صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 93

نام تاپیک: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

  1. #41

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوست عزیز soroush_k12

    میشه بگید از چه کنترلی برای ارسال sms استفاده کردین ؟

    مرسی

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم


    چند روزه درگیر ارسال پیام از طریق اکسس هستم ولی هنوز راه به جایی نبردم
    مطالب خوبی تو این تاپیک هست که همه را خوندم و خیلی مفید بود
    تا جایی که بررسی کردم کامپوننت KylixSMS یکی از بهترین گزینه ها برای این مهم هست !
    یه خبر خوب هم اینکه من این کامپوننت را به مبلغ 100 هزار تومن خریدم ! البته با یه نرم افزار ارسال پیام
    راستش فکر میکردم همون کامپوننت کرک شده است ولی بعد از تست متوجه شدم هم یونیکد فارسی را ساپورت میکنه هم حالت تریال را که تو نسخه دمو هست و نام KylixSMS را به اول پیام اضافه میکنه ، این نسخه نداره !
    اگه مشکل تبلیغ نبود سایت سازنده و ارایه دهنده برنامه را هم قرار میدادم .

    من عملکرد نسخه کرک شده را قبلا دیده بودم موقع اتصال به مودم هنگ میکرد
    دفعه اول ارسال پیام هم فقط انگلیسی قبول میکرد و بعدش هنگ بود هنگ ...


    سرتون را درد نمیارم با اطمینان این کامپوننت را ریجستر کنید
    نمونه اصلی برنامه تو ویزوال بیسیک هست کد ریجستر کامپوننت را هم داره منتها نمیدونم تو اکسس کجا باید وارد بشه ! موقع کد نویسی هم نمیدونم چرا دستور دیجستر تاپپ نمیشه
    یه نمونه اکسس از همین تاپیک را همراه این کامپوننت خریداری شده قرار میدم امیدوارم دوستان تو تکمیل این برنامه کمک کنند



    تاکید میکنم این کامپوننت خریداری شده و عملکرد اون را خودم تو برنامه ویژوال بیسیک دارم
    بعید میدونم فروشنده از به اشتراک گذاری اون ناراضی باشه ولی بازم بررسی میکنم در صورت عدم رضایت ایشون
    کامپوننت را حذف میکنم



    درود و بدرود
    خدا نگهدار همه

    نمونه برنامه kylix به همراه کامپوننت اکتیو شده اون را هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید

    http://s4.picofile.com/file/79927019...X_5_5.rar.html
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar SMS.rar‏ (446.1 کیلوبایت, 120 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : جمعه 28 آبان 1395 در 16:35 عصر دلیل: اضافه کردن لینک دانلود کامپوننت

  3. #43

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام از اکتیویکس SmsLibx استفاده کنید
    ۱۰۰٪ جواب گرفتم البته با مودم Gsm

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    ممنون از نظر خوبتون
    در مورد این اکتیوایکس توضیح بدید لطفا
    ضمنا یه نمونه کار ساده که می فرمایید 100 درصد جواب میده برا ما قرار بدید، ممنون میشم.

    خدا نگهدار

  5. #45
    کاربر تازه وارد آواتار mhkavian
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    http://www.mantis.ir
    پست
    69

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    برای ارسال پیامک با اینترنت می تونید از این برنامه استفاده کنید .
    Mantis_SMS_Addins_Ver3.1.0.rar
    با تشکر
    کاویان

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    البته برا ارسال پیام با اینترنت برنامه رایگان سایکو را استفاده کردم، قبلا
    نرم افزار نصبی با اختصاص پنل و شماره رایگان و امکانات ورودی اکسل و خروجی متعدد و همه و همه تو یک برنامه!
    در حال حاظر میخوام با سیم کارت و خود اکسس پیام ارسال بشه، ممنون!


    منتظر نمونه سمپل دوست خوبم آقا محسن هستم...

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    از دوستانی که تجربه استفاده از این کامپوننت را دارند، خواهش میکنم کم لطفی نکنید! خیلی درگیر این داستان شدم!

    نکته مهم که باید عرض کنم این خطا زمانی که به مودم وصل باشید یا نه صادر میشه و ربطی به ارتباط دستگاه نداره
    احتمالا مربوط به رجیستر کامپوننت هست! من سر در نیاوردم

    یا حق

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوستان
    من قبلا از کیلیکس استفاده می کردم.
    دو سالی هست از شرکت پارس گرین یک پنل با شماره خریداری کردم و با استفاده از وب سرویس از درون برنامه اکسس پیامهای دلخواه را می فرستم.
    البته کارشناسان آنجا نیز هیچ اشنایی با اکسس نداشتند و من به زحمت تونستم کدهای اونها را با کمی تغییر بکار بگیرم و موفق هم بود.
    شما هم امتحان کنید

  9. #49

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    دوست خوبم سلام
    برای استفاده از کامپننت کافیه اسم اون رو سرچ کنید هم خود کامپوننت و هم کرکش به همراه فایل سمپل اکسس وجود داره فقط باید از یک مودم gsm استفاده کنید البته کامپوننت kylix هم گزینه خوبی هستش.
    سمپل هایی از هر دو کامپوننت در تالار اکسس موجود هست سرچ بفرمایید.

    ************************************************** ************************************************** ***********************************

    این هم یک نمونه جهت ارسال با کامپوننت SMS Libx فقط قبل از استفاده ابتدا کامپوننت رو نصب کرده باشید(نمونه برگرفته از همین تالار است)
    از یک مودم Gsm استفاده کنید(درایور مودم حتمأ نصب شده باشد)
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen1393 : سه شنبه 02 شهریور 1395 در 07:46 صبح دلیل: اضافه کردن نمونه

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    ممنون از دوست خوبم mohsen تو سایت سازنده هم نمونه اکسس وجود داشت ولی متاسفانه مودم خریداری شده منو شناسایی نمیکنه و همین مشکل منو دوباره به سمت کامپوننت kylix کشونده !


    نمونه درست و کاربردی از اکسس انگار نیست یا من گیر نیاوردم چون نمونه تالار هم ایراد داره نتونستم کمک بگیرم
    پر واضحه کمک اصلی و راهنمایی مفید را فقط از دوستانی میتونم داشته باشم که تجربه کار با این روش را داشته باشند .
    از شانس بد من ، دوست گرامی mazoolagh هم که پست های ارزشمندی را تو این تالار به خودش اختصاص داده و تجربه کار با این کامپوننت و حتما سمپل اکسس را دارند یا متوجه این تاپیک نشده یا حوصله پاسخگویی را نداشتند !

    در هر صورت از همه دوستان و عزیزان خواهش میکنم یه راهکاری بهم بدند که بتونم به نتیجه برسم

    خدا نگهدار

  11. #51

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون از دوست خوبم mohsen تو سایت سازنده هم نمونه اکسس وجود داشت ولی متاسفانه مودم خریداری شده منو شناسایی نمیکنه و همین مشکل منو دوباره به سمت کامپوننت kylix کشونده !


    نمونه درست و کاربردی از اکسس انگار نیست یا من گیر نیاوردم چون نمونه تالار هم ایراد داره نتونستم کمک بگیرم
    پر واضحه کمک اصلی و راهنمایی مفید را فقط از دوستانی میتونم داشته باشم که تجربه کار با این روش را داشته باشند .
    از شانس بد من ، دوست گرامی mazoolagh هم که پست های ارزشمندی را تو این تالار به خودش اختصاص داده و تجربه کار با این کامپوننت و حتما سمپل اکسس را دارند یا متوجه این تاپیک نشده یا حوصله پاسخگویی را نداشتند !

    در هر صورت از همه دوستان و عزیزان خواهش میکنم یه راهکاری بهم بدند که بتونم به نتیجه برسم

    خدا نگهدار
    سلام شما با مودم های هوآوی و دی لینک براحتی میتونی از از اکسس پیام کوتاه ارسال کنی فقط یه مشکل وجود داره و اون هم اینه که پیام فارسی بیشتر از یک صفحه ارسال نمیشه
    نهایتا از طریق اینترنت هم میشه پیام ارسال کرد شرکت هایی کامپوننت برای ارسال دارن تو گوگل سرچ کن موفق باشی

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنون از دوست خوبم mohsen تو سایت سازنده هم نمونه اکسس وجود داشت ولی متاسفانه مودم خریداری شده منو شناسایی نمیکنه و همین مشکل منو دوباره به سمت کامپوننت kylix کشونده !

    نمونه درست و کاربردی از اکسس انگار نیست یا من گیر نیاوردم چون نمونه تالار هم ایراد داره نتونستم کمک بگیرم
    پر واضحه کمک اصلی و راهنمایی مفید را فقط از دوستانی میتونم داشته باشم که تجربه کار با این روش را داشته باشند .
    از شانس بد من ، دوست گرامی mazoolagh هم که پست های ارزشمندی را تو این تالار به خودش اختصاص داده و تجربه کار با این کامپوننت و حتما سمپل اکسس را دارند یا متوجه این تاپیک نشده یا حوصله پاسخگویی را نداشتند !

    در هر صورت از همه دوستان و عزیزان خواهش میکنم یه راهکاری بهم بدند که بتونم به نتیجه برسم

    خدا نگهدار
    فکر کنم نمونه کد گذاشته بودم همینجا

    اگر خود اکتیوایکس رو نیاز دارین اینجا نمیتونم پیوست کنم یا آدرس دانلود بگذارم فکر کنم با قوانین در تضاد باشه

    ولی یک ایمیل به mazoolagh (یاهو) بزنین براتون میفرستم

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    ممنون از توجهتون
    خوشحالم از پاسخگویی تون
    البته تو یکی از پستها فرمودید چند هزاتایی پیامک با همین اکتیوکس ارسال کردید ، بنابراین ممون میشم در صورت امکان یه فایل اکسس که کدهای اتصال مودم و کد ارسال پیام در اون هست را ارایه کنید !


    خود کامپوننت را دارم و تو پست 42 ضمیمه کردم همین طور یه فایل اکسس که از همین تاپیک دانلود کردم
    ولی متاسفانه فایل اکسس خطا میده در حالی که با خود برنامه kylix میشه پیام ارسال کرد .

    خدا نگهدار

  14. #54

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    به احتمال قوی اکتیویکس رو باید دوباره روی فرم اضافه کرده و کدهای اون رو بازنویسی کنید
    من یکبار چنین مشکلی داشتم حل شد

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    با راهنمایی یکی از دوستان تالار، از سمپل خود kylix برای حل مشکل کمک گرفتم البته نمونه با VB نوشته شده ولی با اینکه تمام اشیا و آبجکتها را عینا تو خود اکسس پیاده کردم و کدهای نوشته شده هر باتون را کپی پست کردم بازم ارور میده !!!

    آخه چرا هر کار میکنم نمیشه ، احتمال میدم این کامپوننت مناسب اکسس نیست اگر نه چرا هیچ سمپل و نمونه اکسس برا این برنامه وجود نداره و اگر داره چرا من پیدا نکردم !

    با رعایت تمام اصول مثل نام اشیا ، اتصال مودم و شناسایی پورت و کدها بازم ارور رجیستر اکتیو صادر میکنه در حالی که تو نمونه VB با همین اکتیوکس بدون مشکل پیام ارسال میکنه !

    در پایان ،خود فایل اکسس مشابه سمپل kylix و تصویر خطایی که صادر میشه را میزارم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم

    خدا نگهدار
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 2.png‏ (86.2 کیلوبایت, 98 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : پنج شنبه 04 آذر 1395 در 17:27 عصر دلیل: اصلاح فایل ضمیمه

  16. #56

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام آیا در قسمت Refrence کامپوننت رو اضافه کردید؟
    میتونه از 32 یا 64 بیتی بودن آفیس هم باشه
    یکبار با آفیس 32 بیتی امتحان کنید.
    ********************************************
    دوست عزیز برو سراغ SMSLibx خودتو راحت کن
    من باهاش یک سیستم مدیریت درخواست طراحی کردم بسیار عالی کار میکنه و با مودم های هوآوی و دی لینک تست کردم
    موفق باشی.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    با راهنمایی بهترین دوستم بالاخره فهمیدن گیر کارم کجاست و مشکل را حل کردم
    اسم نمیبرم ازشون ریا نشه ولی یه دنیا ازش ممنوم

    فایل نهایی را برا استفاده سایر عزیزان ضمیمه میکنم .
    امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره


    هر چند به قول استاد پیروزمهر گاهی تو این تالار مطالب مفیدی به چالش کشیده میشه ، بحثهای خوبی صورت میگیره ، نمونه های کاربردی به اشتراک گذاشته میشه ، ولی توجه دوستان طوری هست که انگار دارید با دیوار صحبت میکنید !
    ولی مهم نیست !

    بیان مشکل و ایراد کار را نیاز نمیدونم چون تو ضمیمه مشخص هست


    تقدیم همه عزیزان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوستان

    یه مشکل کوچک تو همون نمونه بالا وجود داره و اونم اینکه پیام به صورت تکی و جدا ارسال میشه!

    نمیدونم این محدودیت تعداد پیام کجا تعریف شده، دوستانی که تخصص دارند لطف کنید یه نگاه بهش بندازید

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    خدا نگهدار

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    دیروز اومدم برنامه ارسال رو براتون اینجا پیوست کنم دیدم نوشتین مشکلتون حل شده.

    با این وجود میگذارم شاید بدرد کس دیگه ای خورد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar SMS.rar‏ (26.7 کیلوبایت, 46 دیدار)

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    ممنون بابت نمونه فایل و زحمتی که کشیدید
    متاسفانه دقیقا همین مشکل اخیر که عرض کردم تو نمونه شما هم اتفاق میافته !
    همانطور که بهتر از من میدونید 2 تا سمپل تو برنامه kylix هست که اولیش محدودیت تعداد پیامک را نداره ولی دومی فقط یک پیام ارسال میکنه !!! و نمونه شما طراحی و کد نویس ش بر اساس سمپل دومی هست .

    از هر دو سمپل یه شات ارسال میکنم
    لطفا بررسی کنید چرا تو نمونه دومی پیامک تکی ارسال میشه
    و یا چه فرقی کدهای نمونه اولی با دومی داره

    ممنون که پیگیری میکنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام
    مشکل را حل کردم !
    همه کدهای دو سمپل همراه برنامه را باهم مقایسه کردم
    تنها تفاوت این دو کد تو بود و نبود یه قطعه کد بود

    باید مشخصه
    IsConcatenatedSMS را true قرار بدید تا مشکل حل بشه...
    عدد 1 هم بیانگر همان true هست


    یا حق


  22. #62
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    اگه بخوام به صورت گروهی تعدادی پیام از یک کوئری ارسال بشه چه تغییری باید تو اون کد ارسال بدم ؟
    من آدرس کوئری و فیلد را وارد میکنم ولی خطا میده !

    فکر کنم باید حلقه تعریف بشه که متاسفانه من بلد نیستم !
    فایل ضمیمه را لطفا بررسی کنید


    ممنون میشم راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : جمعه 12 آذر 1395 در 17:25 عصر

  23. #63
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Milky Way Galaxy
    پست
    9

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام خدمت دوستان
    من هم مدتی برای ارسال پیامک در اکسس تحقیق کردم. و دست آخر هم از افزونه ی ارسال پیامک در اکسس که باید خریداری بشه استفاده کردم. که البته اشکالاتی هم دارد. اما مدتی بعد برای یک سری کارهای دیگه از وب سرویس در اکسس استفاده کردم. که راه استفاده از آن هم در همین تالار مطرح شده. اکثر پنل های پیامک موجود در بازار وب سرویس مربوط به پنل خودشان ارائه می کنند که می توانید استفاده کنید.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوستان


    این تاپیک را دوباره بالا آوردم به دو دلیل
    اول اینکه چون متاسفانه رو سیستم خودم آفیس 2007 نداشتم ، موفق به استفاده از نمونه دوست عزیزم آقای mazoolagh نشدم !
    در واقع پاسخ تمام پرسشهای من به جز پست 61 تو همون فایل ضمیمه ایشون یعنی پست 59 موجود بود
    بعد از چند روز بالاخره رو یه سیستم دیگه فایل ایشون را بررسی کردم ، متوجه شدم زحمتی که کشیده بودند واقعا جای تقدیر داره چون همه سوالات به نوعی تو اون نمونه بود که تو هیج سمپل و نمونه دیگه ای تو نت نمیتونید پیدا کنید
    شرمنده شدم بابت عدم توجه کافی به نمونه ای که ایشون زحمت کشیده بودند ، ولی تلاشم برای خذف پست های زاید بی نتیجه بود چون انگار حذف پست غیر فعال هست
    بنابر این از دوست خوبم mazoolagh بابت این مورد هم تشکر و هم عذر خواهی میکنم

    دوم اینکه برا تکمیل برنامه ای که با کمک ایشون به نتیجه قابل قبولی رسوندم ، بازم جایی گیر افتادم !
    و اونم اینکه میخوام لیست پیامکها قابل محدود کردن باشه و همین طور شماره های تکراری را تو حلقه دوباره نیاره
    تغییراتی که دادم منجر به خطا میشه ، نمیدونم چرا


    اگه لطف کنید ضمیمه را بررسی کرده و مشکل را بگید ممنون میشم
    خدا نگهدار
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    با سلام
    اگر پيامك اينترنتي از خطوط 1000 و 2000و3000و021 خواستيد من dll نوشتم كه پشتيباني ميكنه ضمنا رايگان هم هست
    valadi22000@@gmail.com

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    مشکل این روش این هست که از بخت بد ما در حال جاضر اکثر مشتریا ی ما تبلیغات را غیر فعال کردند و پیام دست مشتری نمیرسه مگه اینکه از یه خط حقیقی این کار انجام بشه و اون هم روشی به جز استفاده از جی اس ام مودم من پیدا نکردم

    ممنون ازتون

  27. #67

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    در صورتی که پیامک هایی که به مشتری هاتون میزنید تبلیغاتی نیست بنده میتوانم کمکتون کنم

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    میخوام لیست پیامکها قابل محدود کردن باشه
    بیشتر توضیح بدین که دقیقا منظورتون از محدود کردن چی هست. ترجیحا یک مثال هم بیارین.


    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    میخوام شماره های تکراری را تو حلقه دوباره نیاره
    از SELECT DISTINCT استفاده کنین

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    تغییراتی که دادم منجر به خطا میشه ، نمیدونم چرا
    کجا و کدوم خط خطا دارین؟

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    بسیار بسیار خوشجالم از اینکه دوباره توجه کردید
    همانطور که تو فایل ضمیمه هم آوردم برا محدود کردن مخاطبین ، من تاریخ را اضافه کردم به این معنی که ؛ مشتریانی که بعد از تاریخ مورد نظر سفارش دارند تو لیست بیاد که متاسفانه با اینکار هم موقع لود و هم موقع ارسال پیام ، خطا صادر میشه یه شات از خطا میزارم .

    دومین مشکل این هست که با ثبت کارهای انجام شده غالبا یه شماره چند بار تو اون لیست میاد ( به دلیل داشتن سفارشات متفاوت !) بنابراین به صورت خودکار این مخاطبین باید یکی بشه ، اگه بخوام کوئری و پرس و جو را به صورت زیگما بیارم فقط خواندنی میشه و دیگه تغییر تو وضعیت ارسال غیر ممکن میشه .

    بازم تاکید میکنم ، برنامه ای که طراحی کردید فوق العاده است
    برای دوستانی که استفاده نکردند عرض میکنم ، مثلا حسن جالب برنامه اینه که اگه تیک ارسال شدن پیامک تو جدول خورده باشه ، ارسال مجدد انجام نمیشه یعنی فقط به مخاطبینی پیام میده که بهشون پیام ارسال نشده باشه .

    ضمنا یه سوال هم دارم ؛
    یه کم ارسال پیام به کندی صورت میگیره دلیلش چی هست ؟ البته تو حالت ارسال تکی ( همون سمپل 2003 که گذاشته بودید ) سریعتر این اتفاق میافته !

    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام آقای mazoolagh!
    مثال ضمیمه را مشاهده کردید.؟
    علت بروز خطا تو پرس و جو، زمانی که شرطی براش می زارم چیه؟

    اگه این روش غلطه، چه راهی برای محدودیت تو لیست کویری باید انجام بدم؟


    منتظر پاسخ تون هستم
    خدا نگهدار

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    time .....

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    برنامه رو بررسی کردم.
    بنظرم یک کم پیچیدگی بیش از نیاز داره. فعلا فقط در حد برطرف کردن خطا تغییرات میدیم.

    اون پیام خطا مربوط به کوئری PHONES هست که مقدار صحیح بهش پاس نمیشه.
    اگر نیاز به کوئری پارامتریک دارین حتما بصورت پارامتریک طراحی کنین.

    1- کوئری رو بصورت پارامتریک دربیارین:

    bn2.png
    تعریف پارامترها


    bn3.png
    نمای DESIGN


    2- کد SQL کوئری رو چک کنین باید بصورت زیر باشه:
    PARAMETERS [@DATE_FROM] Text ( 255 ), [@SENT] Bit;
    SELECT KARKARD.SENT, asli.tel, KARKARD.datek
    FROM asli INNER JOIN KARKARD ON asli.num = KARKARD.IDSefaresh
    WHERE (((KARKARD.SENT)=[@SENT]) AND ((KARKARD.datek)>=[@DATE_FROM]))
    ORDER BY asli.tel;



    3- در فرم sendSMS لیست باکس PHONES_LIST رو UNBOUND کنین یعنی ROWSOURCE خالی باشه
    bn1.png


    4- کد رو بصورت زیر اصلاح کنین:
    Private Sub Form_LOAD()
    Dim QRY As QueryDef
    Set QRY = CurrentDb.QueryDefs("PHONES")
    QRY.Parameters("@DATE_FROM") = Me.az
    QRY.Parameters("@SENT") = False
    Set RS = QRY.OpenRecordset
    Set Me.PHONES_LIST.Recordset = RS
    KylixSMS1.ConnectionMode = 1 'Physical or Virtual Serial port
    KylixSMS1.ConnectionProtocol = 1 'AT COMMAND
    KylixSMS1.ConnectionParameter = "COM3, 115200"
    KylixSMS1.NeedLog = 1 'If you have any problem please set the value to 1, and send us the log file "C:\KylixSMS.LOG".
    KylixSMS1.RequestDeliveryReport = True
    LOOP_CANCELED = False
    vaz = "در حال بررسي و انجام عمليات ،لطفا صبور باشيد ..."
    End Sub

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام

    بی نهایت ممنون از توجهتون و آموزشی که دادید .
    فیلتر کردن مخاطبین تو فرم به درستی انجام شد .
    متاسفانه ارسال پیام با خطا مواجه میشه ! یه شات از خطا میزارم .
    ضمن اینکه لطف کنید بفرمایید ، در صورتی که روش مورد نظر من پیچیدگی داره ، راه ساده تر و مناسب تری را میشه پیشنهاد بدید تا درگیر این مسایل نشم ، با توجه به اینکه تو تفسیر و نوشتن کد من خیلی مشکل دارم !

    اگه خاطر شریفتون باشه یه قطعه کد برای "حذف داده های تکراری " تو این تالار گذاشتید که از نظر من و خیلی از دوستان که تشکر کردند بسیار ماهرانه و دقیق نوشته شده بود . دنبال یه همچین ایده ای از طرف شما بودم
    میدونید ، منظورم این هست که اگه راه حلی بهتر از این وجود داره بفرمایید تا کمتر وقت شما را بگیرم و شرمنده بشم .


    بازم پیشاپیش از لطفی که میفرمایید سپاسگزاری میکنم

    خدا نگهدار
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (83.9 کیلوبایت, 67 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (88.5 کیلوبایت, 66 دیدار)

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    رکوردست RS قبلا در رخداد PageLoad مقداردهی شده و چون بصورت پابلیک تعریف شده در سراسر ماجول SendSMS در دسترس هست

    پس تا زمانی که قرار نیست تغییری در دامنه رکوردها داده بشه لازم هم نیست که بسته و دوباره باز بشه

    خلاصه اینکه اینجا کافی هست دو خط زیر حذف بشه:

    RS.Close
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM " & PHONES_TABLE & " WHERE NOT SENT ORDER BY tel")

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم ، قطعا فشردن یه دکمه پاسخ این وقتی که بهم اختصاص دادید نخواهد شد !
    بسیار ممنون و سپاسگزارم
    عالی بود دوست خوبم

    تنها موردی که منجر به بسته شدن این پرونده میشه عدم لیست شدن شماره های تکراری هست !!!
    توضیح اینکه ؛ تو جدول کارکرد یه رکورد تکراری ایجاد کنید که باعث بشه تو همون لیست کوئری دو شماره تکراری داشته باشیم
    چون موقع ارسال پیام مطابق لیست دو مرتبه به یک شماره واحد پیام ارسال میشه ، چه شرطی باید بزاریم و چگونه این پیام تکراری ارسال نشه ؟


    ممنونم که توجه می فرمایید

    خدا نگهدار

  36. #76

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم ، قطعا فشردن یه دکمه پاسخ این وقتی که بهم اختصاص دادید نخواهد شد !
    بسیار ممنون و سپاسگزارم
    عالی بود دوست خوبم

    تنها موردی که منجر به بسته شدن این پرونده میشه عدم لیست شدن شماره های تکراری هست !!!
    توضیح اینکه ؛ تو جدول کارکرد یه رکورد تکراری ایجاد کنید که باعث بشه تو همون لیست کوئری دو شماره تکراری داشته باشیم
    چون موقع ارسال پیام مطابق لیست دو مرتبه به یک شماره واحد پیام ارسال میشه ، چه شرطی باید بزاریم و چگونه این پیام تکراری ارسال نشه ؟


    ممنونم که توجه می فرمایید

    خدا نگهدار
    بهترنیست پروژهکوچک که کارمیکنه بزاریدتادوستان دیگه مشکل نداشتن بتون استفاده کنند

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    بهترنیست پروژهکوچک که کارمیکنه بزاریدتادوستان دیگه مشکل نداشتن بتون استفاده کنند
    دوستانیکه مشکل نداشتن نیازی نیست که از نمونه ای استفاده کنند !
    ولی دوستانی که مشکل تو این تاپیک دارند تنها و تنها نمونه کاربردی این بخش همون سمپل آقای mazoolagh هست که لطف کردند و تو پست 59 ضمیمه کردند و بدون تردید هیچ نمونه ای تو این حد نمیتونید پیدا کنید تو نت !، علت طولانی شدن این موضوع این بود که متاسفانه من آفیس 2007 نداشتم و بعدا متوجه نمونه ایشون شدم

    فشردن دکمه تشکر کمترین حد قدردانی از زحمتی که دوست عزیزمون کشیدند متاسفانه اکثر دوستان به این مهم اهمیت چندانی نمیدن !
    دلیلش نمیدونم چیه و کم لطفی شما دوستان امیدوارم باعث دلسردی و عدم توجه اساتیدی مثل جناب mazoolagh ، استاد پیروزمهر ، آقای بهرامی و امیری عزیز و ... نشه !
    من این اواخر خیلی نبودم ولی همین رویه تالار احتمالا باعث شده حضور سرمایه های انجمن اکسس کم رنگ بشه !
    به هر حال برای همشون آرزوی سلامتی دارم برا خودشون و خانواده محترمشون .
    صادقانه میگم بابت مطالب و موضوعاتی که تو این تالار یاد گرفتم خودم را مدیون این دوستان میدونم و از این بابت بسیار خوشحالم


    شاد و پیروز و سرفراز باشید
    در پناه خداوند متعال
    خدا نگهدار

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام


    برا حذف شماره های تکراری خیلی تلاش کردم ولی چون هر چی فکر کردم بیشتر متوجه پیچیدگی اون میشم !
    راهی که به ذهنم میرسه و حتما جوابگو هست اینه که تو جدول کارکرد فید دیگه ای به نام SMS از نوع yes/no ایجاد کردم که از یه فرم دیگه میشه اینها را انتخاب کرد .
    بنابر این به افرادی پیام ارسال میشه که فیلد sms براشون تیک خورده باشه و دیگه تو اون تکراری اگر هم باشه به انتخاب کاربر هست



    خدا نگهدار

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    سلام دوباره خدمت آقای mazoolagh ...
    پست قبلی عرض کردم ارسال پیام به مخاطبین تیک خورده انجام میشه ، که اصلاح میکنم ؛ مخاطبین تیک نخورده !
    ولی این حالت اصلا مطلوب نیست چون هدفم اینه به مخاطبین تیک خورده یعنی انتخاب شده، پیام ارسال کنم !
    روش جالبی که تو پست 72 ارایه نمودید ضمن اینکه بسیار جالب توجه و مفید بود ولی من نفهمیدم @SENT یا @DATE_FROM از کجا اومد ؟!
    به همین دلیل وقتی میام فیلد جدید SMS را که جدیدا به جدول اضافه کردم ، به همان روش شما مقداردهی میکنم باعث بروز خطا میشه

    لطفا تصویر ضمیمه را مشاهده کنید
    و بفرمایید برای این کار جکار کنم

    خدا نگهدر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: ارسال sms از طريق برنامه اكسس ؟

    بهتره اول روی موضوع تکراری بودن به توافق برسیم چون بنظر من تکراری نداریم.

    چیزی که من میبینم این هست که طبق طراحی کوئری باید بازای هر یک رکورد از جدول کارکرد که دو شرط زیر براشون محقق هست یک پیامک به شماره ای که از جدول اصلی خونده میشه ارسال بشه:
    1- مقدار فید datek از یک تاریخ معین به بعد باشه
    2- فیلد sent برابر false باشه

    منطقی هم هست چون محتوای پیامک ها با هم متفاوته (تاریخ، کت، شلوار، ...)

    برای اینکه به دیدگاه واحد برسیم پیشنهاد میکنم جداول اصلی و کارکرد رو با ده-بیست رکورد پر کنین طوری که منظور شما رو برسونه و مشخص کنین خروجی کوئری با توجه به این رکوردها چی باید باشه.

    من نفهمیدم @SENT یا @DATE_FROM از کجا اومد ؟!
    به همین دلیل وقتی میام فیلد جدید SMS را که جدیدا به جدول اضافه کردم ، به همان روش شما مقداردهی میکنم باعث بروز خطا میشه
    این مورد رو بگذارین بعد از تموم کردن بحث بالا ممکنه اصلا به اینجا نرسیم.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •