نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سوال ساده

  1. #1

    چند سوال ساده

    سلام دوستان

    من تازه جاوا رو شروع کردم
    چند تا سوال برام پیش اومد

    ممنون میشم کمکم کنید

    1 :
    چجوری میشه محتوای یه متغیر Int رو به یه متغیر string تبدیل کرد؟

    2 :
    چجوری میشه طول رشته استرینگ رو بدست اورد؟

    3:
    چجوری میشه یک کارکتر از وسط یک استرینگ رو انتخاب کرد و خوند؟


    خلاصه کار با استرینگ ها رو بلد نیستم :دی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: چند سوال ساده


    public class StringTest {
    public static void main(String [] args){

    int integer = 1212;
    String intToString = "" + integer;
    System.out.println("This is a String, not int " + intToString);

    int sizeToString = intToString.length();
    System.out.println("length og inToString is "+ sizeToString);

    char character = 'a';
    String myName = "aryan";
    int place = myName.indexOf(character);
    System.out.println("Place of character a in String "+ myName +" is "+ place);
    }

    }

  3. #3

    نقل قول: چند سوال ساده

    ممنونم از راهنماییتون

    ولی من نمیخواستم جای اولین کاراکتر تو استرینگ رو بفهمم
    من میخواستم کارکتر n ام از یه استرینگ رو بخونم
    یعنی آدرس بدم برام اون کارکتر (یا کارکترها ی به تعداد مشخص) رو بخونه

    بازم ممنون
    ممنون میشم جواب این سوال رو درست بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: چند سوال ساده

    نقل قول نوشته شده توسط sina_saravi1 مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون

    ولی من نمیخواستم جای اولین کاراکتر تو استرینگ رو بفهمم
    من میخواستم کارکتر n ام از یه استرینگ رو بخونم
    یعنی آدرس بدم برام اون کارکتر (یا کارکترها ی به تعداد مشخص) رو بخونه

    بازم ممنون
    ممنون میشم جواب این سوال رو درست بدید
    public class Test {
    public static void main(String [] args){
    String myName = "aryan";
    char charAtIndex = myName.charAt(2);

    System.out.println("third character in the string is: " + charAtIndex);
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: چند سوال ساده

    دوست عزیز؛ برای تاپیک هایی که ایجاد می کنید عنوان مناسب در نظر بگیرید، و هر تاپیک هم فقط به یک موضوع بپردازید.

    به دلیل مغایرت با قوانین سایت (عنوان نامناسب - ارسال چند سوال در یک تاپیک) تاپیک قفل شد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •