقض می کنی و به ریششون هم می خندیو میگی: ((حالا بماند که اینا اینقدر از اموال و دارایی‌های ما بردن در طول تاریخ که اگر تا پایان عمرمون‌هم از این نرم افزارهاشون استفاده کنیم باز هم به جایی بر نخواهد خورد.))
    پس خودت رو ناراحت نکن که شرکت sun تحریمت می کنه گوگل تحریمت می کنه چون حقمونه تحریم باشیم.خیلی ببخشید ۲۴ ساعت در حال ادعا هستیم بعد تا یه بحث میوفته سریع میریم سراغ اینکه نرم افزار گرونه نمیدونم اله بله.
    در مورد شرکت هایی که در ایران نرم افزار های کرک شده رو بسته بندی می کنن می فروشن بنده صحبت خاصی ندارم چون همه چی مشخص هست.
    در مورد دوستم شما هرطور که دوست داری میتونی برداشت کنی حرف من رو می تونی تا صبح به حرف من بخندی میتونی هم فکر کنی دربارش. شما میتونی شخصا تشریف بیاری شرکت, من ایشون رو به شما نشون میدم تا باهاش صحبت کنید.کسی نگفت درس خوندن بده دانشگاه رفتن بده اتفاقا ایشون هم رشته و هم دانشگاهی بنده هستن و فوق العاده هم حرفه ای و همیشه هم دنبال علم بودن بنده گفتم ایشون php بلد نبودن و رفتن شرکت که کار برنامه نویسی سمت سرور با php انجام بدن.به این فرد روزی که رفت شرکت تست بده پروژه ای دادن بعد از ظهر که اومدن ایشون پروژه رو با کپی زدن از اینور اونر آماده کرد تحویل داد.ایشون منبع تمام چیز هایی که درphp میدونن سایت خود php هست و بس.
    همانطور که گفتم ایشون ۳ شرکت تشریف میبرن ۲ شرکت در مورد هاستینگ و طراحی وب هستش که یکیش برای خودشون هستش.و در یک شرکت هم کار نگه داری و توسعه نرم افزاری هستش که نوشتن و در نمایشگاه elecomp سال ۸۹ هم به نمایش گزاشتن.
    بنده به هیچ عنوان قصد کل کل با شما رو ندارم چیزی که می دونستم رو گفتم خودمم همیشه سعی می کنم تا جایی که میشه اورجینال کار کنم و سراغ کپی نرم گفتم تا جایی که نیایید بگید پس آهنگ خارجی دانلود نکن چون اگر در ایران اورجینالش بود من دانلود نمیکردم ;)
    آروزی موفقیت دارم برای شما

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    همانطور که گفتم در کشور ما قانون کپی رایت معنا نداره ولی این دلیل بر این نمیشه که من و شما که کاملا با قوانین آشنا هستیم فرار کنیم از قانون و بگیم چون در ایران خلاف نیست پس منم انجام بدم شما داری زحمت یک گروه نرم افزاری رو به راحتی نقض می کنی و به ریششون هم می خندیو میگی: ((حالا بماند که اینا اینقدر از اموال و دارایی‌های ما بردن در طول تاریخ که اگر تا پایان عمرمون‌هم از این نرم افزارهاشون استفاده کنیم باز هم به جایی بر نخواهد خورد.))
    من همیشه طبق قوانین محلی که توش زندگی می‌کنم جلو می‌رم « حالا همش هم نه ولی تا جایی که بشه » در مورد حرفی هم که زدم بهش معتقدم یه روز اون‌ها با کمال خونسردی خوردن و بردن حالا چرا ما خونسرد نباشیم وقتی به نفعمون هست>؟

    پس خودت رو ناراحت نکن که شرکت sun تحریمت می کنه گوگل تحریمت می کنه چون حقمونه تحریم باشیم.خیلی ببخشید ۲۴ ساعت در حال ادعا هستیم بعد تا یه بحث میوفته سریع میریم سراغ اینکه نرم افزار گرونه نمیدونم اله بله.
    اگر در مورد علت تحریم‌ها اطلاعات کامل نداری لازم نیست در موردش وارد بحث بشی همه چیز رو با هم قاطی نکن.

    ایشون php بلد نبودن و رفتن شرکت که کار برنامه نویسی سمت سرور با php انجام بدن.به این فرد روزی که رفت شرکت تست بده پروژه ای دادن بعد از ظهر که اومدن ایشون پروژه رو با کپی زدن از اینور اونر آماده کرد تحویل داد.
    منم دوتا فیلم فضانوردی دیدم اگر ناسا استخدام گذاشت شرکت می‌کنم خدا رو چه دیدی شاید استخدام شدم !!
    حالا دوست شما زرنگی کرد وارد شد بعدش چی تمام نیازهای شرکت مورد نظر رو با کپی پیست پاسخ می‌ده؟ اصلن این کدوم شرکت نرم افزاری بوده که نتونسته مچ یه متقلب رو بگیره مگه برنامه نویسی شرکت هرمی هست که با زبون بازی و ادا بشه کارمون رو جلو ببریم کد یه آدم ناشی داد می‌زنه که طرفش چی‌کاره بوده. اصلن مگه آدم مجبوره وقتی خودش شرکت داره شیش‌تا کار دیگه هم داره بره خودش و سابقه خودش رو برای گرفتن یه کار تازه که توش هم هیچ مهارتی تو اون لحظه نداره خراب کنه!!
    نکنه دوستتون همه کارهای شرکت رو می‌برده توی خونه که کسی متوجه نشده ایشون ضمن خدمت دارن برنامه نویسی رو یاد می‌گیرن در ضمن php هم که زیاد از ویزارد کمک نمی‌گیره که ایشون فعلن کار خودشون رو باهاش یه جورایی راه بندازن ««« پس شما یا اصلن در مورد کارمند بودن و برنامه نویسی برای یه شرکت اطلاعاتی نداری یا شنیده‌هات رو از یه نفر دیگه بدون فکر کردن بهش اومدی نقل کردی « مرد تا سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد » »»»

    به جای کش دادن این بحث بی فایده سعی کنید با منطق دیگران هم مثل منطق خودتون کنار بیاین و کار هر کسی رو به خودش واگذار کنید موفق باشید./

  25. #185

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    بنده دیگه صحبت خاصی با شما ندارم دوست عزیز همانطور که گفتم شما هرطور که دوست دارید می تونید حرف های من رو برداشت کنید.امیدوارم شما که در مورد برنامه نویسی اطلاعات خیلی بالایی دارید در یک شرکت بزرگ مشغول فعالیت بشید و ما هم که جوجه برنامه نویس هستیم امثال شما دست ما رو بگیرن ;)
    موفق باشید.

  26. #186
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    به عنوان یک برنامه نویس معتقدم که عدم وجود قانون کپی رایت در یک نگاه سطحی به نفع ماست و اگر عمیق نگاه کنیم کاملا به ضرر ماست..... ای کاش در ایران قانون کپی رایت وجود داشت..... آن گاه من به عنوان یک برنامه نویس حاضر بودم هزاران دلار بابت ابزارهایی که می خوام خرج کنم ولی یقین داشتم که اگر حرفی برای گفتن داشتم چنین برابر درآمد داشتم.....

    ضمنا در ایران متاسفانه شرکت های زیادی وجود دارند که نرم افزارهای کرک شده را به بازار عرضه می کنند. تازه مثلا افتخارشان این است: "یک میلیون دلار برنامه در چند DVD" واقعا برای این دوستان متاسفم و بابت شغل شریف دزدی به ایشان تبریک می گویم.... و یقین دارم که اگر صنعت نرم افزار در ایران قانون داشت حداقل به زندان محکوم می شدند.....

    امیدوارم بدانیم که مفهوم دزدی در دنیای مدرن بالارفتن از خانه دیگران نیست..... مصداق ها تغییر کرده اند وگرنه دزد زیاد است....

  27. #187
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    49

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    چطوري و از كجا ميشه ايده گرفت؟سايتي ،مكاني ،...
    واسه كسي كه برنامه نويسي بلده اما نمي دونه كجا كار هست كه انجام بده و چطوري علمش رو تبديل به پول كنه

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من هم فکر میکنم یک بار توی همین تاپیک گفتم که کپیرایت چرا مفیده.

    فکر کنید کپیرایت نیست:
    میشه همین لجنزاری که هست.

    فکر کنید کپیرایت هست:
    وقتی دانشجو میره دانشگاه براش کلاس VB.Net نمیزارن.بهش میگن GCC .میگن هر چی تو GCC هست برو باهاش حال کن.
    بعد که میاد بیرون برنامه چرتی پرتی نمینویسه.بازار رو خراب نمیکنه و وقتی یک برنامه نویس ه با قابل و کامل و بدرد بخور شد میره پول هاش رو دسته میکنه میزاره روی هم یک عدد IDE برای خودش میخره.
    و وقتی هم برنامه هاش رو میخواد بفروشه حساب میکنه که یک ست کامل OS + IDE + Compiler + DBMS + Debugger + Library + Framework + Decompiler + صد تا چیز دیگه که نیاز داره پولش بیشتر از ۱۰۰ هزار تومانه.
    و اون موقع است که چیزهایی مثل قیمت و اوپن سورس و کپیرایت و قانون معنی پیدا میکنه و اون موقع است که جنس آشغالی تولید نمیشه, نرمافزار ها پشتیبانی دارند و پشتیبانی پولی هم دارند.
    بعد وضع شما خوب میشه.وضع من خوب میشه.و اقتصاد یک تکانی میخوره.
    فکر میکنید یکی از علت های اصلی افت اقتصاد ایران همین نیست؟اگر اون دانشجو مثل بچه آدم درس بخونه فکر میکنید اینطوری میشه؟
    واقعاْ اگر دانشحوهای ما از این خواب بیدار بشن فکر میکنید باز هم این رشته این همه شلوغ میشه؟
    یک بار این پست من رو در نظر بگیرید و نظرات دوستان رو بخونید و ببینید به این حقیقت میرسید که تمام این مشکلات از نبود کپیرایت به وحود اومدن یا نه؟امتحانش ضرر نداره.۱۰ دقیقه وقت بزارید و یلاخره این تصمیم رو بگیرید.
    سعی کنید ریشه ای فکر کنید.
    اول ویندوز رو حذف کیند.و با یک سیستم عامل مثل لینوکس یا مک عوض کنید.
    بعد آفیس مایکروسافت رو با openoffice عوض کنید.
    visual studio هم که خودتون بهتز از من میدونید چند تا جایگزین داره.

    بعد دوباره به زندگی اشیایی که اطرافتونه نگاه کنید و فکر کنید که اگر این تغییرات انجام شده بود چقدر خوب بود؟
    و الان چقدر دیره و هر لحظه چقدر بدتر میشه.

  29. #189
    کاربر دائمی آواتار mas'oud
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    تقریبا همه نظرات رو خوندم، به معنای واقعی گرانبها بودند، شاید چند سال زمان میخواست تا این همه نکته زندگی یاد بگیرم. از همه متشکرم و لذت می برم که دوستانی با این سطح فرهنگ دارم.
    من به این نتایج رسیدم، حتما بخونید شاید برای شما هم جالب باشد:
    1.برنامه نویسی شغل هست ولی نباید شغل ثابتی باشه، یعنی بالاخره باید پیشرفت کرد. مثالی میزینم: کارمند یک بانک را فرض کنید که در ابتدا پشت باجه میشینه، چند سال بعد میشه معاون شعبه، بعدش رئیس شعبه و ....یا کشاورزی که ابتدا رعیت یک اربابه، بعد برای خودش زمین کوچکی میخرد، زمینش را گسترش میدهد، باغدار میشود، وسائل کشاورزی میخرد، دامداری میزند، رعیت و کارگر استخدام میکند، و بالاخره خودش ارباب میشود.
    2.به فکر این نباشیم که چیزی را بسازیم که قبلا نمونه اش بوده، حداقل بهتر از آن را بسازیم، شاید در 10 سال پیش به برنامه های مدریت دانلود نیازی احساس نمی شد ولی الان چه؟ نمونه های دیگری هم هستند، وضعیت فعلی هم همینگونه است، باید دنبال چیزی بود که در آینده حرفی برای گفتن داشته باشد.
    3.برای برنامه خود احترام قائل شوید! قسمت مهمی از عمرتان را صرف آن کرده اید، آن را بی ارزش جلوه ندهید. ارزش ....
    4.برای مشتری هم احترام قائل شوید و با او طوری صحبت کنید که برای شما احترام قائل شود.عمق قضیه و زحمتی که کشیده اید را برایش توضیح دهید. یه جایی خوندم: برنامه نویسان بالاترن ضریب هوشی را دارند.
    5. این ها که با گذروندن چند دوره وارد بازار شدن ماندگار نخواهند بود.تو بازار همیشه قدرتمند ها ماندگار هستند. باید زحمت کشید. در این راه حتما شکستهای تلخی وجود خواهد داشت. نگران این جمله هم نشیم«دست زیاد شده»، همه مشاغل این معضل را دارند. اصلا معضل نیست یک حقیقته، مگر من می توانم برای 70 میلیون نفر برنامه بنویسم؟
    6.میگن این رشته تو آمریکا تکه ولی تو ایران ........ خب یکی بگه آمریکا رو کی ساخت؟ همون مردمش، ما هم باید روی پای خودمون بایستیم. من موندم چرا زرتی میگن آمریکا!!؟؟ خوب یکبار بگید ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، سوییس .... آیا این کشور ها توان مقابله با آمریکا رو دارن؟ اصلا آمریکا که کشور نیست! محلی است برای تجمع دانشمندان دنیا! هرچی مخه میره اونجا فقط هم مخهای ایران نیستن.
    7.در طول تحصیل یابرنامه نویسی، سراغ علوم دیگر ولی مرتبط هم بروید. مثلا مدیریت پروژه یا اقتصاد.
    8.فقط چسبیدیم به برنامه های مالی و حسابداری!!!! مگه نمیشه پلیر ساخت؟ مگه نمیشه آفیس ساخت .....
    9.تحقیق کنیم، و نیاز بازار را بسنجیم.
    10.مگه بقیه رشته ها چه چور بازار کاری دارن که ما حسرت اونو میخوریم؟! اعتماد به نفس داشته بایم، ما بهترین رشته دنیا را انتخاب کرده ایم.
    یه چیزی هم میگم خداوکیلی برای تعریف از خودم نیست:
    چند روز پیش برای شرکت در جشنواره خوارزمی اقدام کردم، از آنجایی که ثبت نامش اینترنتی بود ماهم سری به سایتش زدیم .... خدا نصیبتان نکند!! حالتان از اینترفیس و امکانات سایت ثبت نام بهم می خورد!!! بدون اغراق میتوانم در عرض یک هفته چیزی صد برابر اون بهتر رو طراحی کنم(aspx)
    نکته آخر و مهمترین نکته:
    قانون زمانی ارزش خودشو نشون میده که برای همه باشه،موفقیت محصول داخلی، در گرو حمایت از محصول خارجی نیز هست.

  30. #190
    کاربر تازه وارد آواتار code_baz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    پس بیایم به جای شعار دادن و منفی بودن سر همه چیز بگیم دمش گرم اگر از هر نظر دیگه آزادی نداریم حداقل از این یه نظر از همه مردم دنیا آزادتر هستیم.
    خدا رو شکر از این نظر آزادی داریم ولی فقط یه کمی صنعت نرمافزارمون رو ویران کرده(با فرض این که ما صنعت نرمافزار داریم یا داشتیم) و باعث شده که متخصصان نرمافزار ما با این همه دانش و لیاقت (اکثرا) محدود به نرمافزارهای حسابداری و غیره بشن .البته یه عده معدودی وضعیت مناسبی دارن.

    گر تو ایران قانون کپی رایت بود شما الان با خیال راحت از با استفاده از ویندوز هفتت به این سایت سر نمی‌زدی چون درآمد خودت یا پدرت بهت این اجازه رو نمی‌داد که یکی داشته باشی اگر قانون کپی رایت بود شما من و خیلی از دوستان دیگه هرگز متوجه نمی‌شدیم که چه دنیای لذت بخشی هست دنیای نرم افزار ؛ فوتوشاپ چی هست ویژوال استدیو چی هست تری‌دی‌مکس چه توانایی‌هایی داره با اتوکد چه نقشه‌ها که نمی‌شه کشید و ...
    اگه opensource نبود شما و دوستانتان هیچ وقت متوجه نمیشدید php یعنی چه python یعنی چه
    pdf یعنی چه جاوا یعنی چه wordpress یعنی چه wikipedia یعنی چه ...!

  31. #191

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    دوستان عزيز من كار برنامه نويسي حرفه اي تو ايران خيلي خوبه ولي خداييش شما در نظر بگيريد كه پروژهايي كه تو ايران خوب بابتش پول ميدن اكثرا سازمان هاي دولتي يانيمه دولتي اند .. حالا شما فك مي كنيد ميان پروژه رو ميدن دودستي ميدن به ما و ميگن اينم ٢٠٠٠٠٠٠٠ ميليون!!!!!؟؟؟؟؟ يا ميدن به پسرخاله شون و دوستا شون و .... واسه همينه كه بعضي ها تو اين كار نا أميد مي شن.. چون ممكنه امثال اين پروژه ها به واسطه روابط بيافته دست يكي از همين جوجه كد نويسا ....

  32. #192
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام ! رشته من مهندسی برق - گرایش مخابرات هست و کارم هم در همین ارتباطه ولی الان یک سال هست که موقعیتی پیش اومد تا با VC++‎MFC برنامه نویسی کنم و این اواخر در سطح متوسط شایدم به بالا دارم به قول دوستان کد میزنم.(البته چون بیس کامپیوتریم قوی بود و قبلا با پاسکال هم برنامه نوشته بودم و به مفاهیم برنامه نویسی جدید آشنا بودم و از همه مهمتر یک استادکار همیشه کنارم هست، یکساله تونستم یه کارایی بکنم وگرنه عمرا یکساله بشه )
    من بعد از دو روز مطالعه طاقت فرسا !!! تقریبا همه پستها رو خوندم (خیلی تاپیک خوبی هستش ) از شباهت بحثهای اینجا و صحبتهایی که برای انتخاب رشته و گرایش در دانشگاه و بعدش برای پیدا کردن کار در رشته خودم می شد ، بیشتر برام روشن شد که آسمون همه جای دنیا و برای همه همین رنگه ولی هر کسی بسته به نوع نگاهش و زمان نگاهش و توان نگاهش و ... شاید یه رنگ دیگه ببینه .
    وقتی متن رو می خوندم یه جاهایی انگار خودم بودم که متن رو نوشتم ! یه جاهایی از اونایی که نادونسته دارن امید رو از عده ای دیگه می گیرن بیزار می شدم (منظورم اون دوستانی که داشتن تجربیات خودشون ویا خطرات راه رو اطلاع می دادن نیست) چون یادم میومد که خودم یکی از اونا بودم و دید بسیار بد ، یاس و نومیدی من نسبت به بازار کار در رشته خودم که حاصل مصاحبت با دوستان کم تجربه و منفی بود باعث شد ، موقعیتها و موفقیهای حتمی رو بخاطر دید منفی نبینم و از دست بدم. خدارو شکر بعد از فهمیدن این مطلب تلاش کردم و دوباره موقعیتم رو به عنوان مهندس مخابرات تثبیت کردم .اگر چه وضعیت شغلیم بد نیست ولی نمی تونم ندیده بگیرم که اگر ابتدای راه با افراد با تجربه و مثبت مشاوره کرده بودم الان به راحتی دوبرابر موقعیت فعلیم رضایت شخصی و شغلی و در آمد می داشتم. در مورد اینکه صد در صد مقصر خودم هستم بحثی ندارم چون اشتباه تصمیم گرفتم و به صحبتهای اونا تن دادم خوب اینم نتیجشه ولی بخاطر زخمی که دارم به دوستانی که ابتدای راه هستن از روی تجربه توصیه می کنم اگر به برنامه نویسی علاقه دارن حتما و حتما دنبال مشاوران مثبت و با تجربه بگردن و مطمئن باشن بهترینها همیشه خواهان دارند در هر رشته و هرجا که باشن ولی این رو هم مطمئن باشن بهترین بودن زحمت داره و زمان میبره (خود این با علاقه و ایمان به نتیجه لذت بخش می شه) و بدونید در آمد اکثر رشتها مهندسی تصاعدی بالا میره و ممکنه اولش حتی با صفر شروع بشه ولی هر چی با تجربه تر و Update تر در آمد ، تصاعدی بیشتر .
    یک چیز خیلی خوبی که این تاپیک داره اینه که هر کدوم از دوستان طبیعتا مسئله رو از دید خودشون شرح دادن و همین باعث شده خوانندگان این تاپیک ارزشمند، دید تقریبا 3D ! از مسئله پیدا کنند.
    یه اتفاق خیلی جالبی هم که افتاده اینه که جزء معدود بحثهایی هست که تقریبا در عین تقابل ، تفاهم پیشه کردند و در نتیجه هر خواننده ای بعد از مطالعه احساس میکنه چیزی بهش اضافه شده که ارزش اون اگه نگیم یه عمره می تونیم بگیم حداقل چند سال آدم رو جلو میندازه.
    راجع به خودم باید بگم ... علاقه شدید من به بازیهای رایانه ای در دوران راهنمایی (سال 69-70) ، منو به وادی کار با کامپیوترهای 186 که در اون زمان فقط باهاش میشد تایپ کرد و یا برنامه نوشت و یا بازی کرد ( اونم با دیسکتهای نرم 5 اینچی 512kbyte) کشوند و اون دوران با PE2 , بیسیک و پاسکال برنامه می نوشتیم که ک م م بگیره ب م م بگیره و ... و چه لذتی داشت واقعا .... علاقم به ارتباطات رادیویی منو به رشته مخابرات کشوند ولی نتونستم کامپیوتر رو کنار بگذارم . هرچند حرفه ای برنامه نویسی نمی کردم ولی اخبار و تکنولژیهای جدید رو دنبال می کردم و هر وقت زمان داشتم یک ویژوال استودیو نصب می کردم شده یه Hello word می نوشتم ولی آرزوش به دلم مونده بود که یه کد درست و حسابی بنویسم تا این که سال گذشته ،تو شرکتی که درش کار می کردم به شکل باورنکردنی ای موقعیتی پیش اومد که هم نیاز به علم مخابراتی داشت هم برنامه نویسی و من قاپیدمش چون فقط من بودم که هم تاحدی برنامه نویسی می دونست و هم به مخابرات وارد بود. باید بگم قبلش گاهی پشیمون بودم از اینکه وقتم رو به جای پیشرفت در کارم به کامپیوتر و برنامه نویسی گذرونده بودم ولی بعدش پشیمون شدم که چرا دوران دانشجویی که وقت بیشتر داشتم به جای پرداختن به علاقه هایم دل به یاس و نومیدی دادم و تصاعدی عقب افتادم.
    خیلی شد فکر نمی کردم اینقدر تایپ کنم .
    موفق باشید و به کمتر از اون خودتونو راضی نکنید.

  33. #193

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من از خوندن پستها متوجه شدم رضایت شغلی برنامه نویس ها رابطه مستقیمی با محل سکونت شخص دارد:

    >> >>تهران >یزد> اصفهان = قم> قزوین = اردبیل> تبریز>>>>>دزفول! >>>> >>

    البته اگر مشهدی ها هم نظر می دادند آنرا در بین یزد و اصفهان می گذاشتم.
    این نظر شخصی خودم بود نه سازمان آمار

    با شدت میری تهران و بعد حرکت میکنی
    دوست عزیز شما هنوز تفاوت علامت بزرگتر و کوچکتر رو بلد نیستی و OffToppic میزنی
    ها ای که گفتی ای یعنی چه ؟
    یعنی نیم ساعت وقت گذاشتم و دیدم اغلب کسانی که ساکن تهران هستند راضی تر از اونایین که مثل شما ....ی هستند. شک ندارم فقط پست من رو خوندی که نظر دادی برات متاسفم.
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : چهارشنبه 16 آذر 1390 در 22:32 عصر دلیل: ندادن Off Toppic مثل بعضیا

  34. #194
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    من از خوندن پستها متوجه شدم رضایت شغلی برنامه نویس ها رابطه مستقیمی با محل سکونت شخص دارد:

    >> >>تهران >یزد> اصفهان = قم> قزوین = اردبیل> تبریز>>>>>دزفول! >>>> >>

    البته اگر مشهدی ها هم نظر می دادند آنرا در بین یزد و اصفهان می گذاشتم.
    ها ای که گفتی ای یعنی چه ؟
    یعنی اگرخندون و شنگول باشی با شدت میری تهران و بعد حرکت میکنی به طرف یزد و میری اصفهان؛ حالا اگر همون خندون باشی شنگول هم باشی و توی قم هم باشی و بعدش بری قزوین این دقیقن برابر حالت قبلی می‌شه؟ حالا از اون مهم‌تر اگر توی اردبیل باشی و بری تبریز بعدش با سرعت بری دزفول یهو حالت گرفته می‌شه استرس پیدا می‌کنی و اعصابت به هم می‌زیزه

    این نظر شخصی خودم بود نه سازمان آمار
    البته شما خودشه ناراحت نکن کلن وقتی این نظر رو خوندم یاد همون اداره آمار افتادم

    پی‌ نوشت 1 : برای این که آف تاپیک زیاد نشه و کل کل هم ایجاد نشه بله فهمیدم منظورتون سطح رضایت مردم هر شهر بود به ترتیب از بالا به پایین « برم یکی رو پیدا کنم برام اسفند دود کنه »

    پی نوشت 2 : برای شاد شدن بچه‌های گل مشهد که توی آمار نبودن هم یه کپی پیست از صفر مطلق :

    موره میبینی که شر و با صفایوم *** بچه محله امام رضایوم
    زلزلیوم حادثیوم بلایوم *** بچه محله امام رضایوم
    هر روز جمعه دلومه مبندوم *** به پینجله طلا و ورمگردوم
    کار و بارم ردیفه با خدایوم *** بچه محله امام رضایوم
    به مو بگو بیا به قله قاف *** اصلا مو ره بیزر همونجه علاف!
    قرار مرار هر چی بیگی مو پایوم *** بچه محله امام رضایوم
    دروغ ، مروغ نیست مییون ما باهم *** الان به عنوان مثال تو حرم
    چند روزه که تو نخ کفترایوم *** بچه محله امام رضایوم
    چشم موره گیریفته چنتا کفتر *** گفته خودش: چنتاشه خواستی وردر
    الان دروم خادماره مپایوم *** بچه محله امام رضایوم
    کفتراره که بردم از روگنبد *** مرم مو واز تونخ رفت وآمد
    تو نخشه او گنبد طلایوم *** بچه محله امام رضایوم
    گنبده نصب شب مده به دستم *** او گفته: هر وقت که بییی مو هستوم
    مویم که قانع و بی ادعایوم *** بچه محله امام رضایوم
    وخته میبینم توی عالم همه *** ازش میگیرن و مگن واز کمه
    گنبدشه اگر بده رضایوم *** بچه محله امام رضایوم
    گنبد و ممبد نموخوام باصفا *** سی ساله پای سفره ای آقا
    منتظر یک ژتون غذایوم *** بچه محله امام رضایوم

    شاد و پیروز باشید./

  35. #195
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    همیشه از برنامه نویس بودن راضی بودم چون هر روز دارم معما حل میکنم و یه مساله ریاضی وار رو حل میکنم.. توی زندگیم مشکلاتم رو اصولی تر حل میکنم و ذهنم هر روز خلاق تر و ورزیده تر میشه..
    اما.. حالا بعد از 7 سال برنامه نویسی فکر میکنم باید کاری پایه ای تر و عمیق تر از برنامه نویسی صرف مثل کارهای تحقیقاتی دانشگاهی انجام بدم.. نمیگم به ته برنامه نویسی رسیدم , نه .. اما فکر میکنم در حال حاضر به مدت 1 سال هست که با اینکه در پروژه های خیلی بزرگ و در شرکت بزرگی کار میکنم , کارم تکراری شده و به ندرت کار جدیدی انجام میدم هر چند همه زورم رو در این مدت هم زدم که تا جای ممکن خلاقیت به خرج بدم اما شاید دیگه وقتش هست که کمی بیشتر در عمق مطالعه آکادمیک داشته باشم.
    موفق باشی

  36. #196
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    ساکن ارومیه
    پست
    85

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    من به این سئوال نمی تونم پاسخ واضحی بدم.
    از یه طرف اگه بدون درنظر گرفتن شرایط جانبی بخوام نظر بدم ( یعنی در بالاترین سطح ممکن برنامه نویسی) من واقعا برنامه نویس نیستم. من الان 4 سال هست که دارم در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنم. فوقش قواعد نگارشی دو تا زبون (++C و #C) ، کار اولیه با چندتا تکنولوژی مثل ASP.NET و Silverlight ، و مواردی مثل CSS و javascript و html که لازمه کار web base هست رو بلدم و الان دارم با ASP.NET MVC سروکله میزنم که اون رو هم در همین حدود! یادبگیرم احتمالا!!.
    من حتی در حد همین ایران هم چیزی نیستم. خیلی ها که وبلاگ هاشون رو دنبال میکنم مثل آقای وحید نصیری و می بینم که اصلا من دانش و اطلاعاتی ندارم. علتش رو هم احتمالا می دونم. من هیچوقت توی یه شرکت بزرگ کار نکردم. با افراد با تجربه و با دانش کار نکردم. هرجا موردی بوده مجبور شدم خودم برم دنبالش و بعد که به نتیجه رسیدم به دیگران انتقال بدم. اینطور موقع ها می بینم که چقدر فرق میکرد که یه نفر با تجربه مسیر درست رو بهم نشون میداد.
    اینقدر مباحث گسترده هستش که خیلی سخته یه نفر تنها بخواد مسلط باشه. حتی توی یه مورد خاص. مثلا همین ASP.NET می تونه بحث طراحی گرافیکی داشته باشه، بحث امنیت داشته باشه، بحث اصول مهندسی نرم افزار ،امنیت پایگاه داده و ...
    بنابراین به خودم میگم : چرا انتظارت زیاده؟ چی بلدی؟ چیکار کردی؟ چه کار بزرگی انجام دادی که می خوای پول به دست بیاری؟ این کارایی که تو میکنی و این چیزی که تو بلدی خیلی پیش پا افتاده هستش و ..

    اما....

    از طرف دیگه اگه بخوام شرایط جانبی رو در نظر بگیرم، بعضی وقتا به نظرم خیلی دردناک هستش. من الان با کسایی هم رده هستم، از نظر کاری و پولی و ... که خیلی از اصول ابتدایی و اولیه رو نمی دونن. حتی ممکنه برنامه! web base بنویسن ولی ندونن چی داره سمت client اجرا میشه و چی سمت server. اصلا پیگیر مطالب روز نیستن. از تکنولوژی های جدید خبر ندارن، از ویژگی هر تکنولوژی. اینکه هرکدوم به درد چه کاری میخوره و ...
    در حالیکه انصافا من با همه ضعفی که دارم، خیلی پیگیر مطالب هستم، ebook در مورد مطالبی که می خونم و هر روز یه لیست از وبلاگ ها ( ایرانی و خارجی) رو بررسی میکنم و ...
    کار هم کم انجام ندادم. هم وبسایت هم web base application .
    حالا غیر از همکارای خودمون... من وقتی خودم رو با افراد دیگه در مشاغل دیگه مقایسه میکنم هم نتایج نامناسبی میگیرم. میدونم که هرکاری سختی های خودش رو داره. اما من می خوام در مورد هزینه- فایده صحبت کنم.
    مثلا یه شغل عادی رو میگم. آرایشگاه مردونه. از صدها سال قبل بوده و احتمالا تا صدها سال بعد هم خواهد بود. من که یه آرایشگاه معمولی میرم و فقط موهام رو کوتاه میکنم، نه اصلاح صورت،نه مدل خاص و نه... حداکثر 15 دقیقه کارم طول میکشه 3500 پول میدم. وقتی که هم تو صف انتظار ایشون هستم، می تونم حدس بزنم که در روز چندتا مشتری دارن. البته اگه اشتباه نکنم نرخ رسمی اصلاح موی سر از طرف صنف!! 5000 تومان هستش!!!.
    حالا به نظر شما این بحث هایی که من در مورد کار خودم دارم، این آقا هم داره؟ یادگیری تخصص ایشون چقدر طول کشیده. اگه به اندازه ای که من کار کردم(4 سال ) کار کنه احتملا می تونه به همچین درآمدی برسه دیگه درسته؟ هرچند من فکر میکنم با زمان کمتری هم میشه.ایشون نیاز به بازاریابی دارن؟ نیاز به پشتیبانی دارن؟ نیاز دارن درحالیکه ارتباط کشورشون با دنیا قطعه به علم روز دنیا برسن؟ آیا وقتی کاری انجام میشه پول رو 6 ماه بعد میگیرن؟

    من مطالب دوستان رو هم خوندم. اینکه باید ایده و نوآوری داشت قبول. اینکه بیل گیتس و زوکربرگ و ... با کار عادی میلیاردر نشدن قبول. ولی اصلا کی داره در مورد میلیاردر شدن بحث میکنه؟ واقعا انتظار زیادیه من که تحصیلات مرتبط توی دانشگاه سراسری دارم، چند سال تجربه کاری دارم، حداکثر تلاش خودم رو دارم که خودم رو ارتقا بدم و ... از یه امنیت و آرامش فکری برخوردار باشم؟ من بحث ماشین بنز و bmw رو ندارم. من بحث نیازهای عادی زندگی رو میکنم. مسکن،پوشاک،تفریح ساده و ...

    اصل مطلب اینه
    به نظر من آدما باید متناسب با تلاش و کوششی که میکنن درآمد داشته باشن. توی هیچ جامعه ای همه میلیونر نیستن. آدم سطح بالا هست، متوسط هست، ضعیف هم هست. هر کسی به اندازه خودش. باید بین سطوح مختلف تفاوت وجود داشته باشه. اینطوری میشه که آدما انگیزه پیدا میکنن. بالایی ها برای حفظ موقعیت خودشون. پایینی ها برای رسیدن به درجات بالاتر

  37. #197

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام
    من تازه عضو شدم، وقتی میخواستم عضو بشم حس کردم اینجا یه چیز دیگه اس برادرم اینجا رو به من معرفی کرد،
    حالا که این (مقاله) بیست صفحه ای رو خوندم مطمئن شدم که اینجا یه چیز دیگه اس اخه کلی یاد گرفتم، یاد گرفتم مهمه نیاز بازار رو خوب بشناسی، مهمه گروهی کار کردن و.....
    خیلی گیزها یاد گرفتم منتها اومده بودم یه چیز دیگه یاد بگیرم کاش راجع به بحث درامد شفاف تر صحبت میکردید و کاش اونهایی که میگفتند درامدم کافیه میگفتند حدودا چه میزان درامدی دارند و این درامد رو از شرکت های دولتی دارند یا نه
    با این حال یادم نمیاد راجع به یک رشته اینقدر در یک روز اموخته باشم، الحق این سایت کاربران فعالی داره

  38. #198
    کاربر جدید آواتار nasawish
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    گرمی
    پست
    14

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    به نظر من باید گروهی برنامه نویسی کرد.کار هم براش هست.استاد ما خیلی پروژه میگیره.خودش میگه من نمی رسم وقتشو ندارم.یکی هم پیدا نمیشه بدم بنویسه.میگه پولش هم خوبه.

  39. #199

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    کاش اونهایی که میگفتند درامدم کافیه میگفتند حدودا چه میزان درامدی دارند و این درامد رو از شرکت های دولتی دارند یا نه
    آمار متوسط میزان درآمد متخصصان دات نت در ایران

  40. #200

    نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

    سلام
    این آمار درآمد و که دیدم به خودم گفتم حاضری در آینده برای ماهی 600 تومن کار کنی ؟ حتی به دو برابر هم راضی نمیشم . آخه 400 تومن و 600 تومن و که به یه کارمند خیلی ساده میدن نه من که روزانه ده ساعت کار می کنم پای کامپیوترم و مطالعه می کنم و وبلاگ می خونم و مقاله دانلود می کنم . خشکی چشم دارم کتفم مشکل داره و ... ( اما برخی از این مشکلات رو یه راننده ساده هم داره و ثروت حاصل فکر خلاق هست نه کتف ناراحت ! )

    اما به صرف خوندن مقاله من به درآمد معقول که سطح رفاه من رو بالا ببره می رسم ؟

    به هیچ وجه . بلکه من با تفکر در زمینه کسب درآمد و یادگیری روش های اون هست که به این درآمدها دست پیدا می کنم . ( یه بحث اون خلاقیت هست ... )

    ما الان داریم به برخی دوستان در بعضی جاها میگیم آقا بیا آموزش آنلاین بده . تو اتاقت مثلا از ده نفر جلسه ایی باز هم مثلا ده تومن بگیری بشه یه ساعت صدهزار تومن کمه ؟

    خب انجام نمیده .

    من کسانی رو در وب می شناسم که از نظر تخصصی یک دهم بچه های برخی از فروم ها در اون رشته کاری تخصص ندارن اما روش کسب درآمد بلدند شاید سالیانه میلیون ها تومن درآمدشون هست .

    پس فقط مقاله خوندن کافی نیست .

    بعضی ها رو می بینم در زمینه مثلا وب خیلی قوی هست و دانش فنی بالا . میرم ببینم آیا خلاقیتی هم به خرج داده ؟ وب سایتی تاسیس کرده که درآمد زا باشه ؟

    تونسته در این زمینه ها کاری انجام بده ؟ تو امضاش یا پروفایلش چیزی هست ؟ که متاسفانه هیچی پیدا نمی کنم !!!

    تو این چند ماه گذشته که شروع به مطالعه و برنامه نویسی وب کردم . فعلا یه طرح کسب و کار نوشتم و دو تا دیگه هم در ذهن دارم که بعد از امتحانات بنویسم .

    ما در گذشته می خواستیم کسب و کار راه بندازیم خدا می دونه که چه مشکلاتی داشتیم . مغازه اجاره می کردیم . سرمایه می خواستیم . جوون بودیم خیلی بهمون اعتماد نمی کردن . بازار خیلی سخت بود . موعد اجاره ها و .....................

    من یه مقاله در این زمینه سر کلاس کارآفرینی نوشتم که دیگر دوران سرقفلی ها به پایان رسید ! وب فرصت های خیلی خوبی درش هست که کم استفاده میشه . ما الان داریم به سمت فروش اطلاعات میریم !

    اما خیلی از دوستان ما در شرکت ها دارن نردبان موفقیت برای دیگران می سازند ! اما چقدر از ماها بصورت گروهی و سهامی نردبان برای خودمون می سازیم ؟

    آیا دانستن مثلا امنیت در php به خودی خود برای ما پول به ارمغان میاره ؟

    اما مثلا مثلا مثلا ایجاد یک گالری کفش اینترنتی که برند های معروف کفش رو معرفی و نمونه کارهایی از اون ها رو نشون بده . اطلاعات کافی برای خرید در اختیار مشتری بذاره . حتی بدون اینکه کفش بفروشه فقط اطلاعات بده . و اونجا با تکنیک های بازاریابی اینترنتی تبدیل بشه به پایگاه برای دوستداران کفش های مارک دار . و بعد مدیریت این وب سایت و بدیم به دو تا فوق دیپلم با مزایا و حقوق . بعد از شرکت ها و فروشگاه های معتبر شهرهای بزرگ مثل تهران و شیراز و اصفهان تبلیغات بگیریم .

    این طرح فرضی بود . به نظر شما کدوم یک از اینها درآمد زاست ؟ امنیت در php‌ یا دومی ؟ نه به اون معنا که ما امنیت نخونیم یا بده ! بلکه منظور من این هست که اگر از حقوق کافی برخوردار نیستیم و به دنبال کسب درآمد بیشتریم دانستن اون هم لازمه و فقط دانش فنی کافی نیست .

    ما باید به دنبال خلاقیت باشیم . دیگه تا کی هی وبلاگ بزنیم آموزش فلان زبان و یه مدت روش کار کنیم و دیگه تموم ! اینترنت دیگه اینقدر آموزش سی شارپ نمی خواد . بلکه کارهای نو می خواد .
    آخرین ویرایش به وسیله بهزاد علی محمدزاده : جمعه 02 دی 1390 در 23:08 عصر

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •