نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب از ليست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    انتخاب از ليست باکس

    سلام
    من دو تا ليست باکس دارم مشابه تصوير پيوستي حال ميخواهم با فشار دادن کليد < يا > يک رديف را بهمراه عنوان و value آن به ليست باکس دوم منتقل کنم در حين انتقال کنترل کنم که قبلا اين منتقل شده يا نه تا تکراري نباشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 0.JPG‏ (39.2 کیلوبایت, 9 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: انتخاب از ليست باکس

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ListItem item = FirstListBox.SelectedItem;
    if (item != null || !IsReapeative(item))
    {
    FirstListBox.Items.Remove(item);
    SecondListBox.ClearSelection();
    SecondListBox.Items.Add(item);
    }
    }

    private bool IsReapeative(ListItem item)
    {

    foreach(ListItem li in SecondListBox.Items)
    {
    if(item == li)
    return false;
    }
    return true;
    }
    نوشتم ولي تست نكردم . احتمالا كار ميكنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : دوشنبه 18 آبان 1388 در 17:50 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: انتخاب از ليست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Lastphoenix مشاهده تاپیک
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ListItem item = FirstListBox.SelectedItem;
    if (item != null && !IsReapeative(item))
    {
    FirstListBox.Items.Remove(item);
    SecondListBox.ClearSelection();
    SecondListBox.Items.Add(item);
    }
    }

    private bool IsReapeative(ListItem item)
    {

    foreach(ListItem li in SecondListBox.Items)
    {
    if(item == li)
    return false;
    }
    return true;
    }

    نوشتم ولي تست نكردم . احتمالا كار ميكنه
    من هم مشابه همين روش را کار کرده ام ولي عنوان ها را نمي اره بلکه مقدار
    SelectedValue
    را نشان ميده من ميخواه هردو باشند SelectedItem هم باشد
    تضوير ببنيد مشکل من اينه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 876.JPG‏ (52.2 کیلوبایت, 3 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: انتخاب از ليست باکس

    تست كردم فقط يك مشكل كوچولو داشت اصلاح كردم . الان كاملا درست كار ميكنه
    شرط بايد Or ميشد :
     if (item != null || !IsReapeative(item))

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: انتخاب از ليست باکس

    دستتون درد نکنه مشکل حل شده بود با روتين ارسالي .
    يک سوال :
    چطوري ميتوانم Sort اوليه FirstListBox را حفظ بکنم وقتي کار را معکوس مي کنم يعني ار SecondListBox برميگردانم مي رود در آخر قرار ميگيرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: انتخاب از ليست باکس

    سلام
    اگر بخواهيم يک مقداري را در ليست باکس جستجو کنيم از چه دستوري استفاده ميکنيم
    مثال :
    ميخواهم کلمه <<تبريز>> را در ليست باکس جستجو کنيم وقتي پيدا شد مقدار Value آن را انتخاب کنيم يکي از دوستان مثال در تايپک دو گذاشته ولي يک متغيير را پيدا نمکند؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •