نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: در ASP.NET چگونه می توان رکودی را update کرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133

    در ASP.NET چگونه می توان رکودی را update کرد

    من عمل update را بوسله دستورات sql انجام می دهم ولی تغییرات در sql server ثبت نمی شود و همچنین هیچ گونه خطایی هم نمی دهد
    لطفا اگر کسی چیزی در این زمینه کار کرده است مرا راهنمایی کند

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    در کد زیر متد database_open با SQL SERVER ارتباط برقرار می کند

    strsql = "UPDATE tblnews SET short_news= N'" & txtshort.Text & "' WHERE id_news=" & intid & ""

    If Page.IsValid Then
    dc.database_open()
    Dim cmd As New SqlCommand(strsql, dc.con)
    summary.Visible = True
    summary.Text = "اطلاعات فوق بروز رسانی شد"
    txttitle.Text = ""
    txtshort.Text = ""
    txtfull.Text = ""
    txtref.Text = ""
    days.SelectedValue = 5
    dc.database_close()
    btnedit.Enabled = False
    If pm.peradd = True Then
    btnadd.Enabled = True
    End If
    Else
    summary.Visible = True
    summary.Text = "قسمت های ستاره دار را پر کنید"
    End If[/code]

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    [b]من Cmd.ExecuteNonQuery را هم قرار دادم ولی باز هم عمل Update را انجام نمی دهد

  6. #6
    سلام

    من فکر کنم بدونم شما کدتون درسته فقط به یه نکته که با تجربه بدست می یاد لازم دارید

    شما احتمالا در formload مقداری را از دیتابیس خونده و در تکست باکس ریخته اید وقتی برنامه اجرا میشه متن درون تکست باکس را تغییر دهید بعد روی صفحه رایت کلیک کنید و سورس html را ببینید خواهید دید که value تکست باکس عوض نشده درسته که رو صفحه درست نشون می ده ولی در اصل عوض نمیشه راه حلش هم این است که کدت را تغییر بدی و در روال فرم لود از if not ispostback then قرار بدی
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  7. #7
    تنها دلیل باقیمانده برای عدم انجام عمل Update، درست نبودن شرط ذکر شده است.
    حتما از معتبر بودن مقادیری که از بیرون (OutSide) خوانده می شوند (txtshort , intid) مطمئن شوید.
    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    مرسی
    کار شما درسته
    ممممممممممممممممممممممممم نننننننننننننننننوووووووو ووووووونننننننننننننننننن نننن

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود JDK 5.0 Update 8 از سایت sun
    نوشته شده توسط mehrdad2 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:50 عصر
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 07:46 صبح
  3. update
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:48 عصر
  4. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 17:04 عصر
  5. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •