صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 93

نام تاپیک: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام خدمت همه دوستان

    در برنامه پيوست بعد از اتصال گوشي نوكيا به كامپيوتر و نصب برنامه pc suite وارد برنامه شويد . بعد از نمايش حالت ديزاين فرم در قسمت كدنويسي رفرنس هاي مربوط به نوكيا را تيك بزنيد.
    متاسفانه بعد از مشخص كردن آيتم هاي مربوط به پيام موقع ارسال از كد اشكالي مي گيرد كه اميدوارم با كمك دوستان بتوان آن را رفع نمود .

    البته برنامه هاي ديگري هست كه با استفاده از يك dll ارسال اس ام اس به سادگي انجام خواهد شد.

    در مورد اول مي خواستم بدانم آيا اين فرم با كدهاي نوشته شده و با اتصال گوشي نوكيا كه داراي مودم gsm است مي توان پيام ارسال كرد يا خير ؟

    منتظر راهنمايي اساتيد محترم هستم.

    من علمني حرفا فقد صيرني عبدا. ( امام علي عليه السلام)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    من کارم خیلی گیره
    یه برنامه واسه بارسال SMS از طریق Access نیاز دارم
    هزینشم هر چی باشه می دم . فقط 100 درصد کار کنه
    ممنون

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Cool نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟


  4. #4

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    ممنون ازت
    ولی تمام اینا یه جورایی GSM Modem می خوان
    من از یکی از این شرکت هایی که SMS server دارن یه سرویس ارسال SMS خریدم ولی یه برنامه داره که تحت C#‎‎‎ و من هم C#‎‎‎ بلد نیستم .
    الان با برنامه خودشون که C#‎‎‎ قشنگ با پیش شماره 3000 می فرسته. ولی من می خوام کاری کنم که از همین طریق بشه از اکسس فرستاد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Web.rar‏ (108.1 کیلوبایت, 371 دیدار)

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    هم
    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    ممنون ازت
    ولی تمام اینا یه جورایی GSM Modem می خوان
    من از یکی از این شرکت هایی که SMS server دارن یه سرویس ارسال SMS خریدم ولی یه برنامه داره که تحت C#‎‎‎‎‎‎ و من هم C#‎‎‎‎‎‎ بلد نیستم .
    الان با برنامه خودشون که C#‎‎‎‎‎‎ قشنگ با پیش شماره 3000 می فرسته. ولی من می خوام کاری کنم که از همین طریق بشه از اکسس فرستاد.
    در این مورد شرکتی که خدمات SMS شما رو انجام میده میتونه یه API تحت وب در اختیارتون بگذاره تا در ساعت مشخصی از روز با توجه به اینکه شارژ دارید یا نه ارسال SMS از محل مورد نظر Access انجام بشه. خودشون هم میتونن برنامه نویسی رو براتون انجام بدن.

  6. #6

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    هم

    در این مورد شرکتی که خدمات SMS شما رو انجام میده میتونه یه API تحت وب در اختیارتون بگذاره تا در ساعت مشخصی از روز با توجه به اینکه شارژ دارید یا نه ارسال SMS از محل مورد نظر Access انجام بشه. خودشون هم میتونن برنامه نویسی رو براتون انجام بدن.
    متاسفانه بچه هاشون میگن ما هیچ کدوممون Access بلد نیستیم و شما هم باید برنامتونو بیارید تحت C#‎ .
    حالا باید چی کار کنم ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    کسی تا بحال یه روشی که جواب داده باشه رو امتحان نکرده ؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    خواهش میکنم یکی یه برنامه بگه بشه ازش استفاده کرد .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    Kylix SMS
    تست شده و در محیط access براحتی کار میکنه
    میتونین از سایت های ویژه! دانلودش کنین و فکر کنم یک برنامه اکسس نمونه هم همراهش هست

  10. #10

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    Kylix SMS
    تست شده و در محیط access براحتی کار میکنه
    میتونین از سایت های ویژه! دانلودش کنین و فکر کنم یک برنامه اکسس نمونه هم همراهش هست
    مرسی من اینو گرفتم گرفتم ولی پولیه و کرکشم از هیچ جا نتونستم پیدا کنم .

  11. #11

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    دوست عزیز من اینو کاملشو با کرک تونستم پیدا کنم خیلی خوبه ولی نه واسه Access
    برای C,C++‎,C#‎,VB,Delphi خوبه. یعنی اصلا برای اکسس نیست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    مرسی من اینو گرفتم گرفتم ولی پولیه و کرکشم از هیچ جا نتونستم پیدا کنم .
    نمیدونم چه شکلی کمکتون کنم که با قوانین انجمن منافات نداشته باشه ولی فکر کنم خودم از 4shared گرفتم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من اینو کاملشو با کرک تونستم پیدا کنم خیلی خوبه ولی نه واسه Access
    برای C,C++‎‎,C#‎‎,VB,Delphi خوبه. یعنی اصلا برای اکسس نیست
    راستش تابحال چندصدهزار تایی با همین kylix sms توسط access فرستادیم بدون هیچ مشکلی

  14. #14

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    راستش تابحال چندصدهزار تایی با همین kylix sms توسط access فرستادیم بدون هیچ مشکلی
    خیلی خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنی من خیلی گیر این قضیه هستم .
    آیا از GSM Modem استفاده کردی یا موبایل
    اگه از موبایل، نوکیا یا سونی اریکسون ؟

  15. #15

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    یادم رفت میشه بگی از کدوم ورژن kylix sms استفاده کردی؟؟

  16. #16

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    دوستان این این برنامه رو بصورت کامل یا کرکش رو ندارید
    SMSLibX SMS ActiveX
    ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنی من خیلی گیر این قضیه هستم .
    آیا از GSM Modem استفاده کردی یا موبایل
    اگه از موبایل، نوکیا یا سونی اریکسون ؟
    ورژن 5.0.5 هست

    از موبایل nokia n71 استفاده کردم - همینطور یک مدل هم sony-ericsson
    ارسال هر پیامک بین 3-6 ثانیه زمان میبره که ظاهرا برای gsm modem باید کمتر باشه هر چند که تست نکردم
    در کل با گوشی معمولی و در ساعات متعارف که مردم بیدار هستن 5000 تا در روز رو راحت میفرسته
    بعد از نصب و ... باید در محیط اکسس اول رفرنس اکتیوایکس رو تعریف کنین و بعد خیلی راحت مثل هر اکتیوایکس دیگه ازش استفاده کنین - من یک نمونه کد براتون میگذارم که با مراجعه به help خودش میتونین اون رو راحت تفسیر کنین



    برای

    Dim KSMS As New KylixSMS
    Dim MSG As String
    Dim Reference As Integer
    Dim SMSNUMBER As String

    KSMS.ConnectionMode = 1 'Physical or Virtual Serial port
    KSMS.ConnectionProtocol = 1 'AT COMMAND
    KSMS.ConnectionParameter = "COM4, 115200"
    MSG = "test"
    SMSNUMBER = "0915xxxyyyy"

    If KSMS.CONNECT < 1 Then
    KSMS.GetLastError 1
    Else
    Reference = KSMS.SendSMS(SMSNUMBER, MSG)
    KSMS.Disconnect
    If Reference < 1 Then
    KSMS.GetLastError 1
    Else
    MsgBox ("Successful." & vbCrLf & "Reference: " & Reference)
    End If
    End If



  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    فعلا" تهران
    پست
    68

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    ارسال sms از طریق اینترنت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام خدمت همه دوستان عزيز
    با استفاده از kylixsms ميشه به راحتي پيام رو فرستاد . اين چيزيست كه دوستان و من نيزآزمودم. روش ارسال پيام به چندين شماره به چه شكل مي باشد . يعني با يك كليك مجموعه اي از شماره ها پيام شما را بگيرند و به هر كدام پيام رسيد در جدولي كه ما آماده كرديم زمان دريافت آن ثبت بشه . پيامهاي رسيده رو به چه شكلي دريافت كنيم و اصولا سازماندهي برنامه به چه شكلي باشه . اگه دوستان نمونه عملي از سئوالات اينجانب دارند جهت استفاده ممنون خواهيم بود.

    من علمني حرفا فقد صيرني عبدا. امام علي عليه السلام

  20. #20

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    ممنون بابت زحماتتون
    من چند تایی برنامه دارم که SMS میفرسته ولی کار من یکم پیچ در پیچه .
    ببین ما یه سری مشتری داریم که هرکدوم یه موبایل دارن . می خوام کاری کنم که وقتی که در سیستم یه خرید انجام داد یعنی وقتی که اپراتور براش یه خرید انجام داد ( البته ارتباطمون تلفنیه ) در پایان مرحله ثبت خرید ، ساعت خرید ، وزن جنس خریداری شده و شماره حواله خریدش براش SMS بشه یعنی بدون اینکه اپراتور چیزی وارد کنه فقط با فشردن کلید ثبت .

    در ضمن حتما باید تو اکسس باشه
    اگه لازمه ایملتون رو بدین ایمیلی با هم ارتباط داشته باشیم

  21. #21

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟


  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام < متوجه منظورتون نشدم . ولي اين يك نمونه است - لينك اكتيوايكس مربوطه هم اينجاست.
    http://www.2shared.com/file/FQfrCqhh/KylixSMS.html
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام < متوجه منظورتون نشدم . ولي اين يك نمونه است - لينك اكتيوايكس مربوطه هم اينجاست.
    http://www.2shared.com/file/FQfrCqhh/KylixSMS.html
    ممنون ازت
    منظور من اینه که تمام این برنامه ها فقط یک فیلد که فیلد msg هست رو ارسال می کنن من می خوام کاری کنم که هم زمان در یک SMS محتویات چهارتا فیلد sms بشه .
    ممنون

    در مورد این نمونه ای زحمت کشیدی اگه من بخوام از موبایل استفاده کنم تنظیمات چیه ؟؟؟
    مثلا از گوشی نوکیا
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghpa80 : سه شنبه 04 خرداد 1389 در 10:55 صبح

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوست عزيز

    در قسمت كد نويسي اين خط رو به فيلدهاي روي فرمتون ارجاع بدهيد. مثلا
    Reference = KylixSMS1.SendSMS(txNumber1, txText1 & "-" & txText2 & "-" & txText3 & "-" & txText4 & ".")

  25. #25

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام < متوجه منظورتون نشدم . ولي اين يك نمونه است - لينك اكتيوايكس مربوطه هم اينجاست.
    http://www.2shared.com/file/FQfrCqhh/KylixSMS.html
    ممنون میشه بگی با گوشی نوکیا یا سونی اریکسون چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟؟
    تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام خدمت شما دوست عزيز

    من از گوشي نوكيا استفاده مي كنم . البته من اول با استفاده ديسكت گوشي نوكيا pc suite را نصب كردم . براي تنظيمات گوشي كافي است شما فقط تشخيص بدهيد كه مودم گوشي شما در رايانه چه شماره اي از com را گرفته من رو com4 پيش فرض گذاشتم . به قسمت فون اند مودم كنترل پنل برو و ببين براي مودم گوشي شما كدام را نشان مي ده . تو فرمي كه تو برنامه است عدد مربوطه رو با آن پيش فرضي كه گذاشتم عوض كن سپس دكمه اتصال را بزن همه مشخصات گوشي تو ي فرم نمايش داده ميشه و كافي شما شماره و متن پيام رو بنويسيد و آن را به راحتي ارسال بفرمائيد.

  27. #27

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست عزيز

    من از گوشي نوكيا استفاده مي كنم . البته من اول با استفاده ديسكت گوشي نوكيا pc suite را نصب كردم . براي تنظيمات گوشي كافي است شما فقط تشخيص بدهيد كه مودم گوشي شما در رايانه چه شماره اي از com را گرفته من رو com4 پيش فرض گذاشتم . به قسمت فون اند مودم كنترل پنل برو و ببين براي مودم گوشي شما كدام را نشان مي ده . تو فرمي كه تو برنامه است عدد مربوطه رو با آن پيش فرضي كه گذاشتم عوض كن سپس دكمه اتصال را بزن همه مشخصات گوشي تو ي فرم نمايش داده ميشه و كافي شما شماره و متن پيام رو بنويسيد و آن را به راحتي ارسال بفرمائيد.
    ممنون دوست عزیز
    یه سوال دیگه داشتم. میخواستم ببینم اگه 4 تا یوزر همزمان بخوان با یه همچین برنامه ای کار کنند که هر کدومشون با زدن دکمه ارسال متن نوشته شده از طریق گوشی موبایل یا gsm modem ارسال بشه چی کار باید کنم؟ آیا گوشی یا مودم رو باید روی سرور نصب کنم یا به یه شکل دیگه باید این کار رو انجام داد؟
    ممنون

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوست عزيز.
    من موردي كه شما اشاره كرديد رو تست نكردم ولي به نظر مي رسد روي هر يك سيستم هاي كاربران بايد يك جي اس ام مودم نصب باشه .
    پيروز باشيد

  29. #29

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    واقعا ممنون با کمک شما پروژم خیلی چیش رفته ممنون با گوشی نوکیا هم تونستم کار کنم و SMS بفرستم

  30. #30

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام < متوجه منظورتون نشدم . ولي اين يك نمونه است - لينك اكتيوايكس مربوطه هم اينجاست.
    http://www.2shared.com/file/FQfrCqhh/KylixSMS.html
    حالا یه سوال
    می خوام کاری کنم به محض باز شدن نمونه ای که mohammadsaleh زحمت کشیدن طراحی کردن اتوماتیک دکمه اتصال به مودم عمل کنه و کاربر نخواد هر دفعه اونو بزنه ؟؟
    مرسی

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام
    اگر در قسمت آن لود فرم مورد نظرتون عمل دكمه اتصال را فراخواني كنيد. مثل زير . بديهي است نام دكمه شما هر چه هست بايد كليك همون را فراخواني كنيد.

    ()call cmdConnect1_Click

  32. #32

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    وقتی با خود Kylix SMS Demo کارر میکنی SMS هر چقدر هم زیاد بشه باز تو یه Message پشت سر هم باز میکنه .
    اما این اکتیویکسش جدا جدا میفرسته یعنی متن طولانی رو تو 2 تا SMS جدا می فرسته .
    هر کاری کردم نشد

  33. #33

    خطای 438

    سلام دوستان
    کامپیوترم موبایل و مودم رو میشناسه و شماره پورت هم مشخصه ولی هنگامی که بر روی اتصال کلیک می کنم erorr run time 438 می دهد من اکتیوایکس هم نصب کردم لطفا من رو راهنمایی کنید
    سپاسگزارم

  34. #34

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    وقتی با خود Kylix SMS Demo کارر میکنی SMS هر چقدر هم زیاد بشه باز تو یه Message پشت سر هم باز میکنه .
    اما این اکتیویکسش جدا جدا میفرسته یعنی متن طولانی رو تو 2 تا SMS جدا می فرسته .
    هر کاری کردم نشد
    سلام
    آقا من چی کار کنم این smsهاش 2 تایی میاد یعنی 2تا جدا هرکدوم یه SMS چی کار کنم

  35. #35

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام < متوجه منظورتون نشدم . ولي اين يك نمونه است - لينك اكتيوايكس مربوطه هم اينجاست.
    http://www.2shared.com/file/FQfrCqhh/KylixSMS.html
    دوست من مشکل جدا اومدن SMS ها رو فهمیدم
    مشکل از اونجاست که در Properties اکتیویکس Kylix که تو فرم هست یه گزینه وجود داره به اسم IsConcatenatedSMS که برابر با 0 ، این باید بشه 1
    ولی خوب وقتی 1 میکنیش فرم رو که ببندی مجدد به 0 بر می گرده !!!
    اصلا کلیه تنطیمات اکتیویکس Kylix همین جوریه نمیشه تغییرش داد .
    خواهش میکنم یکی کمکم کنه

  36. #36

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟


  37. #37

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام از مطلب بسیار عالیتون ممنونم ، میشه لطف کنی این کامپونت و برای دانلود بزاری؟ اگر نه ! چطوری می تونم اونم داشته باشم ، در ضمن روی vb.net هم کار می کنه؟ ممنون

  38. #38
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    49

    نقل قول: خطای 438

    نقل قول نوشته شده توسط ARIAIT مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    کامپیوترم موبایل و مودم رو میشناسه و شماره پورت هم مشخصه ولی هنگامی که بر روی اتصال کلیک می کنم erorr run time 438 می دهد من اکتیوایکس هم نصب کردم لطفا من رو راهنمایی کنید
    سپاسگزارم
    سلام دوستان منهم همين مشكل رو دارم حتي من با برنامه demo متصل شدم و پيامك ارسال كردم ولي در اين برنامه نتونستم هنوز اتصال مودم رو بر قرار كنم ميشه يه نفر كمك كنه ؟؟؟؟؟ بي زحمت ؟؟؟؟؟؟ خيلي احتياج دارم ممنون مي شم

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghpa80 مشاهده تاپیک
    دوست من مشکل جدا اومدن SMS ها رو فهمیدم
    مشکل از اونجاست که در Properties اکتیویکس Kylix که تو فرم هست یه گزینه وجود داره به اسم IsConcatenatedSMS که برابر با 0 ، این باید بشه 1
    ولی خوب وقتی 1 میکنیش فرم رو که ببندی مجدد به 0 بر می گرده !!!
    اصلا کلیه تنطیمات اکتیویکس Kylix همین جوریه نمیشه تغییرش داد .
    خواهش میکنم یکی کمکم کنه
    سلام بر دوستان عزیز
    من هرکاری کردم اکتیو ایکس kylixSMS.ocx رو از بیرون این سایت دانلود کنم ، نتونستم.اگر ممکنه هرکدوم از دوستان که اونو دارن تو همین سایت آپ کنند.
    با تشکر از همگی

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط anbaran مشاهده تاپیک
    ارسال sms از طریق اینترنت
    با سلام جناب anbaran
    در نمونه پيوست من ميخواهم pincode و telnum از طريق يك جدول ديگر(T7) خوانده شود و كاربر فقط متن پيام را تايپ كند ولي هنگام اجرا پيغام type missmach ميدهد.نميدونم اشكال كار در كجاست.
    لطفا راهنمايي كنيد. با تشكر فراوان از توجه شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (15.6 کیلوبایت, 105 دیدار)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •