نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بابل - بابلسر
    سن
    34
    پست
    103

    Question چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    سلام دوستان
    من چه جوری میتونم روی کنترل های دیگر صفحاتم دسترسی داشته باشم به طوری که بتونم مثلاً visible شونو true یا false کنم؟
    من میخوام روی کنترل های مستر پیجم دسترسی داشته باشم.

    ممنونم دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alisebt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    120

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    Master.FindControl("yourcontrol").visible=false

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    سلام

    من توی مسترپیجم یه یوزر کنترل دارم که یه تابع داره ... می خوام از توی صفحات سایت بتونم اون تابع رو صدا بزنم

    این کارو چطور می تونم انجام بدم؟

    گفتم شبیه به این تاپیکه دیگه جدید نزدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alisebt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    120

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    CType(Me.Master, MasterPages_MasterPageName).FunctionOrSubName()

    منبع :http://snipplr.com/view/13057/call-a...our-aspx-page/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    به نظرم خیلی دارین پیچیدش می کنین ، اگه از تابعی زیاد استفاده می کنین اونو در کلاسی قرار بدین و توی تمام پروژتون ازش استفاده کنین حتی توی یوزر کنترلتون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    به نظرم خیلی دارین پیچیدش می کنین ، اگه از تابعی زیاد استفاده می کنین اونو در کلاسی قرار بدین و توی تمام پروژتون ازش استفاده کنین حتی توی یوزر کنترلتون.
    آخه اون تابع شامل کنترلهای زیادی می شه که توی یوزرکنترل استفاده می شن و بعضی هاشون هم توی صفحات مختلف...

    نمی شه توی کلاس بذارم

    می شه بگین مشکل این کد چیه ؟

    UserControl cart = (UserControl)Master.FindControl("cart");
    DataGrid mydg = (DataGrid)cart.FindControl("dg");


    اسم یوزر کنترلم cart.ascx هست و اسم دیتاگریدم که توی یوزرکنترل هست dg ..

    من بی خیال کد نویسی توی یوزرکنترل شدم ... با این روش می خوام از توی صفحه به کنترلهای یوزر دسترسی داشته باشم و دیتاگریدش رو از توی صفحات پر کنم... اما خطا می ده که ازش نمونه تعریف کن... دیگه چطور نمونه تعریف کنم؟


    Object reference not set to an instance of an object.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    روش کار که درسته ، خودم تستش کردم و کد زیر جواب داد :

    UserControl ctrl = (UserControl)this.Master.FindControl("userControl1 ");
    GridView gv = (GridView)ctrl.FindControl("GridView1");
    Label1.Text = gv.ID;

    دقت کن ورودی تابع FindControl آی دی(ID) کنترلت توی صفحه مستر هست نه اسمش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    روش کار که درسته ، خودم تستش کردم و کد زیر جواب داد :

    UserControl ctrl = (UserControl)this.Master.FindControl("userControl1 ");
    GridView gv = (GridView)ctrl.FindControl("GridView1");
    Label1.Text = gv.ID;

    دقت کن ورودی تابع FindControl آی دی(ID) کنترلت توی صفحه مستر هست نه اسمش.
    ID همینه که گذاشتم ... توی property روبروی IDنوشته dg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    بله درست فرمودین من اسم یوزرکنترل رو اشتباه گذاشته بودم ... توی مسترپیج Id اون cart1 بود که وقتی تغییر دادم خطا برطرف شد

    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    آی دی یوزر کنترل رو چک کنین.

  11. #11

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    دوستان این روش پست دو برای مسترپیج های تو در تو کاربرد نداره می شه یا من نتونستم دسترسی پیدا کنم برای این تو در تو ها بفرمائید چی کار کنیم (من از VS 2008 استفاده می کنم)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    Lightbulb نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    دوستان این روش پست دو برای مسترپیج های تو در تو کاربرد نداره می شه یا من نتونستم دسترسی پیدا کنم برای این تو در تو ها بفرمائید چی کار کنیم (من از VS 2008 استفاده می کنم)
    یه نمونه کد از دستیابی به کنترل های Master Page های تودرتو:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: چگونگی دسترسی به کنترل های مستر پیج؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamedsabzian مشاهده تاپیک
    گاهی یک نمونه کد ...
    آقا حرفتون بسیار درست ای کاش همه دوستان همین میفهمیدن هرچند برای بعضی موارد باید توضیح داده بشه که بفهمیم چی به چی ! اما این جور سوالات نه فقط یک کد ساده

    اما ای کاش من زودتر جواب شما رو چک می کردم

    من از همون روش ایجاد پراپرتی رفتم و تمام صفحات پروژم که حدوده بیست و خورده ای بود یکی یکی این کار کردم فقط مشکل اونروش اینکه برای همه صفحات حتماً باید ویرچوال پس تعریف کنی واگر خوب جواب می ده

    به هر حال خوب بود باز هم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •