نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشكل در نوشتن كوئري

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    مشكل در نوشتن كوئري

    سلام
    دوستاي عزيز براي نوشتن كوئري به شكل زير بايد چيكار كنم؟؟
    (selectCommand)-(selectCommand)

    در ضمن هردوي selectCommand ها ممكنه يك مقدار را برگردانند ممكنه چند مقدار.

  2. #2

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    با سلام
    از except استفاده کنید. این برای دو مجموعه عمل - را انجام می دهد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    با تشكر از دوست عزيز NanShekari
    در مورد جمعشون چي؟
    (selectCommand)+(selectCommand)

  4. #4

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    با سلام
    Union و Union All
    اولی در نتیجه اعضای تکراری رو حذف می کنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    سلام و تشكر از توجهتون
    احتمالا منظورم را بد رسوندم.فرض كنيد كه يك selectCommand مقدار 10 و ديگري مقدار 20 را برمي گرداند در نتيجه من مي خواهم كوئري نهايي جمع اين دو يعني 30 را برگرداند:
    (selectCommand1)+(selectCommand2)=30

  6. #6

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    با سلام
    نتیجه یک Select در SQL مجموعه هست و برای مجموعه - تعریف شده نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza.ariyan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    محل سرچشمه - ساوه
    پست
    129

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    selectCommand هارو خوب بزار (نمیدزدیم کدتو)
    اگه خروجی selectCommand ها عدد باشه میشه اینکار رو انجام داد ، در غیر اینصورت نمیشه
    مثلا این میشه
    SELECT MAX(Prices) From Table1 + SELECT SUM(Count) From Table1
    ولی پایینی نیمشه
    SELECT Prices From Table1 + SELECT Count From Table1

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    NanShekari عزيز
    نتیجه یک Select در SQL مجموعه هست
    منظورتون چيه؟
    برای مجموعه - تعریف شده نیست
    آيا منظورتون از - علامت + بود؟
    اما مطمئنا راه حلي وجود داره غير از اينه؟!
    جناب Reza.ariyan
    selectCommand هارو خوب بزار (نمیدزدیم کدتو)
    آدم بايد همه چيزو در نظر بگيره!
    جداي از شوخي به قدري كوئري كه نوشته ام طولاني هست كه امكان نداره كلش را اينجا كپي كنم اما كوچيك شده اش را مي ذارم يه نگاهي بياندازيد ممنون ميشم:
    select isnull(sum(mony),0)/12 from items whre items.id<>8 and vahed='h'

    و
    select isnull(sum(mony),0) from items whre items.id<>5

    فكر كنم بر اساس تاپيكي كه شما زدين بشه اين دو تا را جمع كرد.درسته؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    منظورتون چيه؟

    آيا منظورتون از - علامت + بود؟
    اما مطمئنا راه حلي وجود داره غير از اينه؟!
    ببینید SQL با نظریه مجموعه ها کار می کنه و خروجی Select یک مجموعه است.
    و برای مجموعه اجتماع ، اشتراک و ... کاربرد دارد.
    چیزی رو که مد نظر شماست در نظریه اعداد صادق هست.

  10. #10

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    نقل قول نوشته شده توسط Reza.ariyan مشاهده تاپیک
    selectCommand هارو خوب بزار (نمیدزدیم کدتو)
    اگه خروجی selectCommand ها عدد باشه میشه اینکار رو انجام داد ، در غیر اینصورت نمیشه
    مثلا این میشه
    SELECT MAX(Prices) From Table1 + SELECT SUM(Count) From Table1
    ولی پایینی نیمشه
    SELECT Prices From Table1 + SELECT Count From Table1
    با سلام
    دوست خوبم این خطا خواهد داد.
    کد رو باید به شکل زیر بنویسید


    SELECT MAX(Prices) + SUM(Count) From Table1

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    47
    پست
    65

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    DECLARE @VALUE1 FLOAT
    DECLARE @VALUE2 FLOAT

    SELECT
    @VALUE1 = ISNULL(SUM(mony),0)/12
    FROM
    items
    WHERE
    items.id <> 8
    and vahed='h'

    SELECT
    @VALUE2 = isnull(sum(mony),0)
    FROM
    items
    WHERE
    items.id<>5

    SELECT @VALUE1 + @VALUE2 AS SUM1

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Reza.ariyan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    محل سرچشمه - ساوه
    پست
    129

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    نقل قول نوشته شده توسط NanShekari مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست خوبم این خطا خواهد داد.
    کد رو باید به شکل زیر بنویسید


    SELECT MAX(Prices) + SUM(Count) From Table1
    پسرم من اینهارو میدونم که میگم
    به عکس زیر یه کوچولو نگاه کن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    سلام
    دوست من این جواب می ده برای این که به جهت انتصاب به متغییر، اول به نوع Int تبدیل می شه.
    ولی Query

    SELECT count(ID) FROM Table_1 + SELECT count(ID) FROM Table_1

    که در پست قبل نوشته بودید جواب نخواهد داد.

    select (SELECT count(ID) FROM Table_1) + (SELECT count(ID) FROM Table_1)

    هم عمل تبدیل را انجام خواهد داد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Reza.ariyan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    محل سرچشمه - ساوه
    پست
    129

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    نقل قول نوشته شده توسط Reza.ariyan مشاهده تاپیک
    selectCommand هارو خوب بزار (نمیدزدیم کدتو)
    اگه خروجی selectCommand ها عدد باشه میشه اینکار رو انجام داد ، در غیر اینصورت نمیشه
    مثلا این میشه
    SELECT MAX(Prices) From Table1 + SELECT SUM(Count) From Table1
    ولی پایینی نیمشه
    SELECT Prices From Table1 + SELECT Count From Table1
    این پست قبلی منه ...
    جواب این رو باید تو یه متغییر int میریختم که میتونستم Print کنم
    SELECT MAX(Prices) From Table1 + SELECT SUM(Count) From Table1
    جوابش رو تو یه متغییر به اسم Result ریختم که Print کنم

    بنا بر این جمع به شکل اولی میشه ولی دومی نمیشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: مشكل در نوشتن كوئري

    ممنون از همه دوستان وپاسخ هاتون
    مشكلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •