نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: شروع YUI

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    شروع YUI

    با سلام.
    دوستان به دنياي YUI خوش آمديد.
    از همين اول بگم كه زياد به دنبال مطلب فارسي براش نباشيد. چون مطلب فارسي براش كمه.
    ولي انصافا سايت و مطالب آموزنده خوبي داره.

    تازگي ها yahoo ورژن جديدي از اين كتابخانه رو به نام YUI3 توليد كرده.

    البته من خودم YUI2 رو كمي كار كردم.
    به هرحال اگه مي خواهيد تازه شروع كنيد توصيه مي كنم كه با نسخه 3 كار كنيد.

    اين لينك مربوط به برنامه نويسان و محصولات برنامه نويسي yahoo ميشه.

    اين مربوط به YUI2 است.
    اينم مربوط به YUI3 است.
    به هر كدوم مي خواهيد بريد و Full Developer Kit رو دانلود كنيد.

    كار جالب و خوبي كه yahoo كرده اينه كه Document و Example هاي مربوطه رو به همراه Core مورد نياز داخل يه فايل زيپ برا دانلود گذاشته تا ديگه لازم نباشه هربار به سايتش مراجعه كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    Post نقل قول: شروع YUI

    يه چند تا مثال براتون ميزارم ببينيد خوشتون مياد؟

    يه تقويم مالتي Select
    اينم يه اديتور
    يه درخت دايناميك
    Paging با جاوا اسكريپت

    خلاصه تا دلت بخواد مثال داره.
    اگه خوشتون اومد و به دردتون خورد به ما هم دعا كنيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alisebt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    120

    نقل قول: شروع YUI

    سلام.
    شما در مورد yahoo contact list grabber هم کاری انجام دادین تا حالا؟
    اطلاعاتی در موردش دارین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: شروع YUI

    نقل قول نوشته شده توسط alisebt مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما در مورد yahoo contact list grabber هم کاری انجام دادین تا حالا؟
    اطلاعاتی در موردش دارین؟
    فكر مي كنم اين تايپيك كمكت كنه.
    با C#‎ نوشته شده.

  5. #5

    نقل قول: شروع YUI

    سلام خسته نباشید می خواستم بدونم آیا یاهو این کتابخانه یا کتابخانه ای دیکه ای رو هم داره که php رو هم ساپرت میکنه و اینکه این کتابخانه ها اجازه چت میدن ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: شروع YUI

    دوست من سلام . UI فقط برای ظاهر برنامه هست نه چیزه دیگه و با تکنولژی هایی مقل javacript و css کار میکنه که به شما امکانات خاص میده در سطح پیشرفته و شما می تونید در هر زبان برنامه نویسی از آن استفاده کنی . با تشکر

  7. #7

    Smile نقل قول: شروع YUI

    نقل قول نوشته شده توسط ali.akhbary مشاهده تاپیک
    با سلام.
    دوستان به دنياي YUI خوش آمديد.
    از همين اول بگم كه زياد به دنبال مطلب فارسي براش نباشيد. چون مطلب فارسي براش كمه.
    ولي انصافا سايت و مطالب آموزنده خوبي داره.

    تازگي ها yahoo ورژن جديدي از اين كتابخانه رو به نام YUI3 توليد كرده.

    البته من خودم YUI2 رو كمي كار كردم.
    به هرحال اگه مي خواهيد تازه شروع كنيد توصيه مي كنم كه با نسخه 3 كار كنيد.

    اين لينك مربوط به برنامه نويسان و محصولات برنامه نويسي yahoo ميشه.

    اين مربوط به YUI2 است.
    اينم مربوط به YUI3 است.
    به هر كدوم مي خواهيد بريد و Full Developer Kit رو دانلود كنيد.

    كار جالب و خوبي كه yahoo كرده اينه كه Document و Example هاي مربوطه رو به همراه Core مورد نياز داخل يه فايل زيپ برا دانلود گذاشته تا ديگه لازم نباشه هربار به سايتش مراجعه كنيد.
    سلام دوست من ممنون از اینکه در این مورد مقاله ای گذاشته ای

    لطفا اگر امکانش هست کمی در مورد کارایش و چیزایی که مهم ذز موزدش یدونیم توضیح بدید ممنون.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    68

    Post نقل قول: شروع YUI

    نقل قول نوشته شده توسط milad.rahmian مشاهده تاپیک
    سلام دوست من ممنون از اینکه در این مورد مقاله ای گذاشته ای

    لطفا اگر امکانش هست کمی در مورد کارایش و چیزایی که مهم ذز موزدش یدونیم توضیح بدید ممنون.
    با کسب اجازه از اساتید محترم
    YUI مخفف شده از Yahoo User Interface هست که به معنی رابط کاربری یاهو هست
    این یک کتابخانه شیء گرا دارای آبجکت هایی از قبیل فرم ، تب ، منو ، درخت ، لیست ، تصویر ، تکست باکس ، کلید ... با ایونت ها و رویدارهای متفاوتی از قبیل ماوس آور ، درگ ، کلیک و ...
    خلاصه اینکه یه چیزی شبیه به طراحی و پیاده سازی فرم های تحت OS رو توی مرورگر برای کاربران و توسعه دهندگان وب فراهم کرده

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    خوی
    سن
    34
    پست
    22

    نقل قول: شروع YUI

    سلام خسته نباشی
    میشه در مورد YUI سایتی معرفی کنی برای یادگیری؟

  10. #10

    نقل قول: شروع YUI


  11. #11

    نقل قول: شروع YUI

    سلام
    کسی از دوستان هست که تا به حال با تقویم یاهو کار کرده باشه؟کسی میدونه چطور میشه این تقویم را شمسی کرد؟
    من دارم ساختارش رو نگاه میکنم یه همچین کدی را خیلی به کاربرده. آیا این یک تابع است و اگر هست پس چرا اینجوری نوشته شده؟
    setProperty: function (key, value, silent) {}

  12. #12

    نقل قول: شروع YUI

    این یک متد هست . متد هم یعنی تابعی که در شی بکار رفته .
    مثلا . بعدا میشه اونو اینجوری صدا زد
    myObj.setProperty(key1,val1,flase)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •